Tarım Arazileri Sular Altında Kalacak | HABER YORUMLARI
Genç Ovası, yapılacak yeni barajla tamamen sular altında kalacak. İlçe sakinleri ve tarım arazileri sular altında kalacak olan köylüler tarım arazilerini yok edecek projeye tepkili.
Hidro elektrik santrali yapılacağına orada sulama barajı yapılsa ve onbinlerce dönüm arazi sulu arazi olsa. Hazır sütaş Bingölde fabrikasını kurmuşken oradaki arazi sahipleride yonca ekip biçse ekonomiye ve bölge halkına çok büyük bir katkı olur. hem sütaş fabrikasıda faydalanır. Burdan yetkililere sesleniyorum Allah rızası için bu projeyi iptal edin.
Acilen iptal edilsin Türkiye tarım ülkesi. köylülerin ellerinde kalan son tarım arazilerinide iki tane karadenizli Müteahhit para kazanacak diye yok etmeyin. Bu köylüler antalya, Muğla ve İstanbul gibi illere göç edecek yazık olur.
Arazileriniz simdimi degerli oldu simdimi aklijiza geldi ekip bicmek kahveler 24 saat tıklım tıklım dolu ben devlet olsam bütün arazileri elinizden alirim gercek anlamda calısana veririm
durmak yok, tarimi ciftciligi uretimi bitirip hepinizi irgat yapana kadar yola devam. barajlar, yollar, termik santraller ile ulkemizin dort bir yanini insaat projeleri ile donatacagiz, evler daha cok dikine ve enine evler yapacagiz ki mutayitlerimiz daha da kazansin. koylerimizi bosaltacagiz insallah ve sehirlere kic kica beton yiginlarinda yasayacagiz hep beraber. tarim hayvancilik uretim ile kim nereye varmis ki biz varalim. ama insaat cok onemli, insaat ile aya kadar duble yol yapariz.
Bu yazı yazan gerçekten aklınızın peynir ile yemiş BEŞ nedir niçin yapılacak bilmiyor inemlemiş bu adam burda REGÜLATÖR lider yapılacak çok büyük su gölgeleri oluşmayaçak hemen kalehandan enerji için çıkan su bu REGÜLAGÖRLERİ çalısçalıştırabilecek ama köylü bir kısım arazisini kaybedebir istimlak bedelini alır burda yaz döneminde karpuz ekimi göç önemini kaybetmeden devam edilebilir yonca etkilenir sadece modan ovasi dışında hiç bir başka köyü arazisi göletten etkilenmez ne sürekli köyü ne kumgeçit köyünün bir metre arazisi bu REGÜLAGÖR den etkilenmez boşuna çene yapma
'kumgeçitli olarak söylüyorum' 'gençli olarak söylüyorum' oralı olarak söylüyorum yok buralı olarak söylüyorum! . yahu bari algı yaratacaksın kullandığın kelimeleri değiş...
AKP Tarımı da bitirmiştir yandaşlıklarıyla liyakatsız atamalalarıyla ........ sınırıda aşmıştır.
Yıllarca AKP arkasında el pençe duranlar şimdi kendince CHP yi ileri taşıyacagini düşünen aklı kıt insan. Allahın izniyle sizi o sandığın dibine gömeceğiz. Ağa babalarınızla birlikte
Abdulhaluk Çakan, Ağrı İl Millî Eğitim Müdürü oldu
Millî Eğitim Bakanlığı atama kararnamesiyle 12 ilin milli eğitim müdürü değişti. Kararnameyle Bingöl İl Millî Eğitim Müdür Yardımcısı Abdulhaluk Çakan, Ağrı İl Millî Eğitim Müdürü olarak atandı.
16.07.2026
15:08
Tarım ve Orman Bakanlığı 1.874 personel alacak
Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Bakanlık bünyesinde 1.874 personel alımı için sürecin başlatılacağını açıkladı. Başvuru takvimi ve alım yapılacak kadrolara ilişkin detaylar resmi ilanla duyurulacak.
16.07.2026
14:32
Bingöl'de topluma dönüşe gönüllü destek
Bingöl Denetimli Serbestlik Müdürlüğü tarafından yürütülen gönüllülük çalışmaları kapsamında farklı meslek gruplarından gönüllüler, bilgi ve tecrübelerini yükümlülerle paylaşarak rehabilitasyon süreçlerine katkı sunuyor.
16.07.2026
01:49
Vali Çelik; '15 Temmuz milletimizin ortak zaferidir'
Bingöl'de 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nün 10. yılı dolayısıyla düzenlenen anma programında konuşan Vali Cahit Çelik, 15 Temmuz'un milletin iradesiyle kazanılmış ortak bir zafer olduğunu vurgulayarak birlik ve beraberlik mesajı verdi.
16.07.2026
01:48
Bingöl'de 15 Temmuz şehitleri dualarla anıldı
15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla Bingöl Şehitliği'nde düzenlenen programda şehitler için Kur'an-ı Kerim okunup dualar edildi. Protokol üyeleri, Şehitlik Anıtı'na karanfil bıraktı.
16.07.2026
01:47
Bingöl'de 15 Temmuz Gazisine Ziyaret
Bingöl Valisi Cahit Çelik ve beraberindekiler, 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü programları kapsamında 15 Temmuz Gazisi Ahmet Boğatekin'i evinde ziyaret ettiler. Boğatekin'e Türk bayrağı ve Kur'an-ı Kerim hediye edildi.
16.07.2026
01:45
Bingöl'de otomobil ineklere çarptı: 2 kişi yaralandı
Bingöl-Elâzığ karayolunda meydana gelen trafik kazasında, seyir halindeki otomobilin ineklere çarpması sonucu 2 kişi yaralandı, 2 inek ise telef oldu.
16.07.2026
01:45
Motorin ve benzine yeni zam geliyor
Petrol fiyatlarındaki dalgalanmayla birlikte benzin ve motorinin litre fiyatına zam gelmesi bekleniyor. Buna göre, 17 Temmuz 2026 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere motorine 3,90 lira, benzine 1 lira zam yapılması bekleniyor. Bingöl'de tabelaların göstereceği rakamlar şöyle olacak;
14.07.2026
16:05
'Ay Grubu' suç örgütüne operasyon
Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı'nın yürüttüğü soruşturma kapsamında, elebaşılığını A.A.'nın yaptığı iddia edilen 'Ay Grubu' suç örgütüne yönelik İstanbul merkezli 7 ilde eş zamanlı operasyon düzenlendi. Operasyon kapsamında Bingöl'de de belirlenen adreslere baskın yapıldı.
14.07.2026
13:42
Bingöl'de etkili hutbe sunumu yarışmasının il birincisi belli oldu
Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından Camiler ve Din Görevlileri Haftası kapsamında düzenlenen 'Etkili Hutbe Sunumu Yarışması'nın Bingöl il finalinde birinciliği Bahçeli Köyü Camii İmam Hatibi Cihad Kalkan elde etti.
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın