Halk Eğitim Merkezlerinde görev alan usta öğreticiler Ankarada toplandı. Sorunlarını haykıran usta öğreticiler, Hükümetten kadro talebinde bulundular.
degerli kardeşimiz çok güzel anlatmış sorunlarımızı ancak duyan olursa belediyelerde calışan fasıfsız işcilere her dönem kadro verilir biz usta ögreticiler sanki uzaydan gelmiş gibi hiç dikgate alınmayız ne hikmetse vicdan sahibi olan her devlet büyüğü bu tür konularda duyarlı olup çözümünü bulmaya çalışır kamuda çalışdıgımız halde kamudan yararlanamıyoruz hiç bir vasvımız yok patron umuz halk egtim merkezinin yöneticileri birtanesinin hoşuna gitme işine son işde bu çok acı bir insanın işi bir kişinin dudakları arasında olmamalı
selam..ben suan calısmayan bir usta ögreticiyim..20 senemi verdim.ellerim bomboş kaldım.biz her zaman üvey evlat muamelesi gördük halen de öyle ve böylede devam etmiyecek sizlerin ugrasları sayesinde..haklı davamızda size basarılar diliyorum..tesekkürler..insallah kadro verilir..
Slm ben artık şu karara vardım yıllardır halk eğitim merkezlerine kadro verilmemiş bunun iki sebebi vardır ya önemsenmiyoruz yada bunlar alışmış kadro versek de çalışacaklar vermesekte
bize mecburlar diyorlar galiba... birde bunun en tehlikeli bölümü halk eğitim müdür ve yardımcıları iş veren oluyorlar kendi mesleğini kendi işini bile yapamıyosun ya görev alıyosun yada ödenek yok diyorlar işin içinden çıkıyorlar...
Benim anlamadiğım yok belediyelere yok sözleşmelilere nasıl bir dünyada yaşıyoruz bu kişiler türkiyede yaşamıyorlarmı vergi vermiyorlarmı bence hükümet en kısa zamanda usta öğteticilerede haziran ayı içinde çıkması muhtemelen kadrolarıda bu sevgili usta öğreticilerede vermek dileklerimle allaha emanet olunç
Motorin fiyatlarındaki artış durdurulamıyor! Bingöl'de tabelalar rekor seviyeleri gösterirken, zamlar sürücüleri ve özellikle taşımacılık sektörünü olumsuz etkiliyor.
22.03.2026
23:50
Bingöl'de Bayramın Acı Tablosu: 1 Ölü, 29 Yaralı
Bayram süresince Bingöl'de meydana gelen trafik kazalarında 1 kişi hayatını kaybetti, 29 kişi yaralandı. Kazalar farklı noktalarda yaşansa da sebepler yağışlı zeminde aşırı hız ile sürücü hataları olarak öne çıktı!
22.03.2026
23:49
Ve kapandı...! Bingöl Havalimanı'nda 14 ay uçuş yok!
Bingöl Havalimanı, pist ve apron yenileme çalışmaları nedeniyle Pazar günü yapılan son seferlerin ardından 14 ay süreyle kapatıldı. Yoğunluk nedeniyle ek seferler düzenlendi.
22.03.2026
23:48
Bingöl'de 3 Yeni Sağlık Hizmet Binası İhale Ediliyor
İhale, 3 Nisan 2026 tarihinde EKAP üzerinden gerçekleştirilecek. İşin süresi, yer tesliminden itibaren 240 takvim günü olarak belirlendi.
22.03.2026
23:47
Genç Belediyesi 4 Minibüs Hattını 10 Yıllığına Kiraya Veriyor
Genç Belediyesi, şehir içi ulaşımda kullanılacak 4 adet M plakalı minibüs/midibüs hattını 10 yıllığına ihale ile kiraya vereceğini duyurdu. İhale 23 Mart 2026 tarihinde Belediye Meclis Toplantı Salonu'nda yapılacak.
22.03.2026
23:46
Bingöl'de erozyon kontrolü için galvanizli kafes tel yapılacak
Bingöl'ün Çapakçur Mikro Havzası Yelesen, Şaban Ortaköy ve Aşağıköy bölgelerinde kuru duvar eşik ve galvanizli kafes tel yapımı işi için ihale düzenlenecek. İhale, 30 Mart 2026 tarihinde elektronik ortamda EKAP üzerinden gerçekleştirilecek.
22.03.2026
23:45
25 Günlük Bebek İçin Zamanla Yarış
Bingöl'de tedavi gören 25 günlük bebek, hayati risk taşıyan rahatsızlık şüphesiyle ambulans uçakla Ankara'ya sevk edildi. Minik hasta için sağlık ekipleri seferber oldu.
22.03.2026
23:44
FKA Personel Alımı İçin Başvuru Süresi Uzatıldı
TRB1 Bölgesi'ni kapsayan Fırat Kalkınma Ajansı'nın (FKA) personel alım ilanında başvuru süresi 1 Nisan 2026'ya kadar uzatıldı. Adaylar başvurularını Kariyer Kapısı üzerinden yapabilecek.
22.03.2026
23:42
Eti Maden eski hükümlü ve engelli sürekli işçi alacak
Eti Maden İşletmeleri, eski hükümlü/TMY ve engelli bireyler için toplam 24 sürekli işçi alımı yapacak. Başvurular İŞKUR üzerinden yayımlanacak ilanlarla takip edilecek.
20.03.2026
01:37
Bingöl Nükleer Tıp Merkezi Programa Alındı
Bingöl Valisi Cahit Çelik, Nükleer Tıp Merkezi'nin yapım işinin Sağlık Bakanlığı yatırım programına alındığını açıkladı. Yeni merkezle birlikte kanser hastalıklarında erken teşhis ve tedavi imkânlarının ilde sunulması hedefleniyor.
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın