KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
26 Nisan 2024 Cuma
°C

AK Parti'den talep ederiz

MHP İl Başkanı Varol, adayları geri çekme konusunda bir talep olması durumunda; Bizim tahminlerimize göre adayların geri çekileceği iller arasında Bingöl yok. Ama olursa bile kamuoyunda bizim adayımız daha önde görünüyor, diyelim ki böyle bir karar alınırsa ittifak çerçevesinde AK Parti'nin adayının geri çekilmesini öncelik olarak talep ederiz.

AK Parti`den talep ederiz
13 ŞUBAT 2019 ÇARŞAMBA 18:30
43
8509
62
AA aa

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bingöl İl Başkanı Nurettin Varol ve MHP Belediye Başkan adayı Ziya Buyankara, gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu.

MHP İl Başkanı Nurettin Varol, AK Parti'nin Ankara Adayı Mehmet Özhaseki'nin ‘İttifak çerçevesinde bazı illerde adayları geri çekebiliriz' açıklamasından konuya ilişkin konuştu. 

Cumhur İttifakı kapsamında bazı illerde adaylarını geri çekebileceklerini söyleyen Özhaseki'nin, belirttiği illerde Bingöl olmadığını söyleyen Varol, talep olması durumunda ise, “diyelim ki böyle bir karar alınırsa ittifak çerçevesinde AK Parti'nin adayının geri çekilmesini öncelik olarak talep ederiz” dedi. 

Varol; “Seçim startını iki ay önce verdik. Şuanda bütün ilçelerde ve beldelerde seçime katılıyoruz. Buda büyük bir teveccühle karşılandı. Bilindiği gibi AK Parti ile birçok ilde ittifak yürütüyoruz ama Bingöl'de ittifak olmadığı için kırmadan, incitmeden kendi partimizin politikasıyla, adaylarımızla çalışmayı yürütüyoruz. Özellikle merkezde Ziya Buyankara hocamıza halk tarafından büyük bir destek var. Bingöl tarihinde belki ilk defa bir belediye başkan adayı projeleriyle gündeme oturdu. Daha önceki belediye başkan adayları da proje sunuyordu ama hep lafta kaldı. Projelerimizi 20'ye yakın bir ekiple hazırladık. Nasıl yapacaksınız diye sorular yöneltiliyor, biz bunların hepsini hesapladık, bir karşılığı var ve ona göre bunları halkımızın önüne sunduk. Genç ilçesinde aynı şekil ciddi bir adayımız var. Kendini kanıtlamış bir adayımızdır. Biz kent genelinde 4 belediyeyi kesin bir şekilde kazanacağımıza inanıyoruz. Beldelerde de Ilıcalar kesin diyoruz” şeklinde konuştu.

“Özellikle HDP'nin güçlü olduğu bölgelerde adaylar tekrar bir gözden geçirilecek”

Bingöl'de MHP'nin önde olduğunu ileri süren Varol; “Mehmet Özhaseki bey önceki gün bir açıklama yaptı. Bizim genel başkan yardımcısı Semih Yalçın beyde bir açıklama yaptı onun ardından. Özellikle HDP'nin güçlü olduğu bölgelerde adaylar tekrar bir gözden geçirilecek. Bizim anladığımız bu. Bizim tahminlerimize göre adayların geri çekileceği iller arasında Bingöl yok. Ama olursa bile kamuoyunda bizim adayımız daha önde görünüyor, diyelim ki böyle bir karar alınırsa ittifak çerçevesinde AK Parti'nin adayının geri çekilmesini öncelik olarak talep ederiz. Ama kesinlikle biz bu seçimi alacağız. Rahmetli Hikmet Tekin'den sonra biz bu seçimi kazanacağımıza inanıyoruz. Genel merkezimizi de bu konudaki verileri anbean aktarıyoruz. Genel başkanımızın da Bingöl'e karşı özel bir ilgisi var. Yine olası bir karar durumunda genel merkezimizin emrindeyiz hem biz hem de seçmenimiz ama dediğim gibi bu konuda çok iddialıyız. Bingöl'de HDP'nin kazanma durumu olmadığı için burada adayın geri çekilme durumunun olmadığını biliyoruz. Bu yerel seçim AK Parti ve MHP arasında geçecek ilimizde buda bir tehlike arz etmediği için geri çekilme olmayacak” diye konuştu.

Buyankara; “ 6 bini üstünde hane gezdik”

Seçim çalışmalarına ağırlık verdiklerini söyleyen MHP Belediye Başkan adayı Ziya Buyankara, bu kapsamda 6 binin üzerinde hane ziyareti gerçekleştirdiklerini söyledi.

HDP'nin kahvehanesini de ziyaret ettiklerini aktaran Buyankara, şu ifadelere yer verdi:

“MHP'den aday olduğumuz günden bu yana sahada ciddi bir şekilde çalışmalarımızı yürütüyoruz. Tek tek 6 binin üzerinde bir ev ziyareti gerçekleştirdik ve bu periyodik bir şekilde devam edecek. Esnaf, kurum ve kuruluşları da ziyaret ettik çok olumlu dönüşler aldık. Biz, emin adımlarla devam ediyoruz. Eli boş gelmedik. Bilgilimizi, birikimimizi Bingöl için kullanacağız. Projelerimiz hazırladık ve seçilmemiz durumunda bunun lafta kalmayacağını ispatlamış olacağız. Bingöl MHP olarak belediye kazanacağız. Biz herkesin, her kesimin adayı olduk. Herkesten oyda talep ediyoruz. Geçtiğimiz günlerde HDP'nin seçim hazırlığı yürüttüğü bit kahvehaneyi ziyaret edip, sohbet ettim. Şimdiye kadar verdiğiniz oy boşa gitti şimdi boşa gitmesin diyerek oy beklediğimi de söyledim. Biz AK Parti'ye şimdiye kadar oy verdik. Baktık ki bu Bingöl'de farklı işliyor, tepeden inme bir aday gösteriliyor ve tepeden inme gelen adayda vatandaş nezdinde kabul görmüyor, beğeni kazanmıyor. Vatandaşın istediği performansa sahip aday olmadığı için kızgın ve küskün durumdalar. Onun için herkesin oylarına talibiz. Memleketi seven, memlekete hizmet gelmesini isteyen herkesin oylarına talibiz. Bu yüzden herkesi kucaklamak istiyoruz.”

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_39837)
20 Şubat 2019 Çarşamba 18:11
Oylar mhpye
Misafir Kullanıcı (@Misafir_39501)
16 Şubat 2019 Cumartesi 21:26
Akp hdp kibirinizden gözleriniz kapanmış allah büyük 1 Nisan sabahı doğacak güneş hepinizin gözünü açacak Ziya hocayla
Misafir Kullanıcı (@Misafir_39468)
16 Şubat 2019 Cumartesi 10:10
Kiymetli ve Değerli Bingöllüler birbirimizi kırmadan ve üzmeden önümüzdeki seçimde a veya b partisi deyilde yüce rabbim kimin bu memlekete yararı olacaksa temenim oki inşallah doğru kişi kazanır ve Bingöl halkı iyiki buna oy vermişim der yazıktır günahtır kaybedecek zamanımız kalmadığı belediye hizmetin halka hakkıyla sunanın kazanmasını sağlayan adayın yüce rabbimden duandır inşallah mevcut adaylardan kimin hizmete layık olduğu kişiye nasip olur.böyle düşünmenizi
Misafir Kullanıcı (@Misafir_39441)
16 Şubat 2019 Cumartesi 00:32
Her dönem akp çıkıyor bir faydasınıda görmedik bence busefer mhp nin hakı bingöle daha iyi hizmet edeceyine eminim
Misafir Kullanıcı (@Misafir_39398)
15 Şubat 2019 Cuma 19:03
Bir yandan mhp Bir yandan akp telas sarmis aman birimiz cekilelim
Yoksa hdp geliyor bu korku bile sizi bitirmis Oda güzel bena hol
Misafir Kullanıcı (@Misafir_39601)
18 Şubat 2019 Pazartesi 15:33
@Misafir Kullanıcı Kimlerin tutuştuğu belli
Misafir Kullanıcı (@Misafir_39397)
15 Şubat 2019 Cuma 18:59
Siz kazanmayin Kim kazanirsa kazansin
Gariban asker ölsün sizede siyasete Gün dogsun tek isiniz bu
Bir Gün biriniz demediniz ya kimse ölmesin bu memlekete
Misafir Kullanıcı (@Misafir_39602)
18 Şubat 2019 Pazartesi 15:33
@Misafir Kullanıcı Biz kazanırız ve sen ne olursan ol
Misafir Kullanıcı (@Misafir_39374)
15 Şubat 2019 Cuma 14:15
herkes isine baksin erdal bey aday ve kazanacak.genc ve ilicalar mhpye birakilacak.bos hayaller kurmayin ozellikle hdpliler
Misafir Kullanıcı (@Misafir_39368)
15 Şubat 2019 Cuma 12:57
(@Misafir_39297) ziya buyankara 100 oy alamaz diyen yorumcu.Senin dünyadan haberin yok.ziya BUYANKARA 1999 seçimlerinde bbp en kötü döneminde bağımsız 6000 bine yakın oy almış bir şahsiyettir.ALGI yapmayalım bilmeden konuşmayalım.SEVGİ VE SAYGILARIMLA.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_39366)
15 Şubat 2019 Cuma 12:22
Ben AK Parti'ye kızgınım diye ne MHP nede HDP'ye oy veririm. Masa başında toplum mühendisliği yapıyorsunuz. Saçma sapan seçim analizleri işte
Misafir Kullanıcı (@Misafir_39354)
15 Şubat 2019 Cuma 09:55
Nurettin varol atıyorsun ama tutturamıyorsun ona kesin,buna kesin diyosunr.Henüz gerçekleşmemiş bir şeye, kesin denilmez;bunları bilin, öğrenin ! Kesini ancak ALLAH bilir.Kendinizi siyaset için bu kadarda ALLAH'tan etmeyin.
26.04.2024
13:17
Bingöl`de trafik nerelerde tıkanıyor? Tek tek paylaştılar
Bingöl'de trafik nerelerde tıkanıyor? Tek tek paylaştılar
Trafik konusunda büyük bir sorun yaşanan Bingöl merkezde çözümsüzlüğe tepki gösteren Bingöl Online okurları, tek tek adres gösterdi ve hem Emniyeti hem de Belediyeyi harekete geçmeye davet etti. Sürücülerin duyarsızlığından da yakınan okurlar, yapılacaklar noktasında da görüş belirttiler. İşte trafiği kilitleyen o noktalar ve çözüm önerileri…
26.04.2024
13:06
Bingöl`de uzmanından kene uyarısı! Aman dikkat!
Bingöl'de uzmanından kene uyarısı! Aman dikkat!
Hava sıcaklıklarının artmasıyla birlikte Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) vakalarına karşı vatandaşları uyaran Halk Sağlığı Uzmanı Doktor Nilay İçkilli, bahçe veya piknik alanlarına gidildikten sonra vücudun kontrol edilmesi gerektiğini belirtti. İçkilli, 'Kulak arkası, koltuk altı, diz arkası, kasık bölgelerinde kene gizlenebildiği için bu yerlere tekrar tekrar önemle bakılması gereklidir' dedi.
26.04.2024
11:31
36 bin sözleşmeli sağlık personeli istihdam edilecek
36 bin sözleşmeli sağlık personeli istihdam edilecek
Yıl sonuna kadar 36 bin sözleşmeli sağlık personeli istihdam edilmesi hakkında karar Resmî Gazete'de yayımlandı.
26.04.2024
11:24
Kamuda araç tasfiyesi başlıyor...
Kamuda araç tasfiyesi başlıyor...
Kamuda uygulanacak tasarruf tedbirlerine önce makam araçlarından başlanıyor. İlk etapta 500 araç satışa çıkarılırken ikinci aşamada ise bin taşıtlık bir tasfiye listesi hazırlandı. Üst düzey bürokraside, bazı pozisyonlardaki makam aracı uygulamasına son verilecek. Personel servis araçları da iptal edilecek.
26.04.2024
11:04
Bingöl Emniyeti silahlı olaylarla ilgili son durumu paylaştı
Bingöl Emniyeti silahlı olaylarla ilgili son durumu paylaştı
Bingöl'de İl Emniyet Müdürlüğü, asayiş şube ekiplerinin nisan ayı içerisinde yaptığı faaliyetlerini açıkladı. Son dönemlerde meydana gelen silahlı saldırılarla ilgili ilgilerin de yer aldığı açıklamada kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahsın tutuklandığı belirtildi.
25.04.2024
18:05
Bingöl İhh`dan Gazze`ye İnsani Yardım
Bingöl İhh'dan Gazze'ye İnsani Yardım
Gazze'ye yönelik insani yardımlarını sürdüren Bingöl İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Derneği (Bingöl İHH), işgalci İsrail'in saldırısı altındaki şehre 75 ton Un yüklü 3 TIR'lık yardım gönderdi. 1 Tır'da dayanıklı ekmek gönderen yardım derneği, 10 milyon TL de nakdi yardımda bulundu.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın