MHP İl Başkanı Varol, adayları geri çekme konusunda bir talep olması durumunda; Bizim tahminlerimize göre adayların geri çekileceği iller arasında Bingöl yok. Ama olursa bile kamuoyunda bizim adayımız daha önde görünüyor, diyelim ki böyle bir karar alınırsa ittifak çerçevesinde AK Parti'nin adayının geri çekilmesini öncelik olarak talep ederiz.
Yapılan Anketlerde bunu açıklıyor zaten sayın başkan ziya bey açık ara önde ve hdp nin zaten alacağı oy belli seçim mhp akp arasında ve Ziya bey önde gidiyor
Ziya beye 2 şey icin oy verecegim; 1- Cevdet yilmaz otoritesi ve kotu yonetiminden Bingolun ve Akpartinin kurtulmasi icin 2- Mhp nin adayi Ziya beye olan inancim... Ne mhp icin ne de hdp nin zoruna gitsin diye oy kullanmiyorum. Sadece 2 madde icin oyum Ziya beyedir. Gercek akpartililerin de öyle dusunmesi gerekir.
Bingölün haline bir bakın yıllardır akp belediye seçimlerinde kazanıyor ama hiç bir kurumu adaletli ve işini doğru yapmıyor. Şu yolların haline bakın bir. Belediye başkanı hat şoförlerinden korktuğu için mi belediye kendi hat minibüslerini almıyor. Sayın cumhur başkanından olmasa kim akpye o verir. Bakan bey bingöl için hiç birşey yapmadı yapmaz da. Tüm ailem yıllardır cumhurbaşkanı için akpye oy veriyordu ama hepsinin adına konuşabilirim ki artık tek bir o akpye gitmeyecek bu saatten sonra mhp.
güzel insanlarsınız fakat güzelim memleketi hdp nin kucağına atamazsınız insanlara size teveccüh gösterdi diye kazanacaz havası içerisinde olmayın oy potansiyeliniz ne kadar onu bi söyleyin değil ak partiye ulaşmak sizi kaç ile çarparsak hdp nin oyuna ulaşabilirsniz sadece mantıklı analiz etmek lazım.
Sizler asker polis ölsün bizde siyaset yapalim demekten baska ne yaptiniz garibin oglu ölsün sizde yeyin oturun Bir Gün sizden bu memlekete baris kardeslik olsun kimse ölmesin sesini duymadi kimse bu memlekete Yaziklar olsun bütün irkci söven insanlara Hic kimse ölmesin bu memlekete insanca yasamak icin bu memleket herkese yeterde artarda Cünkü herkesin ortak memleketidir Bizim memleketimiz
Kent ekonomisinin sürdürülebilirliği, yatırım ortamı ve basın–kurum iş birliğinin irdelendiği ziyarette, Bingöl'ün ekonomik gelişimi ve basınla kurulacak stratejik iş birlikleri masaya yatırıldı.
26.12.2025
20:30
Gripte Antibiyotik Uyarısı!
'Yüzde 90'ı virüs kaynaklı' diyen Uzm. Dr. Hasan Elmas, gribal enfeksiyonlarda gereksiz antibiyotik kullanımının fayda sağlamadığını, aksine direnç ve hastane yatış riskini artırdığını vurguladı.
26.12.2025
15:38
12Bingölspor'a Disiplin Değil, Masa Başı Kıyımı
Seyircisiz maç, başkana 150 gün hak mahrumiyeti ve para cezaları sonrası 12Bingölspor isyan etti. PFDK'nın kararları, 12Bingölspor cephesinde 'adil rekabet değil, masa başı cezalandırma' olarak yorumlandı. Kulüp, savunma hakkı yok sayılarak ağır ve orantısız cezalar verildiğini vurguladı.
26.12.2025
15:03
Üniversitelerde üç ay yaz tatili kalkıyor
YÖK Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar, lisans eğitimi için planlanan uygulama hakkında açıklamalarda bulundu. Üniversite eğitiminin 3 yıla indirilmesini öngören uygulamada ders ve krediler korunurken, üçüncü dönem için yaz tatilinin kısaltılması planlanıyor. Alınan kararlar üniversiteler eylülde başlayıp temmuzda kapanacak.
26.12.2025
14:54
'Çifte zam' geliyor! 30 gün içinde ödenmeyen yandı
Prim borçlanmasını 2026'ya bırakanlar için fatura oldukça ağır olacak. Asgari ücrete gelen yüzde 27'lik aynı zamanda SGK'ya bağlı kalemleri de etkiliyor. Prim borçlanmasına gelen zam ile beraber prime esas günlük kazanç üzerinden uygulanan oran yüzde 32'den yüzde 45'e çıkarıldı.
26.12.2025
14:46
Bingöl'de Jandarmadan Suç ve Kaçakçılığa Geçit Yok
Bir haftada 29 olaya müdahale eden jandarma ekipleri, uyuşturucu, silah ve kaçak ürünler ele geçirdi.
25.12.2025
18:43
Bingöl Basın Konseyi'nden Yedisu ve Karlıova ziyaretleri
Bingöl Basın Konseyi, Yedisu ve Karlıova ilçelerinde gerçekleştirdiği ziyaretlerle hem yerel basının sorunlarını masaya yatırdı hem de kurumsal iş birliğini güçlendirmeye yönelik kararlı mesajlar verdi.
25.12.2025
18:40
Bingöl'de tabanca ele geçirildi
Bingöl'de polis ekipleri tarafından yapılan çalışmada bir adet tabanca ele geçirildi.
25.12.2025
18:02
Cezaevlerinden tahliyeler başladı
Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, 11. Yargı Paketi kapsamında bazı hükümlülerin tahliye edilmeye başlandığını duyurdu. Tunç, 'Ceza İnfaz Kurumlarında hazırlıklar tamamlanmış olup bugün itibariyle düzenlemeden faydalanacak hükümlülerin işlemleri başlatılmıştır' dedi.
24.12.2025
22:38
LÖSEV'den Bingöl Üniversitesi'nde Anlamlı Etkinlik
LÖSEV'in 27. kuruluş yılı ve Lösemili Çocuklar Haftası kapsamında Bingöl Üniversitesi'nde düzenlenen etkinlikte, lösemiyle mücadelede farkındalık çağrısı yapıldı; kanser bilinci ve sağlıklı yaşam vurgusu öne çıktı.
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın