Ak parti'ye ilk başvuru yücel barakazi'den | HABER YORUMLARI
Müracaatlar için son haftaya girilirken, AK Partide ilk başvuruyu Yücel Barakazi yaptı. Burada yaptığı açıklamasında istişare ve ekip ruhunun önemine vurgu yapan Barakazi, çözüm sürecinin yerel dinamiklerinin harekete geçirilmesinin önemine de işaret etti. Barakazi, projeler konusunda da Ekibimiz çalışıyor mesajını verdi.
Umarım AKP bu kez, Yücel bey gibi dürüst, kamu ve yerel yönetimler alanında gerekli akademik bilgi birikimine ve kariyere sahip,inançlı ve mütevazi kişiliği ile Bingöl halkının sevgisini ve desteğini kazanmış birisini aday gösterirde Bingöl halkıda çoktan hak ettiği ve bugüne kadar göremediği hizmete kavuşur artık. bingölü , Bingöl halkına layık yaşanılabilinir bir kent haline getirmek için talip olduğun bu hayırlı hizmet görevinde dualarımız ve desteğimiz seninle.ALLAH yardımcın olsun.
sayın yücel beye başarılar diliyorum. istişare ve ekip ruhu bingöle hizmeti getirecektir. sadece bir isteğimiz var aday adayından lütfen yapılacak karalamalara aldırmasın kendi işine yoğunlaşsın. inşallah hayırlı olur.
yücel bey gerçekten donanımlı ve çok mütevazi bir kişiliğe sahiptir çok sevindim allah yolunu açık etsin memlekete faydalı bir insan olacağından eminim
Rabbim utandırmasın. bu süreçte siyaseti toparlayacak ve bdp'nin de elini zayıflatacak en önemli isimdir. özellikle az bölgesinden bir ismin tercih edilmesi idris balukeni zora sokacak çünkü bdp'ye oy veren azlıların büyük çoğunluğu bdp'ye değil idris balukenin şahsına oy vermiştir. ama yer verilirse bu kez tercihleri yücel bey olacak. çünkü kendi adamlarını sahiplenmek zorundadırlar ki öyle de yapacaklar. siyasete kalite getirecek bir isimdir. yalanı dolanı yoktur. memlekete de böyle biri lazım. ee o da gelip başvurusunu yapmış. hayırlı olsun
Donanımı mütevaziliği hoşgörüsü adalet ve hakkaniyete önem verişi ile ender hemşerilerimizden biridir. Özellikle zazacaya olan aşkı görülmeye değerdir. 4-5 yaşındaki çocuğuna bile önce anadilini öğreten bir kişi olması zaza halkının gönlünde geniş bulacaktır kamplaşmalara değil birlikteliğe önem verdiğini de görmek sevindirici. dengeleri korumak ve bütünleştirici bir tablo çizmenin en etkili adıdır Yücel bey. Allah utandırmasın. Çamur atmak isteyen çok olacak ama atacak kusur bulamadıkları için üzülecekler. Aday adayı değil aday olmalı.
Bingöl Online tarafından düzenlenen ve her kullanıcının yalnızca bir kez oy kullanabildiği elektronik seçim anketi tamamlandı. Toplam 3 bin 84 kişinin katıldığı ankette seçmenin parti tercihleri, milletvekili performanslarına bakışı ve aday beklentileri dikkat çekici sonuçlar ortaya koydu.
11.05.2026
19:08
Bingöl İŞKUR'dan İUP ilanı: 85 Kişi Alınacak!
Bingöl'de İŞKUR ile İl Müftülüğü iş birliğinde düzenlenecek İşgücü Uyum Programı kapsamında 85 kişi noter kurasıyla istihdam edilecek. Başvurular 12–16 Mayıs 2026 tarihleri arasında alınacak.
11.05.2026
15:56
Kiğı'da siyanürlü maden tepkisi: 'Peri Vadisi talana teslim edilmesin'
Kiğı Peri Vadisi'nde planlanan siyanürlü maden arama faaliyetlerine karşı bir araya gelen platform ve dernekler, doğa, su kaynakları ve yaşam alanlarının tehdit altında olduğunu belirterek madencilik projelerine tepki gösterdi.
11.05.2026
15:40
Bingöl'de rafting heyecanı sona erdi!
Bingöl'ün Genç ilçesinde ilk kez düzenlenen Okul Sporları Rafting Türkiye Şampiyonası, üç gün süren heyecan dolu yarışların ardından tamamlandı. Yarışlar boyunca sporcuların performansı izleyenlerden alkış alırken, organizasyon renkli görüntülere sahne oldu.
10.05.2026
18:49
Vali Çelik, yeni saha alanını yerinde inceledi!
Bingöl Şehir Stadyumu'nun yeniden yapılacak olması nedeniyle, 2. Lig'e yükselen 12 Bingölspor'un iç saha maçlarını Aşağı Çarşı'da oynayabilmesi için yeni proje hazırlanıyor. Bingöl Valisi Cahit Çelik, saha alnında incelemelerde bulunarak çalışmaların hızlandırılması talimatını verdi.
10.05.2026
16:54
'Milyonluk usulsüzlük' iddiası!
Bingöl 3. Kısım Sanayi Sitesi Denetim Kurulu Başkanı Faruk Başaran, 2024 yılı hesaplarına ilişkin bağımsız denetim raporlarında milyonlarca liralık usulsüzlük tespit edildiğini iddia ederek, genel kurul sürecine ilişkin kamuoyuna açıklamada bulundu.
10.05.2026
16:52
Bingöl'de eğitim yatırımları sürüyor
Bingöl'de eğitim altyapısını güçlendirmeye yönelik yatırımlar devam ederken, kent genelinde yapımı süren okul ve sosyal tesis projelerinde incelemelerde bulunuldu. Projelerde sosyal alanlar, teknolojik altyapı, erişilebilirlik standartları ve güvenli eğitim ortamlarının ön planda tutulduğu ifade edildi.
10.05.2026
16:51
Bingöl yaylalarına göç başladı
Diyarbakır'ın Çermik ilçesinden yola çıkan göçerler, havaların ısınmasıyla birlikte Bingöl yaylalarına doğru uzun ve meşakkatli yolculuğa başladı.
08.05.2026
21:02
Bingöl ADEM-2'den 'Kadın El Emeği' Sergisi
Bingöl'de Aile Destek Merkezi-2 bünyesinde eğitim alan kursiyerlerin hazırladığı el emeği ürünler, Kalium AVM'de açılan 'Kadın El Emeği' sergisiyle vatandaşların beğenisine sunuldu. Sergide yer alan eserlerin büyük emek ve özveriyle hazırlandığını kaydeden Nermin Çelik, bu ürünlere sahip çıkmanın aynı zamanda kadın emeğine sahip çıkmak anlamına geldiğini vurguladı.
08.05.2026
20:54
Bingöl Umut Kervanı yardımlarını sürdürüyor
Bingöl Umut Kervanı Derneği, 2026 yılı Nisan ayında Bingöl'de 258 aileye 514 bin 583 TL değerinde ayni ve nakdi yardım ulaştırdı. Derneğin yurt içi ve yurt dışındaki toplam yardım tutarının ise 1 milyon 474 bin 233 TL olduğu açıklandı.
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın