KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
06 Mayıs 2024 Pazartesi
°C

İl Özel İdare Spor Kulubünden Dev Adım

Bingöl İl Özel İdaresi Spor Kulübü, yeni bir yapılanmaya giderek sporu her yaştaki insanlara yaymayı ve çocukları/gençleri kötü alışkanlıklardan uzak tutarak spora kazandırmayı hedefliyor.

İl Özel İdare Spor Kulubünden Dev Adım
02 OCAK 2022 PAZAR 15:20
6
2070
1
AA aa

Bingöl İl Özel İdaresi Spor Kulübü; görev, amaç ve sorumlulukları içerisinde yer alan sporu, her yaştaki insanlara yayarak onlara sağlıklı bir yaşam sunmak, gençlerin ve çocukların boş zamanlarını değerlendirerek, onları kötü ve zararlı alışkanlıklardan koruyarak spor alışkanlığını kazandırmak, iyiyi- kötüyü ayırt edebilecek sevgi ve saygı çerçevesi içerisinde geleceğine güvenle bakan bir nesil yetiştirmek ve aynı zamanda yetenekli gençleri tespit ederek Türk sporuna geleceğin elit sporcularını kazandırmak amacıyla yeni yapılanmaya gitti.

Bu doğrultuda, Bingöl İl Özel İdaresi (Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü) bünyesinde “Geleceğimiz İçin Bir Yudum Nefes” sloganıyla Bingöl İl Mili Eğitim Müdürlüğü (Halk Eğitim Merkezi) ile birlikte ortaklaşa düzenlenen Yaz Futbol Kurslarına katılım sağlayan ve başarılı olan öğrenciler, Bingöl İl Özel İdaresi Spor Kulübü bünyesine katılarak futbol alanında dev bir hamle atılmış oldu.

Bingöl'ün köklü kulüplerinden olan ve sayısız profesyonel futbolcu yetiştiren İl Özel İdare Spor Kulübünün yıl içerisinde yapılan genel kurul toplantısı sonucunda kulüp başkanlığına seçilen Faik Güzel seçildi.

Güzel, 50 sporcunun kulüp bünyesine katılım toplantısı gerçekleşti.

Bingöl Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Derneği Başkanlığı adına Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Bingöl İl Temsilcisi ile birlikte, İl Özel İdaresi Genel Sekreter Yardımcısı ve Birim müdürlerinin hazır bulunduğu toplantıda, Bingöl Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Rekreasyon bölüm başkanı Doç. Oktay Kızar ile teknik sorumlu olarak anlaşılarak Bingöl'de futbolun bilimle ilerleyişini sağlamak için dev bir adım daha atmış oldu.

Konu ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Oktay Kızar, “Amacımız; spor, bilim ve teknolojiyi bir araya getirerek ortaya güzel bir çalışma sistemi çıkarmaktır. Türk futbolunun kurtuluşu gerçek profesyonel futbolcuların yetiştirilmesinde olduğunu hepimiz bilmekteyiz. Sporcuların doğru gelişimi için her kulübün bu sistemlerle çalışması şart. Çünkü ölçemediğiniz işte başarılı olamazsınız. Biz futbolda bilimi, teknolojiyi ve yenilikleri takip edip, kullanacağız. Bu sistemleri Türkiye'de ilk kez uygulayan Altınordu Spor Kulübünü görmekteyiz. Bu noktada Bingöl'de gençlerimize yönelik bu adımı atan kurumsal kimliğe sahip İl Özel İdaresi Spor Kulübünde uygulamaya çalışacağız inşallah. Hedefimiz 3 yıl içerisinde bu sistemi oturtmak olacak. İlimiz gençliğine bu hizmeti sunan kurum idarecilerine ve kulüp yönetimine teşekkür ediyorum” dedi.

Toplantı sonunda açıklamalarda bulunan Kulüp Başkanı Faik Güzel ise, şunları söyledi: “Son genel kurul seçimde kulübün başkanlığına seçildim. Her ne kadar spor camiasından uzak olduğum gözükse de önceki dönemlerde Köy Hizmetleri Spor Kulübü olarak bilinen ve Bingöl futboluna sayısız profesyonel futbolcu yetiştiren kulübümüzün başkanlığını yapan abim İbrahim Güzel sayesinde deneyim sabiyim. İnşallah abimin başkanlığı dönemindeki eski ‘Köy Hizmetleri Spor Ruhunu' teknik sorumlu olarak anlaştığımız Oktay Kızar hocamız ile birlikte canlandıracağız. Yeni yönetimiz ile birlikte amacımız Bingöl'de spor alanında gençlerimize hizmet etmek ve onlara spor kültürünü aşılamaktır. Bu çerçevede bizlerden desteğini esirgemeyen ve “Geleceğimiz için Bir Yudum nefes” projesi kapsamında ilimiz gençliğine yapmış oldukları bu büyük hizmetlerden dolayı, Genel Sekreterimiz Sayın Enes Üçgül'e, Genel Sekreter Yardımcımız Sayın Muhittin Ağın'a, Sayın Edip Fırat'a, projenin uygulayıcı birimi olan ve kulübümüze pırıl pırıl 50 genç kazandıran Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Sayın Yunus Bolluk ile birlikte eğitim veren değerli antrenörlerimize sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. İnşallah bundan sonraki süreçte böyle güzel projeler ile ilimize yetenekli gençler kazandırırız.   Yemekli toplantımıza katılım sağlayan Destek Hizmetleri Müdürü Sayın Coşkun Bingöl'e, Mali Hizmetler Müdürü Sayın Galip Akman'a, Proje Yatırım ve İnşaat Müdürü Sayın Mustafa Erdem'e, Su Kanal Hizmetleri Müdürü Sayın Sadrettin Korkutata'ya, Yol Ve Ulaşım Hizmetleri Müdürü Sayın Bünyamin Agitoğlu'na, İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürü Sayın Bedri Altun'a, Encümen Müdürü Sayın Ahmet Araboğa'ya, Bilgi İşlem Müdürü Sayın Mehmet Veysi Ayata'ya,TFF Bingöl İl Temsilcisi sayın Vedat Hakan'a, organizasyonumuzda bizlere işyerini açan ‘Tavada Tavuk' işyeri sahibi ve Yönetim Kurulu üyemiz sayın Ahmet Görçüm bey ile birlikte, organizasyonda bizleri yalnız bırakmayan tüm misafirlerimize  teşekkür ediyorum.”

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_88209)
02 Ocak 2022 Pazar 18:51
YÖNETİM değişikliği ise yaramış.
05.05.2024
23:08
Eski İl Başkanı ölümden döndü
Eski İl Başkanı ölümden döndü
AK Parti önceki dönem Bingöl İl Başkanı Haşim Sağlar, Bingöl-Genç yolunda kaza yaptı. Hava yastıklarının patladığı kaza sonrası hastaneye kaldırılan Sağlar'ın ilk ziyaretçisi ise mevcut il Başkanı Yılmaz Seven oldu.
05.05.2024
23:06
O polis hakkında soruşturma açıldı
O polis hakkında soruşturma açıldı
Bozoksporlu yedek oyuncuların sahadaki 12Bingölsporlu futbolcuları taciziyle başlayan gerilim, bir anda alevlendi. Taraftarın tepkisi de artınca polis biber gazı kullandı. Bir polis ise beylik tabancasıyla havaya ateş açtı! Emniyet Müdürlüğü, o polis hakkında adli ve idari soruşturma açıldığını duyurdu!
05.05.2024
23:04
Yozgat maçına damga vuran pankartlar!
Yozgat maçına damga vuran pankartlar!
Sezon boyunca hakem oyunlarıyla yolu kesilmek istenen 12Bingölspor, grup lideri ve şampiyonu Yozgat Belediyesi Bozokspor'u ağırladı. Karşılaşmaya çıkan Bozokspor, tribün korkuluklarına asılan iki ayrı pankartla şampiyonluk hikayelerinin yanıtını aldı!
05.05.2024
23:03
Bingöl`de öğrencilere malzeme desteği
Bingöl'de öğrencilere malzeme desteği
Bingöl'ün Genç Kaymakamlığı himayesinde yürütülen 'Gençler Harekete Geçiyor' projesi kapsamında öğrencilere malzeme desteği verildi.
05.05.2024
23:02
Bingöl`de otomobil ata çarptı: 1 ölü, 5 yaralı
Bingöl'de otomobil ata çarptı: 1 ölü, 5 yaralı
Bingöl'ün Sancak beldesinde meydana gelen trafik kazasında otomobil başıboş ata çarptı, kazada 1 kişi hayatını kaybetti, 5 kişi de yaralandı.
04.05.2024
14:17
'Bingöl ovası acilen kurtarılmalıdır'
Bingöl'ün birçok konudaki sorun ve çözüm bekleyen problemlerini gündeme getirmesiyle tanınan eğitimci Doğan Karasu, Bingöl Ovası'nın son durumunu paylaştı ve hem siyasilere hem de bürokrasiye 'Bingöl Ovasının acilen kurtarılması gerekiyor' çağrısında bulundu.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın