YRP İl Başkanı Hatısaru'dan istifalara karşı 'faiz' vurgusu! | HABER YORUMLARI
Hatısaru: 'Bahsi geçen meclis üyeleri, partimiz tüzüğü ile belirlenen kuralları alenen ihlal etmişlerdir. Kredi-Faiz görüşmelerinde evet yönünde iradelerini ortaya koymaları salt kendi beyanları olup partimiz ile ilgisi bulunmamaktadır.'
bir şey olmaz yarın diğer partiye geçtiğinizde maaşlı çalışan da olursunuz, gel dediklerinde gelir git dediklerinde de gidersiniz yüzünüz de kızarmaz..
Bu meclis üyelerinde birazcık onur varsa belediye meclis üyeliklerindende istifa etsinler bu meclis üyeleri başkan beyle yakınlarını işe alımları için pazarlık yaptıkları ida ediliyor ALLAH HAKKIMIZI ALSIN BU TİP YARATIKLARDAN
Genel anlamda ne ülkemiz için ne de bingölümiz için gram faydası olmayan bir partisiniz, 21 yüzyıla ilgili hiçbir entelektüel birikimiinz yok, dünya nereye koşuyor siz hala yok şundan yok bundan siyaset yapıyorsunuz, önce küresel anlamda bir bakışa sahip olun,siyaseti iyi anlayın, üçüncü sınıf kasaba siyasetiyle bir yere varılmaz,siyaset üretmektir,halka dokunmaktır, ülkeye dokunmaktır, sürekli şurayı burayı ziyaret ettik demekle olmaz, vesselam
Belediye kredi çeke çeke batmış durumda. Onca kredi çekilmesine rağmen şehri b*k götürüyor. Sayıştay'ın tüm hesapları ince bir şekilde incelemesi lazım.
Başkan bu sene modamı faize karşıyız.geçen senede yapıldı siz evet deyince sorun yokta. Encümenler evet deyince sorun değilmi. Halk seçmiş onları yeniden refahı bunlar getirdi buraya ziya hoca sayesinde seni ise torpil ile bir kisi baskan yapmış, sen diyorsunki ben nedesem o olacak yoksa iatifa etsinler rozeti atsınlar. Sen diktatörmü sandın kendini halktan üstünmüsün. Malesef bizde faize karşıyız ancak belediyelerin hizmeti böyle oluyor faiz olmadan sana yol,hat minibüsü ve su getiremiyor sistem böyle. Halk icin su gelsin hat minibüsü gelsin yollar alt yapıla
Yağışlı havalar nedeniyle bu yıl bollaşan üçgül çiçeği balının hasadının gerçekleştirildiğini belirterek, tüketicilere üçgül balını gönül rahatlığıyla tüketebilecekleri tavsiyesinde bulunan Bingöl Bal Üreticileri Birliği Başkanı Bilal Salcı, kaliteli üçgül balının değerinin altında tüccarlara kaptırılmaması çağrısında bulundu.
16.07.2026
16:41
Baraç; '21. yüzyılda bu yollar bu hâlde bırakılamaz'
DEVA Partisi Bingöl İl Başkanı Nihat Baraç, Solhan'a bağlı Elmalı–Mutluca grup yolu ile bağlantılı mezra yollarının durumuna tepki göstererek, bölge halkının özellikle yağışlı ve kış aylarında ulaşımda ciddi mağduriyet yaşadığını söyledi.
16.07.2026
15:54
Taner Balat 9 aydır kayıp! Girişimler Sürüyor
Yurtdışına gitmek amacıyla evinden ayrıldıktan sonra Yunanistan'da görüldüğü belirtilen Bingöllü Taner Balat'tan yaklaşık 9 aydır haber alınamıyor. Ailesi oğullarından gelecek bir haberi beklerken, Bingöl Barosu da Taner Balat'ın akıbetinin araştırılması ve diplomatik süreçlerin etkin şekilde yürütülmesi için TBMM İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu ile Türkiye İnsan Hakları ve Eşitlik Kurumu'na başvurdu.
16.07.2026
15:12
Abdulhaluk Çakan, Ağrı İl Millî Eğitim Müdürü oldu
Millî Eğitim Bakanlığı atama kararnamesiyle 12 ilin milli eğitim müdürü değişti. Kararnameyle Bingöl İl Millî Eğitim Müdür Yardımcısı Abdulhaluk Çakan, Ağrı İl Millî Eğitim Müdürü olarak atandı.
16.07.2026
15:08
Tarım ve Orman Bakanlığı 1.874 personel alacak
Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Bakanlık bünyesinde 1.874 personel alımı için sürecin başlatılacağını açıkladı. Başvuru takvimi ve alım yapılacak kadrolara ilişkin detaylar resmi ilanla duyurulacak.
16.07.2026
14:32
Bingöl'de topluma dönüşe gönüllü destek
Bingöl Denetimli Serbestlik Müdürlüğü tarafından yürütülen gönüllülük çalışmaları kapsamında farklı meslek gruplarından gönüllüler, bilgi ve tecrübelerini yükümlülerle paylaşarak rehabilitasyon süreçlerine katkı sunuyor.
16.07.2026
01:49
Vali Çelik; '15 Temmuz milletimizin ortak zaferidir'
Bingöl'de 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nün 10. yılı dolayısıyla düzenlenen anma programında konuşan Vali Cahit Çelik, 15 Temmuz'un milletin iradesiyle kazanılmış ortak bir zafer olduğunu vurgulayarak birlik ve beraberlik mesajı verdi.
16.07.2026
01:48
Bingöl'de 15 Temmuz şehitleri dualarla anıldı
15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla Bingöl Şehitliği'nde düzenlenen programda şehitler için Kur'an-ı Kerim okunup dualar edildi. Protokol üyeleri, Şehitlik Anıtı'na karanfil bıraktı.
16.07.2026
01:47
Bingöl'de 15 Temmuz Gazisine Ziyaret
Bingöl Valisi Cahit Çelik ve beraberindekiler, 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü programları kapsamında 15 Temmuz Gazisi Ahmet Boğatekin'i evinde ziyaret ettiler. Boğatekin'e Türk bayrağı ve Kur'an-ı Kerim hediye edildi.
16.07.2026
01:45
Motorin ve benzine yeni zam geliyor
Petrol fiyatlarındaki dalgalanmayla birlikte benzin ve motorinin litre fiyatına zam gelmesi bekleniyor. Buna göre, 17 Temmuz 2026 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere motorine 3,90 lira, benzine 1 lira zam yapılması bekleniyor. Bingöl'de tabelaların göstereceği rakamlar şöyle olacak;
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın