Önümüzdeki aylarda netleşmesi beklenen encümenler aday listesi için kimseye söz verilmediğini belirten AK Parti Adayı Arıkan; Belediye meclisinin oluşumundaki hassasiyet, Bingöl için hayati önem taşımaktadır. Kimseye söz verilmedi. Üretken ve yenilikçi bir Meclis önceliğimizdir dedi.
sayın erdal bey öncelikle hayırlı olsun 1,beden eğitimi öğretmeniyken hangi öğrenci spora kazandirdın 2, spor müdürü oldun hangi genci uyuştucudan alıp iş e yada spora kazandırdın 3. bingölspor 3 lig ten 2 lige mi çıkardın 4, bu göreve talip olurken bir ekibin var mı bunları bir seçmen olarak bana cevaplarmısın
@Misafir Kullanıcı Bu memlekete Yaşar DEMİR gibi delikanlı cömert adamlar çok az bulunur.Adam 15 yil boyunca il genel meclis baskanlğı yaptı 10 vali ve 20 kaymakamla çalıştı bu vali ve kaymakamlar adamı beğenip taktir etmişken sizin gibi ne olduğu belirsiz kimselerin sanal ortamda sallaması o kadar önemli değil . gerçi yazdığınız cümleler büyük ihtimalle size ait değil büyük ihtimalle birilerinin ağziyla yaziyorsunuzdur.
Şu anki encümenlere tatil ekibide diyebiliriz milletin parasıyla seminer ayağına delüks otellerde alem yapıyorlar yıllardır doğru bir iş yapılırsa engel olanlar diğer yandan milletin arsalarını yeşil alan gösterip eliminden alanlar kendi yakınlarına imarsız alanlara imar verenler daha neler neler
mevcut encümenler doğrusuna bakılırsa resmen bir skandala sebep oldular meclisten geçirdikleri Çevreyolu imarını tekrar iptal etmeleri ne kadar iradesiz insanlar olduğunu göstergesidir 5 yıl boyunca yaptıkları tek doğru işide iptal edip bu milletin hakkını gasp ettiler Alp kaybederse bu seçimde mesuluda encümenlerdir
İradesiz birilerinin kuklası olanları yeni mecliste görmek istemiyor artık millet eski encümenlerin birinin olması dahi seçimi kaybettirir demedi demeyin
İlaç fiyatlandırmasında kullanılan euro kuru, Cumhurbaşkanı kararıyla yüzde 17 artırılarak 21,67 TL'den 25,33 TL'ye yükseltildi. Resmî Gazete'de yayımlanan kararla birlikte ilaç barem değerlerinde de güncellemeye gidildi.
19.12.2025
16:48
İRAP'ta Son Durum: Bingöl'de 40 Eylem Tamamlandı
AFAD ev sahipliğinde düzenlenen İRAP Değerlendirme Toplantısı'nda, Bingöl'de afet risklerini azaltmaya yönelik yürütülen çalışmalar ele alındı; plan kapsamında belirlenen 99 eylemden 40'ının tamamlandığı açıklandı. 6 Şubat Depremleri Sonrası Bingöl'e yapılan acil yardım miktarı da açıklandı.
19.12.2025
16:28
Bingöl Umut Kervanı'ndan Benin'de Gönüllere Dokunan Yardım
Bingöl Umut Kervanı Derneği, hayırseverlerin bağışlarıyla Afrika'nın Benin ülkesinde yetim ve ihtiyaç sahibi onlarca aileye kalıcı ve acil yardımlar ulaştırdı.
19.12.2025
16:13
Atık malzemelerden kuluçka makinesi yaptı
Bingöl'de civcivleri çok seven ancak temin edebilecek bir yer bulamayan elektrik mühendisi Enes Akgül, atık malzemelerden kuluçka makinesi yaparak kendi civcivlerini üretti.
19.12.2025
02:45
Bingöl'de Yeni Hastane İçin Sosyal Donatı Talebi
Bingöl'de yapımı süren yeni devlet hastanesinin, yalnızca sağlık hizmeti sunan bir yapı olmasının ötesinde; hasta ve hasta yakınlarını merkeze alan cami, refakatçi evi, kütüphane ve sosyal ikram alanlarını içeren sosyal donatılarla birlikte planlanması talep ediliyor.
19.12.2025
02:43
Bingöl Balında Verimliliği Artıracak Proje
Fırat Kalkınma Ajansı'nın teknik desteği ve Bingöl Üniversitesi'nin akademik katkılarıyla yürütülecek çalışmada, arıcılıkta verimliliğin artırılması ve katma değerli üretimin güçlendirilmesi amaçlanıyor.
19.12.2025
02:42
Kırmızı ışık ihlallerine ehliyet iptali geliyor
2024'te 137 can kaybına yol açan kırmızı ışık ihlalleri için yeni dönem başlıyor. İçişleri Bakanlığı, kırmızı ışık ihlallerine karşı en ağır yaptırımı devreye alıyor; tekrar eden ihlallerde ehliyete el konulacak.
19.12.2025
02:41
Kısa Film Festivali Sona Erdi
7. Bingöl Uluslararası Kısa Film Festivali kapanış töreniyle sona erdi. 135 ülkeden 1.787 kısa film başvurusunun yapıldığı festival, üç gün boyunca film gösterimleri, özel seçkiler ve söyleşilerle Bingöl'ü sinemanın buluşma noktası haline getirdi.
19.12.2025
02:40
Vali Usta: 'Yeni hastanemiz en kısa sürede hizmete sunulacak'
Kısa sürede açılacağını belirttiği Yeni Bingöl Devlet Hastanesi'nin mühendislik altyapısına da dikkat çeken Vali Usta; 'Tamamlandığında yerli ve milli mühendislerimizin eseri olarak Türkiye'nin en güvenli binalarından biri olacak' dedi.
19.12.2025
02:39
Fuhuş şebekesi çökertildi! 3 tutuklama!
Bingöl ve Mersin'de yabancıların pasaportlarına el koyup fuhuş yaptıran şebeke çökertildi. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 4 şüpheliden 3'ü tutuklandı, 1'i ise adli kontrol şartıyla serbest kaldı.
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın