KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
05 Mayıs 2024 Pazar
°C

'28 Şubat bu ülkenin vicdanında derin yaralar açmış bir tarihtir'

Bingöl'de partisinin değerlendirme toplantısında konuşan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir, '28 Şubat'ta bu ülkenin vicdanın da derin yaralar açmış bir tarihtir. Sembolik bir tarih değildir bizim için, bir yaşanmışlığı vardır. Bu topraklarda yaşayan, bu coğrafyada yaşayan ve içimize, gönlümüze, halimize sinmiş kutsal değerlerimizle mücadelenin bir dönüm noktasıdır 28 Şubat' dedi.

`28 Şubat bu ülkenin vicdanında derin yaralar açmış bir tarihtir`
01 MART 2022 SALI 15:25
18
1884
5
AA aa

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir, Bingöl'de partisinin ‘İstişare ve Değerlendirme Toplantısı'na katıldı.

Bingöl Belediyesi Veysel Belgin Gençlik Merkezi'nde gerçekleşen toplantıya Belediye Başkanı Erdal Arıkan ve partililer de katıldı.

Toplantı öncesi basın mensuplarına gündeme dair açıklamalarda bulunan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir, Rusya'nın Ukrayna işgaline değinerek dünyanın zor bir zamandan geçtiğini söyledi.

Kandemir, “Malum dünya zor zamanlardan geçti, geçiyor. Şuan da hemen yanı başımızda savaşa dönüşmekte olan bir çatışmayı endişeyle takip ediyoruz. Bizler prensiplerin herakatıyız, prensiplerin partisiyiz. Dünyadaki bütün meselelere prensipler üzerinden bakarız. Umut ediyoruz ki, en kısa zamanda inşallah aklı selim galip gelir ve insanlığın vicdanında, gönlünde büyük yaranın derinleşmesine müsaade etmez ülkeler” dedi.

28 Şubat'ın bir zihniyet olduğunu söyleyen Kandemir, “Dün 28 Şubat'tı. 28 Şubat'ta bu ülkenin vicdanın da derin yaralar açmış bir tarihtir. Sembolik bir tarih değildir bizim için, bir yaşanmışlığı vardır. Bu topraklarda yaşayan, bu coğrafyada yaşayan ve içimize, gönlümüze, halimize sinmiş kutsal değerlerimizle mücadelenin bir dönüm noktasıdır 28 Şubat. Öğrenciliğini yaşayan arkadaşlarımız, ticaret yaparken ticarinde baskıyı hisseden insanlar, bölgede farklı gerekçelerle baskıyı hisseden insanların zihninde ve gönlünde ayrı bir yeri vardır 28 Şubat'ın. Her ne kadar bunlar unutulmaya çalışsalar da şimdi farklı siyasi gerekçelerle kendilerine göre bir oyun kurma gayreti içinde olsalar da 28 Şubat zihniyetinin bir zihniyet olduğunu ve fırsat bulsa yine aynı şeyleri yapacağını bizler görüyor ve biliyoruz. Bunun uygulamalarını da görüyoruz. Biz bin yıl mücadele edeceğiz dedikleri 28 Şubat'ı, onun mücadelesini verenlerin algılarını, beklentilerini tarihin çöplüğüne fırlatıp attık millet olarak Elhamdülillah ama bir daha bunlara fırsat vermemiz lazım. Bu da teşkilatlarımızın gayreti ve mücadelesiyle olacak” şeklinde konuştu.

Toplantı daha sonra basına kapalı bir şekilde devam etti.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_89859)
02 Mart 2022 Çarşamba 06:46
Ya bi gidin ülkeye sizin kadar zarar veren olmadı sıkıştılar kusura bakmayın artık kimse size inanmıyor
Misafir Kullanıcı (@Misafir_89852)
02 Mart 2022 Çarşamba 01:34
Neden insanlara hic samimi gelmediginiz gibi cokta iticiniz.. lutfen yakamizdan duser misiniz??
Misafir Kullanıcı (@Misafir_89850)
02 Mart 2022 Çarşamba 00:48
Ülkenin değil. Bir kesimin.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_89829)
01 Mart 2022 Salı 18:21
Abartmayın kendinize sahte zaferler uydurup duygularınıza ...... cektirmeyin. Ülkeye, halka en büyük zülmü, zalimligi mevcut iktidar ve ortakları yapmıştır. Tuturmuşsunuz 28 şubat bilmen 15 ne..boş ve gereksiz mevzuatlar.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_89846)
01 Mart 2022 Salı 21:03
@Misafir Kullanıcı 20 yıldır iktidardalar ve tek alternatifleri 6'lı GANYAN'a bel bağlamış EMPERYALİST UŞAKLIĞINA talip olan kifayetsizler olarak görünüyor.
05.05.2024
23:04
Yozgat maçına damga vuran pankartlar!
Yozgat maçına damga vuran pankartlar!
Sezon boyunca hakem oyunlarıyla yolu kesilmek istenen 12Bingölspor, grup lideri ve şampiyonu Yozgat Belediyesi Bozokspor'u ağırladı. Karşılaşmaya çıkan Bozokspor, tribün korkuluklarına asılan iki ayrı pankartla şampiyonluk hikayelerinin yanıtını aldı!
05.05.2024
23:03
Bingöl`de öğrencilere malzeme desteği
Bingöl'de öğrencilere malzeme desteği
Bingöl'ün Genç Kaymakamlığı himayesinde yürütülen 'Gençler Harekete Geçiyor' projesi kapsamında öğrencilere malzeme desteği verildi.
05.05.2024
23:02
Bingöl`de otomobil ata çarptı: 1 ölü, 5 yaralı
Bingöl'de otomobil ata çarptı: 1 ölü, 5 yaralı
Bingöl'ün Sancak beldesinde meydana gelen trafik kazasında otomobil başıboş ata çarptı, kazada 1 kişi hayatını kaybetti, 5 kişi de yaralandı.
04.05.2024
14:17
'Bingöl ovası acilen kurtarılmalıdır'
Bingöl'ün birçok konudaki sorun ve çözüm bekleyen problemlerini gündeme getirmesiyle tanınan eğitimci Doğan Karasu, Bingöl Ovası'nın son durumunu paylaştı ve hem siyasilere hem de bürokrasiye 'Bingöl Ovasının acilen kurtarılması gerekiyor' çağrısında bulundu.
04.05.2024
14:16
'İslam Dünyası İmtihanı Maalesef Kaybetti'
Bingöl Üniversitesi tarafından düzenlenen panelde konuşan Prof. Dr. Mustafa Karataş, 'Gazze imtihan olmuyor. İslam dünyası imtihan oluyor. İslam dünyası imtihanı maalesef kaybetti. Özellikle devletler, hükümetler bu imtihanı kaybetti' dedi.
04.05.2024
14:15
'Böyle devam ettiğimiz sürece biz her gün ölmeye mahkûmuz'
Bingöl Üniversitesi'nce düzenlenen 'Tarihe Yolculuk' panelinde konuşan Prof. Dr. İhsan Süreyya Sırma; 'Nüfusunun üçte birinin Müslüman olduğu dünyada her gün Müslümanlar ölüyor! Bugün bu hale gelmemizin sebebi okumuyoruz, araştırmıyoruz, arşivleri incelemiyoruz. Böyle devam ettiğimiz sürece biz her gün ölmeye mahkûmuz. Biz tarihi doğru okumazsak, tarihi iyi öğrenmezsek bunlara yaşamaya mahkûm kalacağız.'
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın