O kadar çok gözlerim yaşardı ki. Nasılda ülkesi için çalışıyorlar. Ne kadar güzel ne dese inanacak bir kitlesi var. Ahh Cevdet Yılmaz İran daki görüntülerin ne olacak.
Geçmmişteki siyasileri niye eleştirmiyorsunuz doğru dürüst hizmet yapan olmadı bingöl ilçe gibiydi alt yapısı,hava alanı,doğalgazı,üneversitesi neler yapılmadiki genel hizmete bakacaksın önemli olan odur dilde kemik yok atıp tutmak kolay herşey kendiliğinden olmuyor icraat lazım.
@Misafir Kullanıcı Cok dogru, Ankara dahil her yer köy gibiydi mesela cumhuriyetin ilk yillarinda. ag parti yol yabidi, dubile yol yabidi yegen, bunlar hatirlami. kenani evreniydi ismeti inonuydu biz konusamazdik o devirde. simdi baq, alamanya kiskaniy bizi, herseyi konusabiliyoq, hukukuydu demoqrasisiydi herseyi bole mukemmel, aya bile duble yol yapariq.. aq partiyle hedef 3023 insallah, kilicdar mi baskan olsun yhani. liderlik vasvi mi var yani?
@Misafir Kullanıcı sende geçmişte kalmışsın geçmişe takılırsak geleceği inşa edemeyiz.8 yıl bakanlık yaptı tek parti iktidarı ve 18 yıl bingölden rekor üstüne rekor kime nasip olmuş.her dönem kendi şartlarında değerlendirilir.
Sayın bakan inşallah ülkemiz önümüzdeki süreçlerde kendini düze çıkaracak diye düşünüyorum çünkü Türkiye büyük bir ülke. Yanlız Bingöl Cumhuriyet tarihinden bu yana devlet desteksiz en büyük özel yatırımı olan yaklaşık 100 milyon yatırımla eski büyük pasaj şimdiki Bingöl AVM için de desteklerinizi Bingöl halkı istiyor
Abdal ne güzel söylemiş. 'yürü bre hızır paşa senin de çarkın kırılır güvendiğin padişahın o da bir gün devrilir...' Yaptığınız torpiller ve adamcılık unutulmayacak.
Dünya küçüldüğü bir ortamda Türkiye nasıl büyümüş??? Diğer ülkeler vatandaşlarına, esnafına oluk oluk para akıtırken bizimkiler ışık hızında vatandaşına İban atmakla, kredi çektirmekle meşguldu azizim...bunu hamdolsun unutmadık
Biz nasıl büyüdük biliyor musunuz?? Üreterek değil kirasını,borcunu veremeyen vatandaşların kamu bankalarına gidip kredi çekerek büyümüşüz..kısacası kendi vatandaşını borçlandırarak büyüyen tek ülkeyiz
Bingöl Üniversitesi'nde Üreticilere Toprak Analizi Eğitimi
Bingöl Üniversitesi Ziraat Fakültesi tarafından düzenlenen çalıştayda, toprak analizlerinin tarımsal verimliliğe etkisi ve doğru gübreleme yöntemleri üreticilere anlatıldı.
02.04.2026
00:33
ATAKDER Bingöl'de Deprem Hazırlığı İçin Sahada
Afet Tespiti ve Arama Kurtarma Derneği (ATAKDER) yöneticileri, Yedisu Fayı'nın oluşturduğu risklere dikkat çekmek amacıyla Bingöl'de temaslarda bulundu. Kentte eğitim ve acil eylem planlarının hayata geçirilmesi hedefleniyor.
01.04.2026
16:35
Bingöl'de Uyuşturucu Operasyonu: 1 Kişi Tutuklandı
Bingöl'de narkotik ekiplerinin yürüttüğü çalışmalar kapsamında düzenlenen operasyonda 4 şüpheli yakalandı. Şüphelilerden biri tutuklanarak cezaevine gönderildi.
31.03.2026
22:25
Bingöl'de Esnaf İçin Dijital Dönem Başladı! Bingöl D Uygulamasında Ücretsiz Kayıtlar Sürüyor
Elektrikçi, tesisatçı, servis, kurs, emlak, iş ilanı, kampanya ve benzeri birçok kategori uygulama içinde yer alırken, kullanıcılar aradıkları hizmete kolayca ulaşabiliyor.
31.03.2026
21:54
Bingöl'de Yükümlülere Destek
Bingöl'de denetimli serbestlik kapsamındaki yükümlülerin topluma kazandırılması amacıyla önemli bir iş birliği protokolü imzalanırken, özel sektör desteğiyle giyim yardımı da yapıldı.
31.03.2026
21:40
Trafik Kazalarında Yeni Dönem: Eksper Otomatik Atanacak, Ek Ücret Alınmayacak
Türkiye genelinde trafik kazalarına ilişkin yeni düzenleme yürürlüğe giriyor. Eksper atamaları artık otomatik yapılacak, vatandaşlardan ek ücret ve komisyon alınmayacak.
31.03.2026
21:23
Bingöl'de su ürünleri av yasağı başlıyor
Bingöl genelindeki tüm iç sularda su ürünleri av yasağı 1 Nisan itibarıyla başlıyor. Yasağa uymayanlar hakkında yasal işlem uygulanacak.
31.03.2026
20:36
Vali Çelik, Köy Muhtarlarının Sorunlarını Dinledi
Bingöl'de Vali Cahit Çelik, merkeze bağlı köy muhtarlarıyla bir araya gelerek talepleri dinledi. Toplantıda köy yolları ve asfalt plenti kapasitesinin artırılması öne çıkan başlıklar arasında yer aldı.
31.03.2026
19:09
Karlıova'da 230 TOKİ Konutu İçin Kura Çekildi
Bingöl'ün Karlıova ilçesinde depremzedeler için inşa edilen 230 TOKİ konutunun kura çekimi noter huzurunda gerçekleştirildi. Hak sahipleri yeni yuvalarına kavuşmanın heyecanını yaşadı.
31.03.2026
18:50
Bingöllü Öğrenci Türkiye Finallerine Yükseldi
Diyarbakır'da düzenlenen Genç Nida Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma Yarışması bölge finallerinde, Bingöl'ü temsil eden Hiranur Kala kendi kategorisinde birinci olarak Türkiye finallerine katılma hakkı kazandı.
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın