'Sırf bizim Bingöl'den benim tanıdığım 150 kişi var' | HABER YORUMLARI
HaberTürk yazarı Sevilay Yılman, köşesine Bingöl'de Almanya'ya giden vatandaşın konuşmasını taşıdı: 'Bir otobüs dolusuyduk... Ama bakın ben size bir şey söyleyeyim mi? Siz sanıyorsunuz ki 45-50 kişidir bu yolla çıkan. Bu yanlış bilgi. Sırf bizim Bingöl'den benim tanıdığım, burada hala görüştüğüm 150 kişi var.'
Bingöl'ü ya yaşanabilir bir kent yapma konusunda elini taşın altına koymayanlar gidenleri suçlu gösteriyorlar.. Gençlerimizin çoğu işsizlikten intiharın eşiğinde değil mi??
O paralar nerde hepsi doymak bilmeyenlerde 2 kişiyi açığa al bitti daha alıştık yolsuzlugunuza nasıl çoluk çocuğunuza veriyorsunuz onu hayret ..,!!! Zaten hep torpille para yiyorlar adamların her yediği yol parası adalet yok adalet sadece gucsuze var bu ülkede bunlara hiç birşey yapmazlar Ali başka yerde başlar veli başka yerde gündem değişir gider unutmasınlar ALLAH'IN adaleti şaşmaz
özelikle özel kalem müdürü olmuş tercihen kapanan bi belediyeden akp trasfer eti işini ii biliyormuş A.A adlı şahıs akp nin oyunu bu bilinen bilinmeyenleride AL-LAH biliyor öbür taraf yok ki
@Misafir Kullanıcı Özel kalem müdürü Ahmet ayrancıdır söz konusu kişi ise destek hizmetlerinde çalışan memur Ali ayrancıdır iftiranın da bir sınırı vardı sen o sınırı da kaldırmışsın senin adına üzüldüm çünkü müslüman olan yapmaz bunu. Söz konusu kişi suçlu ise buna da yargı karar verir sizler şimdiden linç etmeye başlamışsınız
Ya bunda ne kötülük var anlamadım. Bu insanlar burada aç ve işsizken şimdi para kazanıyorlar. Keşke Ali Ayrancı Bingöl'ün tüm işsizlerini götürseydi. Hükümetin Bingöl'e Ali Ayrancı kadar faydası var mı? Giden memnun, götüren memnun ve bence devlet de memnun... Ali Bey kardeşim gözlerinden öpüyorum... Rayiçi biraz daha düşürsen süper olur. Sürümden kazanırsın. Bingölden en az 30-40 bin kişi çıkar emin ol.
Sevilay efendiye bak sen kendisi Malatyalı olduğu için olayı kendi iline değil de bize mal ediyor bir adamın ifadeleri ile birilerini suçluyor bu mu gazetecilik o adam bizi Tayyip Erdoğan götürdü deseydi yine de haber yapacak mıydın? Ayrıca alan memnun satan memnun sevilay neden mutsuz yahu:))))
@Misafir Kullanıcı Senin memleketinin üzeri örtülsün diye Malatya ön plana çıkarıldı senin eski bakanlarının valilerinin kılına zarar gelmesin diye entrika yollara girildi sen hala Bingölu kotuluyorlar diyorsun yahu adam bingolun neyi düzgün ki bir tane ihalesi var mı düzgün olan bir tane işe alım varmı hakkaniyetli olan gerçekler neden acıtıyor
Yapılacak ilk toplantıda kuruluş amacının açıklanıp ve yönetimin kurulacağı, platform sözcüsünün ilan edilip çalışmalara hızla başlanacağı vurgulandı.
05.05.2025
16:39
Aile hekimliğinde ikamet güncellemesi!
İkamet ve kayıt adresi farklı olanlar dikkat: Aile hekimi kaydınız değişebilir. Sağlık Bakanlığı, 6 Mayıs'tan itibaren aile hekimi ile ikamet adresi farklı olan vatandaşların kayıtlarını otomatik olarak güncelleyecek. Yeni sistem ilçeler için değil iller bazında olacak. 1 ay içinde e devlet ya da e nabız üzerinden başvurursanız eski aile hekiminize dönebileceksiniz.
05.05.2025
15:26
Kriterler değiştirildi: Pert arabada hasar sınırı yüzde 60 oldu
Yeni sigorta düzenlemesiyle birlikte artık hasar gören araçların onarım maliyeti, aracın piyasa değerinin yüzde 60'ını aşmadıkça, sigorta şirketleri bu araçları perte çıkaramayacak. Böylelikle büyük bir pazar haline gelen pert araç kullanımının önüne geçilecek.
05.05.2025
14:40
Bingöl'de kesinleşmiş hapis cezası bulunan şüpheli yakalandı
Bingöl'de jandarma ekipleri tarafından yapılan çalışmada, Dolandırıcılık ve Göçmen Kaçakçılığı suçlarından 4 yıl 10 ay 10 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunan şüpheli yakalandı.
05.05.2025
14:39
20 günlük ömre kıyanın cezası araba parası!
Bingöl'ün Karlıova ilçesinde ters laleler çiçek açtı. Yılda sadece 20 gün açan ve nesli tükenme tehlikesi altında olduğu için korunan çiçeği koparmanın cezası ise 577 bin lira.
05.05.2025
14:38
Bingöl'de motosiklet çalan 3 şüpheli yakalandı
Bingöl'de polis ekipleri tarafından yapılan çalışmada, motosiklet çalan 3 şüpheli yakalandı.
04.05.2025
15:08
Genç Muratspor yarıfinalde
Play-Off Çeyrek Final maçında Solhanspor'u penaltılarda eleyen Ayral Grup Genç Muratspor, yarı finale yükseldi. Gözler, finalde….
04.05.2025
14:48
Yılmaz'dan 'Terörsüz Türkiye' vurgusu
KİSİAD yeni dernek binası açılışındaki konuşmasında terör örgütlerinin silahlarını bırakmasını ve illegal faaliyetlerini durdurmasını beklediklerini belirten Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz: 'Bu sürecin tamamlanmasıyla birlikte köklü bir şekilde bu sorun ülkemizin gündeminden kalkacak. Terörsüz Türkiye'de hem demokrasi hem kalkınma yeni bir atmosfere kavuşacak. Çok daha hızlı ve çok daha etkili bir şekilde standartlarımızı yükseltmiş olacağız' dedi.
04.05.2025
14:47
Bingöl'de şehit çocuğu jandarmada unutulmaz bir gün geçirdi
Diyarbakır'ın Lice ilçesinde teröristlerle çıkan çatışmada 9 yıl önce şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Kadir Karaman'ın oğlu, Bingöl İl Jandarma Komutanlığında unutulmaz bir gün geçirdi.
03.05.2025
16:41
Sırrı Süreyya Önder hayatını kaybetti
TBMM Başkanvekili ve DEM Parti İstanbul Milletvekili Sırrı Süreyya Önder'den acı haber geldi. 18 gündür yoğun bakımda tedavi gören Önder, doktorların tüm çabalarına rağmen kurtarılamadı. Yapılan açıklamada, vefat sebebi olarak çoklu organ yetmezliği gösterildi.
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın