Önceki dönem Belediye Başkanı Yücel Barakazi'nin açıklamalarına cevap veren Başkan Arıkan; 'Kişisel tartışmalara mahal vermek istemiyorum. Muhasebe kayıtları ve somut verilerle belediyemizin borcunu 142 Milyon 219 Bin 729 TL olarak açıkladık. Varsayım ve yanlış hesaplarla kamuoyuyla paylaşılanlar gerçeği yansıtmamaktadır.'
Erdal bey ile yücel beyi sükunete davet ediyorum değerli başkanlarımız bu tür açıklamalar ile ak parti ailesine zarar vermekte olup şer odaklarını mutlu etmekten başka hiç bir anlam teşkil etmemektedir Serdar Atalay da Yücel barakazide yarın Erdal arıkan da hizmet yapmak için borçlanmış ve borçlanacaktır bingöl belediyesinin aylık geliri ile hizmetlerin devam etmesi mümkün değildir bu borçlanmaların hepsi devlet kurumlarına olduğu açık bir şekilde görülmektedir bizlerin bir birimizi suçlamaktan ziyade memleketimizde taş taşın üstüne koymak için el Birliği ile çalışmamız gerekiyor
yazıklar olsun bu başkana da önceki başkana da.. al birini vur ötekine.. neden mi? çünkü öncelikle ikisi de aynı partinin başkanı.. demek ki parti değil kişisel hesaplar söz konusu.. yoksa polemik niye.. ikinci husus demek bu başkan borç ödemeye veya hizmet etmeye değil de yeni borç yapmaya gelmiş ki, bakın ben aldığımda borç vardı. şimdi ben borçlanırsam bana niye borçlandın demeyesiniz diyordur. yoksa başka hiçbir açıklaması olamaz kendi belediyesinden borç devraldigini açıklaması.
@Misafir Kullanıcı Sen yeni bir göreve gelsen borçlanmış bir belediyeyi alsan aynı açıklamari yapmazmisin? Klavye kahramanı seni..atıp tutmak kolay.Erdal beyin elinde veriler var..Yücel beyin elinde ne var ? Varsa kamuoyuna sunsunlar.Erdal bey sundu ?
Bu durum bingollu vatandaslari ikna edip simdiden bakin para yok hizmet yapamayacagiz demeye ve dusundurmeye ikna etmektir.Vatandasin soyle dusunmesini istiyorlar.Valla adam calisiyor ama belediyenin borcu cok..
Kardeşim gundemi saptırmayın bir an evel ne yapacaksanız yapin bu ulkede bitane belediye baskanindan kimse hesap sordumu sorduysa aciklayin isinize bakin yikılan evlerimizi yapin yapmiyorsaniz arsamizi verin hic kusura bakmayin bu enkaz kolay kalkmaz
@Misafir Kullanıcı Hacı keten alp döneminde başladığında.16 milyar devir ettiğinde. 12.milyar.allah sizi ıslah etsin yazıklar olsun hep aynı belediye aynı parti yazıklar olsun
Geçmiş belediye başkanı gelmiş geçmiş Bingöl tarihinin en başarısız en kibirli belediye başkanı..geçmiş belediye başkanı elinde veriler varsa çık medyaya resmi belgeler ile bu borçların zamanında olmadığını ispatla.lafla peynir gemisi yürümez.. insanları rencide eden bir dediği bir dediğini tutmayan aslı görevlerinin dışında hiçbir başarısı olmayan nasıl bir savunma yaparak kendisini savunabilir halk merakla bekliyor.Haklıysan belgele.Degilsen çekil kenarı Erdal bey işini yapsın yani senin borçlarını temizlesin
Bingöl'de APP plaka kullanan araç sahipleri, cezai uygulamalar öncesinde plakalarını değiştirmek için Şoförler ve Otomobilciler Odası'na akın ediyor. Günlük sınırlı sayıda plaka basılırken yoğunluk nedeniyle randevu sistemi uygulanıyor.
11.03.2026
03:17
Bingöl Belediyesi'nin Gazze iftarları başladı
Bingöl Belediyesi, Ramazan ayı dolayısıyla Gazze'de ihtiyaç sahibi vatandaşlara yönelik iftar hizmeti başlattı. Kurulan aşevinde her gün yaklaşık 1.000 kişiye sıcak yemek ikram ediliyor.
11.03.2026
03:14
Akaryakıta Zam Üstüne Zam!
İran savaşıyla birlikte yükselen petrol fiyatları akaryakıta zam olarak yansımaya devam ediyor. Dün gece benzin ve motorine zam gelirken, bu gece yarısı benzinin litre fiyatı bir kez daha arttı. Bingöl'de akaryakıt fiyatları yeniden yükseldi. İşte güncel tablo…!
11.03.2026
03:13
Kırsalda Bereket Projesi Başlıyor
Tarım ve Orman Bakanlığı, kırsalda üretimi artırmak amacıyla 'Kırsalda Bereket Küçükbaş Hayvancılığa Destek Projesi'ni hayata geçiriyor. 2026–2028 yıllarını kapsayan proje kapsamında Türkiye genelinde 150 bin baş küçükbaş hayvan üreticilere dağıtılacak.
11.03.2026
03:12
Van'da Bingöllüler İftar Sofrasında Buluştu
Van Bingöl Eğitim, Kültür ve Dayanışma Derneği tarafından geleneksel olarak düzenlenen iftar programı yoğun katılımla gerçekleştirildi. İş insanları, akademisyenler, kamu personelleri ve üniversite öğrencileri iftar sofrasında buluştu.
11.03.2026
03:11
Maliye Sendikası Bingöl üyeleri iftarda buluştu
Maliye Sendikası Bingöl İl Başkanlığı tarafından düzenlenen iftar programında maliye çalışanları Ramazan ayının manevi atmosferinde bir araya geldi. Programda birlik, dayanışma ve mesleki dayanışma vurgusu yapıldı.
11.03.2026
03:10
Kış uykusundan kalkan ayı, kovanlara saldırdı
Bingöl'de kış uykusundan kalkan bir ayının arı kovanlarına saldırdığı anlar güvenlik kamerasına yansıdı. Olayda bazı kovanlar zarar gördü.
10.03.2026
06:55
Bingöl Belediyesi Gazze'de Her Gün Bin Kişiye İftar Verecek
Bingöl Belediyesi, Ramazan ayı kapsamında Gazze'deki ihtiyaç sahipleri için 10 gün boyunca her gün Bin kişilik iftar yemeği verecek. Karar, Belediye Meclisi'nde grubu bulunan tüm partilerin ortak oyuyla kabul edildi.
10.03.2026
06:53
Akademik İş Birliği Protokolü İmzaladılar
Bingöl Üniversitesi ile Munzur Üniversitesi arasında akademik ve bilimsel iş birliklerini geliştirmeye yönelik protokol imzalandı. Protokolle ortak araştırma projeleri ve üniversite-sanayi iş birliklerinin artırılması hedefleniyor.
10.03.2026
06:51
Bingöl'de arazi aracıyla motosiklet çarpıştı: 2 yaralı
Yaralılar, olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla Bingöl Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın