Bingöl Online'da yer alan Serbest Kürsü platformunda yöneltilen İktidar milletvekillerini yeterli buluyor musunuz? sorusuna verilen yanıtlar alev topuna dönüştü. Bazı okurlar memnuniyetsizliğini paylaşırken, bazıları da siyasilere methiyeler dizdiler. İşte o yorumlar ve kamuoyunun iktidar partisi milletvekillerine bakışı...
bu miletvekilleri anca dairelere( temizlikçi ve güvenlikçi) alımlarına bakıyorlar. enver -- gençli olması lazım yoksa olmaz çoşkun--- yaw bi solhan lı olaydı iyidi yılmaz -- ben daha karar vermedim bakacaz GETİRİSİNE göre zaten işsiz akraba kalmadı güler-- yaw arkadaşlar ben il başkanıyım ha benimde artık bir SIFATIM var başkomutan cumhurbaşkanı sayın erdogan ne yazık ki sen bunlatı görmüyosun yazık bingöl e yazık
Editör bence seçseydin içinden örnek yorumları yayınlasaydın daha iyi olurdu.Bazıları saçmalamış Mesela hayvan hastanesi ile Enver by.ne alakası var.Üniversite bünyesindeki bir iştir ve yıllardır zaten projesi var.İnşaatına bir türlü başlanamadı.Enver by in temizlik ve güvenlik alımı ve terfiler dışında bir tane projesi yok.
@Misafir Kullanıcı Hizmet alımı bir proje mi gençte sadece sıcak asfalt döktüğü köyler senin ve sahiplerinin hayal bile edemeyeceği şeyler gidin işinize daha sayamayacağım bi sürü yaptığı hizmetler anlamak istemiyorsunuz
Burada tartışılması gereken vekillerilerin ne yaptıkları olmaması gerekirdi. Bu haberi yapanlar niyeti 'üzüm mü yemek yoksa bağcı mı dövmek ' ... Bu haberin art niyetli olarak yapıldığını aleni bir şekilde ortada . Ki hiç bir haberin yorumlarının haber olduğunu da duymadım görmedim BİNGOLONLİNE saymazsak. Çamur at, izi zaten kalır... Uzatmaya gerek yok yayınlanmayacak bir yorum olacak nihayetinde.
Mütevazi olmak iyi olmak farkli vekil olmak farkli güzelim memleket insani kalkinma bakani yapmisiniz hastalar elazig Erzurum gibi illere gidip tedavi oluyor bu sahis niye bu ilde bakan o zaman bakan ve bagli oldugu Parti Cumhuriyet tarihinde kara leke olarak alinacaklar niyemi usülsüzlük yolsuzluk torpil Adam kayirma bu dönemde oldugu kadar hic Bir dönem olmamistir bingölde kac fabrika yapmis kalkinma bakani Bir Sorun bingöle Gelen paranin hati hesabi belli deyil nerde bu paralar Üniversite havaalani hastaneler hep kendi akrabalari Güzelim memleketim sen kimlere kaldin
Siz kendi kendinizi kandirabilirsiniz Ama bu halki bir yere kadar uyutursunuz.yaptiginiz torpilin haddi hesabi yok milletin gözüne Baka Baka nasil bingöle gelebiliyorsunuz Derhal istifa edin Lütfen
özetle cevdet yılmazında çevresi BDP li enver fehmioğlu da eğer ak partide adaylık verilmesey dı BDP nin adayı dı herkeste biliyor AK partiye de zararlıdırlar inşaalah genel merkez durumun farkında
MURAT NEHRİ'NDE KAYBOLAN MEHMET HAZAR'IN CANSIZ BEDENİNE ULAŞILDI
Bingöl'ün Genç ilçesinde Murat Nehri'ni geçmeye çalışırken akıntıya kapılarak kaybolan 29 yaşındaki Mehmet Hazar'ın cansız bedenine ulaşıldı. Hazar'ın cenazesi, kaybolduğu noktanın yaklaşık 100 metre ilerisinde bulundu.
21.08.2026
21:07
Murat Nehri'nde can pazarı: 1 kardeş kurtarıldı, diğeri kayıp
Bingöl'ün Genç ilçesinde Murat Nehri'nin karşısına geçmeye çalışan iki kardeş, baraj kapaklarının açılmasıyla yükselen su debisi nedeniyle boğulma tehlikesi geçirdi. Kardeşlerden biri jet ski ile kurtarılırken, akıntıya kapılarak kaybolan diğer kardeşi bulmak için ekipler seferber oldu.
21.08.2026
21:06
Bingöl Üniversitesi Türkiye'de bir ilki başardı
Bingöl Üniversitesi, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından verilen Çevre Yönetim Birimi Yeterlik Belgesi'ni almaya hak kazandı. Üniversite, söz konusu yeterlik belgesine sahip Türkiye'deki tek devlet üniversitesi oldu.
21.08.2026
21:04
Bir türlü bitmeyen Çirişli Tüneli yılan hikâyesine döndü
2017'de yapımına başlanan Çirişli Tüneli'nde kazı ve destek çalışmalarında yüzde 60, nihai beton imalatında yüzde 49 seviyesine gelindi. 2024'te '2025'te kalan kısmın ihalesi yapılacak', Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından ise '2026'da tamamlanacak' denilen proje için şimdi hedef 2028 sonu. Yıllardır değişen tarihler, tünelin akıbetine ilişkin soru işaretlerini büyütüyor.
21.08.2026
21:03
Bingöl'de organik arıcılığa güçlü destek
Tarım ve Orman Bakanlığı'nın desteğiyle yürütülen proje kapsamında Bingöl'de organik bal üreticilerine yönelik destekler sürüyor. 2022'den bu yana yüzde 75 hibe desteğiyle 740 organik arı kovanı dağıtılırken, 2026 yılında 15 üreticiye yüzde 50 hibeyle 15 bal sağım çadırı temin edildi.
21.08.2026
21:02
Solhan'da maden arama tartışması TBMM'ye taşındı
HÜDA PAR Mersin Milletvekili Faruk Dinç, Bingöl'ün Solhan ilçesine bağlı Arslanbeyli köyündeki maden arama faaliyetlerini TBMM gündemine taşıdı. Dinç, su kaynakları, tarım arazileri ve ormanlık alanların risk altında olduğunu belirterek, gerekli incelemeler tamamlanıncaya kadar çalışmaların durdurulmasını istedi.
Bingöl'de drone destekli operasyonda 80 kök Hint keneviri, 1 kilo 906 gram esrar ve seri numarası silinmiş otomatik pompalı tüfek ele geçirildi. Operasyonda gözaltına alınan 2 şüpheliden 1'i tutuklandı.
21.08.2026
21:00
Bingöl'de hırsızlık şüphelisi tutuklandı
Bingöl'de evden hırsızlığa teşebbüs, konut dokunulmazlığını ihlal, mala zarar verme ve kasten yaralama suçlarından aranan şüpheli, polis ekiplerinin çalışması sonucu yakalandı. Şüpheli, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.
21.08.2026
03:09
Bingöl esnafına özel POS anlaşması
Bingöl Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Mesut Kurtaran'ın girişimleriyle Kuveyt Türk Katılım Bankası ile yapılan anlaşmayla, Bingöl esnaf ve sanatkârlarına özel POS avantajları sağlanacak. Anlaşma kapsamında düşük komisyon oranları, ertesi gün ödeme ve ücretsiz EFT/havale gibi imkanlar sunulacak.
21.08.2026
03:07
Çaytepe ASM'de tavan dikiş tutmuyor!
Genç'in Çaytepe köyündeki Aile Sağlığı Merkezi'nde 9 Temmuz'da çöken tavan, yapılan müdahaleye rağmen yaklaşık 40 gün sonra yeniden çöktü. Doktorun muayene yaptığı sırada meydana gelen olayda şans eseri kimse yaralanmadı. Yıkım kararı alınan binada hizmete devam edilmesi ise can güvenliğine verilen değerin göstergesi!
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın