Kültür Mahallesi'nde uygulanan Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi'nin tasfiye süreci, Başkan Arıkan'ın yoğun girişimleriyle tamamlandı. Bakanlığın TOKİ'ye devri ile Bingöl'de örnek bir proje hayata geçirilecek.
Belalar yağdıkça dikkatli olmak gerekiyor. Ama dikkati sadece o bela üzerinizde dolaşırken dikkate aldınız bir süre sonra eskisinden daha beter oldunuz. O yüzden bingöl için kim ne düşünüyor bilmem ama ben sadece çıkarları için hareket eden insanlardan başka birşey görmüyorum. Dürüst insanların siyasetle işi zaten olmaz yakında belkide daha büyük belalar gelecek
Kültür mah mağduru olarak kendi kisisel görüşümü soylemek istiyorum bir an evel bu projeye başlansın en gec temuzda bu yapılmadığı sürece bunun akibeti de şehr-i bacar gibi olur bu hic bir siyasinin başarısı deyildir yılmaz, berdibeyin hic başarısı deyildir resmen bizim uzerimizden siyaset yapiyorlar arsamızı bize geriverin hadi verin bakalım verdiyiniz kiralarıda size iade ederiz ben bu projenin bu yılda yapılmayacağını tahmin ediyorum insallah ben yanılırım 5 yıldır mağdur durumdayız yılmaz, Berdibeyin başarısı olarak anılıyor iyi seyirler
Sayın başkan her ne kadar konu ile alakası olmasa bile bir hususi hatırlatmak istiyorum. Allah rızası için Hayvan barınağına bir çeki düzen verin. Kedilerle kopekler iç içe. Arada bir tel örgü var. Ayrıca kedilerin olduğu yer berbattı. ' ' Bir kuzuyu kurt kapsa hesabı Ömerden sorulur şiarı' ile hareket etmenizi bekliyoruz.
Başvurular 6 Temmuz'da başlayacak, 1.000 kişi noter kurasıyla belirlenecek. İşgücü Uyum Programı kapsamında katılımcılara çalıştıkları gün başına 1.375 TL ödeme yapılacak.
04.07.2026
01:17
Kebude: 'Yüzde 13,52'lik Zam Geçim Sıkıntısını Hafifletmiyor'
Haziran ayı enflasyon rakamlarının açıklanmasıyla memur ve memur emeklilerinin maaşlarına yapılacak yüzde 13,52'lik zam netleşti. Şehit Gazi-Sen Eğitim Sendikası Bingöl İl Başkanı Cihat Kebude, açıklanan artışın hayat pahalılığı karşısında yetersiz kaldığını belirterek ek zam ve refah payı çağrısında bulundu.
03.07.2026
14:49
Bingöl'de metruk yapılar bir bir yıkılıyor
Bingöl Belediyesi, kent genelinde güvenlik riski oluşturan ve görüntü kirliliğine neden olan metruk yapıların yıkımını sürdürüyor. Son olarak Yeşilyurt Mahallesi'nde tehlike arz eden 2 metruk bina kontrollü şekilde yıkıldı.
03.07.2026
13:40
Bingöl'de 24 Kişilik İUP Başvuruları Başladı
Bingöl İŞKUR İl Müdürlüğü ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğinde hayata geçirilecek İşgücü Uyum Programı (İUP) kapsamında 24 kişi istihdam edilecek. Başvurular 7 Temmuz'a kadar devam edecek.
03.07.2026
13:30
Bingöl Valiliği'nden orman kesimi tartışmalarına açıklama
Bingöl'de Dallıtepe (Cafran) köyünde başlayan ve il genelindeki bazı bölgelerde sürdüğü belirtilen planlı orman kesimlerine ilişkin kamuoyunda oluşan tartışmalar üzerine Bingöl Valiliği yazılı bir açıklama yayımladı. Valilik, kesim çalışmalarının bilimsel esaslara göre hazırlanan amenajman planları kapsamında yürütüldüğünü bildirdi.
03.07.2026
13:09
Araç içi aksesuar ve donanımlara yeni kurallar
Resmi Gazete'de yayımlanan düzenlemeyle Karayolları Trafik Yönetmeliği'nde önemli değişikliklere gidildi. Yeni kurallarla telefon tutucuları, araç kameraları, dikiz aynası aksesuarları ve ses sistemlerinin kullanımına ilişkin esaslar netleştirildi.
03.07.2026
12:46
Bingöl'de refüje çarpan otomobil hurdaya döndü! 1'i ağır 2 yaralı
Bingöl-Erzurum karayolunda meydana gelen trafik kazasında kontrolden çıkarak refüje çarpan otomobil kullanılamaz hale geldi. Kazada yaralanan 2 kişiden birinin sağlık durumunun ağır olduğu öğrenildi.
03.07.2026
12:08
Memur ve emekli zammı belli oldu
TÜİK'in haziran ayı enflasyon verilerini açıklamasıyla birlikte memur ve memur emeklilerinin 2026 yılının ikinci yarısında alacağı maaş zammı netleşti. Temmuz ayından itibaren geçerli olacak artış oranı yüzde 13,52 olarak belirlendi.
02.07.2026
15:02
Bingöl Kent Meydanı Otoparkı Hizmete Açıldı
Bingöl Belediyesi'nin şehir merkezindeki otopark sorununa çözüm olarak hayata geçirdiği Kent Meydanı Otoparkı hizmet vermeye başladı. Toplam 500 araç kapasiteli otopark, 24 saat kesintisiz hizmet sunacak. Otopark için saatlik ve aylık abonelik ücret tarifesi de açıklandı.
02.07.2026
14:56
Klima yüklü kamyonet alev alev yandı
Bingöl-Diyarbakır karayolunda seyir halindeyken alev alan klima yüklü kamyonet kullanılamaz hale geldi. Genç Belediyesi İtfaiye ekiplerinin zamanında müdahalesiyle yangının ormanlık alana sıçraması önlendi.
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın