Valilik: Ağaçlar taşınarak yeniden dikilmiştir | HABER YORUMLARI
Bingöl Valiliği, yeni valilik alanında 'Ağaçlar kesildi' söylemlerinin üzerine bir açıklama yaptı. Açıklamada: 'Ağaçlar, büyük bir hassasiyet ile bir başka yere taşınarak yeniden dikilmiştir: yaşı, türü ve çap kademesi nedeniyle 'Taşınması Mümkün Olmayan' ağaçlar ise fiziki ve teknik zorunluluklardan dolayı kesilmiştir.'
Ben bir çok kez bingolonline ı ve haber politikalarını eleştirmiş (Özellikle Yücel Bey Döneminde) birisi olarak bugün tek basın kurulusu olarak kullandığı bu fotograf nedeni ile teşekkür ederim. Anlatmaya gerek yok herseye ortada. YAŞASIN DİK DURABİLEN YAYIN KURULUŞLARI KAHR OLSUN YALAKALAR ve MENFAATÇİLER!
Bu şehir artık bu yoğunluğu kaldırmıyor valilik binası baska yere yapılabilirdi sehir dar bi alana sıkışmış insanlar kaldırıma sığmıyor şehir kervansaraya doğru yonlendirilmeli bunu bu ilin yonticileri görsün
Kendi gozlerimizle gördük ağaçların nasıl kesildiğini sadece kim neden kesti de sizde böyle bir açıklama yapıyorsunuz sayın valimizin kendisi o talimatı verdi doğrudur ama talimata uyulmadi bunu herkes gördü lütfen gerçekleri açıklayın
1 tane ağaç taşınmışsa 50 tane ağaç kesilmiştir bugün beton yığınına dönüştürdügümüz doğa şüphesiz yarın intikamını alıp bizleri toprağa dönuştürecektir..
Bingöl Kent Konseyi Kadın Meclisi'nden 'Kitap Okuma Atölyesi'
Bingöl Kent Konseyi Kadın Meclisi 'Kitap Okuma Atölyesi' etkinliğinin ilki, Kent Konseyi Kadın Meclisi üyesi ve yazar Zeynep Başçı'nın 'Evlilik Orucu' adlı kitabı ile gerçekleştirildi.
23.10.2025
15:50
B.Ü.'de Spor Şenliği Haftası Başladı
İlk gün masa tenisi turnuvası gerçekleştirildi. Öğrenciler ve personelin katılım gösterdiği etkinlikte, yarışmacılar dostluk ve fair-play ruhu içinde mücadele etti.
23.10.2025
00:11
Ormangören'den esnaf için yapılandırma çağrısı
Bingöl'de esnafların yaşadığı sıkıntılara dikkat çeken DEM Parti Bingöl İl Eş Başkanı Sedat Ormangören, ekonomik zorluklar nedeniyle ayakta kalmakta zorlanan esnafın desteklenmesi gerektiğini belirtti. Ormangören, 'Esnafın nefes alamadığı bir ekonomide üretim de istihdam da zayıflar. SGK ve vergi borçları makul taksitlerle yeniden yapılandırılmalı' dedi.
22.10.2025
23:33
Bingöl Dostlar Çay Evi'nden SMA'lı Efrayim İçin Anlamlı Destek
'Bu sadece bir anne babanın evladı değil, tüm Bingöl'ün evladı' diyen Bulut ve Çığ; 'Biz bir günlük kazancımızı verdik; eğer her esnaf elini uzatırsa, Efrayim kısa sürede tedaviye kavuşabilir. Bingöl esnafı olarak birlik olalım, bu evdeki ışığı birlikte yakalım' diyerek çağrılarını dile getirdiler.
22.10.2025
20:35
Bingöl Ulu Camii tuvaletleri yenileniyor! Ücretsiz olacak
Bingöl Belediyesi, Merkez Ulu Cami tuvalet ve abdesthane bölümünü devralarak yenileme çalışmalarına başladı. Alana daha önce bulunmayan bayan ve engelli WC'ler ile modern ve erişilebilir bir yapıya kavuşturulacak. Tüm vatandaşlar bu hizmetten ücretsiz olarak yararlanacak.
DEM Parti Bingöl Milletvekili Ömer Faruk Hülakü, Karlıova'daki doğalgaz sorununu iki ayrı soru önergesiyle TBMM'ye taşıdı.
22.10.2025
19:41
Aile Yılında Şiddete Karşı Tek Ses: ŞÖNİM 1100 Kişiye Ulaştı
Bingöl ŞÖNİM, 2025 yılı boyunca toplumun farklı kesimlerinden 1100 kişiye ulaşarak kadına yönelik şiddetle mücadelede farkındalık oluşturdu. Dönmez: 'Bizim amacımız, iletişimi güçlendirmek, anlayışı derinleştirmek ve şiddetin hiçbir türüne sessiz kalmamaktır.'
22.10.2025
19:26
Bingöl'de Öğrencilere Kitap, Kırtasiye ve Giyim Hediyesi
Şehit Gazi-Sen Eğitim Sendikası, Bingöl'ün Karlıova ve Adaklı ilçelerinde öğrenim gören öğrencilere kitap, kırtasiye ve giyim desteğinde bulundu.
22.10.2025
16:49
Bingöl'de hakkında 4 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan şahıs yakalandı
Bingöl'ün Genç ilçesinde, polis ekiplerince yapılan çalışmalar sonucunda hakkında 4 yıl 2 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan şahıs yakalandı.
22.10.2025
16:39
Bingöl'de gençlerin el emeği ürünleri görücüye çıktı
Bingöl Gençlik Merkezi bünyesinde gençler tarafından üretilen birbirinden farkı birçok el emeği ürün, görücüye çıktı.
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın