KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
02 Mayıs 2024 Perşembe
°C

Siyasiler duyacak mı bunları? | HABER YORUMLARI

Birçok önemli sorunun bulunduğu Bingöl Devlet Hastanesi’yle ilgili çok çarpıcı iddiaların dilden dile yayıldığı bugünlerde aykırı isimler üzerinde mutabakat sağlama telaşına düşen siyasilere, fiziksel ve hekim sorunlarıyla ilgili konuları hatırlatan Gazeteci Ramazan Berdibek; 'Mutluluk buysa vay halimize… Vay ki ne vay!' dedi.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
mehmet kayaokay (@Misafir_18178)
17 Aralık 2014 Çarşamba 12:37
iyi diyorsun da ramazan kardeş bunları duyan kim sahip çıkan kim seçim yaklaştı mı hadi göster kendini Bingöl seçim bitti mi hadi yerinde ( say) Bingöl halkımız da duyarsız olunca haliyle ortaya çıkan tabloda budur çok isabetli güzel yazmışsın Allah razı olsun şirin Bingöl için lütfen duyarlı olalım
muhammed ali (@Misafir_18176)
16 Aralık 2014 Salı 18:51
sevgili dostum ramazan yazını okurken hıçkırıklara boğuldum desem benim kim olduğumu çıkarabilirsen aslında inanırsın hastane dedin ya ne yazıkki hasta etme evi bizim içimizde biriken ahları birisi ancak bu kadar özlü anlatabilirdi eeee bir memleket % 50 üstünde her zaman ihalecilere peşkeş çekilir ve ardındanda koyun gibi hesap sorulmazsa olacağı bu ancak
Fatih ŞANLI (@Misafir_18165)
15 Aralık 2014 Pazartesi 23:44
Bu memlekete yazık bu yazdıkların sadece ufacık bir sorun daha neler var neler ama bunları yazacak yürek ister vekillerimizin işi ne atama yapmak müdür atamak milli eğitimde hepsini kendi adamlarını atadılar şu anda sağlıkta başladı bütün müdürler bıçak sırtında adamı olan kalır adamın yoksa gidersin kimin umrunda memlekette doktor yok kimin umrunda memlekette öğretmen yok çünkü ben dahil hepimiz çantada keklik kerizleriz başka partı yok nasıl olsa oyları alıyorlar herkes kendi çevresiniz ,düşünüyor
ben genç kardeşimin göstermiş olduğu cesar
Girvasli (@Misafir_18157)
15 Aralık 2014 Pazartesi 12:07
Genç gazeteci kardeşimizin yazısını sonuna kadar okudum. Kesinlikle haklı ve yerinde tespitlerde bulunmuş.
H. Huseyin (@Misafir_18156)
15 Aralık 2014 Pazartesi 11:37
Bunu yazmak cesaret ister. Ağzına sağlık. Bir de bu vekillerin ihale macerasını yazacak bir babayiğit olsa.
yolsuzluk cenneti (@Misafir_18155)
15 Aralık 2014 Pazartesi 11:19
hastanede dönen yolsuzluklar için müfettiş gönderildi. adam hangi dosyaya el attıysa altında bir dümen çıktı. ne yazık ki siyasi güçleriyle hepsinin üstünü bir bir kapattılar. mesela yoğun bakıma malzeme alınacak yoğun bakım sorumlusu eksikleri listeler idareye teslim eder idare de gücü nispetinde temin etmeye çalışır. bizde ise hazır liste sorumlunun önüne konulur ve imzası dayatma ile alınır. bunun gibi yüzlerce örnek var. buna rağmen aynı kişinin değişecek yeni yapı içinde tekrar yer almasına kesin gözüyle bakılıyor.
nurettin aytar (@Misafir_18154)
15 Aralık 2014 Pazartesi 11:09
HASTANEDE OLAN SIKINTILARI DİLEGETİRMİŞSİN HELAL OLSUN SENİN GİBİ BİRKAÇ GAZETECİ DAHA DİLEGETİRMİŞ OLSALARDI BELKİDE YETKİLİLER DAHA TETBİRLİ OLURLARDI.
.
murat ozcimenler (@Misafir_18153)
15 Aralık 2014 Pazartesi 09:35
Bingoldeki saglik sorunlarinin en basinda hastane yoneticisi ve bashekiminin oldugu ancak bu kadar guzel ifade edilir.
Kalemine saglik sevgili dostum.
Hastalık hastası (@Misafir_18150)
15 Aralık 2014 Pazartesi 02:21
Demek ki neymiş? Sadece fiziksel olarak hastaneyi iyileştirmek yeterli değilmiş.
Botokslu kadınlar gibi..
Dışı iyi görünür, içi allah vergisi...
Haseni dareyeni (@Misafir_18148)
14 Aralık 2014 Pazar 21:46
Öncelikle bingöl online de pek de alışık olmadığımız bu tür eleştirel yazılarınızdan dolayı( Hakim beyin de atamalarla ilgili yazısı) sizleri tebrik ediyorum. Malesef bu işlerle ilgilenmesi gerekenlerden birinin ülkeyi kurtartarma birininde memleketteki kadroları parsellemekten halkın sorunlarını ne dinleyecek nede çözecek vakitlerı kalmıyor.Memleket kimin umurunda nede olsa çantada keklik
01.05.2024
18:30
Bingöl`den Gazze`ye un yardımı
Bingöl'den Gazze'ye un yardımı
İHH İnsani Yardım Vakfı tarafından düzenlenen 'Özgürlük Filosu Yeniden Yola Çıkıyor' kampanyası çerçevesinde, Bingöl'den Gazze'ye 4 tır dolusu un gönderildi.
01.05.2024
14:49
Bingöl`de kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 kişi yakalandı
Bingöl'de kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 kişi yakalandı
Bingöl'de İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince 23 ve 18 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalanarak cezaevine sevk edildi.
01.05.2024
14:48
Bingöl`de çiftçilere hibe destekli horoz kuru fasulyesi
Bingöl'de çiftçilere hibe destekli horoz kuru fasulyesi
Bingöl'de çiftçilere Tarım ve Orman İl Müdürlüğü tarafından yüzde 75 hibeli olarak coğrafi işaretli Yedisu horoz kuru fasulyesi dağıtıldı.
01.05.2024
14:47
Bingöl`de KKKA hastalığı hakkında bilgilendirme yapıldı
Bingöl'de KKKA hastalığı hakkında bilgilendirme yapıldı
Bingöl İl Sağlık Müdürlüğü tarafından merkez Çavuşlar köyünde Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) hastalığı hakkında bilgilendirme yapıldı.
01.05.2024
14:05
Kamyon ile otomobil çarpıştı: 4 yaralı
Kamyon ile otomobil çarpıştı: 4 yaralı
Bingöl-Elâzığ yolunda kamyon ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 4 kişi yaralandı.
01.05.2024
14:04
Bingöllü öğrenci Kur`an-ı Kerim`i güzel okuma yarışmasında finale yükseldi
Bingöllü öğrenci Kur'an-ı Kerim'i güzel okuma yarışmasında finale yükseldi
İmam-Hatip okulları öğrencileri arasında düzenlenen Genç Nida Kur'an-ı Kerim'i güzel okuma yarışması sonuçları belli oldu. Bingöl'den katılan öğrenci, ortaokullar kategorisinde birinci olup adını finale yazdıran isim oldu.
01.05.2024
14:03
Hak-İş`ten taleplerinin karşılanması çağrısı
Hak-İş'ten taleplerinin karşılanması çağrısı
1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü nedeniyle basın açıklaması yapan Hak-İş Konfederasyonu Bingöl İl Başkanı ve Hizmet İş Sendikası Bingöl Şube Başkanı Abdulmecit Akdemir, kayıt dışı çalışmanın önüne geçilmesi gerektiğini belirterek, 'Aile yükümlülüklerini dikkate alan, adil bir vergilendirme sistemi, sürdürülebilir bir sosyal güvenlik modeli ve vergi denetiminde etkinliğin artırılmasını talep ediyoruz' dedi.
01.05.2024
14:02
Üniversiteler arası iş birliği protokolü
Üniversiteler arası iş birliği protokolü
Bingöl Üniversitesi ile İstanbul Medeniyet Üniversitesi arasında iş birliği protokolü imzalandı. Bingöl Üniversitesi Rektörü Çapak: 'Protokolle, eğitim-öğretim konusundaki bağlarımızı güçlü hale getirdik. Öğrencilerimiz ve akademisyenlerimiz Medeniyet Üniversitesi'nin imkânlarından yararlanabilecek olması bizleri mutlu etmiştir' dedi.
01.05.2024
13:54
İlkyardım Haftası`nda öğrenciler bilgilendirildi
İlkyardım Haftası'nda öğrenciler bilgilendirildi
Türkiye'de, ani can kayıplarının önlenmesi ve hayat kurtarmak toplumda farkındalık oluşturulması amacıyla mayıs ayının ilk haftasında kutlanan ilkyardım haftası kapsamında Bingöl merkez Vali Güner Orbay Ortaokulu'nda eğitim semineri düzenlenerek öğrenciler hem teorik hem de uygulamalı olarak bilgilendirildi.
30.04.2024
18:05
Kredi kartlarında büyük değişiklik! TCMB`nin yol haritası belli oldu
Kredi kartlarında büyük değişiklik! TCMB'nin yol haritası belli oldu
Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB), enflasyonu düşürmek ve parasal sıkılaşma sürecini daha sağlıklı şekilde yürütmek için kartlı işlemlere dair kısıtlama adımları atmaya hazırlanıyor.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın