Yılmaz: Millet ne derse başımızın gözümüzün üstünde | HABER YORUMLARI
İstanbul seçimlerinin ülkenin demokratik olgunluğunu tüm dünyaya göstermek için bir fırsat oluşturduğunu belirten AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz, 'Türkiye demokrasisiyle ilgili hiçbir şekilde geçerliliği olmayan bir takım iddialar ortaya atanlara İnşallah bu seçim çok güzel bir cevap olacaktır' dedi.
Bir kere de Bingöl'ün sorunlarını konuş, Ankarada'yken zaten konuştuğun yok, bari buradayken konuş. Ezberletilmiş, kulağa güzel gelen ama gerçek hayatta hiçbir karşılığı olmayan ifadelerle hemşehirlilerine masal anlatmaktan vazgeç. Belediyeye devredilecek askeri alanın sadece şehrin menfaaatine değerlendireceğini söyle, kentsel dönüşüm kapsaminda yikılıp hâlâ yapımina başlanmayan konutların hak sahiplerinin daha da mağdur edilmeyeceğini söyle, devletin kaynaklarının sadece halkın yararına kullanılacağını söyle. La Fontaine'den masallar anlatma artık. Yok Chp zihniyeti öyleydi, yok böyleydi...
bingöl halkı seni istemiyor artık sayın bakanım yeter artık biraz israhat et millet bunu istiyor maden baş göz üstüne diyorsun daha bırak yakamızı partiyi oy kaybına uğrattınız .
Millet diyor ki Erzincan yolunu uygun güzergahtan göturmenizi rica ediyoruz. 60 muhtar ve binlerce vatandaş imza verdi ve değişen bir şey yok. Milleti kartal rampası ve uçurumlarından kurtarın. Sayın admin bi zahmet ilet...
@Misafir Kullanıcı Kartal tepesinde yakınlarımızı kaybettik kışın tipi yağan bir bölge neresi elverişliyse ordan götürün lütfen başkalarının ocağı körelmesin
@Misafir Kullanıcı sayın bakanım çevnizde olan insanlar sizi yanlış bilgiler ile yönlendiriyor ben sizin yerinizde olsam 60 muhtarın vermiş olduğu karara saygı duyar gerekeni yapardım sirin rampası acilen çözüme kavuşmalı halkın beklentisi bu yönde
DEVA Partili Baraç, vekilleri işaret eti: 'Belediye başkanına baskı uygulanıyor'
Milletvekillerinin bazı taleplerinin karşılık bulmaması halinde belediye başkanını kamuoyu önünde yıpratmaya yönelik girişimlerde bulunduğunu vurgulayan DEVA Partisi Bingöl İl Başkanı Nihat Baraç, bu sürecin siyasi hesaplaşmaya dönüştürülmemesi gerektiğini vurguladı.
26.04.2026
20:27
Gökyüzü deliniyor! Bingöl için sağanak uyarısı!
Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Bingöl için uyardı! Pazartesi gök gürültülü sağanak uyarısı yapılan Bingöl için hafta içinde sağanak etkisinin süreceği vurgulanırken, sel ve yüksek kesimlerdeki çığ riskine karşı da tedbirli olunması çağrısında bulundu.
26.04.2026
20:23
Bingöl'de Soğuk Hava Yayla Sezonunu Geciktirdi
Bingöl'de mevsim normallerinin altına düşen hava sıcaklıkları ve yüksek kesimlerde erimeyen kar nedeniyle besiciler yaylalara çıkamadı. Hayvanlar bu yıl ahırlarda besiye alındı.
26.04.2026
20:22
Yedisu Depremi Sonrası Uzmanlar İkiye Bölündü
Bingöl'ün Yedisu ilçesinde meydana gelen 4,4 büyüklüğündeki depremin ardından uzman isimlerden dikkat çeken açıklamalar geldi. Prof. Dr. Naci Görür 'büyük depremi tetikleyebilir' derken, Prof. Dr. Osman Bektaş daha temkinli konuştu.
26.04.2026
20:15
Bingöl'de Deprem! Olumsuzluk yok, tarama sürüyor
Sabah saatlerinde Bingöl'ün Yedisu ilçesinde meydana gelen 4.4 büyüklüğündeki deprem paniğe neden olurken, ilk belirlemelere göre can ve mal kaybı yaşanmadı. Valilik, saha tarama çalışmalarının sürdüğünü açıkladı.
26.04.2026
20:12
Genç Muratspor'dan 5 Gollü Galibiyet
Ligde kalma mücadelesi veren Genç Muratspor, deplasmanda Bulanık Kopspor'u 5-2 mağlup ederek kaderini son haftaya taşıdı. Kritik Doğubeyazıt maçı öncesi kentte birlik çağrısı yapıldı.
26.04.2026
20:10
Halaylar Bingöl'de final bileti için yarıştı
Kulüpler arası halk oyunları grup finali Bingöl'de gerçekleştirildi. Üç ilden 11 ekibin sahne aldığı yarışmada, Bingöl'den 2 ekip Türkiye finaline katılmaya hak kazandı.
26.04.2026
20:09
MHP Bingöl'de Görev Değişimi: Baran Görevi Varan'a Devretti
MHP Bingöl İl Başkanlığı'nda devir teslim gerçekleşti. Görevini tamamlayan Osman Zeki Baran, il başkanlığı görevini Emin Varan'a devretti.
26.04.2026
20:08
Yardım için durdu, kazaya karıştı: 6 yaralı
Bingöl'den Manisa'ya giderken Aksaray-Konya karayolunda devrilen tıra yardım etmek için durdu, başka bir otomobil gelip çarptı. Meydana gelen zincirleme kazada 6 kişi yaralandı. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.
26.04.2026
20:07
Başkan Arıkan'dan TDV'ye Kurban Bağışı
Bingöl Belediye Başkanı Erdal Arıkan, Türkiye Diyanet Vakfı aracılığıyla 2026 yılı vekâletle kurban organizasyonuna destek vererek bağışta bulundu.
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın