Yılmaz: AK Parti, 2023'e kararlılıkla yürüyecek | HABER YORUMLARI
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz; 'AK Parti, her zaman yaptığı gibi, milletimizin taleplerine ve ülke gündemine odaklanarak 2023 hedeflerine kararlılıkla yürümeye devam edecektir.'
sen bingölün başına gelen en büyük felaketsin allah bingölleri senin ve çevrenden korusun hangi kuruma gidiyorsun ya senin ya yusuf coşkunun adamı amir
Sakin olun millet.Vekil olan 5 yılı belediye baskani,yardimcisi,encumeni 5 yili doldurup gidecekler.Kendinizi kasmayin.Hak hukuk adalet kavramlari ehliyet ve liyakat kavramlari icin bize en az bir 50 yil lazim.Kendinizi sorgulayin 17 yildir bunlar kendi baslarina buralara gelmedi.Oy verdik ve vermeye devam ediyoruz.Yarin secim olsa bir daha elestirip bir daha verecegiz.
2 adamı olmayan insan 20 yıldır bu ilde vekil seçiliyor bir gün gelip bu halk ile istişare etmediniz hep evde yakın bildikleriniz ile yudumlaştınız sizin gitmeniz ilin faydasınadır SOLAHNLI
@Misafir Kullanıcı Zeki Korkutata, Alican Bayram ve Ziya Buyankara yeni ve temiz yüzler eğitimliler konuşkanlar bunlar olmalı. Eski yüzler olursa ASLA OY VERMEM
Atadığınız belediye başkanınız şimdiden batırdı belediyeyi, kitledi fen işlerini, imar müdürlüğünü,. Belediye başkanınız maaşını verdiği mühendisini görevlendirme ile elazığ belediyesine gönderiyor ve sonra elaman ihtiyaç var diyip kendi yandaşlarını belediyeye alıyor, ALLAH tan korkmaz mısınız. işiniz hizmet hizmet. Bingöll halkı size bu seçimde şefkat tokatı attı mesajı almadınız hala, bir sonraki seçimde istanbul seçimi gibi kroşeyi yersiniz haberiniz olsun.
Her iki cihanda da sizden davacıyım, yaptığınız liyakatsız atamalar adam kayırmalar, bizden olsun emrimizden çıkmasın yeter anlayışınızdan davacıyım. 2023 KARARLILIKLA SİZİ İSTEMİYORUZ .. bu ilde istenmediğinizi bildiğiniz halde neden halen ilin kamburusunuz. Etrafınızda ki y.... ile şehre ne kadar zarar verdiğinizi farkında değil misiniz. Tüm illerin bir kent aklı var ama bingöl de her şey sizin ağzınıza ve aklınıza bakıyor. Sayın bakan biraz da bingölle bakın bir zahmet. Bu şehri küçük ve hor gördüğünün farkındayız ve seni istemediğimizi haykırıyoruz da neden hala kalmakta ısrarcısınız.
ALLAHTAN KORKMAYAN İNSANLAR KESİNLİKLE HİZMET NEDİR BİLMEZLER KENDİLERİNİ DEV AYNASINDA GÖRÜRLER SİZDE ÖYLE OLMUŞ GİBİSİNİZ . KİMSEYİ DİNLEMİYORSUNUZ KENDİ BİLDİĞİNİZİ OKUYORSUNUZ KAMU KURUMLARINA YALAKALIK YAPAN SİZE ŞİRİN GÖZÜKEN KİŞİLERE YER VERİYORSUNUZ . AMA MASUM GERÇEKTEN AKP Lİ OLAN GÜLER YÜZLÜ OLAN LİYAKATLI OLAN HİZMET EDEN HARAM LOKMA YEMEYEN VATANI İÇİN ÇALIŞAN DEĞİLDE.AMACI HIRSIZLIK OLAN CEBİNİ DÜŞÜNEN İNSANLARA KENDİNİ YÜKSEKTEN GÖSTEREN.... KİŞİLERİ BU KURUMLARA LAYIK GÖRÜYORSUNUZ . ALLAH SİZE OY VEREN BU MASUM HALKIN HESABINI SİZİ SORACAK O ZAMAN NASIL HESAP VERECEKSİNİZ...
DEVA Partili Baraç, vekilleri işaret eti: 'Belediye başkanına baskı uygulanıyor'
Milletvekillerinin bazı taleplerinin karşılık bulmaması halinde belediye başkanını kamuoyu önünde yıpratmaya yönelik girişimlerde bulunduğunu vurgulayan DEVA Partisi Bingöl İl Başkanı Nihat Baraç, bu sürecin siyasi hesaplaşmaya dönüştürülmemesi gerektiğini vurguladı.
26.04.2026
20:27
Gökyüzü deliniyor! Bingöl için sağanak uyarısı!
Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Bingöl için uyardı! Pazartesi gök gürültülü sağanak uyarısı yapılan Bingöl için hafta içinde sağanak etkisinin süreceği vurgulanırken, sel ve yüksek kesimlerdeki çığ riskine karşı da tedbirli olunması çağrısında bulundu.
26.04.2026
20:23
Bingöl'de Soğuk Hava Yayla Sezonunu Geciktirdi
Bingöl'de mevsim normallerinin altına düşen hava sıcaklıkları ve yüksek kesimlerde erimeyen kar nedeniyle besiciler yaylalara çıkamadı. Hayvanlar bu yıl ahırlarda besiye alındı.
26.04.2026
20:22
Yedisu Depremi Sonrası Uzmanlar İkiye Bölündü
Bingöl'ün Yedisu ilçesinde meydana gelen 4,4 büyüklüğündeki depremin ardından uzman isimlerden dikkat çeken açıklamalar geldi. Prof. Dr. Naci Görür 'büyük depremi tetikleyebilir' derken, Prof. Dr. Osman Bektaş daha temkinli konuştu.
26.04.2026
20:15
Bingöl'de Deprem! Olumsuzluk yok, tarama sürüyor
Sabah saatlerinde Bingöl'ün Yedisu ilçesinde meydana gelen 4.4 büyüklüğündeki deprem paniğe neden olurken, ilk belirlemelere göre can ve mal kaybı yaşanmadı. Valilik, saha tarama çalışmalarının sürdüğünü açıkladı.
26.04.2026
20:12
Genç Muratspor'dan 5 Gollü Galibiyet
Ligde kalma mücadelesi veren Genç Muratspor, deplasmanda Bulanık Kopspor'u 5-2 mağlup ederek kaderini son haftaya taşıdı. Kritik Doğubeyazıt maçı öncesi kentte birlik çağrısı yapıldı.
26.04.2026
20:10
Halaylar Bingöl'de final bileti için yarıştı
Kulüpler arası halk oyunları grup finali Bingöl'de gerçekleştirildi. Üç ilden 11 ekibin sahne aldığı yarışmada, Bingöl'den 2 ekip Türkiye finaline katılmaya hak kazandı.
26.04.2026
20:09
MHP Bingöl'de Görev Değişimi: Baran Görevi Varan'a Devretti
MHP Bingöl İl Başkanlığı'nda devir teslim gerçekleşti. Görevini tamamlayan Osman Zeki Baran, il başkanlığı görevini Emin Varan'a devretti.
26.04.2026
20:08
Yardım için durdu, kazaya karıştı: 6 yaralı
Bingöl'den Manisa'ya giderken Aksaray-Konya karayolunda devrilen tıra yardım etmek için durdu, başka bir otomobil gelip çarptı. Meydana gelen zincirleme kazada 6 kişi yaralandı. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.
26.04.2026
20:07
Başkan Arıkan'dan TDV'ye Kurban Bağışı
Bingöl Belediye Başkanı Erdal Arıkan, Türkiye Diyanet Vakfı aracılığıyla 2026 yılı vekâletle kurban organizasyonuna destek vererek bağışta bulundu.
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın