Yeni Hastanenin İhale Tarihi Belli Oldu | HABER YORUMLARI
Bingöl'de yapılması planlanan ve proje çalışmaları tamamlanan 500 yataklı yeni Devlet Hastanesi Hizmet Binasının yapım işi ihalesinin tarihi açıklandı. Çalışmalar tamamlandığında Doğum Hastanesi de aynı kampusa taşınacak. Hedef, hastaneleri birleştirerek Araştırma Hastanesi'ne dönüştürmek..!
Yorumlara bakıyorum da Allah bizi islah etsin.1995'te apandisit ameliyatı için Erzurum'a gitmek zorunda kalmıştım.Şimdi memleketimde anjiyo oluyorum.İnşallah açık ve kapalı kalp ameliyatları dahil her şey memleketimde yapılır.Yeterki sabırlı olalım kardeş olalım.Çok çalışıp az eleştirelim.
Bingölümüz diğer illerle karşılaştırıldığında görülüyor ki çok çok ihmal edilmiş. İnsanımızın zihni açıldıkça yatırımların da sayısı artacaktır. Yoksa hep şükretmekle anca çevre illere sevk edilir gider gelirsin. Kendi değerini kendin belirlersin!
Kimse demiyor madem çocuk hastanesi buraya taşınacak ne diye dağın etiğinde yapılmış??? Değil hastane yeni bir şehir de inşaa etseniz artık boş. Insanlar aç aç sağlıklı beslenemiyor, hastaları müşteri diye gören zihniyetten de kurtulacaz
Adı üstünde devlet hastanesi ek binası. Araştırma yapılmış olsa Üniversiteye yakın bir yerde yapılır, binanın büyüklüğü baz alınmaz, donanımlı personel baz alınır. Yerli araba hikayesi gibi olmuş. Önce haberi yapılır umut verilir. Sonrası yalan dolan
Bingöl Valisi Cahit Çelik başkanlığında düzenlenen toplantıda, uyuşturucuyla mücadele kapsamında yürütülen çalışmalar değerlendirilerek izlenecek yol haritası ele alındı.
08.04.2026
17:59
Kaymakam Sarı'dan Jandarma Ziyareti
Adaklı Kaymakamı Abdullah Sarı, İlçe Jandarma Komutanlığı'nı ziyaret ederek yürütülen asayiş çalışmaları hakkında bilgi aldı, kurumlar arası koordinasyonun önemine dikkat çekti.
08.04.2026
17:47
Bingöl'ün İçin Kuvvetli Kar ve Yağış Uyarısı
Meteoroloji 13. Bölge Müdürlüğü, akşam saatlerinden itibaren Bingöl'ün kuzey kesimlerinde kuvvetli karla karışık yağmur ve kar beklendiğini duyurdu. Yetkililer, ulaşımda aksamalar ve çığ riskine karşı dikkatli olunması çağrısı yaptı.
08.04.2026
00:17
Bingöl heyetinden Bakan Kurum'a ziyaret
Vali Çelik, Bingöl'ün geleceğine katkı sağlayacak çalışmaların birlik ve beraberlik içerisinde yürütüldüğünü ifade ederek, vatandaşların beklentilerini karşılayacak kalıcı ve etkili hizmetlerin hayata geçirilmesi için çalışmaların sürdürüleceğini kaydetti.
08.04.2026
00:16
Başsavcı Sert, üniversiteli gençlerle buluşacak
Bingöl Üniversitesi'nde 'Siber Alemde İşlenen Suçlar' söyleşisi düzenlenecek. Bingöl Cumhuriyet Başsavcısı Abdullah Sert'in katılımıyla gerçekleştirilecek programda siber suçlar, dijital riskler ve bireysel güvenlik önlemleri ele alınacak.
08.04.2026
00:15
Hülakü: 'Bingöl rant kuşatması altında'
DEM Parti Bingöl Milletvekili Ömer Faruk Hülakü, Bingöl'de planlanan enerji ve maden projelerine tepki göstererek TBMM'ye genel görüşme ve araştırma talepleri sunduklarını açıkladı. Hülakü, kentin 'rant kuşatması' altında olduğunu savunarak, doğal alanları etkileyecek projelerin durdurulması çağrısında bulundu.
08.04.2026
00:14
Bingöl'de 10 yıl hapis cezası bulunan firari bagajda yakalandı
Bingöl'de polis ekiplerince durdurulan iki araçta yapılan aramada, bagaja gizlenen ve 10 yıl 10 ay hapis cezasıyla aranan firari yakalandı. Olayla ilgili 4 kişi hakkında işlem başlatıldı.
08.04.2026
00:14
Bingöl'de 16 şüpheli ve 4 hükümlü yakalandı
Bingöl'de jandarma ekiplerinin 27 Mart–3 Nisan tarihleri arasında yürüttüğü çalışmalarda çeşitli suçlara karışan 16 şüpheli ile kesinleşmiş hapis cezası bulunan 4 hükümlü yakalandı. Operasyonlarda uyuşturucu maddeler de ele geçirildi.
08.04.2026
00:13
Genç'te Kurumlar Arası Futbol Turnuvası
Bingöl'ün Genç ilçesi, baharla birlikte sporun birleştirici gücüne sahne olmaya hazırlanıyor. İlçede kurumlar arası dayanışmayı artırmak ve gençleri spora teşvik etmek amacıyla düzenlenen 'Kurumlar Arası Bahar Futbol Turnuvası' için geri sayım başladı.
08.04.2026
00:12
HES ve JES projeleri için 'Ortak Akıl' Çağrısı
Eğitim ve Toplum Gönüllüsü Semiramis Bektaş Karaarslan, Bingöl'de gündemde olan HES ve JES projelerine ilişkin yaptığı açıklamada, tüm kesimlerin bir araya gelerek çözüm üretmesi gerektiğini belirtti.
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın