KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
16 Mayıs 2024 Perşembe
°C

AK Parti Bingöl İl Başkanı Yılmaz Seven oldu

AK Parti Teşkilat Başkanlığı, Adana, Bingöl, Bitlis, Çankırı, Hakkâri ve Şanlıurfa il başkanlıklarına yeni atamalar yaptı. Bingöl İl Başkanlığı'na atanan atanan Av. Yılmaz Seven; 'Bingöl için yarın değil hemen şimdi diyerek hep beraber çalışma vakti' paylaşımında bulundu.

AK Parti Bingöl İl Başkanı Yılmaz Seven oldu
03 AĞUSTOS 2023 PERŞEMBE 07:33
13
3202
9
AA aa

Yerel seçim için işi şimdiden sıkı tutan AK Parti'de çalışmalar devam ediyor. Bu kapsamda 6 ilde bayrak değişimi yaşandı. Adana, Bingöl, Bitlis, Çankırı, Hakkâri ve Şanlıurfa il başkanları değişti. Bingöl İl başkanlığı görevine, daha önce il başkanlığı yapan Av. Yılmaz Seven atandı.

YENİ BAŞKANLAR AÇIKLANDI

AK Parti Teşkilat Başkanlığının sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın tensibiyle Adana İl Başkanlığına Ozan Gülaçtı, Bingöl İl Başkanlığına Yılmaz Seven, Bitlis İl Başkanlığına Kadir Köstekçi, Çankırı İl Başkanlığına Koray Erdoğan, Hakkâri İl Başkanlığına vekaleten görev alan Zeydin Kaya, Şanlıurfa İl Başkanlığı'na vekaleten görev alan Ali İhsan Delioğlu'nun atandığı belirtildi.

Eski il başkanlarına, şimdiye kadarki çalışmaları için teşekkür edilen açıklamada, görevi yeni devralanlara başarı dileğinde bulunuldu.

SEVEN, MAZBATASINI ALDI

AK Parti Bingöl İl başkanlığı görevine atanan Av. Yılmaz Seven, il başkanlığı mazbatasını AK Parti Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir'den aldı. Mazbata takdimine eski İl Başkanı Haşim Sağlar da eşlik etti.

Yeni görevi dolayısıyla sosyal medya hesabından açıklamada bulunan Seven şunları kaydetti;

“Büyük bir onur ve gururla görev aldığım Ak Parti ailemizde bugün itibariyle Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın tensip ve oluruyla Bingöl İl Başkanlığı şahsıma tevdi edildi. Bu süreçte desteklerini esirgemeyen Cumhurbaşkanı Yardımcımıza, Genel Merkez Teşkilat Başkanlığımıza, Milletvekillerimize, Belediye Başkanlarımıza, Meclis üyelerimize, yol arkadaşlarımıza ve kıymetli teşkilatımıza sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum. Bingöl için yarın değil hemen şimdi diyerek hep beraber çalışma vakti. Rabbim bizleri mahcup etmesin.”

YILMAZ SEVEN KİMDİR?

1983 yılı, Bingöl Genç İlçesine bağlı Şehitköy nüfusuna kayıtlı olup, ilk ve ortaokulu Genç İlçesi'nde, lise öğrenimini Bingöl Anadolu Lisesinde tamamladı. 2002 yılında girdiği İstanbul Hukuk Fakültesinden 2006'da mezun olan Seven, bir yıllık avukatlık stajını kendi memleketi olan Bingöl'de tamamladı ve Bingöl Barosu'na kaydını yaptırdı. 2008 yılından itibaren Bingöl Barosu'na bağlı Serbest Avukat olarak çalışan evli ve bir çocuk babası Seven, aynı zamanda Hukukçular Derneği Bingöl İl Temsilciliğini de yürütmektedir. Bingöl ili ilim Yayma Cemiyeti Kurucularından biri olan Seven'in, yine aynı dernekte Bingöl İli İlim Yayma Cemiyeti Denetleme Kurulu Üyeliği görevini aktif olarak yürütmektedir. 2015-2017 döneminde AK Parti Bingöl İl Başkanlığı görevini yürüten Seven, 02. Ağustos 2023 itibariyle yeniden İl başkanlığı görevine atandı.

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_103132)
06 Ağustos 2023 Pazar 04:16
Mala mine...
Simdi bu arkadas mi Bingöl'e temiz siyaset getirecek?
pöfff...
Misafir Kullanıcı (@Misafir_103118)
04 Ağustos 2023 Cuma 13:46
Görevden alındı ama ihanet etmedi..yine kendi yerinde kendi partisinde tebrik ediyorum Yılmaz kardeşimi..bu memlekette ağa paşa diye geçinip görev verilmeyince elli tane parti dolaşan adamlar var..
Misafir Kullanıcı (@Misafir_103116)
04 Ağustos 2023 Cuma 08:55
Amaç beli gecen dönemde çamurdurlar bu dönemde hamur olurlar bu ilde bu kadar onurlu şerefli bu işleri yapacak çok insn varki neden hep bunlar çok yazık üzülüyorum.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_103115)
04 Ağustos 2023 Cuma 07:41
Çok başarılı ve akıllı bir tercih. Yılmaz başkan partinin oylarını toparlyacaktır
Misafir Kullanıcı (@Misafir_103113)
03 Ağustos 2023 Perşembe 23:03
Ülke bitti millet perişan bunların dümeni tam gaz devam yazıklar olsun
Misafir Kullanıcı (@Misafir_103109)
03 Ağustos 2023 Perşembe 15:34
Memlekette başka adam mı kalmadı bu şahsı başkan ettiniz. Parti vizyonu ayaklar altında eziliyor. Adam kendini bu gezegenden bilmiyor bile
Misafir Kullanıcı (@Misafir_103106)
03 Ağustos 2023 Perşembe 13:04
Ak parti il teşkilatında yıllarca emek vermiş hizmet etmiş insanları tek kalemde silerek temayül yoklamasına tek aday gösterilerek y.s ile devam edilmek istenilmesi adaletsizliği bir defa daha gösteriyor. oy kullanan biri olarak yukardan gelen emirle degil kendi gönlümüzden geçen için oy kullandık en azından vicdanen rahatız.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_103105)
03 Ağustos 2023 Perşembe 12:54
memlekette başka kimse yokmuydu
Misafir Kullanıcı (@Misafir_103104)
03 Ağustos 2023 Perşembe 10:48
Bu avukatı hangi vukaatından dolayı kısa bir sürede diskalifiye edildi.(görevden aldılar.) Açıklayabilme cesaretin varmı.
15.05.2024
20:00
Bingöl Üniversitesi, ata tohumu sebze fidelerinin satışına başladı
Bingöl Üniversitesi, ata tohumu sebze fidelerinin satışına başladı
Bu yıl, domates çeşitleri olarak Guldar, Bursa, salkım, pembe ve çeri, biber çeşitleri olarak Elâzığ yerli dolmalık, Keban acı dolma, Arnavut, kırmızı kapya, çarliston, tatlı sivri, acı kıl ve turşuluk süs biber, yeşil fasulye, patlıcan, bamya, kabak, hıyar, reyhan, karpuz ile kavun fideleri bulunuyor.
15.05.2024
15:29
Hesap kirası pahalıya mal oldu! Dolandırıldı...!
Hesap kirası pahalıya mal oldu! Dolandırıldı...!
Bingöl'de banka hesabını kiraya veren bir şahıs, dolandırıcıların tuzağına düştü, 600 bin TL borçlandırıldı.
15.05.2024
15:28
Bingöl`den Afrika`ya arıcılık eğitimi
Bingöl'den Afrika'ya arıcılık eğitimi
Bingöl Üniversitesi ile Güney Afrika Venda Üniversitesi Arasında 'Arıcılık Alanında İş Birliği Geliştirme Projesi' Altyapı Çalışmaları Başladı. Bingöl'den giden ve bir dizi incelemelerde de bulunan akademisyenler, 'Arı Yetiştiriciliği', 'Ana Arı Yetiştiriciliği' ve 'Bal Arısı Hastalık ve Zararlıları 'eğitimleri verildiler.
15.05.2024
15:27
Bingöl`de `Aile istikbalimizdir` Yürüyüşü
Bingöl'de 'Aile istikbalimizdir' Yürüyüşü
İl Müdürlüğünden yapılan açıklamada, 'Desteğe ihtiyacı bulunan her ailenin yanında olduğumuzu ve aynı zamanda ihtiyaç duyulması halinde vatandaşlarımızın aile danışmanlığı hizmetinden ve aile eğitim programlarından ücretsiz olarak faydalanabileceğini vurgulamak isteriz' vurgusunda bulundu.
15.05.2024
15:26
Bingöl Valisi Usta, Genç`te muhtarlarla bir araya geldi
Bingöl Valisi Usta, Genç'te muhtarlarla bir araya geldi
Toplantı, özellikle genel güvenlik ve asayiş konularıyla birlikte, deprem sonrası hasar gören binalar, kira yardımları, yatırımlar, yol, elektrik, meralar, ağaçlandırma, eğitim ve sağlık gibi konulardaki ihtiyaç ve sorunlar ele alındı.
15.05.2024
15:25
Cami kubbesindeki leylek yuvası, yıkım nedeniyle taşındı
Cami kubbesindeki leylek yuvası, yıkım nedeniyle taşındı
Bingöl'ün Genç ilçesinde bir caminin kubbesinde bulunan leylek yuvası, yıkım nedeniyle yandaki binaya taşındı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın