Trafiği ralliye çeviren taksicilere kim dur diyecek? | HABER YORUMLARI
Bayram: 'Hunharca araç kullanıyorlar, sanırsınız ki rallideler. Geçiş üstünlüğü bunlarda sanki! Neden böyleler? Çünkü denetim yok, bir disiplin yok. İl Trafik komisyonunda sorunlar tartışılır ama orada kalır. Alınan kararlar da uygulanmaz!'
Ali abi şehir için bir değerdir kıymeti sonrasında anlaşılacaktır ama hayatın kuralı bu zaten. O nedenle kendiside artık yeter desin bıraksın makamı. Memlekette ihale iş aş kovalamadan işini yapan ve korkmadan doğruları söyleyen 1 yada 2 yöneticiden biri. Allah ondan sonrasında da böyle cesur adamlar nasip etsin.
Nerede ipini koparan varsi taksici yapmışlar. üslup yok,nezaket yok. Şoför seçerken tek ölçüt araç kullanabiliyor olmaları sanırım. Gerçi aracı da maganda gibi kullanıyorlar.
Bingöl'de bazen paraya ihtiyaç duyulduğunda trafik ceza kesiyor. Son 15 yılda bingoldeki denetimsizlik Tanzanya da bile Yok belediyemi desen trafik mi desen asayişmi desen bu kadar vurdum duymaz bir yönetim görmedim taksiciley, fırıncılar,pastaneler,kahvehaneler v.s. hangisi denetlenmiş ki denetlenme olmayan yerde her şey serbest yani baş ayak meselesi
Sürekli verim hizmet alabilmek için olgun ve tecrübeli şoförlerle seyahat etmenin tek yolu sigorta lı işçi çalıştırmak nedeni zor ve yoğun sitresli işi gençler kanlarınıın kaynamasından söndüremiyor ama bunu ancak azalabilir kısıbailirsiniz. Bunun yolu sigorta lı işçi çalıştırmak iyi bir şöför neden sigortasız çalışsın gider başka bir iş bulur . kazaları minumuma aza indirmek için sigorta elzemdir. Aksi takdirde kimse güvende hissetmez
Ali Bayram var oldukça bu böyle devam eder. Arı yuvasına çomak sokuyorlar. Ne vali emniyet müdürü ne vekiller hiç bir şey yapamazlar kraliyet ayilasidir.
70 TL ye dünya turu atıp kapıda ağaç etmesini biliyorsunuz. Ben taksi aracım olsa satardım bu insanlar kıymet bilmiyor. Şehrin taksi özel ve acil durumlar içindir. Şehrin toplu taşıma ya ihtiyaçının gayri milli hasılaya da katkı sunacağını vurgulanıştık . özel halk otobüsü den bahsetmiyorum metrobüs tramvay şehre büyük gelir .tüm metropollerde kullanılan bildiğimiz 1 den fazla kişinin kullanımına sunulan DOLMUŞ.
@Misafir Kullanıcı Galiba güzel şeyler söylüyorsunuz fakat inan anlayamadım. Gerçekten biraz daha anlaşılır olursa daha iyi olacak. Elinize ve duyarlılığınıza sağlık.
Bingöl'e kırsal kalkınma için 275 milyon TL'lik dev destek
Kırsal Kalkınma Yatırım Programı'nın 17. etap sonuçları açıklandı. Bingöl'de 20 proje hibe desteği almaya hak kazanırken, üreticilere sağlanacak toplam hibe tutarı 275 milyon 231 bin 674 TL oldu. Destek kapsamında 13 yeni tesis kurulacak, 7 projede ise kapasite artırımı ve modernizasyon yapılacak.
23.09.2026
15:54
Bingöl'de okul pansiyonunda asansör kazası! Bir öğrenci yaralandı
Pansiyon yemekhanesinde kullanılan yük asansöründe meydana gelen kazada 15 yaşındaki bir öğrenci yaralandı. Öğrenci Bingöl Devlet Hastanesine sevk edildi. Bingöl Valiliği, kazanın tüm yönleriyle aydınlatılması amacıyla adli ve idari inceleme başlatıldığını açıkladı.
23.09.2026
15:24
Fon soruşturmasında kritik soru: Yatırımcı parasını nasıl alacak?
Türkiye'nin gündemindeki fon soruşturmasında 23 Eylül itibarıyla tutuklu sayısı 9'a yükseldi. 51 kişi hakkında yurt dışı çıkış yasağı ve malvarlığı tedbirleri uygulanırken, bazı isimlerin tüm malvarlıklarına yönelik yeni tedbir kararları alındı. Öte yandan SPK'nın tasfiye kararı verdiği 131 fonda 455 bin 758 tekil yatırımcı bulunuyor. Peki bu yatırımcıların parası geri ödenecek mi, ne zaman ve nasıl alınacak?
23.09.2026
14:55
DEM Parti BİNTSO seçimleri için kararını duyurdu
3 Ekim 2026'da yapılacak Bingöl Ticaret ve Sanayi Odası (BİNTSO) seçimlerine ilişkin açıklama yapan DEM Parti Bingöl İl Eş Başkanı Sedat Ormangören, seçimlerde herhangi bir adayı desteklemediklerini ve hiçbir adayın tarafında olmadıklarını açıkladı. Ormangören, sandıktan çıkacak sonuca ve üyelerin iradesine saygı göstereceklerini belirtti.
23.09.2026
14:39
Motorinde indirim sinyali! Gece yarısını bekleyin!
Akaryakıt piyasasında gözler motorin fiyatına çevrildi. Gece yarısından itibaren geçerli olması beklenen yeni fiyat değişikliğiyle motorin fiyatlarında 5 TL'yi aşan indirim yapılması öngörülüyor.
22.09.2026
17:27
Tanrıkulu; 'Kontrollü muhalefete rıza göstermedik'
Yeni Parti'nin teşkilatlanma çalışmaları kapsamında Bingöl'e gelen Diyarbakır Milletvekili Sezgin Tanrıkulu ile İstanbul Milletvekili Doğan Demir, örgüt toplantısında partinin kuruluş sürecine ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Tanrıkulu, CHP'den ayrılık sürecine ilişkin kendilerine 'konforlu' bir alan önerildiğini ve iktidarı değiştirme iddiasından vazgeçmelerinin istendiğini savunarak, 'Biz buna rıza göstermedik. Bize dayatılana evet demedik' dedi.
22.09.2026
16:59
Bingöl Belediyesi Gençlik Merkezi sınav maratonunda gençlerin yanında
Bingöl Belediyesi Gençlik Merkezi'nde TYT-AYT, AGS ve KPSS'ye hazırlanan gençlere ücretsiz deneme sınavı, kütüphane ve etüt imkânı sunuluyor. Deneme sınavlarından yaklaşık 250 öğrenci yararlanırken, kütüphane ve etüt alanlarını günlük ortalama 150 öğrenci kullanıyor.
22.09.2026
14:06
Vali Çelik'ten tuğla fabrikasına ziyaret; Üretim ve istihdam vurgusu
Genç'te üretim ve istihdama katkı sağlayan Uzunyayla Tuğla Üretim Tesisi'ni ziyaret eden Bingöl Valisi Cahit Çelik, özel sektör yatırımlarının ve üretimin artırılmasının önemine dikkat çekti.
21.09.2026
13:32
BİNTSO'dan seçim öncesi kritik uyarı: Bu belgeyi unutmayın!
3 Ekim'de yapılacak BİNTSO organ seçimlerinde tüzel kişi üyelerin oy kullanabilmesi için gerekli belgeler açıklandı. Bazı üyeler belgelerini MERSİS üzerinden elektronik ortamda alabilecek. Bu belgeleri kimlerin alması gerekiyor? İşte detaylar…
21.09.2026
12:51
DEVA Partili Göztaşı: 'Çocukların beslenmesini devlet politikasının merkezine koyun'
DEVA Partisi Kadın Çalışmaları Başkan Yardımcısı Filiz Göztaşı, okul çağındaki çocukların beslenme sorununa dikkat çekerek, her öğrencinin okulda sağlıklı bir öğüne ulaşmasını güvence altına alan ulusal bir beslenme politikası çağrısında bulundu.
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın