Bingöl İl Emniyet Müdürlüğü'nce gerçekleştirilen 'Son Çekim' Operasyonunda hastaneye götürülen şüphelilerin isimlerinin hastane kayıtlarından sızdırılmasıyla ilgili hastaneye giden vatandaşlarda mağdur edildi. Ayrıca isim ve soy isim benzerlikleri de ayrıca mağduriyete yol açtı.
Din iman diye yapmadiklari cirkin seyler yok özelikle bingölde Yaziklar olsun Size sizin gibilerine bu mübarek din sizin gibi ....yüzünde neler cekiyor Utanma haya diye birsey kalmamis
Ne kendim ne de yakınım listede var ama empati yapabiliyorum. Böylesi bir suçla yanlışlıkla adım çıksa kafayı yerdim. Dedikodudan başka birşey bilmeyenlerde mağduriyet yok diye bilirkişi yorumu yapmış. Bugüne kadar geç bile kalınmış zaten yapılması gereken bir operasyon için neden teşekkür edeyim. Bu kadar dar bakış açısına sahip olmayın. Yanlış yapılmışsa da çıkıp açıklanmalı. Tefeci listesi neden sızdırılmadı da sadece fuhuş sızdırıldı bir düşünün derim. Kolay inanan herşeye inanan akılsızlar gibi davranmayın.
@Misafir Kullanıcı böyle sığ düşünen bir içişleri bakanımız vardı bir zamanlar. benim oğlumu neden almıyorlar madem demişti de birileride onun oğlunu almıştı bir gece vakti. Hay ateşinizde dumanınızda sizden merat kalsın. Dedikoducu kadınlardan betersiniz.
@Misafir Kullanıcı Kendini akili sanan kisi yazida ne yaziyor suc varsa iceri atilir Yoksa disari Yani serbet birakilir ve ates olmayan yerden duman cikmaz Cok akili kisi Sen savcidan dahami iyi biliyorsun
Siz devleten dahami akilisiniz polis bosu bosuna insanlari sucsuz Neden iceri atsin 6 yada 1 senelik takip var Sucu varsa iceri atiliyor Yoksa disarda kalir Burda mesaj yazan arkadaslar ucu sanirim ya size yada yakinlariniza dokunuyor ondan tahamül edemiyorsunuz Ates olmayan yerde Duman cikmaz
@Misafir Kullanıcı sen olayı tamamen yanlış anlamışsın. bu olayla hiç alakası olmayan bir kaç kişi var. biri de bu arkadaş.adam kalkmış açıklama yapmış. kimse de yalanlamamış. demek ki bir yanlışlık olmuş.
hastaneden bilgilir sızıyor birde baş güvenlikçi tarafından cimere kadar şikayet edilmiş kim olursa olsun hastaneden bilgi sızdırırsan sonun can yücelgibi olur
Bu insan gerçekten mağdur olmuş. Bir kaç kişi daha var onun gibi. Asıl operasyona gölge düşürenler yalan yanlış herşeye inananlardır. Adam açıklama yapmış. emniyet yalanlamamış daha neyin tantanasını yapıyorsunuz.Emniyetin bir an evvel sızan listeyle ilgili açıklama yapması lazım. Bir insanın hayatı bu kadar kolay harcanmamalı. Operasyon başarılı diyenler bir daha düşünsün. İnsanları karalamak ve böylesi bir suçla medyanın önüne atmak bence daha büyük bir suçtur.
@Misafir Kullanıcı Bu şekilde 4-5 kişinin ismi var. Gercekten bulaşanlar için diyebilirsin ama gerçekten mağdur olanlar da var. Bu damgayı sen yeseydin ne yapardın acaba??
Genç'te Engelliler Haftası'na Sessiz Ama Derin Bir Dokunuş
Bedensel ve görme engelliler için kaldırımlarda empati uygulaması yapan HÜDAPAR Genç İlçe Gençlik Kolları üyeleri, kaldırım kenarlarına ivedilikle engelli rampalarının inşa edilmesi ve sarı takip alanlarının oluşturulması zorunluluğuna dikkat çektiler.
10.05.2025
15:47
Siyasi ve bürokrasiye eleştiri 'Nutuk atacaklar...!'
10-16 Mayıs Engelliler Haftası münasebetiyle açıklamada bulunan Altınokta Körler Derneği Bingöl Şube Başkanı Hidayet Becerekli, engellilerin sorunlarını özetleyip siyasi ve bürokrasiye sert çıktı: 'Bizleri öven, 'her birimiz engelli adayıyız' diye biten nutuklar atacaklar. Eğlenceli, ikramlı davetlerde ne kadar engelli sever olduklarını göstererek haftamızı kutlayarak görevlerini yapmış olmanın huzuruyla koltuklarına gömüleceklerdir.'
10.05.2025
15:12
Bingöl'de uyuşturucu operasyonu
Bingöl'ün Genç ilçesinde, jandarma ekiplerince düzenlenen operasyonda 444 gram esrar ele geçirildi.
09.05.2025
17:21
Vali Usta: 'Bu tabiat atalarımızın değil, geleceğimizin emanetidir'
'Orman Benim' faaliyeti kapsamında Yeni mahalle Çamlık alanında yapılan çevre temizliği etkinliğine katılan Bingöl Valisi Dr. Ahmet Hamdi Usta: ' Çocuklarımızla, gençlerimizle, velilerimizle Çamlık mevkiini yanıcı maddelerden, çöplerden arındırıyoruz ve Bingöl'de bir farkındalık oluşturmak istiyoruz. Bu ormanlar, bu tabiat, bu çevre atalarımızın bizlere mirası değil, bizden sonraki nesillerin bizlere emanetidir' dedi.
09.05.2025
15:06
AK Gençlik'ten 3. Geleneksel Liseler Arası Futbol Turnuvası
AK Parti Bingöl Gençlik Kolları Başkanı Enes Aslan, gençlerin sosyal ve sportif faaliyetlerde daha aktif yer almasını önemsediklerini belirtti.
09.05.2025
14:51
B.Ü Kurumsal İletişimle etkinliğini arttıracak
Bingöl Üniversitesi'nde düzenlenen 'Kurumsal İletişim Sürecinde İletişim Temsilcilerinin Rolü' seminerde, kurumsal şablon ve formatların standart hale getirileceğini belirten Korkmazcan, atılacak yeni adımlarla hem kurum içi iletişimin güçlendirileceğini hem de kurumsal kimliğin kamuoyundaki etkisinin arttırılacağını vurguladı.
09.05.2025
13:42
Bingöl'de uyuşturucu operasyonu: 1 kişi tutuklandı
Bingöl'de polis ekiplerince düzenlenen operasyonda, 57,29 gram kokain, 20,16 gram metamfetamin ve para ele geçirildi. Operasyonda gözaltına alınan 1 kişi tutuklandı.
08.05.2025
17:07
YKS-LGS'ye hazırlanan adaylara öneri!
YKS ve LGS için geri sayım başladı. Yoğun hazırlık içindeki adaylara bu süreçteki stresle baş etmeye yönelik tavsiyelerde bulunan Öğrenci Koçu ve Eğitim Danışmanı Hamza Ayan, uygulanmasını tavsiye ettiği yöntemler sayesinde sürecin daha sakin ve kontrollü geçirilmesine yardımcı olacağını vurguladı.
08.05.2025
16:37
Bingöl'de okullar arası münazara yarışması
İl Finalinde toplam 8 öğrenci, temsil ettikleri eğitim bölgeleri adına bilgi ve hitabet yeteneklerini ortaya koydu.
08.05.2025
16:36
Bingöl'de 193 tüketici başvurusu karara bağlandı
Bingöl'de nisan 2025'te Tüketici Hakem Heyeti'nce 193 başvuru karara bağladı. Vali Ahmet Hamdi Usta: 'Haksız fiyat artışları, fiyat etiketi, fiyat listeleri, raf- kasa fiyat farkları, aldatıcı, yanıltıcı indirimler ve tüketici mağduriyetlerine karşı her zaman yanınızdayız' dedi.
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın