Halkların Demokratik Partisi, Bingöl Belediye Başkan adaylarını parti binası önünde düzenlenen organizasyonla vatandaşlara tanıttı. Özsoy, Bu seçimde 7 Haziran kokusu var
Sayın vekil ve siz neden hiç hendek olaylarını konuşmuyorsunuz 7 haziranı geç projeleriniz ney ne yapacaksınız nereleri kazacaksınız kimleri algı operasyonlar ile korkutacaksınız siz anlamak isterim ama sizde anlatılacak kabiliyet ok güle güle siz 8 bin oy yeter akp ye 19 bin oy MHP ye 26 bin oy çıkacak bunu yaz bir tarafa
Kusura bakmayın siz ancak üst akıldan emir almasını iyi bilirsiniz yoksa tahmin yürütme sizin haddinize düşmemiş israil askerleri olmuşsunuz askere rahat hazır ol dersin o bunu bilir başka bişey de onun hadin e düşmez
Hişar bey ÂLLAH bazen böyle doğruları söyletiyor insana burda dolar hakın da yaptığınız açıklama İSRAİL VE ABD de nasıl içiçe olduğunuzu gözler önüne serdiniz artık bu ülkeyi karıştırmaktan vazgeçin.
Sözlerle verdiginiz vaatlerle milleti kandıracagınıza hizmet icin gelin çalışın ama yok hic birinizde yok. Hdp de hicbir zaman firsat olmaz inşallah. Kullanici Adı : Aca Mia :)
İnsanda biraz utanma olur be. Hdp belediyelerinin bütçesinin yarısından fazlası pkk ya gidiyor, güneydoğuda dağa gönderecek genç bulamadınız sıra bingolemi geldi. Her seçim öncesi olduğu gibi boş hayal kurun burdan size ekmek yok boş laflara bingöllülerin karnı tok.
bingol halkinin nezdinde Ak partinin adayi aslinda sayin Cumhurbaskanidir.Milletvekili de belediye baskan adayida Sayin Erdogandir.olaya bu acıdan yaklasmaz iseniz husrana ugrarsiniz..Kısaca aday profilinin pek onemi yoktur.Zaten oyle olsa bircok adayın kendi sahsi vizyonu ile kazanma sansı asla yoktur...
onurlu şerefli bir insan haksızlığa uğrayanın yanında yer alır Allahu Teala'nın kimin haklı olduğunu kimin haksız olduğunu nereden biliyorsunuz güçlüye yalaka yapıp yanında yer olmak onurlu şerefli bir insanın işi değil
Oylar mhp ye Gümbür gümbür geliyoruz 16 yıldır akp nin elinde olan belediye sadece adam kayırmakta yüksek tahsil yaptı Biz adam kayırmamayı Rüşvet almamayı Yolsuzluk yapmamayı vaad ediyoruz 12 bingöl mhp zaza kurtlar geliyor
Vali Usta: 'Bu tabiat atalarımızın değil, geleceğimizin emanetidir'
'Orman Benim' faaliyeti kapsamında Yeni mahalle Çamlık alanında yapılan çevre temizliği etkinliğine katılan Bingöl Valisi Dr. Ahmet Hamdi Usta: ' Çocuklarımızla, gençlerimizle, velilerimizle Çamlık mevkiini yanıcı maddelerden, çöplerden arındırıyoruz ve Bingöl'de bir farkındalık oluşturmak istiyoruz. Bu ormanlar, bu tabiat, bu çevre atalarımızın bizlere mirası değil, bizden sonraki nesillerin bizlere emanetidir' dedi.
09.05.2025
15:06
AK Gençlik'ten 3. Geleneksel Liseler Arası Futbol Turnuvası
AK Parti Bingöl Gençlik Kolları Başkanı Enes Aslan, gençlerin sosyal ve sportif faaliyetlerde daha aktif yer almasını önemsediklerini belirtti.
09.05.2025
14:51
B.Ü Kurumsal İletişimle etkinliğini arttıracak
Bingöl Üniversitesi'nde düzenlenen 'Kurumsal İletişim Sürecinde İletişim Temsilcilerinin Rolü' seminerde, kurumsal şablon ve formatların standart hale getirileceğini belirten Korkmazcan, atılacak yeni adımlarla hem kurum içi iletişimin güçlendirileceğini hem de kurumsal kimliğin kamuoyundaki etkisinin arttırılacağını vurguladı.
09.05.2025
13:42
Bingöl'de uyuşturucu operasyonu: 1 kişi tutuklandı
Bingöl'de polis ekiplerince düzenlenen operasyonda, 57,29 gram kokain, 20,16 gram metamfetamin ve para ele geçirildi. Operasyonda gözaltına alınan 1 kişi tutuklandı.
08.05.2025
17:07
YKS-LGS'ye hazırlanan adaylara öneri!
YKS ve LGS için geri sayım başladı. Yoğun hazırlık içindeki adaylara bu süreçteki stresle baş etmeye yönelik tavsiyelerde bulunan Öğrenci Koçu ve Eğitim Danışmanı Hamza Ayan, uygulanmasını tavsiye ettiği yöntemler sayesinde sürecin daha sakin ve kontrollü geçirilmesine yardımcı olacağını vurguladı.
08.05.2025
16:37
Bingöl'de okullar arası münazara yarışması
İl Finalinde toplam 8 öğrenci, temsil ettikleri eğitim bölgeleri adına bilgi ve hitabet yeteneklerini ortaya koydu.
08.05.2025
16:36
Bingöl'de 193 tüketici başvurusu karara bağlandı
Bingöl'de nisan 2025'te Tüketici Hakem Heyeti'nce 193 başvuru karara bağladı. Vali Ahmet Hamdi Usta: 'Haksız fiyat artışları, fiyat etiketi, fiyat listeleri, raf- kasa fiyat farkları, aldatıcı, yanıltıcı indirimler ve tüketici mağduriyetlerine karşı her zaman yanınızdayız' dedi.
08.05.2025
16:35
Bingöl'de ruhsatsız silah ele geçirildi
Bingöl'de polis ekiplerince düzenlenen uygulamada 1 adet ruhsatsız silah ele geçirildi.
07.05.2025
19:09
Bingöl'de iki araç çarpıştı: 2'si Ağır 7 Yaralı
Bingöl'ün Karlıova ilçesinde iki aracın çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 2'si ağır 7 kişi yaralandı. Kaza anı güvenlik kameralarına yansıdı.
Bingöl Üniversitesi ev sahipliğinde düzenlenecek 'Farklı Perspektiflerde Bingöl'ün Deprem Gerçeği' konulu konferansta, alanında uzman isimler önemli sunumlar yapacaklar.
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın