Bingöle Ağa,Beg,Şeyh,Mütait,gibi Millet vekilleri lazım çünkü bingöl halkı böyle kişileri istiyor halk genel hizmete bakmıyor hep şahsı işler peşinde eskiden gelen bi alışkanlık 2007 den önce bingöl de hiç bir hizmet yoktu bingöl ilçe görünümün de bi şehirdi genel hizmetlerin hepsi 2007 tarihinden sonra yapılmıştır.bingöl bundan sonra gelişmeye başladı inşallah bundan sonrada böyle devam eder.
Klavye basından atıp tutanlar BİNGÖL halkı adına konuşma hakkını nereden almişlar ki atıp tutuyorlar sayın Cevdet Yılmaz için atıp tutanlara olçülü olun kimin kaç ayar olduğunu iyi biliriz
Çarşamba günü gerçekleştirilecek program, Bingöl Merkez İnönü Mahallesi, Maden Sokak'ta bulunan Semerkand Mescidi'nde düzenlenecek.
30.06.2025
19:47
Siz de koruyucu aile olabilirsiniz!
Bingöl Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, 2025 Aile Yılı kapsamında '30 Haziran Koruyucu Aile Günü' dolayısıyla bir dizi farkındalık etkinliği gerçekleştirdi, vatandaşları bilgilendirildi.
30.06.2025
18:16
Türkiye'yi temsil edecekler
Bocce Bowling ve Dart Milli Takıma seçilen Bingöllü sporcular Sayak ve Gezli, 1-6 Eylül 2025 tarihlerinde İsviçre'de olacak Avrupa Büyükler Raffa Şampiyonasında Türkiye'yi temsil edecekler.
30.06.2025
17:24
Zıkte Aşireti Hınıs'ta Buluştu
Bu buluşmayı sadece bir ziyaret değil, aynı zamanda bir toplumsal aidiyet ve gelecek nesillere bırakılacak güçlü bir miras olarak değerlendiren Ataoğlu: 'Elbette yollar uzun, şehirler uzak olabilir. Fakat bizler biliriz ki, mesafe sadece haritalarda vardır. Gönüllere sınır çizilemez. Ne zaman ki birbirimizi unutur, aramıza fitne düşmesine izin veririz; işte o zaman asıl kaybımız başlar' dedi.
30.06.2025
17:23
Bingöl'de uyuşturucu operasyonu
Bingöl'de üzerinde uyuşturucu ile yakalanan şahıs hakkında adli işlem başlatıldı.
30.06.2025
17:22
Özel Güvenlikçilerin taleplerini paylaştı
Yıpranma hakkı, statü tanımı, taltif ve KİT'lerde çalışan özel güvenlik işçilerinin kadroya alınması taleplerini dile getiren Güvenlik-İş Sendikası Bingöl İl Başkanı Cahit Ateş; 'Ve biz, emeğimizin hakkını, can güvenliğimizin teminat altına alınmasını, saygı görmeyi talep ediyoruz' dedi.
29.06.2025
16:58
Failler 20 yıl sonra yakalandı
Çanta içerisinde ölü bulunan bebeğin failleri 20 sene sonra yakalandı. Şüpheliler, ikamet ettikleri Bursa ilinde, Bingöl İl Jandarma Komutanlığı JASAT timleri ve Bursa İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince yapılan müşterek operasyonda yakalanarak Bingöl'e getirildi.
28.06.2025
09:00
Bingöl'de Havuz Suyu Operatörlüğü Kursu açılıyor
Kayıtların 30 Haziran 2025 Pazartesi sona ereceği bildirilirken, kursa katılım şartları şöyle sıralandı;
28.06.2025
08:36
Bingöl'de zincirleme trafik kazası: 5 yaralı
Yaralılar, olay yerinde yapılan ilk müdahalelerinin ardından ambulansla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.
28.06.2025
08:29
Bingöl'de çiftçinin emeği küle döndü
Bingöl'ün Genç ilçesinde ekili arazide çıkan yangın nedeni ile onlarca dönüm alan kül oldu.
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın