Sağlar: 'Alımlara müdahale söz konusu değildir' | HABER YORUMLARI
Basın mensupları ile bir araya gelen AK Parti Bingöl İl Başkanı Haşim Sağlar, Köylere Hizmet Götürme Birliği başta olmak üzere kamuya alımlarla ilgili: 'Kesinlikle partimizin, seçilmişlerimizin ya da teşkilatımızın bir müdahalesi söz konusu değildir. Burası bir aşiret devleti değil, hukuk devletidir. Tüm alımlar kanun ve mevzuat çerçevesinde ilgili kurum tarafından gerçekleşmiştir.'
Tamam Başkanım torpil yok diyorsun. Bu alımlar yapılırken herhan gi bir ilanı çıkıldı mı, Neden hep kapalı kapılar ardından yapıldı, Alıp yapıldıktan bir kaç gün sonra Bingöl halkı öğreniyor. Bunlar için bir sınav yapıldı mı, veya Kura çekildi mi. Kimse aptal değil sayın başkanım. Siz Müslüman birisiniz hesap günü gelecek kendinize yazık etmeyin. Hesap günü yükünüz çok ağır olacak bilesiniz.
Sayenizde siyasetin ne kadar iğrenç bir şey olduğunu bir daha tecrübe etme fırsatı bulduk; ya da bizi temsil eden siyasilerin..... Emin olun hesabınız mahşerde çok başka görülecektir. Hicbir dönem insanlarimizi bu kadar ümitsiz görmedim,sizin esas can yakici ........ umutları calmak oldu,bunun yerine yenisini koymak cok zorrrr. Allah hesabini tez zamanda sizlerden sorsun bütün bu olan bitenin. Ve inşallah sizler bedelini öderken bizler de görme sansina sahip oluruz
Demek istediği beni il başkanı kimler yaptıysa özel idareye haksız alımları da onlar yapmıştır. Benim bir gucum yetkim falan yok, olsaydı bal gibi yapardım misali... Değil mi Haşim efendi!
Sayın Başkanım Allah şahittir. Bugüne kadar Ak partiden başka bir partiye oy vermedim.Ama bundan sonra asla bir daha oy kullanmayacağım. Siz müslüman aynı zamanda nur cematine mensup birsisiniz. Özel idareye alınanlar hep özel lişilerdir peki bunlar alınırken bir sınav mı olsu kura mı çekildi eğer siz ve sizin gibiler isim vermemişse. Bingöl belediyesine 11 mühendis alacak ndı ey müslüman kardeşim bunların içerisinde bir gariban varmıydı..Bunlar kimler olduğunu sende ve babalarının nerede müdür olduklarını sen benden daha iyi biliyorsun. Elbette hesap günü gelecektir. Adalet deyip hak yiyenler
Birtane garibana yardımcı olup olunmadığını tüm Bingöl biliyor. Reisicumhura keşke manasıyla destek olunsa malesef hergun sorunlar çogalıyor, belli ki yeni yüzler isteniyor. Bu durumu kamu oyunun oyuna sorulursa daha iyi olmazmıydı
gazeteci kardeşler. cafe sohbetlerinde her şeyi biliyorsunuz, eleştiride sınır tanımıyorsunuz. elinizde bolca torpil, kayırma, usulsüzlük örneği var. niye konuşmuyorsunuz. yoksa...
Her yalanında Allahı şahit gösteriyorsun.Ama bu gözler senin yalan söylediğine şahit.Nasıl hesap vereceksin haşim bey.Allah senin ve güruhunun hakkından gelmez mi zannediyorsun?
Bingöl Üniversitesi'nden Türkiye Geneli Na't-ı Şerif Yarışması
Bingöl Üniversitesi, Hz. Muhammed'in (s.a.v.) doğumunun Hicri 1500. yılı dolayısıyla Türkiye genelindeki üniversite öğrencilerine yönelik ödüllü Na't-ı Şerif Yarışması düzenliyor. Son başvuru tarihi 16 Mart 2026 olarak açıklandı.
19.02.2026
03:48
Bingöl Ulu Camii abdesthanesi yenilenerek hizmete açıldı
Bingöl Belediyesi tarafından baştan aşağı yenilenen Bingöl Ulu Cami tuvalet ve abdesthane bölümü vatandaşların kullanımına açıldı. Tamamen yeniden düzenlenen alan, ücretsiz olarak hizmet verecek.
19.02.2026
03:47
'Okullarda Ramazan ruhunun yaşatılması kıymetli ve yerindedir'
Bingöl İslami Kardeşlik ve Dayanışma Platformu, Milli Eğitim Bakanlığı'nın okullarda Ramazan ayına yönelik farkındalık çalışmalarına destek verdiklerini açıkladı. Platform, söz konusu uygulamaların çocukların değer dünyasıyla buluşması açısından önemli olduğunu belirtti.
19.02.2026
03:41
Bingöl'de 400 kişiye iş imkânı
Bingöl Merkez ve 7 ilçede Milli Eğitim iş birliğiyle geçici istihdam sağlanacak. Başvurular 20 Şubat'ta sona eriyor. Kura çekimi 24 Şubat'ta!
19.02.2026
03:40
Bingöl'de uyuşturucu operasyonu: 1 tutuklama
Uyuşturucu ile mücadelenin gençleri ve geleceği koruma azmiyle kararlılıkla sürdürüldüğü vurgulandı.
19.02.2026
03:39
Bingöl'de ilk teravih coşkusu
Ramazan ayının başlamasıyla birlikte Bingöl'de ilk teravih namazı eda edildi. Kent genelindeki camilerde saf tutan vatandaşlar, Ramazan'ın manevi atmosferini hep birlikte yaşadı.
19.02.2026
03:38
Yükümlülerden cami çevresinde temizlik
Bingöl'de Denetimli Serbestlik Müdürlüğü bünyesinde kamu yararına çalışma yükümlülüğü bulunan yükümlüler, Ramazan ayı kapsamında Ulu Camii'nde kapsamlı temizlik çalışması gerçekleştirdi.
19.02.2026
03:36
Bingöl'de Çarşı Pazarda Ramazan Bereketi
Ramazan ayının başlamasıyla birlikte Bingöl'de çarşı ve marketlerde alışveriş yoğunluğu arttı. Vatandaşlar sahur ve iftar sofraları için temel gıda ürünlerine yönelirken, kent genelinde hareketlilik yaşanıyor.
19.02.2026
03:35
Genç'te Tren Otomobile Çarptı; 3 Yaralı
Yaşanan kaza, hemzemin geçitlerde sürücülerin daha dikkatli ve tedbirli olması gerektiğini bir kez daha gözler önüne serdi.
18.02.2026
05:01
'Aşkın Sağı Solu' Ankara'da konuşuldu
'Aşkın Sağı Solu' romanı üzerine Ankara'da düzenlenen söyleşide konuşan Gazeteci Yazar Hakim Bayraktar, 1970'lerin Türkiye'sini ve Bingöl'de yaşanan toplumsal kırılmaları anlattı. İdeolojik çatışmaların gölgesinde kaybolan hayatlara dikkat çeken ve 'O günün tanıklarının bugünkü tek sözü pişmanlıktır' diyen Bayraktar, ideolojilere kurban edilmeyen bir aşkın hikâyesini okurlarla buluşturdu.
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın