Siyasi kulvarda her defasında dillendirilir Yol medeniyettir diye. Bingöl merkezde utanç verici bir hal alan yolların durumu ise medeniyetimizin, durduğumuz noktanın göstergesi olarak işaret ediliyor. Derinleşen çukurlar nedeniyle yapılan sosyal medyada yapılan paylaşımlar ise oldukça ilginç: Çukura grince şebeke gidiyor
Amacım herşey dört dörtlüktür demek değil ama önemli adımlar atıldı bunu görmemekte insafsızlıktır. Geçen gün aşağı çarşıdan geçtim bilmiyorum son zamanlarda geçtiniz mi hiç. Aşağı çarşıdakı yollar herkesin bildiği tamamen kilitli parke taşı yapılmıştı. Oradan geçtiğimde baktım ki yolun bir tarafı tamemen sökülmüş nedeni de alt yapı çalışması. İşte bu yüzden biraz sabr etmek gerek artık bu yap bozdan kurtulmak gerek. Alt yapı bittikten sonra herşey çok güzel olacak biraz daha sabır. Para hazır sadece ihalelerin yapılması kaldı.
Ya Allahın severesen hangi parktan hangi dönüşümden bahsediorsun....Sadece düzağaç ve oradaki ana yollarda çalışıyorlar..herzaman aynı şeyi yapıyorlar..çiçek çim yada süsleme....Sadece oy aldığı yerlerde çalışıyorlar...özellikle memur kesimin yaşadığı düzağaçta neden ÇÜNKÜ maksat göz boyamak.....Sen mirzanı, yenimahalleyi, b.evleri.afatları yada aşağıçarşıya gitmedin herhalde oradakiler insan değil mi....Ne çabuk unuttun geçen yaz ramazan ayında insanlar susuzluktan kırılıyordu nerdeyse...AYRICA SAYDIĞIN HİZMETLERİ DÜNYADAKİ EN BECERİKSİZ BELEDİYELER BİLE YAPAR...SIRF İDEOLOJİK KORKULAR UĞRUNA BİNGÖLÜ HEP GERİDE BIRAKIYORSUNUZ...DİĞER ŞEHİRLER GELİŞİRKEN SİZ HALA AYNISINZ
ayip yav son 10 seneyi ornek veriesek kac tane vali degisti kac tane emniyet muduru degisti kac tane belediye baskani degisti bunlari gorupte taniyan kac kisi var burda siyaset sadace bi yol yapmakla degil halkin gercekten sorununu halmekle halkin ne istedigi bilmekle bunlar bizim ne istedigimizi deyil ne yapmadigimizi bile bilmiyorlar bi dyarbakir emniyet muduru rahmetli gaffar okani simdiki osman baydermi biraz ornek alsinlar bakin biz burda polemik yapabiliyormuyuz.. son bir sey diyecem bana bu yazdiklarinizi zazaca yazabilen varmi.yazikyav
mehmet kardeş bu yolların şu halini kendi ekibini kurmamasına bağlamanız biraz komik gibi. ben de ailem de hep ak partiye oy verdik. 3 dönemdir siizn de malumunuz ak parityi bingölde birinci yaptık, sorun sadece yollar falan da değildir evet biz bingöl halkı olarak çok daha fazlasını bekliyoruz. örnek vermem gerekirse madem bu iln başkanısın belediyenin ekonomik gücü ile bir Zazaca araştırma-geliştirme derneği bile kuracaksın. hem bu şekilde belediye-halk arasında da çok olumlu bir kültürel bağ kurulmuş olacak. tabi bu sadec bir örnek..
İLK ETAPTA 20 TRİLYON HAZIR... TABİ BU İHALELER ŞEFFAF YAPILACAĞI İÇİN 40 TRİLYON ANLAMINA GELİR BU PARA ): YANİ İHALELER DİĞER İHALELER GİBİ %50 TENZİLAT (KIRIM) İLE GİDECEK. SAYIN BAKANIMIZIN DA DESTEĞİYLE TABİ BUNLAR OLUYOR. VE YOLLAR YAPILACAK O ZAMAN NE KONUŞULACAK MERAK EDİYORUM. BU DEFADA SERDAR BAŞKAN HALKIN İÇİNDE DEĞİL DENİLECEK ): AMA OLSUN GÖRMESEMDE OLUR YÜRÜDÜĞÜM YOLLAR ARAÇ KULLANDIĞIM YOLLAR TEMİZ OLSUN DA ONU HİÇ GÖRMESEMDE OLUR DİYORUM BEN ): ÇOK KİŞİ DE DİYECEKTİR ): KENDİ EKİBİNİ KURSA BİNGÖLE BÖYLE BAŞKAN G E L M E Z.
Serdar başkan temel sorunları çözdü tabi(ALT YAPI) yerine gelecek olana bizim insanlarımızın alışık olduğu göz boyaması kalacak yani kaymağını yiyecek... Yerine gelen ne yapacak alt yapıdan sonra YOL yapacak.. bunada vaybe ne büyük hizmet denilecek... Ama sıkıntıları kim yaşadı SERDAR ATALAY. yazık gerçekten zor bir dönemden geçiyor kendisi. BİRDE UNUTMADAN ENCÜMENLER ONA SAMİMİ DEĞİL NEDENİ DE KAZIM BEY VE YUSUF BEYİN ADAMLARININDA İÇİNDE OLMASI. BİNGÖLÜN BÖYLE ÇİRKİN BİR SİYASETİ VAR NE YAZIK Kİ. BAŞKAN SEÇİMDE KENDİ EKİBİNİ KENDİ KURAMIYOR.
Nedeni bu belediyenin bu dönemde hiç olmayacak kadar fazla iş yapmasıdır( 300 trilyonluk ihale) ve ihalelerin şeffaf olmasıdır. Gerek ALTYAPI gerek KENTSEL DÖNÜŞÜM gerek MEZARLIKLAR VE CAMİ ÇEVRELERİ gerek PARKLAR gerek KATI ATIK BERTERAF TESİSİ gerek SU DEPOLARI gerek GENÇLİk MERKEZİ gerek KÜLTÜR MERKEZİ gerek GENÇLİK MERKEZİNDEKİ DERSHANE gerek SPOR SALONU bunlar aklıma gelenler .. YİĞİDE HAKKINI DA VERECEKSİN. Serdar başkanının sağlam ve güvenilir ekip kurmadığı için bu projeler kar ve çukur olan yolların gölgesinde kalıyor.
ak partinin diğer illerdeki başkanlarına bir bakıyorum bir de bizim başkana bakıyorum açıkçası midem bulanıyor.. akpartiyi bingölde bitirse bitirse bu başkanlar ve bazı vekilleri bitirir.
sevgili mehmet hem sizi destekliyoruz diyorsun hemde bu durumdan şikayet ediyorsun...Sence mantıklı mı*** AKP YILLARDIR BİNGÖLÜ SÖMÜRMEDİ Mİ BU GÜNE KADAR HANGİ HİZMETİ GÖRDÜNDE DESTEKLİYON...ARTIK DEVİR DEĞİŞTİ KİM HİZMET EDİYORSA OYLAR ONA GİTSİN...ZATEN BUNLARI SİZ ŞIMARTTINIZ....AMA NASIL OLSA YİNE SEÇERSİNİZ ... O ZAMAN BU DURUMU KABULLENECEKSİNİZ..
Bingöl'de polis ekiplerince yapılan uyuşturucu operasyonunda 2 şüpheli tutuklandı.
27.08.2025
19:03
Bingöl'de kesinleşmiş hapis cezası bulunan zanlı yakalandı
Bingöl'de jandarma ekipleri tarafından yapılan çalışmada, 3 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan zanlı yakalandı.
27.08.2025
18:54
Tırın freni boşaldı, faciaya ramak kaldı
Bingöl-Elâzığ yolunda freni boşalan tır, kilometrelerce ilerlerken sürücünün soğukkanlılığı faciayı önledi. Sürücü tırı refüje sokarak durdurdu, o anlar kameralara yansıdı.
26.08.2025
19:37
Memurlara yeni zam teklifi belli oldu! Sendikalardan grev sinyali!
6,5 milyon memur ve memur emeklisinin 2026 ve 2027 yıllarını kapsayan toplu sözleşme zammında 2026 yılı için verilen zam teklifinde değişiklik yapılmazken, 2027 yılının ilk 6 ayı için teklif 1 puan artırılırken diğer 6 ayı için teklif sabit kaldı. Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın: 'Kararı asla kabul etmeyeceğiz, sineye çekmeyeceğiz. Direnmeye, eylemliliğe, bütün demokratik haklarımızı kullanmaya devam edeceğiz.'
26.08.2025
19:33
Koop-İş Sendikası SYDV İşyerlerinde Grev Kararı Aldı
sendika, 29 Ağustos 2025 Cuma günü Bingöl dahil ülke genelindeki 1003 SYDV'de greve çıkacaklarını duyurdu.
26.08.2025
13:34
Bingöl Kent Konseyi Öncülüğünde Çocuk Şenliği Düzenlenecek
Bingöl Kent Konseyi tarafından, Bingöl Belediyesi, Kent Konseyi Kadın Meclisi ve Gençlik Meclisi iş birliğiyle, Özel Bingöl Hastanesi'nin ana sponsorluğunda 'Çocuk Şenliği' düzenleniyor.
26.08.2025
13:25
Okumanın Yaşı Yok! Eski Başkan Üniversite Sıralarında
2025 YKS sonuçlarına göre Bingöl Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi bölümüne yerleşen Genç eski Belediye Başkanı Ariç, azmiyle gençlere örnek oldu.
26.08.2025
12:38
Rektör Çelik, Bingöl Teknoloji Geliştirme Bölgesi için Bakanlıktan destek sözünü aldı
Beraberindeki heyetle Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Ar-Ge Teşvikleri Genel Müdür Yardımcısı Coşkun Çekiciler'i ziyaret eden Bingöl Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erdal Çelik; 'Bingöl'ü, Doğu Anadolu Bölgesi'nin önemli bir inovasyon ve teknoloji merkezi haline getirmek en öncelikli hedeflerimiz arasında' dedi. Genel Müdür Yardımcısı Çekiciler ise 'Tüm destekleri vermeye hazırız' dedi.
26.08.2025
12:00
Zorunlu Trafik Sigortası'nda önemli değişiklik
Milyonlarca araç sahibini yakından ilgilendiren yeni düzenleme hayata geçiyor. Zorunlu trafik sigortasında sigorta yenileme, yeni sigorta yapma ve hasar sonrası basamak işlemleriyle ilgili kurallar yeniden belirlendi. Uygulama, 1 Ocak 2026 itibarıyla başlayacak.
26.08.2025
11:45
Bingöl'de 7 yıl cezası bulunan firari yakalandı
Bingöl'de uyuşturucu ve cezaevine yasaklı eşya sokma suçlarından 7 yıl 2 ay hapis cezası bulunan ve 4 yıldır firari olan şahıs, İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince yakalandı.
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın