AK Parti Genç İlçe SKM açılışına Belediye Başkanı M.Zeki Dirik'in konuşmaları damgasını vurdu. Genç'e vekil adayı verilmemesi yönündeki eleştirilere sert karşılık veren Dirik; 'Güya Genel Merkeze yazılı beyanda bulunup engellemişiz. Bu iftiranın sahipleri eğer ki, bu konuyla ilgili sözlü yazılı bir beyanım olduğunu veya bunu söylediğimi kanıtlarlarsa hemen bugün istifa etmeyen namerttir!'
Genç'i boşaltıp kendinize alan açmak istediniz.Bir önceki dönem de Hanefi Güler aynı hataya düştü. Keser döner sap döner Gün gelir hesap döner Oysa tamah etmeseydin geleceğin parlaktı. 2024 'te sen de siyaseten bir mevtasın
ya arkadaşlar pazar günğ yeniden refah partisinin açılışı vardı iş gereği bingöle gittim yeminle şokk oldum ya bukadar kalabalık görmedim miting gibi açılış vardı ben ziya buyankaraya 100 de 100 şans veriyorum bütün bingöl birleşti akp açılışı için 1000 kişi yoktu buadam tek başına bu kalabalığı getirdiyse vallah yazıklar olsun tebrikler ziya buyankara haksızlık olmasın diye bu yorumu yaptım
ÇOK DEĞERLİ GENÇ HALKI VALLAHİ BİLLAHİ YENİDEN REFAH PARTİSİ ZİYA BUYANKARADAN BAŞKA OY VERMEYELİM BABABMIN OĞLU DEĞİL AMA KONUŞMASI KİŞİLİĞİ ÖMRE BEDEL VE ÇOK ÇOK DÜRÜST BİRİNE BENZİYOR OYUMUZ BU KEZ ZİYA HOCAYA HERKESE SAYGIM VAR BENİMDE DÜŞÜNCEM BU..
Feyzi Berdibek memleket için ne yapmış yada bizim bilmediğimiz Akp nın bildiği ne var bu adam her sene aday oluyor artık yeter bunlara büyük bir ders verme vakti geldi
@Misafir Kullanıcı Ben de gencliyim oyum ziya buyankaranındır. Adamın gençli olup olmaması önemli değil. Dürüst samimi imanlı ve zeki bir insan. 2019 seciminde 13 bin ev gezmiş adam. Ve sonraki 4 yılda yan gelip yatmamış şimdiden maden işletmesi ve jeotermal enerjiyle sera fikrini sundu. Bunların arkasında büyük çalışma var. Hocayı vekil yapmazsak ayıbımız olur. İleride Dürüst bir gençli adayımız olursa ona oyumuzu veririz. Ama bu adama bunu yapmayalım.
Her kes Ziyanın dürüstlüğünden bahs ediyor. Dürüst olduğunu nereden biliyorla anlamadım? Bence dürüst değil , hırsının kurbanı olan bir insandır takip ettiğiğm kadarıyla.
@Misafir Kullanıcı Hırs kurbanı adam 13 bin ev gezer mi? Hepimiz belli bir yaşa geldik. İnsanların sözlerinden samimi olup olmadıgını anlıyoruz az çok. Ziya Buyankara'nın samimi olduğunu düşünüyorum. Oyumu bu seçim ona vereceğim. Daha samimi bir adam yok çünkü.
1 ay sonra bazılarimiz keske öyle yapsaydim yok böyle yapsaydim der bir 5 yılı daha bekler yine aynisi.yine bu sefer .mantıklı davranacam deyip.egolarına yenik düsüp .duygulariylan degil hisleriylen davranacak.insanoglu.işte böyle bir şey.çi ko zav.yo.guro.
mesele .sen dedin. ben deim meselesi.mesele bunlari 20 yıldır.sanki.babadan ogula geçen agalık.beylık sistemi gibi .hep ayni isimler veya yakınlari.hele.bi musade edin gelen.var.demeki. sizden baska yönetici yok ki çok sevdiginiz.koltuklari.pardon hay aksi.yanliş söyledim çok sevdiginiz bingöl sahipsız birakmak istemiyorsunuz.çünkü.sizin dünyanızda kaç tane adam işe alirim kimi idareci ederim.den başka.ne iş yaptınız bugune kadar.ama bakalım ha biz hak ettmisiz yada size .ugurlar ola.olacak da insallah.yok .baba.yok yok .avukatin.oglu yok eski vekilin .yegeni.ne bitmez
Bingöl'de otomobil domuz sürüsüne çarptı: 3 yaralı
Yaralılar, ambulanslarla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Güvenlik güçleri kazayla ilgili inceleme yaptı.
17.01.2026
21:23
Bingöl'de 14 aranan şahıs yakalandı
Bingöl'de bir hafta içerisinde, hakkında arama kaydı bulunan 14 şüpheli yakalandı.
17.01.2026
21:11
Bingöl'de UMKE'den zorlu kış şartlarında hayat kurtaran müdahale
Bingöl'de etkili olan yoğun kar yağışı nedeniyle kara yolu ulaşımının sağlanamadığı bölgede, UMKE ekipleri zorlu kış şartlarında bir hastaya ulaşarak sağlık ekiplerine teslim etti.
17.01.2026
20:52
Bingöl Hacılar'da Otobüs ile Tır Çarpıştı: 3 Yaralı
Bingöl–Erzurum karayolu Hacılar Köyü mevkiinde otobüs ile tırın çarpışması sonucu yaralanan 3 kişi hastaneye kaldırıldı. Jandarma ekipleri olay yerinde inceleme yaparken yetkililer sürücüleri buzlanmaya karşı uyardı.
16.01.2026
16:16
İki Yıl Sonra Yeniden Yürüyor
Bingöl'de otoimmün miyelit hastalığına yakalanan 14 yaşındaki Aziz Enül, Elâzığ Fethi Sekin Şehir Hastanesi'nde 2 yıl süren yoğun tedavi ve rehabilitasyonun ardından destekli şekilde yürümeye başladı. Türkiye'de sadece birkaç vakada görülen bu nadir hastalık için gerçekleştirilen tedavi süreci başarıyla sonuçlandı.
16.01.2026
15:23
Rojava'ya Yönelik Saldırılara Tepki: 'Sessizlik Bu Suça Ortak Olmaktır'
Demokratik Kurumlar Platformu, Halep'in Şêxmeqsûd ve Eşrefiyê mahallelerine yönelik saldırıları 'insanlık suçu' olarak nitelendirerek uluslararası topluma sorumluluk çağrısı yaptı. Açıklamada, saldırıların hem Suriye'de hem de bölgede barış arayışlarını sabote ettiği vurgulandı.
16.01.2026
13:59
Bingöl'de 58 Bin Öğrenci Karne Sevinci Yaşadı
Bingöl'de yarıyıl tatiliyle birlikte 58 bin 201 öğrenci karne sevinci yaşadı. Vali Usta, karne töreni programına katıldığı okulda uluslararası yarışmalarda dereceye giren iki öğrenciye madalya ve hediyelerini de takdim etti.
15.01.2026
22:33
Vali Usta; 'Köylerimizde Önemli Hizmetlere İmza Attık'
Bingöl İl Özel İdaresi'nin 2024–2025 Çalışmalarını Değerlendirdiği basın toplantısında Köy yollarından içme suyu projelerine, süt toplama araçlarından doğal yaşam alanına kadar birçok hizmeti anlatan Vali Usta, 2026 yılında köylerde şebekeli su ve atık su çalışmalarının hızlanacağını açıkladı.
15.01.2026
20:43
Vali Dr. Ahmet Hamdi Usta'dan Bingöl'e Duygusal Veda
Yalova Valiliğine atanan Vali Ahmet Hamdi Usta, yayımladığı duygu yüklü mesajla Bingöllülere seslendi: 'Bu şehri ve insanını kalbimin en derin yerine koyuyorum. Bu toprakları ve sizleri asla unutmayacağız. Yalova'da sizlere daima açık bir kapınız var.'
15.01.2026
20:18
Hesarek'te Sezon Açılışı Sıkıntılı Başladı
Yetersiz yol çalışmaları nedeniyle kayak severler saatlerce yolda mahsur kaldı. Yaşanan sıkıntıların temelinde; kurumlar arası koordinasyon eksikliği, uygun olmayan lastiklere sahip araçların yolu kilitlemesi, kar temizleme çalışmalarının zamanında ve yeterli yapılmaması ve yer yer yalnızca bir araçlık geçiş sağlanması gösteriliyor.
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın