KÄ°M KÄ°MDÄ°R FÄ°RMA REHBERÄ° Hemen Ãœye Ol Ãœye GirÅŸi
Uye GiriÅŸi
GiriÅŸ
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Ãœye Olun
Uye Hizmetleri
 
29 Nisan 2024 Pazartesi
°C

'Üretken toplum olmalıyız! | HABER YORUMLARI

Bingöl'ün üretimi sağlayamadığını, her geçen gün daha da tüketim toplumuna dönüştüğünü vurgulayan Güler; 'Üretmiyoruz, sadece tüketiyoruz. Kazancımız da dışarı gidiyor. En büyük sorunlarımızdan biri olan işsizliği, üretmekle, ticaretle aşabiliriz.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
DeÄŸiÅŸtir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_22042)
19 Ocak 2018 Cuma 00:20
Sayın editör yerli ve milli köprümüz bitikten sonra, Düzağaç Gündoğdu kavşağında , üç kez ışık yanıp söndükten sonra ancak geçebildiğimizi neden yazmıyorsunuz. Bu hafta il koordinasyon toplantısı yapıldı. Karayollları bölge müdürü ve ekibi bingöl de toplantı yaptılar. İlin bütün üst makamı orda olmasına rağmen neden şehir geçişi için bir alt geçit istemediler. Mesel üniversite kavşağına gelmeden alt girilecek, köy hizmetlerinin alt tarafından çıkılacak. Böylece ne üniversite kavşağı nede Gündoğdu kavşağı sıkışır.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_22041)
19 Ocak 2018 Cuma 00:14
Adamın hevesini kursağında bırakmayın. Hangi kurum çalışmıyorsa, hangi kurum Amiri görevini yapmıyorsa, hangi memur işe gitmiyorsa, hangi esnaf yada tüccar yanlış yapıyorsa onu yazın ve iletin.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_22040)
19 Ocak 2018 Cuma 00:12
Ey editör. Kim olduğunu bilmiyorum. Ama şuna Emin'im ki bu yazılan yazıların kime ait olduğunu araştırıp buluyorsunuz. Sıkıntı Yok. Siz bizi bizde sizi biliyoruz. Yeni il başkanını medyatik yapacağınıza yol gösterici olun. Sıkıntıları basın yoluyla başkana ulaştırın. Eksiklikleri eksiksiz ve tarafsız tespit edip iletin.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_22039)
19 Ocak 2018 Cuma 00:07
Sayın başkan , memlekette idarecilik yapanlar , memleketi üç beş kuruşa kimseye pazarlamasın. Aynı zamanda gözleri de kimsenin cebinde olmasın. Çok istiyorlar ise istifa edip er meydanına çıksınlar. E
Misafir Kullanıcı (@Misafir_22038)
19 Ocak 2018 Cuma 00:05
Sevgili Başkan , evvela yeni görevin hayırlı olsun. Allah sizi muaffak etsin. Siz bu söylediklerinize , bir kaç yıldır kendi özel çabanızla yapmış olduğunuz ticari faaliyetin faydalarını görerek ve yaşayarak , yol gösterici olmak istiyorsunuz. Çabanızdan dolayı tebrik ediyorum. Siz geldiğiniz makam itibarı ile , yarın karşılaşacağınız kurumların en üstten en alta kadar personellerinin ne kadar dolu ne kadar donanımlı ve ne ne kadar yol gösterici olduklarınıza şahit olacaksınız. O zaman neden bu memleketin bu halde olduğunu daha iyi anlarsınız. Sadece yerli amirler değil , diğerleri beter.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_22034)
18 Ocak 2018 PerÅŸembe 23:51
2009 dan beri SÜTAŞ Muhabbeti...YOK efendim ÜNİVERSİTE geldi CAFE söktörü gelişmiş..arazi yok muş BİNGÖL ondan gelişmiyormuş.EFENDİ Bilmeden araştırmadan ve konuşmayalım.Üniversite geldi neye yarar.her önüne gelene kapasite fazlası yurtlar açtırdınız. öğrenciler sabah öğle akşam yeme içme herşeyini yurt kantini ve yemekhanesinden karşılıyor çamaşırına kadar MALESEF ESNAF BİTTİ.DOĞRU ÜNİVERSİTE GELMİŞ..Bingöl doğu ve güneydoğunun en büyük orman arazisine ve bol küçümsenmeyecek çayır mera ve yayla arazisine sahip bir ilimizdir.BAŞKAN Lütfen sözlerinizi dikkatli kullanın SÜTAŞ caymasın aman HA..
Misafir Kullanıcı (@Misafir_22027)
18 Ocak 2018 PerÅŸembe 18:19
bu siyasetçiler ve yöneticiler hepsi boş adeletli değiller hz ömerin adeleti lazim
Misafir Kullanıcı (@Misafir_22021)
18 Ocak 2018 PerÅŸembe 13:45
tebrik ediyorum.üretim üretim.üretim..
Misafir Kullanıcı (@Misafir_22020)
18 Ocak 2018 PerÅŸembe 12:28
Kimse kusura bakmasın ülkede girişimci çok ama faaliyet yapacak destek yok belli kurumların desteklediği iş projeleri onaya sunulsa bile insanlar sürgün ediliyor çok zor şartlar getiriyorlar.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_22018)
18 Ocak 2018 PerÅŸembe 11:43
ER GEÇ SENİDE GÖRECEZ HANİFİ, ŞİMDİ SALLA BAKALIM. BUNU YAPACAZ ŞUNU YAPACAZ DİYE. UNUTMA SENDEN ÖNCE BU MEMLEKETİN BAŞINA GELENLERDE SENİN GİBİ BOŞ KONUŞUYORLARDI
Misafir Kullanıcı (@Misafir_22031)
18 Ocak 2018 PerÅŸembe 23:27
@Misafir Kullanıcı GELEN GİDENİ ARATIYOR
27.04.2024
23:24
Genç`teki kum ocaklarının kaldırılması için harekete geçildi
Genç'teki kum ocaklarının kaldırılması için harekete geçildi
İlçe girişinde bulunan kum ocaklarının başka alanlara taşınması için tüm kurumlar nezdinde girişimlerde bulunacağını söyleyen Genç Belediye Başkanı Kemal Tartar; 'Devlet bu alana milyonlarca lira tutan millet bahçesi yatırımı yapmış her gün yüzlerce belki binlerce insanımızı buraya toplayıp tozda boğamayız' dedi.
27.04.2024
16:51
Bingöl polisinden şok uygulamalar! Çok sayıda silah ele geçirildi
Bingöl polisinden şok uygulamalar! Çok sayıda silah ele geçirildi
Bingöl'de İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince mahalle bazlı gerçekleştirilen şok uygulamalarda çok sayıda silah ele geçirildi.
27.04.2024
16:50
Bu yol neden tamamlanmıyor?
Bu yol neden tamamlanmıyor?
Bingöl'ü Sancak, Adaklı, Kiğı ve Yedisu üzerinden Erzincan'a bağlayacak olan ve 2013'te startı verilen yol projesinin 2022'de tamamlanması gerektiğini hatırlatan Mustafa Sarıgül, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu'na sordu; 'Bölge halkı için önemli olan proje ne zaman tamamlanarak hizmete alınacaktır?'
27.04.2024
16:49
Bingöl`de üç ayda 8 Bin ameliyat yapıldı
Bingöl'de üç ayda 8 Bin ameliyat yapıldı
Artan ameliyat sayılarının sadece rakamsal olarak ifade edilmemesi gerektiğini vurgulayan Başhekim Tatlı, 'İlerleyen tarihlerde Kalp Merkezi'mizin kurulmasıyla By-Pass diye tabir edilen açık kalp ameliyatı dahi hastanemiz bünyesinde gerçekleştirilmeye başlanacak' dedi.
27.04.2024
16:44
Bingöl`de dron destekli trafik denetimleri
Bingöl'de dron destekli trafik denetimleri
Bingöl'de İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Trafik Tescil ve Denetleme Şubesi ekiplerince dron destekli trafik denetimleri devam ediyor.
26.04.2024
13:17
Bingöl`de trafik nerelerde tıkanıyor? Tek tek paylaştılar
Bingöl'de trafik nerelerde tıkanıyor? Tek tek paylaştılar
Trafik konusunda büyük bir sorun yaşanan Bingöl merkezde çözümsüzlüğe tepki gösteren Bingöl Online okurları, tek tek adres gösterdi ve hem Emniyeti hem de Belediyeyi harekete geçmeye davet etti. Sürücülerin duyarsızlığından da yakınan okurlar, yapılacaklar noktasında da görüş belirttiler. İşte trafiği kilitleyen o noktalar ve çözüm önerileri…
26.04.2024
13:06
Bingöl`de uzmanından kene uyarısı! Aman dikkat!
Bingöl'de uzmanından kene uyarısı! Aman dikkat!
Hava sıcaklıklarının artmasıyla birlikte Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) vakalarına karşı vatandaşları uyaran Halk Sağlığı Uzmanı Doktor Nilay İçkilli, bahçe veya piknik alanlarına gidildikten sonra vücudun kontrol edilmesi gerektiğini belirtti. İçkilli, 'Kulak arkası, koltuk altı, diz arkası, kasık bölgelerinde kene gizlenebildiği için bu yerlere tekrar tekrar önemle bakılması gereklidir' dedi.
26.04.2024
11:31
36 bin sözleşmeli sağlık personeli istihdam edilecek
36 bin sözleşmeli sağlık personeli istihdam edilecek
Yıl sonuna kadar 36 bin sözleşmeli sağlık personeli istihdam edilmesi hakkında karar Resmî Gazete'de yayımlandı.
26.04.2024
11:24
Kamuda araç tasfiyesi başlıyor...
Kamuda araç tasfiyesi başlıyor...
Kamuda uygulanacak tasarruf tedbirlerine önce makam araçlarından başlanıyor. İlk etapta 500 araç satışa çıkarılırken ikinci aşamada ise bin taşıtlık bir tasfiye listesi hazırlandı. Üst düzey bürokraside, bazı pozisyonlardaki makam aracı uygulamasına son verilecek. Personel servis araçları da iptal edilecek.
26.04.2024
11:04
Bingöl Emniyeti silahlı olaylarla ilgili son durumu paylaştı
Bingöl Emniyeti silahlı olaylarla ilgili son durumu paylaştı
Bingöl'de İl Emniyet Müdürlüğü, asayiş şube ekiplerinin nisan ayı içerisinde yaptığı faaliyetlerini açıkladı. Son dönemlerde meydana gelen silahlı saldırılarla ilgili ilgilerin de yer aldığı açıklamada kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahsın tutuklandığı belirtildi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın