16 Eylülde 8 polisin, 18 Eylülde 10 askerin terör saldırıları sonucu şehit olduğu Bingölde dün de 1 korucunun şehit olması kentte tansiyonu yükseltti. Cuma Namazı sonrası BDP binasına saldıran şehit korucunun yakınlarına halk da destek verince ortalık savaş alanına döndü. Kalabalığı kontrol altına almakta zorlanan polis gaz bombası kullandı.
Bingöllü kardeşlerim iki tercihten birini yapmak zorundadır ya bu zalim kan dökücü imansızlarla beraber olacak yada kendine gelip zulme ve zalime dur!diyerek Hakkı tutup kaldıracak tarih bize göstermiştirki Bingöl HALKI bu ikinci seçeneği tercih edip bu oyunu bozmaya muktedirdir..yoksa adımız terörle anılmaya devam eder yerimizde sayar dururuz.biz gurbette olan bir bingöllü olarak terör olaylarıyla anılmaktan utanıyoruz ve Bingölümüz için üzülüyoruz..İNŞALLAH MEŞRU ZEMİNLERDE BU TEPKİNİN DEVAMI GELİR..selam ve dua ile..
Bir sözümde BingölOnline yönetimine. Lütfen çizginizi bozmayın ve terör örgütünün propagandasına asla taviz vermeyiniz. Hepimiz bir olursak, terör örgütü diye birşey kalmaz. Üç beş soytarı Bingölümüzün huzurunu kaçıramaz. Bu gibi olaylar gelip geçicidir, önemli olan daha büyük olayları bertaraf etmek.
terör örgütünün sempatizmanı ve bdp tarafından sırf karşıt propaganda yapan beyni yıkanmış ve taşeron örgüte destek verdiğinin farkında olmayan ama Bingölümüzle hiç bir alakası olmayan çevre illerin gençleri akıllarını başlarına alsınlar. Bingölümüzün eğer sabrı taşarsa herşeyi göze alıp Bingölümüzde barınan ne kadar terör yanlısı varsa hepsini temizler ve herkese haddini bildirir. Ya Allah Ya Bismillah Allahu Ekber. Yaşasın ZAZA KARDEŞLİĞİ, YAŞASIN ONURLU ZAZA HALKI.
çıkın diyecekler. işte bu noktada Bingöl halkımız gerçek manada burada tepkisini göstermesi lazım. idris baluken aylardır bölgedeki yatırımları baltalamak için boş boş konuşuyor. sonra ne olursa olsun içimizden biri olan Belediye Başkanımız Sn. Serdar Atalay ve BİŞKAK Başkanı Sn. Ziya Sözene sözlü olarak saldırdı. tek amacı Bingöl halkını sindirmek ve hakimiyet kurmak. Allahın izniyle Bingöl halkımız bu tezgahları görür ve bir daha bu terör taşeronlarına oy vermeyecektir ve Bingölümüze sahip çıkacaktır. Son olarak burada atıp tutan..
görev bu kötü ve çirkin tezgahlara gelmemektir. idris balukene oy veren çoğu insan akrabamız çünkü Bingöl halkı kardeş bir halktır, zulume boyun eğen bir halk değildir. Ama maalesef saf duygularına yenilip sırf iktidara inat güvendikleri idris balukene oy verdiler. idris balukende zerre kadar şeref varsa istifa eder ama terör örgütünün çizgisindeki biri bunu yapmaz! bdp bingöl teşkilatı önündeki 21 plakalı araçta provakasyonun bir parçasıdır. bu olaylar bdp için bir malzeme yarın çıkıp Bingölümüzün halkına dayatma yapıp sözde davanıza sahip..
Bugün artık savaşlar siber olarak düzenleniyor. Herşeyi olmadığı gibi gösterip yaygara kopartan sanal ve sosyal medya sadece adı gibi sanal gündem oluşturuyor. terör örgütünün bugün en büyük silahı sanal ortamdır. yüzlerce siteleri, gazeteleri ve bu işleri üstlenen provakasyon amaçlı yetiştirdikleri elemanları ve sempatizmanları bulunmakta. Bingölümüz stratejik olarak terör örgütü için bulunmaz bir nimet ama siyasi güçleri olmadıkça hiç birşey yapamazlar. Bunuda bir önceki seçimlerde maalesef başardılar. Bingölümüzün onurlu halkına düşen..
Bingöl'de esnafların yaşadığı sıkıntılara dikkat çeken DEM Parti Bingöl İl Eş Başkanı Sedat Ormangören, ekonomik zorluklar nedeniyle ayakta kalmakta zorlanan esnafın desteklenmesi gerektiğini belirtti. Ormangören, 'Esnafın nefes alamadığı bir ekonomide üretim de istihdam da zayıflar. SGK ve vergi borçları makul taksitlerle yeniden yapılandırılmalı' dedi.
22.10.2025
23:33
Bingöl Dostlar Çay Evi'nden SMA'lı Efrayim İçin Anlamlı Destek
'Bu sadece bir anne babanın evladı değil, tüm Bingöl'ün evladı' diyen Bulut ve Çığ; 'Biz bir günlük kazancımızı verdik; eğer her esnaf elini uzatırsa, Efrayim kısa sürede tedaviye kavuşabilir. Bingöl esnafı olarak birlik olalım, bu evdeki ışığı birlikte yakalım' diyerek çağrılarını dile getirdiler.
22.10.2025
20:35
Bingöl Ulu Camii tuvaletleri yenileniyor! Ücretsiz olacak
Bingöl Belediyesi, Merkez Ulu Cami tuvalet ve abdesthane bölümünü devralarak yenileme çalışmalarına başladı. Alana daha önce bulunmayan bayan ve engelli WC'ler ile modern ve erişilebilir bir yapıya kavuşturulacak. Tüm vatandaşlar bu hizmetten ücretsiz olarak yararlanacak.
DEM Parti Bingöl Milletvekili Ömer Faruk Hülakü, Karlıova'daki doğalgaz sorununu iki ayrı soru önergesiyle TBMM'ye taşıdı.
22.10.2025
19:41
Aile Yılında Şiddete Karşı Tek Ses: ŞÖNİM 1100 Kişiye Ulaştı
Bingöl ŞÖNİM, 2025 yılı boyunca toplumun farklı kesimlerinden 1100 kişiye ulaşarak kadına yönelik şiddetle mücadelede farkındalık oluşturdu. Dönmez: 'Bizim amacımız, iletişimi güçlendirmek, anlayışı derinleştirmek ve şiddetin hiçbir türüne sessiz kalmamaktır.'
22.10.2025
19:26
Bingöl'de Öğrencilere Kitap, Kırtasiye ve Giyim Hediyesi
Şehit Gazi-Sen Eğitim Sendikası, Bingöl'ün Karlıova ve Adaklı ilçelerinde öğrenim gören öğrencilere kitap, kırtasiye ve giyim desteğinde bulundu.
22.10.2025
16:49
Bingöl'de hakkında 4 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan şahıs yakalandı
Bingöl'ün Genç ilçesinde, polis ekiplerince yapılan çalışmalar sonucunda hakkında 4 yıl 2 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan şahıs yakalandı.
22.10.2025
16:39
Bingöl'de gençlerin el emeği ürünleri görücüye çıktı
Bingöl Gençlik Merkezi bünyesinde gençler tarafından üretilen birbirinden farkı birçok el emeği ürün, görücüye çıktı.
22.10.2025
12:51
Bingöl'de FETÖ operasyonu: Aranan 3 kişi tutuklandı
Bingöl'de 'FETÖ/PDY silahlı terör örgütüne üye olmak' suçundan 6 yıl 10 ay 15 gün kesinleşmiş hapis cezaları bulunan 3 zanlı yakalandı. Zanlılar, tutuklanarak cezaevine gönderildi.
22.10.2025
12:50
Buğrahan: 'Mera alanı köylüde kalmalı'
Köy merasının TOKİ'ye devrinin kabul edilemez olduğunu belirten Buğrahan; 'Hayvancılığın teşvik edildiği bir dönemde böyle bir kararın alınması da kendi içerisinde bir tezat barındırmaktadır. Yetkililerin bir an önce bu karardan dönerek söz konusu yeri yine köylülerin kullanımına sunmaları gerektiği çağrısında bulunmak istiyoruz' dedi.
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın