KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
06 Mayıs 2024 Pazartesi
°C

Bingöl Kent Meydanı'na Kavuşuyor

Başkan Arıkan, seçim vaatleri arasında yer alan Kent Meydanı'nın proje ihalesinin gerçekleştirildiğini müjdeledi. Şehre yeni bir vizyon kazandıracak Kent Meydanı ve Yer Altı Otoparkı Projesi yakın zamanda yapım ihalesine çıkacak.

Bingöl Kent Meydanı`na Kavuşuyor
31 ARALIK 2021 CUMA 17:16
31
4887
15
AA aa

Bingöl Belediye Başkanı Erdal Arıkan, Şehrin kimliğine değer kazandıracak olan Kent Meydanı ve Yer Altı Otoparkı Projesi'ne ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.

Proje kapsamında şehrin ilk kent meydanına kavuşacağını vurgulayan Başkan Arıkan, kentin en önemli ihtiyaçları arasında yer alan otopark sorununun çözümüne de büyük oranda katkı sağlayacağını belirtti.

Hükümet konağı, sanat sokağı ve dörtyol parkını kapsayacak proje kapsamında 17 bin 500 metrekare açık alan düzenleme çalışması ve 2 katlı, toplam 500 araç kapasiteli modern yer altı otoparkı inşa edilecek.

“DAHA YAŞANABİLİR BİR BİNGÖL İÇİN ÇALIŞIYORUZ”

Toplumun ihtiyaç duyduğu acil ve öncelikli yatırımların yanı sıra kent kimliği ve estetiğini ön plana çıkaracak yatırımları hayata geçirdiklerini vurgulayan Başkan Arıkan, Kent Meydanı Projesi'nin de şehre önemli katkılar sağlayacağını söyledi.

Başkan Arıkan, “Kentsel yaşamın en önemli unsurlarından olan meydanlar, yaşadığımız şehrin kimliğini ortaya koymaktadır. Biz de bu doğrultuda hem şehrimizin ilk kent meydanını inşa etmek hem de ilimize yeni bir vizyon kazandırmak için çalışmalarımıza start verdik. İlimize yakışır bir meydan inşa etmek için çok yoğun mesai harcadık ve nihayetinde kafeteryası, millet kıraathanesi, sergi alanı ve yeşil alanlarıyla ilimizin vizyonuna, kent estetiğine uygun bir proje ortaya koyduk. Elhamdülillah kent meydanının proje ihalesi sürecini tamamlamış bulunuyoruz. Hükümet Konağımızda bulunan kamu kurumlarımızın taşınması ve yıkım işlemlerinin tamamlanmasıyla ilk meydanımız için ilk kazmayı vurmuş olacağız İnşallah” dedi.

“ARAÇ OTOPARK SORUNU KALMAYACAK”

Projenin, çarşı merkezine yeni bir kimlik kazandırmanın yanı sıra otopark sorununun çözümüne de büyük oranda katkı sağlanacağını kaydeden Başkan Arıkan, şunları söyledi: “Çarşı merkezinde yaşanan trafik yoğunluğu ve araç otopark sorununu çözüme kavuşturmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Yol genişletme ve yeni alternatif yollarımızla birlikte kent meydanı projemizde inşa edeceğimiz modern ve son derece kullanışlı kapalı otopark ile çarşı trafiğine nefes aldıracağı” dedi.

Her alanda gelişmiş modern bir şehir inşa hedefiyle çalışmalarını kararlılıkla sürdürdüklerini vurgulayan Başkan Arıkan, “İlimizin ihtiyaç duyduğu tüm projeleri bir bir hayata geçireceğiz. Kent Meydanı ve Yer Altı Otoparkı Projesi'nin ilimize ve vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum. Rabbim nihai sonuca erdirmeyi de nasip eylesin” diye konuştu.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_88234)
03 Ocak 2022 Pazartesi 13:50
Memleketimiz adına son zamanlarda çok güzel projeler hayata geçirilmiştir. Emeği geçen başta sayın Başkanımıza ve her herkese sonsuz teşekkürler. Sayın Başkanımız ve tüm siyasilerimizden beklentimiz, Yeni Mahalle ve Mirzan Mahallelerindeki çarpık yapılaşmaya yönelik acilen çözüm üretmeleridir. Adı geçen mahallelerin acilen Toki aracılığıyla ihya edilmesi gerelidir.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_88227)
03 Ocak 2022 Pazartesi 09:50
Aslında üstünün bir kısmıda otopark olması gerekir. çok güzel bir proje ama benim hatırladığım kadarıyla tam 12 yıldır güya orası kent meydanı ve altı otopark olacak ama bir türlü olamadı. Özellikle cevdet yılmazı bu konuda hasasiyet göstermesini bekliyoruz daha fazla bekletmemek şartıyla.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_88225)
03 Ocak 2022 Pazartesi 09:42
Ak partinin şimdiye kadar Bingöle yapacağı en büyük yatırım ve iyiliği olur.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_88244)
03 Ocak 2022 Pazartesi 23:22
@Misafir Kullanıcı Çok geç kalındı bile Bingöl'le her şey yakişir
Misafir Kullanıcı (@Misafir_88197)
02 Ocak 2022 Pazar 10:28
Bingöl hala köy bildiginiz köy.. Ama kimse kusura bakmasin bingolluler bu sekilde yonetilmeyi fazlasiyla hakediyor.. Bingollulerin agzindan önce su bişey olmaz bişey olmaz lafini cikarmalari ve akrabaciligi birakmalari lazim.. Yoksa köy kalmaya devam edeceksiniz..
Misafir Kullanıcı (@Misafir_88192)
02 Ocak 2022 Pazar 09:18
Tebrikler Sayın başkan iyi niyetle birşeyler yapmaya çalışıyorsunuz. Keşke meydanda bir kütüphane ve müzede olsaydı daha güzel olurdu bence. Ayrıca sayın başkan Bingölde ciddi anlamda kütüphane eksikliği var her mahalleye bir kütüphane yapsanız keşke, hem insanlar kahvelerden biraz kopardı birşey okuyup araştırırlardı ve bu durum şehrin eğitimsel ve kültürel yönden de gelişimine ciddi katkılar sunardı.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_88189)
02 Ocak 2022 Pazar 03:16
cami yamuk duruyor, gerisi yine beton, benton ustune beton. Betonizim ideolijisinin mimariside ancak boyle olur.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_88185)
01 Ocak 2022 Cumartesi 19:33
Proje güzel. Duruma göre geliştirilebilir. Hem kent meydanı ihtiyacını, hem park yeri problemini çözecek. Lakin kot farkı meselesi nasıl olacak? Bunun cevabını projede bulamadım.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_88176)
01 Ocak 2022 Cumartesi 13:17
20 yıl kullanılacak seçim malzemesi
Misafir Kullanıcı (@Misafir_88173)
01 Ocak 2022 Cumartesi 10:17
Projeye bakınca kent meydanında bulunan beton, yeşil alandan fazla görünüyor. Yeşili artırmanız temennisiyle....
Misafir Kullanıcı (@Misafir_88172)
01 Ocak 2022 Cumartesi 10:14
Memleket için yapılan her çalışma değerlidir. Emeği geçen herkese teşekkürler. Lakin eksikleri veya talepleri dile getirmek de bizim vazifemiz. Merkezde yapılan iki projenin de birbirinden bağımsız olmaması kanaatindeyim. Yani aradaki trafik problemini yok etmeliydiniz. Trafiği bu alanlara sokmadan da alt geçitlerden geçirerek yok edebilirsiniz. Böylece millet rahat bir nefes alırdı.
05.05.2024
23:08
Eski İl Başkanı ölümden döndü
Eski İl Başkanı ölümden döndü
AK Parti önceki dönem Bingöl İl Başkanı Haşim Sağlar, Bingöl-Genç yolunda kaza yaptı. Hava yastıklarının patladığı kaza sonrası hastaneye kaldırılan Sağlar'ın ilk ziyaretçisi ise mevcut il Başkanı Yılmaz Seven oldu.
05.05.2024
23:06
O polis hakkında soruşturma açıldı
O polis hakkında soruşturma açıldı
Bozoksporlu yedek oyuncuların sahadaki 12Bingölsporlu futbolcuları taciziyle başlayan gerilim, bir anda alevlendi. Taraftarın tepkisi de artınca polis biber gazı kullandı. Bir polis ise beylik tabancasıyla havaya ateş açtı! Emniyet Müdürlüğü, o polis hakkında adli ve idari soruşturma açıldığını duyurdu!
05.05.2024
23:04
Yozgat maçına damga vuran pankartlar!
Yozgat maçına damga vuran pankartlar!
Sezon boyunca hakem oyunlarıyla yolu kesilmek istenen 12Bingölspor, grup lideri ve şampiyonu Yozgat Belediyesi Bozokspor'u ağırladı. Karşılaşmaya çıkan Bozokspor, tribün korkuluklarına asılan iki ayrı pankartla şampiyonluk hikayelerinin yanıtını aldı!
05.05.2024
23:03
Bingöl`de öğrencilere malzeme desteği
Bingöl'de öğrencilere malzeme desteği
Bingöl'ün Genç Kaymakamlığı himayesinde yürütülen 'Gençler Harekete Geçiyor' projesi kapsamında öğrencilere malzeme desteği verildi.
05.05.2024
23:02
Bingöl`de otomobil ata çarptı: 1 ölü, 5 yaralı
Bingöl'de otomobil ata çarptı: 1 ölü, 5 yaralı
Bingöl'ün Sancak beldesinde meydana gelen trafik kazasında otomobil başıboş ata çarptı, kazada 1 kişi hayatını kaybetti, 5 kişi de yaralandı.
04.05.2024
14:17
'Bingöl ovası acilen kurtarılmalıdır'
Bingöl'ün birçok konudaki sorun ve çözüm bekleyen problemlerini gündeme getirmesiyle tanınan eğitimci Doğan Karasu, Bingöl Ovası'nın son durumunu paylaştı ve hem siyasilere hem de bürokrasiye 'Bingöl Ovasının acilen kurtarılması gerekiyor' çağrısında bulundu.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın