KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
18 Mayıs 2024 Cumartesi
°C

Ak parti'ye ilk başvuru yücel barakazi'den

Müracaatlar için son haftaya girilirken, AK Parti’de ilk başvuruyu Yücel Barakazi yaptı. Burada yaptığı açıklamasında istişare ve ekip ruhunun önemine vurgu yapan Barakazi, çözüm sürecinin yerel dinamiklerinin harekete geçirilmesinin önemine de işaret etti. Barakazi, projeler konusunda da “Ekibimiz çalışıyor” mesajını verdi.

Ak parti`ye ilk başvuru yücel barakazi`den
29 EKİM 2013 SALI 07:49
0
6398
29
AA aa

Son yılların en durağan seçim dönemini yaşayan Bingöl'de Ekim ayı başından itibaren belediye başkanlığı müracaatlarına start veren AK Parti Bingöl İl Başkanlığı'na ilk müracaat, dün akşam saatlerinde yapıldı.

Uzun süredir kamuoyunda adından sıkça bahsedilen Yücel Barakazi,, dün beraberindekilerle AK Parti İl Başkanlığı'na giderek başvuru dosyasını sundu. Müracaat dosyasını AK Parti Bingöl Merkez İlçe Başkanı Aydın Çeçen'e teslim eden Barakazi,, ilk başvuruyu yapan kişi olmanın mutluluğunu yaşadığını ifade etti.

“İSTİŞARE VE EKİP RUHUNU ÖNEMSİYORUM”

Aday başvurusu yapmasının gerekçelerinden özetle bahseden Yücel Barakazi, birlik ve beraberliğin önemi üzerinde durdu.

“En fazla önemsediğim hususlardan biri, Bingöl'ün birlik ve beraberlik içerisinde geleceğe hazırlanmasıdır” diyen Barakazi,: “İstişareyi ve kalıcılığı önemli buluyor ve ciddi manada önemsiyorum. Bireyin tek başına güzel şeyler yapacağı kanaatinde değilim. Ekip ruhu çök önemsediğim hususların başında geliyor. Dolayısıyla katılımcılık, istişare ve ekip ruhu dediğimiz şey sadece teknik boyutta değil, aynı zamanda toplumun tüm kesimlerinin karşılıklı iletişimi sonucunda oluşacak bir durumdur” dedi.

“ÇÖZÜM SÜRECİNE YERELDEN KATKI SUNMA ARZUMUZ VAR”

Türkiye'nin odaklandığı Çözüm Süreci'nin önemine de değinen Barakazi,, barış, huzur ve istikrarı arttırmak için çaba gösteren bir partiden aday adayı olduğunu, bu hususta önemli katkılar sunabileceğine de yürekten inandığını ifade etti.

Çözüm sürecine yerelden katkı sunmak istediğini belirten Barakazi,: “Bu sürecin başarıyla ilerlemesi için yerel dinamiklerin katkısıyla ülke geneline çok ciddi katkıları olacağını düşünüyorum. Bu hususta, özellikle barış, kardeşlik, birlik ve beraberlik olgularının pekişmesinde önemli bir rol üstlenme arzumuz vardır. Bu şehrin barış ve kardeşliğe ihtiyacı olduğu gibi farklı anlayış ve fikirlerde olsalar bile, birlikte yaşama özlemine katkı sunabileceğime inanıyorum” diye konuştu.

“BU BİR BAYRAK YARIŞIDIR”

Ak Parti'nin, halka hizmet sunmak için çok önemli bir yapı olduğunu vurgulayan Barakazi, aday olması ve seçimde halkın teveccühüyle göreve gelmesi durumunda önemli katma değerler sunacağına inandığını söyledi.

Barakazi,: “Yapacağımız ve hükümetimiz tarafından desteklenecek projelerle şehrimizi çok daha iyi noktalara taşıyacağız inşallah. Bu bir bayrak yarışıdır. Şimdiye kadar görev yapan tüm başkanlar, mutlaka çok güzel şeyler yapmıştır. Onlara da emeklerinden ötürü teşekkür ediyorum. Bizim hedefimiz çıtayı yükseltmek, hizmetleri bir üst noktaya taşımaktır. Bu noktada güven ve inancımız tamdır” ifadelerini kullandı.

“PROJE ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDİYOR”

Şehrin ihtiyaç ve beklentileri noktasında proje çalışmalarının olduğundan da bahseden Barakazi: Projelerimiz ve bu noktada çalışma yürüten ekibimiz var. Yeri ve zamanı geldikçe bunu kamuoyu ile paylaşacağız inşallah. Hem mevcut başkana, hem de başvuru yapacak diğer arkadaşlarımıza başarılar diliyorum. Bir hususun altını çizmekte yarar görüyorum. Sonuçta bir kişi aday olacak. Ben aday olsam da olmasam şehre hizmet için çabalarımı sürdüreceğim” dedi.

ÇEÇEN: “KAPILARIMIZ HERKESE AÇIKTIR”

Partinin kapılarının herkese açık olduğunu belirten Çeçen, şunları söyledi: “Ak Parti'ye her vatandaşımız adaylık başvurusu yapabilir, kapılarımız herkese açık. Başvuru yapan tüm adaylar başımızın tacıdır. Adaylık başvurusu yapan arkadaşlarımız partimizi sevdiği için başvuru yapıyor. Ama neticede bir kişi aday olacak. Keşke başvuru yapan arkadaşlarımızın hepsi görev alsa; ancak sadece bir kişi görev alabiliyor. Yücel Bey'in başvurusunun hayırlı olmasını diliyorum.”

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
korkut korkut (@Misafir_16563)
04 Kasım 2013 Pazartesi 12:41
BİZLER HERZAMANKİ GİBİ SEÇİMLER BAŞLAYINCA TANIMADIĞIMIZ İNSANLARI ELEŞTİRMEYE BAŞLIYORUZ YOK İTALMIŞ YOK BAKANBEYİN ADAMIYMIŞ ARKADAŞ SERDAR ATALAYI BAŞKAN OLMADAN ÖNCE KİM NEKADAR TANIYORDU BAKAN BEY İÇİNDE AYNI ŞEYLER SÖNLEDİ BAKIN ŞİMDİ ÜLKENİN BAŞBAKANI CUMHURBAŞKANI ONDAN ÖVGÜYLE BAHSEDİYORLAR YÜCEL BEY HAKINDA BUKDAR BÜYÜK KONUŞULUYORSA DEMEKKİ YUKARDAKİLERE KENDİNİ ISPATLAMIŞ GEREK KARİYER GEREK KİŞİLİK OLARAK BİRİLERİNİN DİKKATİNİ ÇEKMİŞ BENCE BU İŞE EN YAKIŞAN İSİM ODUR ALLAH YARDIMCISI OLSUN KENDİSİNEDE HAYIRLI OLSUN
Muhammed Taha ONUR (@Misafir_16433)
01 Kasım 2013 Cuma 14:14
Yücel Beyin jenerasyonu ülke yönetiminde katkı yapabilecek kapasiteye sahiptir. belediyecilik gibi yerel ölçekli hizmet faaliyetini fazlasıyla yerine getireceğinden hiç şüphem yoktur. Biz sayın İbrahim KALIN(Başbakan dış politika danışmanı, eski Başbakanlık Koordinasyon Merkezi başkanı)) beyin yerine atanacağını beklerken, belediye başkanlığı sürpriz oldu. Başarılar dilerim.
cabar kaya (@Misafir_16369)
31 Ekim 2013 Perşembe 11:06
bingöllümüz için hayırlı olur inşl. serdar atalay gidip oturduğu yerde bakanımızı eleştireceğine işini yapsaydıı bunlar olmazdıı zaten bingöl halkı eğer serdar atalay aday olursa oy vermieceğizz diyordular. ve akp için bu değişim şarttı sanırım .teşekürler
cabar kaya (@Misafir_16367)
31 Ekim 2013 Perşembe 11:01
hayırlı olur inşl hiç bir şeyde yapmasa serdar atalaydan çok daha iyidirr akp bingölde bu değişime mecburdu sanırımm çünküü serdar atalayy bir çok partiliyi küstürdüüü bingölün sorunlarıyla ilgilenmesi gerekirken oturduğu yerde bakanı eleştirip durduuu ve bir çok kişide eğer serdar aday olursa oy vermiyeceğini söylüyordularr bunlardan biride benim. teşekürler
erdemli insan (@Misafir_16355)
31 Ekim 2013 Perşembe 00:00
bingölde aday olarak gösterilmenin en büyük kriteri Bingöl dışında bir ilde ikamet edip birazcık da kariyer sahibi olmaktır. nasıl olsa kimse tanımıyor.. bu da o adaya biraz gizem katıyor. hal böyle olunca dilden dile herkes tarafından övülüyor. yok başbakanın arkadaşıydı yok bakanın tercihiydi gibi bir sürü hikaye. eşref taş, idris baluken, serdar Atalay örneklerinde olduğu gibi...
elifbingöl (@Misafir_16353)
30 Ekim 2013 Çarşamba 21:55
açıkçası belediye başkanının kım olacagını dort gözle beklıyoruz .TABİRİ CAİSE İYİ OLAN KAZANSIN. ::)
takipçi2 (@Misafir_16349)
30 Ekim 2013 Çarşamba 17:50
Bu bir bayrak yarışıdır. Şimdiye kadar görev yapan tüm başkanlar, mutlaka çok güzel şeyler yapmıştır. Onlara da emeklerinden ötürü teşekkür ediyorum.
Dereyi Görmeden paçayı sıvamak...
takipçi (@Misafir_16339)
30 Ekim 2013 Çarşamba 13:35
yorumlar neden eklenmiyor? siteyle biraz daha ilgilenirseniz takip edenler için çok daha iyi olacaktır...
senarist (@Misafir_16335)
30 Ekim 2013 Çarşamba 12:02
Geçen seçimi de hatırlayın tanımadığımız insanları koydular akp ye 2-1 oldu.Bunu da tanımıyoruz 10 yıl önce bingöle gelmiş birinden ne beklenir ki neymiş bakanın adamıymış.Durmak yok aynı kafaya devam
Sasa1212 (@Misafir_16324)
29 Ekim 2013 Salı 23:06
Genel merkezden Akparti için aday seçilen Yücel burakgazii'dir. Serdar Atalay siyasi kariyerini göz ardı edip Bingöl'ün kadim sorunlarına el attı. Ve birçoğunu çözdü. Ancak Ne yazık ki çok başarılı bir belediye başkanı olmasına karşın halkımızın biraz da sabırsızlığının kurbanı oldu. Sn Yücel burakgazi ve ekibine başarılar dileriz.
17.05.2024
16:57
Bingöl`de TYP Kapsamında işçi alınacak
Bingöl'de TYP Kapsamında işçi alınacak
Alınacak işçilerin İl Özel İdaresi bünyesinde köylerdeki çöplerin toplanması işinde çalıştırılacağı bilgisine yer verilen açıklamada, başvuruların 20-24 Mayıs 2024 tarihleri arasında yapılacağı kaydedildi.
17.05.2024
14:09
Bingöl`de gençlerin hazırladığı el emeği ürünler sergilendi
Bingöl'de gençlerin hazırladığı el emeği ürünler sergilendi
Bingöl'de kursa giden öğrencilerin hazırladığı el emeği göz nuru ürünler sergilendi.
17.05.2024
13:51
Bingöl`de
Bingöl'de 'Kenger Sakızı Yapımı' kayıt altına alınacak
Bingöl'de şu ana kadar 6 adet kültürel mirasın kayıt altına alınmasını sağlayan Somut Olmayan Kültürel Mirasın Korunması İl Tespit Kurulu, 'kenger sakızı yapımı'nın da kayıt altına alınması için Kültür ve Turizm Bakanlığı'na başvuruda bulunacak.
17.05.2024
11:40
Türk Eğitim-Sen, beklenti mektubunu vekillere gönderdi
Türk Eğitim-Sen, beklenti mektubunu vekillere gönderdi
Türk Eğitim-Sen Bingöl Şubesi, önümüzdeki hafta TBMM'de görüşülmeye başlanacak olan 'Öğretmenlik Meslek Kanunu'nda dikkate alınması gereken hususlar ve eğitim camiasının beklentilerini içeren mektubu AK Parti Bingöl Milletvekillerine gönderdi.
17.05.2024
10:24
Bingöl`de gösteri ve yürüyüşler 4 gün yasaklandı
Bingöl'de gösteri ve yürüyüşler 4 gün yasaklandı
Bingöl Valiliği, gösteri, yürüyüş, basın açıklaması gibi etkinliklerin 4 gün süreyle yasaklandığını açıkladı.
17.05.2024
09:59
Kamuda tasarruf tedbirleri Resmî Gazete`de
Kamuda tasarruf tedbirleri Resmî Gazete'de
Kamuda tasarruf tedbirleriyle ilgili Cumhurbaşkanlığı genelgesi Resmi Gazete'de yayınlanarak yürürlüğe girdi. İşte tüm detaylarıyla tasarruf tedbirleri ve kamudaki kemer sıkma politikaları…
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın