YRP İl Başkanı Hatısaru'dan istifalara karşı 'faiz' vurgusu! | HABER YORUMLARI
Hatısaru: 'Bahsi geçen meclis üyeleri, partimiz tüzüğü ile belirlenen kuralları alenen ihlal etmişlerdir. Kredi-Faiz görüşmelerinde evet yönünde iradelerini ortaya koymaları salt kendi beyanları olup partimiz ile ilgisi bulunmamaktadır.'
bir şey olmaz yarın diğer partiye geçtiğinizde maaşlı çalışan da olursunuz, gel dediklerinde gelir git dediklerinde de gidersiniz yüzünüz de kızarmaz..
Bu meclis üyelerinde birazcık onur varsa belediye meclis üyeliklerindende istifa etsinler bu meclis üyeleri başkan beyle yakınlarını işe alımları için pazarlık yaptıkları ida ediliyor ALLAH HAKKIMIZI ALSIN BU TİP YARATIKLARDAN
Genel anlamda ne ülkemiz için ne de bingölümiz için gram faydası olmayan bir partisiniz, 21 yüzyıla ilgili hiçbir entelektüel birikimiinz yok, dünya nereye koşuyor siz hala yok şundan yok bundan siyaset yapıyorsunuz, önce küresel anlamda bir bakışa sahip olun,siyaseti iyi anlayın, üçüncü sınıf kasaba siyasetiyle bir yere varılmaz,siyaset üretmektir,halka dokunmaktır, ülkeye dokunmaktır, sürekli şurayı burayı ziyaret ettik demekle olmaz, vesselam
Belediye kredi çeke çeke batmış durumda. Onca kredi çekilmesine rağmen şehri b*k götürüyor. Sayıştay'ın tüm hesapları ince bir şekilde incelemesi lazım.
Başkan bu sene modamı faize karşıyız.geçen senede yapıldı siz evet deyince sorun yokta. Encümenler evet deyince sorun değilmi. Halk seçmiş onları yeniden refahı bunlar getirdi buraya ziya hoca sayesinde seni ise torpil ile bir kisi baskan yapmış, sen diyorsunki ben nedesem o olacak yoksa iatifa etsinler rozeti atsınlar. Sen diktatörmü sandın kendini halktan üstünmüsün. Malesef bizde faize karşıyız ancak belediyelerin hizmeti böyle oluyor faiz olmadan sana yol,hat minibüsü ve su getiremiyor sistem böyle. Halk icin su gelsin hat minibüsü gelsin yollar alt yapıla
Hafız Kal Yarışması'nda Bölge Birincisi Bingöl'den
Hafızlar; Kur'an-ı Kerim'i ezbere okuma, tecvid ve tilavet alanlarındaki yetkinliklerini sergiledi. Yarışmada Bingöl'ü temsil eden Şeyma Bozaba bölge birincisi oldu.
16.04.2026
23:04
12 Bingölspor'un Şampiyonluk Kutlamaları İptal Edildi
12 Bingölspor Kulübü, ülke genelinde yaşanan ve derin üzüntüye yol açan olaylar nedeniyle planlanan şampiyonluk kutlamalarının tamamının iptal edildiğini açıkladı. Kulüp, şampiyonluğu yalnızca maç sonrası düzenlenecek kupa töreniyle sade bir şekilde kutlayacağını duyurdu.
16.04.2026
22:36
Bingöl'de Organik ve İyi Tarım Ürünlerine Denetim
Bingöl'de organik tarım ve iyi tarım uygulamaları kapsamında satış yapan işletmeler denetlendi. Kontrollerde ürünlerin sertifikaları, etiket bilgileri ve muhafaza koşulları incelendi.
16.04.2026
21:43
Kaya'dan İl Özel İdaresi Denetim Raporuna Muhalefet Şerhi
DEM Parti İl Genel Meclis Üyesi Aydın Kaya, Bingöl İl Özel İdaresi'nin 2025 yılı faaliyetlerine ilişkin denetim raporuna muhalefet şerhi koydu. Kaya, doğrudan temin harcamaları, araç giderleri ve bütçe planlamasına ilişkin çeşitli tespitler paylaştı.
16.04.2026
20:50
'Kadraj Bingöl' Fotoğraf Yarışması'nın Ödülleri Sahiplerini Buldu
Bingöl'de gençlerin yoğun ilgi gösterdiği 'Kadraj Bingöl' Fotoğraf Yarışması'nda dereceye girenler düzenlenen törenle ödüllerini aldı. Yarışmada Bingöl'ün doğal ve kültürel değerlerini yansıtan kareler büyük beğeni topladı.
16.04.2026
19:01
81 İlde Eş Zamanlı 'Okul Güvenliği' Toplantısı
Bakanların koordinasyonunda 81 ilde düzenlenen 'okul güvenliği' toplantısına, Bingöl Valisi Cahit Çelik de katıldı. Toplantıda okullarda alınacak yeni güvenlik tedbirleri ele alındı. Polis ve Jandarma kontrolleri sıkılaştırılacak!
16.04.2026
05:35
Bingöl'de ekmeğe zam geldi!
Vatandaşlar, zammı ekmek satın aldıkları sırada öğrenirken, önceden kamuoyuna bilgilendirme yapılmaması tepkilere neden oldu.
16.04.2026
05:33
Çirişli Tüneli'nde Hedef 2029'a Kaydı
Bingöl-Erzurum yolunda kış aylarında ulaşımı zorlaştıran Çirişli Geçidi'ni devre dışı bırakacak tünel için daha önce 2026 yılı işaret edilirken, son açıklamalarda açılış hedefi 2029 olarak güncellendi. Bölgedeki diğer tünel projelerinde de takvim netleşti.
16.04.2026
05:33
Salcı; 'Herkes Kendini Sorgulamalı'
Hungobungo Doğa Derneği Başkanı Bilal Salcı, Siverek ve Kahramanmaraş'ta yaşanan okul saldırılarına ilişkin yaptığı açıklamada, olayların toplumsal ve eğitimsel sorunların sonucu olduğunu belirterek eğitim sistemi, okul güvenliği ve toplumsal yaşam alışkanlıklarına dair dikkat çeken değerlendirmelerde bulundu.
16.04.2026
05:32
Oyuncu Sefa Zengin, Berdibek'in davetiyle Meclis'te
'Kurtlar Vadisi' dizisindeki 'Erdal Kömürcü' karakteriyle tanınan oyuncu Sefa Zengin, AK Parti TBMM Grup Toplantısı'na AK Parti Bingöl Milletvekili Feyzi Berdibek'in davetiyle katıldı. Zengin, toplantı öncesinde bakanlar ve parti yetkilileriyle bir araya geldi.
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın