Trafik Şube hatanın yayada olduğunu belirtiyor. Yaya geçidi var ama yaya aniden yola atlıyor. Yaya geçidi var diye aniden yola atlamak gerekmiyor orada teyzemiz suçludur hat minibüslerini suçlamak için yorum yazıyorsunuz.
Ister aniden olsun, ister rahat bir sekilde yaya gecidine girmek olsun, sonucta orasi bir yaya gecidi. oncelik yayanin.21.yuzyilda yasiyorsunuz, ama hala kurallari ya bilmiyor yada yanli davraniyorsnz. Bngl online sozde basin isiyle ugrasip gazetecilik yapiyorsnz, kurallari bilmek ve halki bu konularda bilgilendirmk tabiki sizin goreviniz Yurt disinda yasayan biri olarak sunu soyliyim.buralarda yaya gecidinde egerki bir kazaya maruz kalirsaniz sonuc ne olursa olsun suclu ve sorumlu surucudur Cunku yaya gecidine gelirken orada birilerinin olmasi demek Karsiya gecebilme ihtimali olmasi demektir
Bingolonline! Anlamadığım şu:ya siz yanlı haber yapıyorsunuz, ya da hiçbir kuralı araştırmadan öğrenmeden haber yapıyorsunuz. Orada bariz bir şekilde yaya geçidinden geçmeye çalışan bir yaya var, hatayı ise otobüs şoförü yapıyor hem yaya geçidindeki yayanın hakkını ihlal ediyor, hem de sürat yapıyor. Siz de sanki adam haklıymış gibi 'aniden yola fırlayan kadını şoför dikkati sayesinde kurtardı diye!' bence habere ve görüntüye bir daha bakın...
Editör Notu: Trafik Şube hatanın yayada olduğunu belirtiyor. Yaya geçidi var ama yaya aniden yol atılıyor.
@Misafir Kullanıcı Aniden yola atlıyor diye bir şey yok.. ben böyle trafik şubeyi ne edeyim? O otobüs şoförünün yavaşlaması lazım 1, yaya varım kenarda diye dikkatli olması lazım 2, son olarakta oranın adı YAYA GEÇİDİ! Öğrenin şunu artık!
Otobüsün şu doluluğuna bakın.. Yaya geçidinde yaptığı şu hıza bakın. Çarşaflı teyzemiz yaya geçidini kullanıyor. Ayrıca bunu yapan sözde ekstra ekstra eğitim almış ticari sürücü belgesine sahip biri. Bu otobüsçüler ve taksiciler için acil ve hızlı adımlar atılmalı.
Kamerada da görüldüğü gibi orası yaya geçidi bölgesidir, sürücüler böyle yerlerde yayalara dikkat etmek zorundadır ve yavaş girmek hatta durmak zorundadır, bu nedenle şoför hatalıdır, inşallah bir dahaki seferde dikkat edecektir
Bingöl'de 7 yaşındaki çocuk termal havuzda boğuldu
Bingöl'de 7 yaşındaki çocuk, Bingöl Üniversitesi Termal Tesislerindeki havuzda boğuldu. Otopsinin ardından cenazesi defnedilen çocuğun taziyesi, merkez Kültür Camii'nde kurulacak. Kamuoyu ihmaller zincirine dikkat çekerken, Bingöl Üniversitesi'nin nasıl bir savunma yapacağı merak konusu!
16.08.2025
03:47
Vatandaş 153'e bildiriyor, sorunlar çözülüyor
153 Çağrı Hattı'na ulaşan bildirimler üzerine Bingöl Belediyesi ekipleri, kent genelindeki parklarda kapsamlı bakım ve onarım çalışmaları gerçekleştirdi.
16.08.2025
03:46
Cinayetten ceza almıştı! Yakalandı
Bingöl'de jandarma ekipleri tarafından yapılan çalışmada, 5 yıl 10 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan zanlı yakalandı.
16.08.2025
03:45
Bingöl'de cezaevi firarisi yakalandı
Bingöl'de 4 yıl 7 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan ve cezaevinden firar ettiği tespit edilen şüpheli, polis ekipleri tarafından yakalandı.
16.08.2025
03:44
Bingöl'de 8 bin kök kenevir bitkisi ele geçirildi
Bingöl'de jandarma ekipleri tarafından yapılan çalışmada, 8 farklı noktada toplam 8 bin 332 kök kenevir bitkisi ele geçirildi.
16.08.2025
03:43
Uyuşturucu Operasyonu: Bin 695 şüpheli yakalandı
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, son 2 haftada Bingöl dahil 73 ilde uyuşturucuya yönelik düzenlenen operasyonlarda Bin 695 şüphelinin yakalandığını açıkladı.
Çalıştay kapsamında; tarım, sanayi, turizm, girişimcilik, dijital dönüşüm ve çevresel sürdürülebilirlik başta olmak üzere birçok konu başlığı ele alındı.
16.08.2025
03:40
Diyarbakır'da orman yangını! Bingöl Belediyesi desteğe gitti
Diyarbakır'ın Hani ilçesinde başlayan örtü ve orman yangını Lice ile Kocaköy'e de sıçradı. Ekipler yangının söndürülmesi için çalışma başlatırken yangın tehdidi altında olan yerleşim bölgesinde de tedbirler alındı. Söndürme çalışmalarına katılmak üzere Bingöl Belediyesi İtfaiye ekipleri de bölgeye gönderildi.
15.08.2025
04:03
Bingöl Üniversitesi uluslararası kongreye hazırlanıyor
Kırsal kalkınmanın önemli unsurlarından biri olan arıcılık sektörüne bilimsel ve stratejik katkılar sunmayı hedefleyen kongrede, disiplinlerarası oturumlar, poster sunumları ve çalıştaylar yer alacak.
15.08.2025
04:02
Bingöl'de tır, kamyona çarptı! 1 ölü
Bingöl-Elâzığ Karayolu'nda meydana gelen trafik kazasında tır sürücüsü hayatını kaybetti.
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın