Elektrik faturalarının bu ay neredeyse iki katı gelmesi aboneleri çileden çıkarttı. Sosyal medyadan tepkilerini paylaşan vatandaşlar, bunun resmi soygun olduğunu ve hükümetin buna sessiz kalarak şirketleri koruduğunu vurguluyor.
Zaten bunlar hep sizin elinizle oluyor sizin oylarinizla oluyor Aglamaya devam Haftaya kömür de verecekler Subata makarna Ondan sonra vay böyle oldu yok söyle oldu Hani akp haram yemiyordu Hani onlar sizi cennete götürüyordu inanin bunlarin yaptiklarini ne dinsizler nede imansizlar yapar memleketi yediler bitirdiler gine doymuyorlar kardesim nedenmi haram bunlari helak etmis haberleri yok . Fakir yoksul bunlar anlamaz Allah akli fikri niye vermis Bir düsünün ya ??
berat efendinin tuzu kuru vatandaşı atmış şirketlerin kucağına ne hak arayacağımız bir kurum nede sonuca gidebileceğimiz bir hakarama mercisi toki konutlarında aylık aidat 110 tl birinciayda enaztefe tüfe yüzde 15zam gelecek deimizi kime anlatacağız istanbul lüks sitelerde bile bu aidat yok oradaki kapıcı ne yapıyor kömürmü yakıyor külmü taşıyor bize kim sahip çıkacak
@Misafir Kullanıcı Hanki devlet ?? Devlet halkina milletine böyle yaparmi Onu Bir sorun Devlet bu milletinin anasini aglatmis aglayani yok Her Taraf kendi adamlariyla Dolu Kimi kime sikayet edeceksiniz Devlet dedigin mazlumun halkinin milletinin yardimcisidir Gidin Avrupa ya görün
Bingöl'de kaza! Otomobilin çarptığı yaya hayatını kaybetti
Hayatını kaybeden 65 yaşındaki Kadriye Korkulu'nun, Belediye Başkanı Erdal Başkan Arıkan'ın teyzesi olduğu öğrenildi.
18.08.2025
23:46
Bingöl'de piknik yapan aile ölümden döndü
Baraj sularının aniden yükselmesiyle piknik yapan aile mahsur kaldı. Ağaç dallarına tutunarak hayatta kalan ve güçlükle kurtarılan aile, siren uyarı sesinin duyulmadığını vurguladı.
Bingöl Umut Kervanı, Eylül ayında başlayacak olan 2025-2026 yılı eğitim ve öğretim yılında yetim ve ihtiyaç sahibi öğrencilerin kırtasiye ihtiyaçlarını karşılamak için hayırseverlere yardım çağrısında bulundu.
18.08.2025
20:45
Bingöl'de aranan 29 firari yakalandı
Bingöl'de aranan şahıslara yönelik gerçekleştirilen operasyonlarda, firari olan 29 şahıs yakalandı. Vali Usta: 'Aranması olup da hiçbir şey olmamışçasına aramızda dolaşanlara karşı mücadelemiz kararlılıkla sürüyor. Bingöl'ümüzün huzuru için onlara asla yer vermeyeceğiz' dedi.
18.08.2025
20:12
12 Bingölspor, bilet fiyatlarını açıkladı
2025-2026 sezonunda 3. Lig'de mücadele edecek olan yeşil beyazlı temsilcimiz 12 Bingölspor, iç saha maçlarına dair bilet ve kombine fiyatlarını duyurdu ve 'Bu sezon sen de yerini al, şehrinin takımına omuz ver' çağrısında bulundu.
18.08.2025
19:44
Körtewliler yaylada şenlendi
Bingöl merkeze bağlı Çukurca köyü (Körtew) sakinleri, ikincisi bu yıl düzenlenen yayla şenliğinde bir araya geldi. Çeşitli ikramların yapıldığı şenlikte, sanatçıların söylediği şarkılar eşliğinde coşan yöre halkı, halaylar çekerek gönüllerince eğlendi.
18.08.2025
18:42
Şeyh Ahmet için tedbir çağrısı!
TOKİ konutlarının yükseldiği Bingöl merkez Şeyh Ahmet mevkiinde yaşanan kazalara dikkat çekilirken, oluşacak trafik yoğunluğu için şimdiden tedbir alınması ve yan yollarla trafik güvenliğinin arttırılması çağrısı yapıldı.
18.08.2025
02:56
Bingöl'de trafik kazası: 11 yaralı
Bingöl'de iki hafif ticari aracın çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 11 kişi yaralandı.
18.08.2025
02:55
Dilektepelilerin en büyük dileği sağlıklı su!
Dilektepe Köyü'nde İçme Suyu Çilesi: Çeşmeden Çamurlu ve Köpüklü Su Akıyor
18.08.2025
02:54
Üniversiteye 'Sorumluluk' Çağrısı!
Bingöl Üniversitesi Termal Tesislerinde yaşanan boğulma vakası üzerine açıklamada bulunan Bingöl Kent Konseyi Başkanı Kuyuldar; 'Önlemler, kâğıt üzerinde değil, fiilen ve eksiksiz olarak hayata geçirilmelidir' dedi.
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın