Birçok önemli sorunun bulunduğu Bingöl Devlet Hastanesiyle ilgili çok çarpıcı iddiaların dilden dile yayıldığı bugünlerde aykırı isimler üzerinde mutabakat sağlama telaşına düşen siyasilere, fiziksel ve hekim sorunlarıyla ilgili konuları hatırlatan Gazeteci Ramazan Berdibek; 'Mutluluk buysa vay halimize Vay ki ne vay!' dedi.
iyi diyorsun da ramazan kardeş bunları duyan kim sahip çıkan kim seçim yaklaştı mı hadi göster kendini Bingöl seçim bitti mi hadi yerinde ( say) Bingöl halkımız da duyarsız olunca haliyle ortaya çıkan tabloda budur çok isabetli güzel yazmışsın Allah razı olsun şirin Bingöl için lütfen duyarlı olalım
sevgili dostum ramazan yazını okurken hıçkırıklara boğuldum desem benim kim olduğumu çıkarabilirsen aslında inanırsın hastane dedin ya ne yazıkki hasta etme evi bizim içimizde biriken ahları birisi ancak bu kadar özlü anlatabilirdi eeee bir memleket % 50 üstünde her zaman ihalecilere peşkeş çekilir ve ardındanda koyun gibi hesap sorulmazsa olacağı bu ancak
Bu memlekete yazık bu yazdıkların sadece ufacık bir sorun daha neler var neler ama bunları yazacak yürek ister vekillerimizin işi ne atama yapmak müdür atamak milli eğitimde hepsini kendi adamlarını atadılar şu anda sağlıkta başladı bütün müdürler bıçak sırtında adamı olan kalır adamın yoksa gidersin kimin umrunda memlekette doktor yok kimin umrunda memlekette öğretmen yok çünkü ben dahil hepimiz çantada keklik kerizleriz başka partı yok nasıl olsa oyları alıyorlar herkes kendi çevresiniz ,düşünüyor
ben genç kardeşimin göstermiş olduğu cesar
hastanede dönen yolsuzluklar için müfettiş gönderildi. adam hangi dosyaya el attıysa altında bir dümen çıktı. ne yazık ki siyasi güçleriyle hepsinin üstünü bir bir kapattılar. mesela yoğun bakıma malzeme alınacak yoğun bakım sorumlusu eksikleri listeler idareye teslim eder idare de gücü nispetinde temin etmeye çalışır. bizde ise hazır liste sorumlunun önüne konulur ve imzası dayatma ile alınır. bunun gibi yüzlerce örnek var. buna rağmen aynı kişinin değişecek yeni yapı içinde tekrar yer almasına kesin gözüyle bakılıyor.
HASTANEDE OLAN SIKINTILARI DİLEGETİRMİŞSİN HELAL OLSUN SENİN GİBİ BİRKAÇ GAZETECİ DAHA DİLEGETİRMİŞ OLSALARDI BELKİDE YETKİLİLER DAHA TETBİRLİ OLURLARDI.
.
Öncelikle bingöl online de pek de alışık olmadığımız bu tür eleştirel yazılarınızdan dolayı( Hakim beyin de atamalarla ilgili yazısı) sizleri tebrik ediyorum. Malesef bu işlerle ilgilenmesi gerekenlerden birinin ülkeyi kurtartarma birininde memleketteki kadroları parsellemekten halkın sorunlarını ne dinleyecek nede çözecek vakitlerı kalmıyor.Memleket kimin umurunda nede olsa çantada keklik
Bingöl'ün Solhan ilçesinde kayayı oyarak süzülen doğa harikası şelalenin görüntüleri sosyal medyada büyük ilgi gördü!
22.05.2025
13:29
Eleştirilere 'zarfçıların pulcuları' çıkışı!
Bingöl Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Ali Bayram, kentin sorunlarına dair açıklamalarına karşı gizli nicklerle yöneltilen '50 yıldır o koltuktasın, ne yapmışsın?' eleştirilerine sert çıktı! İsimsiz yorumcuları 'zarfçıların pulcuları' diye nitelendiren Bayram, açtı ağzını yumdu gözünü…
21.05.2025
19:28
Bingöl'de lezzet dolu bir program
Bingöl'ün yöresel yemek ve tatlıları, Türk Mutfağı Haftası kapsamında sergilenip ikram edildi. Bingöl mutfağının doğal, ekonomik ve atıksız örnekleriyle haftaya katkı sunduklarını belirten Vali Usta, emeği geçenleri tebrik eti.
21.05.2025
18:39
12 Bingölspor için Ankara'da toplanacaklar
12 Bingölspor'un geleceğini yakından ilgilendiren toplantı, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Vali, Milletvekilleri, Belediye Başkanı, şehrin önde gelen isimleri ve kulüp yönetiminin katılımıyla 22 Mayıs 2025 tarihinde Ankara'da gerçekleştirilecek.
21.05.2025
18:07
Bingöl'de havalar aniden ısınacak!
Afrika üzerinden gelen sıcak hava dalgasıyla birlikte özellikle perşembe gününden sonra bunaltan sıcaklar etkili olacak. Bingöl'de termometreler bir anda 5-6 derece artacak. Asıl sıcak hava dalgası temmuz ve ağustos ayında gelecek.
21.05.2025
18:06
Jandarma yolcunun üzerinde buldu!
Bingöl'de jandarma ekiplerince durdurulan yolcu otobüsünde yapılan aramada, bir şahsın üzerinde 124,84 gram bonzai ele geçirildi.
21.05.2025
18:05
Can ve mal güvenliği için tedbir alındı
Bingöl'ün Solhan ve Adaklı ilçelerinde İl Afet Risk Azaltma Planı (İRAP) çerçevesinde vatandaşların can ve mal güvenliği açısından tehdit oluşturan kaya blokları için çalışma başlatıldı.
21.05.2025
18:04
Bingöl'de ruhsatsız silah operasyonu
Bingöl'ün Genç ilçesinde düzenlenen operasyonlarda 1 adet tabanca ve 1 adet de yivsiz av tüfeği ele geçirildi.
21.05.2025
18:03
Bingöl'de tır devrildi, kurbanlıklar telef oldu!
Bingöl'ün Karlıova ilçesinde kurbanlıkları taşıyan tır, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yan yattı. Kazada onlarca koyun telef oldu.
20.05.2025
23:06
Bingöl Balı özel konferansta ele alındı
Bingöl Balı'nın Avrupa Birliği Coğrafi İşaret tesciliyle uluslararası düzeyde kazandığı koruma, arı sağlığı, iklim değişikliği ve çevre dostu üretim modelleri gibi konuların çok boyutlu olarak ele alındığı konferansa kamu, akademi ve özel sektörden uzman isimler katıldı.
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın