Üyelerinin ekonomik, sosyal, kültürel ve demokratik alanlarda yaşanan hak ve ihmallerini korumak misyonuyla kurulan sendikalar ve çeşitli konularda değer üretmek, sorunları dillendirmek temelinde kurulan sivil toplum örgütleri, genelde Türkiye, özelde ise Bingölde amaçlarının dışında hareket ediyor. Karaarslan, Solcu, sağcı iktidarcı, muhalefetçi gibi kategorilere bölünen sendikaların durumuna, sendika hiçbir zaman mevcut statükonun yâda yasanın sendikası olmamalıdır sözleriyle dikkat çekti.
Bu cuma belediye başkanı yada vekil olur. Kimse tutamaz. Benim favorim Cuma. Yürü be cuma kim tutar seni? Bir de kapasite olsa var ya sana biat ederdim.
Vallahi CUMA söylediklerinin hepsi doğru ama bunu söylemek san düşmüyor abi. Bu söylediklerini Bingöl de en son söyleyecek kişi sensin. Belediye Başkanına vuracağın darbeyi herkes görecek. İnşallah başkanımız çabuk ayıkır. Bu memlekette en fazla nemalanan sensin. İşe gitmeyen aldığını helal etmeyen insandan korkmak lazım. Söylediklerin doğru ama gerçekten sana yakışmamış be abi.
Cuma eskiden neydin ne oldun Ya eskiden solcuydun şimdi AKP ci oldun bir de milleti eleştiriyorsun. Gözün açık gideceksin Bu memlekette sana belediye başkanlığı ve vekillik olmayacak zaten kapasiten de yetmez buna.
TEMA dan niye bahsetmiyorsun? yaptıklarını bilmesek yiyicez söylediklerini.TEMA sivil toplum kuruluşu değil mi? Eskiden sendikalar kırmızıydı diyorsun peki sen de eskiden kırmızıydın şimdi AKP den aday oldun. Şimdi de AKP nin kuyruğundan ayrılmıyorsun. Bu ne perhiz bu ne halana turşusu? Sen yeşil sendikalara taş atacağına kendine bak. Aynaya bak kardeşim. Biz sendikacı ve AKP li olarak bu millet için kimin ne yaptığını çok iyi biliyoruz. Geçmişin kırmızıları yeşil olmuş. Birde beslendiği nemalandığı yerlere dil uzatıyor.
Bu herkesin sorunu,önemli bir konu ama herkes bir şeye taraf olunca tarafsızlığın ve ortak değerlerin hükmü kalmıyor. Ötekileştiren bir yapı var, ya bizden sin yada hiçsin diyorlar ya
Bingöl'de köy yolları değişiyor: Sırada kuzey ilçeleri var!
Bingöl'de Yukarı Çavuşlar köyünün 7,5 kilometrelik yolu sıcak asfaltla yenilendi. Çalışmaların tamamlanmasının ardından yolu inceleyen Vali Cahit Çelik, kuzey ilçelerine hizmet verecek saatte 120 ton kapasiteli yeni asfalt plentinin ihalesine gelecek hafta çıkılacağı müjdesini verdi.
16.10.2026
22:52
En çok ölümün yaşandığı iller belli oldu: Bingöl kaçıncı sırada?
TÜİK'in açıkladığı ölüm istatistiklerinde Bingöl'ün sırası dikkat çekti. Kentte bir yılda bini aşkın kişi hayatını kaybederken, komşu illerle arasındaki fark da ortaya çıktı. Peki, Bingöl Türkiye genelinde kaçıncı sırada yer aldı, zirvede hangi şehirler var?
16.10.2026
16:55
Bingöl'de 689 üniversite öğrencisine iş imkânı!
Bingöl Üniversitesi ile İŞKUR iş birliğinde 689 öğrenci için Gençlik Programı düzenlenecek. Başvurular 19-23 Ekim tarihleri arasında alınacak, katılımcılar 27 Ekim'de noter kurasıyla belirlenecek. Öğrencilere katıldıkları her gün için 1.375 TL cep harçlığı ödenecek.
16.10.2026
16:37
Bingöl'de 135 kişilik alım yapılacak
Bingöl İŞKUR İl Müdürlüğü ile İl Sağlık Müdürlüğü ve Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde toplam 135 kişi İşgücü Uyum Programı (İUP) kapsamında istihdam edilecek. Başvurular 19-23 Ekim tarihleri arasında alınacak, katılımcılar 27 Ekim'de noter kurasıyla belirlenecek.
16.10.2026
16:04
İstanbul'dan Bingöl'e gönül köprüsü: Yayla YBO öğrencilerine destek
İstanbul Tuzla'daki öğrencilerin kendi elleriyle ördüğü atkılar ve yazdıkları notlar, Bingöl'ün Genç ilçesindeki Yayla Yatılı Bölge Ortaokulu öğrencilerine ulaştı. Genç İçin Bir Saat Derneği ve Minik Çocuklar Bingöl Grubu tarafından düzenlenen etkinlikte öğrencilere çanta, kırtasiye seti ve atkı hediye edildi.
16.10.2026
15:37
Bingöl'de kaç kişiye bir araç düşüyor?
TÜİK, Eylül 2026'ya ilişkin araç istatistiklerini açıkladı. Bingöl'de kayıtlı araç sayısı artarken, kent nüfusu dikkate alındığında kaç kişiye bir araç düştüğü de ortaya çıktı. Peki, 282 bin 299 kişinin yaşadığı Bingöl'de her kaç kişiye bir araç düşüyor?
16.10.2026
15:25
Bingöl'de çaldılar, Iğdır'da yakalandılar!
Bingöl'de bir tekstil iş yerinden çalınan yaklaşık 2,5-3 milyon TL değerindeki halı, yorgan, kumaş ve havlular Iğdır'da ele geçirildi. Operasyonda bir şüpheli suçüstü yakalanarak gözaltına alındı.
16.10.2026
15:15
Bingöl'ün Eylül konut satışı belli oldu
Türkiye genelinde toplam konut satışlarının yüzde 36,2'sini ilk el, yüzde 63,8'ini ise ikinci el konutlar oluşturdu. Bölgede en çok konut satılan il Elâzığ olurken, Bingöl üçüncü sırada yer aldı.
16.10.2026
13:51
Alimoğlu yeniden TASKK Genel Başkan Yardımcısı oldu
Bingöl Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Ali Ekber Alimoğlu, Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu'nda üst üste dördüncü dönem yönetim kurulu üyeliğine seçilmesinin ardından yeniden genel başkan yardımcılığı görevini üstlendi.
16.10.2026
13:24
Hasbağlar resmen Kiğı'ya bağlandı!
1989'da Adaklı'ya bağlanan Hasbağlar Köyü'nün yeniden Kiğı'ya dönme talebi, temmuz ayında İl Genel Meclisi'nden geçen kararın ardından Cumhurbaşkanı onayıyla kesinleşti. Karar, Resmî Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi.
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın