Ak parti'ye ilk başvuru yücel barakazi'den | HABER YORUMLARI
Müracaatlar için son haftaya girilirken, AK Partide ilk başvuruyu Yücel Barakazi yaptı. Burada yaptığı açıklamasında istişare ve ekip ruhunun önemine vurgu yapan Barakazi, çözüm sürecinin yerel dinamiklerinin harekete geçirilmesinin önemine de işaret etti. Barakazi, projeler konusunda da Ekibimiz çalışıyor mesajını verdi.
tbrklr memleketimiz için hayırlı olur inş. nedense ilçelerimiz hakkında nedense gündeme alınmıyor adaylık başvuruları acaba basın yanlımı kendi adaylarınımı bekliyor derindevlet dedikleri nesne bingölemi kaydı derin bingöl
Allah hayırlı etsin.son günlerde yıkım ekipleri Yücel beyi bölgenin desteklemediği yaygarasını yapıyorlar.iddia ediyorum Yücel Barakazi bölgeden çok büyük destek alacak. Bdp'yi Bingöl'de tarih yapacak kadar önemli bir isimdir
Yücel beyin sahip olduğu birikimleri bingöllülerle paylaşma ve onların hizmetine sunma zamanı gelmişti. Açıklamasında belirttiği gibi inanıyorum ki fark gözetmeden, adalete ve hakkaniyete bağlı kalarak toplumun menfaatleri için çaba harcayacaktır. Bingölü ve bingöllüleri esas alarak yapacağı hizmetlerinden dolayı daha şimdiden kendisini tebrik ediyor, başarılarılar temenni ediyorum.
YÜCEL BEY ANKARADA ÖNEMLİ BİR GÖREVDE BULUNUYOR. DEMEK KENDİNİ MEMLEKETİNE ADAMAK İSTİYOR. ZOR BİR GÖREV ALLAH SABIRLAR VERSİN. KATKI SAĞLAYACAKTIR BİNGÖLE.
Ak partinin böyle bir aday göstermesi son derece önemli. Tesadüfen bir sohbetinde bulunmuştum. Çok donanımlı bir insan. Özellikle barış sürecine yerelden çok önemli desteği olacaktır. Hayırlısı onun için.
Yücel beyi tanırım iyi bir aday adayı hayırlı olsun. Serdar bey de öyle. Bu görevi hangisi alırsa alsın o koltuğun hakkını kesinlikle verecektir. Yücel beyin çözüm sürecine değinmesi ve ekip ruhuna değinmesi önemli. Tekrar hayırlı olsun.
Yücel beye çıktığı bu yolda başarılar diliyorum.kendisi gerçek manada düzgün mütevazı ve çalışkan biridir.inşallah Bingöl'ün kurt siyasetçileri onu yıpratmak için uğraşmazlar.yücel bey memleketimiz için büyük bir kazançtır.hayırlı olsun
Bingöl'de Kaybolan El Sanatları Yeniden Canlandırılıyor
Bingöl Halk Eğitimi Merkezi, unutulmaya yüz tutan geleneksel sanatlar için kurs açıyor. Usta isimlere çağrı yapıldı.
26.03.2026
14:24
Bingöl'de İtfaiye Ekiplerine Çığ Afeti Eğitimi
Bingöl Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü bünyesinde görev yapan arama kurtarma ekibine, AFAD Bingöl İl Müdürlüğü tarafından Hesarek Kayak Merkezi'nde çığ afetlerine yönelik eğitim verildi.
25.03.2026
17:07
Rakip takılmasa halimiz duman!
Lider 12 Bingölspor, sahasında konuk ettiği Kahramanmaraşspor'la 1-1 berabere kaldı. Yeşil beyazlı temsilcimiz, en yakın takipçisi Silifke Belediyespor'un yenilgisiyle puan farkını bir arttırarak korudu.
25.03.2026
16:56
Bingöl İHH'den Ramazan'da 10 Milyon TL'lik Yardım
Bingöl İHH, 2026 Ramazan ayında yurt içi ve yurt dışında toplam 9 milyon 810 bin TL'yi aşkın ayni ve nakdi yardım ulaştırdı. Yardımların önemli bölümü Gazze başta olmak üzere ihtiyaç sahiplerine gönderildi.
25.03.2026
14:09
Sınıfta gaz paniği! Bingöl'de 30 Öğrenci Hastaneye Kaldırıldı
Bingöl merkezde bir ilkokulda öğrencinin sınıfta kar spreyi sıkması sonucu gazdan etkilenen ve nefes darlığı, baş dönmesi, mide bulantısı ve halsizlik şikayetleri görülen 30 öğrenci hastaneye kaldırıldı.
25.03.2026
13:22
Bingöl'de 2026'ın ilk Yelıng satışı başladı
C Vitamini açısından da oldukça zengin olan ve kokusuyla bilinen Yelıng, düşük gelirli vatandaşların ve seyyar satıcıların geçim kaynağı olurken, ilk mahsuller de tezgâhlardaki yerini aldı.
25.03.2026
12:46
Park Halindeki Otomobil Kundaklandı
Bingöl'ün Genç ilçesinde gece saatlerinde park halindeki bir otomobil kundaklandı. Mahalle sakinlerinin erken müdahalesi, yangının büyümesini önledi. Otomobil, kullanılamaz hale geldi.
25.03.2026
12:35
Türkiye'nin bir ucundan diğerine 40 yıllık vefa
Bingöl'ün Karlıova ilçesinde 1980-1985 yılları arasında görev yapan emekli okul müdürü Kazım Germiyanoğlu, bayram ziyareti için bulunduğu Manisa'nın Gördes ilçesindeki baba ocağında, kırk yıl öncesine dayanan kadim dostunu ağırladı.
'Yutma' yöntemiyle kente uyuşturucu sokmaya çalışan 3 kişi, polis takibinden kaçamadı. Narkotik ekiplerinin operasyonunda 3 şüphelinin midesinden 75 kapsül uyuşturucu çıkarıldı. Zanlılar tutuklanarak cezaevine gönderildi.
25.03.2026
00:09
Bingöl'de Çocuklar Siyer Finalinde Yarıştı
Bingöl'de korunma altındaki çocuklara yönelik düzenlenen Siyer-i Nebi Yarışması'nın final programı yoğun katılımla gerçekleştirildi. Vali Cahit Çelik, yarışmaya katılan tüm çocukların kazanan olduğunu vurguladı.
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın