KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
16 Mayıs 2024 Perşembe
°C

'Prestij Meselesi' vizyona girdi

Mahsun Kırmızıgül'ün senaryosunu yazdığı ve yönettiği 'Prestij Meselesi' bugün vizyona girdi. Filmde, Bingöllü hemşehrilerimiz Yusuf Buyankara ve Cahit Balat da yer alıyor.

`Prestij Meselesi` vizyona girdi
03 ŞUBAT 2023 CUMA 18:10
23
3428
2
AA aa

Hem Prestij Müzik'in kuruluş dönemini hem de Mahsun Kırmızıgül, Özcan Deniz ve Haluk Levent'in starlığa uzanan yolculuklarını konu alan, yapımcılığını Murat Tokat'ın üstlendiği, Mahsun Kırmızıgül'ün senaryosunu yazdığı ve yönettiği “Prestij Meselesi” bugün tüm Türkiye'de vizyona girdi. Film, Bingöl'de ise Elit Sinema Salonu ile Kalium Cinegold Sinema Salonu'nda gösterime girdi. Filmde, Bingöllü hemşehrilerimiz Yusuf Buyankara ve Cahit Balat da yer alıyor.

GALAYA ÜNLÜ AKINI

Beyazperdeye Mahsun Kırmızıgül, Özcan Deniz ve Haluk Levent'in 1990'lı yıllarda keşfedilerek Hilmi Topaloğlu tarafından müzik sektörüne kazandırılmasını yansıtan ve merakla beklenen 'Prestij Meselesi'nin galası önceki akşam Kanyon AVM'de siyaset, iş, sanat ve spor camiasından çok sayıda kişinin katılımı ile gerçekleştirildi.

UMUDUN HİKÂYESİ

Geceye kızı Lavin ile birlikte katılan Mahsun Kırmızıgül, gösterim öncesi ekibiyle birlikte soruları yanıtladı. Kırmızıgül, film için “Hilmi Topaloğlu'nun, benim, Özcan Deniz'in ve Haluk Levent'in yaşadığı gerçek bir umut hikâyesi. Şu anda herkesin umuda çok ihtiyacı olduğunu düşünüyorum. Bu hikâye benim için eskimeyecek” dedi.

Buyankara; “Her Bingöllü kendini bu filmde bulabilecek”

'Prestij Meselesi'nde Haluk Levent'in Adana'dan İstanbul'a geldiğinde konakladığı handaki oda arkadaşı 'Bayburtlu' karakterini canlandıran Bingöllü Tiyatro Sanatçısı Yusuf Buyankara ise duygularını şu şekilde dile getirdi; “Daha çocuk yaşlardan itibaren tiyatro ile iç içe oldum birçok gösterimde sahne aldım. Ayrıca Stand Up gösterilerim oldu, sosyal medyada büyük beğeni toplayan videolarımla tanıdı insanlar beni. Bu da ilk sinema filmi deneyimim oldu. Oldukça keyifli ve heyecan vericiydi. Böyle güzel ve başarılı bir projede yer almak benim için onur ve mutluluk vericiydi. Bu fırsatı verdiği için değerli hemşehrimiz, ağabeyimiz Mahsun Kırmızıgül'e teşekkür ediyorum” dedi.

Her Bingöllünün kendini bu hikâyede bulacağını dile getiren ve filmin izlenmesi çağrısında bulunan Buayankara; “Bingöl halkından filmin sahiplenilmesi desteklenmesi adına sinemada izlenmesini özellikle bekliyoruz” diye konuştu.

Almanya'da yaşayan Bingöllü hemşehrimiz Cahit Balat da filmde yer alıyor. Balat, ‘Ağrılı' karakterine hayat veriyor.

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_97930)
05 Şubat 2023 Pazar 11:50
Diyarbakırli olduğunu kim söyledi. Nüfus memuru. Kimliğini mi verdin eline
Misafir Kullanıcı (@Misafir_97912)
04 Şubat 2023 Cumartesi 21:42
Diyarbakırlının reklamı bingölde yapılıyor.
16.05.2024
14:13
Tarımsal uygulama merkezinde hayvansal ürünler elde edilecek
Tarımsal uygulama merkezinde hayvansal ürünler elde edilecek
Bingöl Üniversitesi Tarımsal Uygulama ve Araştırma Merkezinde hayvansal ürünlerin elde edilmesi için ilk adım atıldı. Büyükbaş hayvanların getirildiği merkezde, hem süt ve süt ürünlerinin üretimi yapılacak hem de akademisyenler ile öğrenciler için uygulama alanı olacak.
16.05.2024
14:12
Bingöl`de Gençler 33 şehidin anıtına karanfil bıraktı
Bingöl'de Gençler 33 şehidin anıtına karanfil bıraktı
Bingöl'de Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı birimlerde eğitim gören gençler, 33 şehidin anıtını ziyaret ederek hem karanfil bıraktı hem de Kur'an-ı Kerim okudu.
16.05.2024
10:34
Yurt dışından ikinci telefona yasak!
Yurt dışından ikinci telefona yasak!
Uygun fiyat nedeniyle yurt dışından satın alınan telefonlara sınırlama geldi. Buna göre, yurt dışından ikinci bir telefon artık getirilemeyecek.
15.05.2024
20:00
Bingöl Üniversitesi, ata tohumu sebze fidelerinin satışına başladı
Bingöl Üniversitesi, ata tohumu sebze fidelerinin satışına başladı
Bu yıl, domates çeşitleri olarak Guldar, Bursa, salkım, pembe ve çeri, biber çeşitleri olarak Elâzığ yerli dolmalık, Keban acı dolma, Arnavut, kırmızı kapya, çarliston, tatlı sivri, acı kıl ve turşuluk süs biber, yeşil fasulye, patlıcan, bamya, kabak, hıyar, reyhan, karpuz ile kavun fideleri bulunuyor.
15.05.2024
15:29
Hesap kirası pahalıya mal oldu! Dolandırıldı...!
Hesap kirası pahalıya mal oldu! Dolandırıldı...!
Bingöl'de banka hesabını kiraya veren bir şahıs, dolandırıcıların tuzağına düştü, 600 bin TL borçlandırıldı.
15.05.2024
15:28
Bingöl`den Afrika`ya arıcılık eğitimi
Bingöl'den Afrika'ya arıcılık eğitimi
Bingöl Üniversitesi ile Güney Afrika Venda Üniversitesi Arasında 'Arıcılık Alanında İş Birliği Geliştirme Projesi' Altyapı Çalışmaları Başladı. Bingöl'den giden ve bir dizi incelemelerde de bulunan akademisyenler, 'Arı Yetiştiriciliği', 'Ana Arı Yetiştiriciliği' ve 'Bal Arısı Hastalık ve Zararlıları 'eğitimleri verildiler.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın