KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
29 Nisan 2024 Pazartesi
°C

Bayram'dan 'her mahallede spor temalı park' vaadi

Projelerini açıklamaya devam eden AK Parti Bingöl Belediye Başkan Aday Adayı Dr. Alican Bayram, 'Her mahallede bir tane spor temalı parkımız olacak. Bu spor temalı parklar aracılığıyla Bingöl Üniversitesi spor fakültesi öğrencilerinden faydalanacağız ve şehrimizdeki beden eğitim öğretmenlerinden destek alacağız. Ayrıca her mahallede engellilere özel parklar da planlanacaktır.'

Bayram`dan `her mahallede spor temalı park` vaadi
12 ARALIK 2023 SALI 15:45
78
2411
25
AA aa

Yaklaşan yerel seçimler öncesi projeleri açıklamaya devam eden AK Parti Bingöl Belediye Başkan Aday Adayı Dr. Alican Bayram, Spor AŞ. çalışmasını anlattı.

Benzer parkların yerine spor temalı parkların yapılması gerektiğini belirten Bayram, nasip olması durumunda bu projeyi hayata geçireceklerini vurguladı.

Engelli Bireylere Özel Engelsiz Park

Engelsiz bir park yapmayı düşündüklerini aktaran Bayram, “Spor AŞ projemizin temelinde mahalle parklarımız yer alacak. Değil Bingöl'de ülkemizdeki birçok şehirde parklar birbirinin aynısı. Aynı masrafı yapıyoruz, aynı ürünleri kullanıyoruz ve genel olarak hepsini birbirine benzetiyoruz. Ama biz çeşitliliğe giderek bu mahallelerdeki parklardan faydalanan insan sayısını arttırabiliriz. Örneğin, her mahallede bir engelsiz park yaparak engelli bireylerin o parkları kullanmasını sağlayabiliriz. Spor AŞ projesinin temelinde de her mahalleye dokunmak, parklar aracılığıyla dokunmak yatıyor” dedi.

Bayram, açıklamasını şu sözlerle sürdürdü;

Spor temalı parklarda çocuklara sportif kurslar verilecek

“Her mahallede bir tane spor temalı parkımız olacak. Bu spor temalı parklar aracılığıyla Bingöl Üniversitesi'nde spor fakültesindeki öğrencilerden faydalanacağız ve şehrimizdeki beden eğitim öğretmenlerinden destek alarak belirli bir kurs ücreti karşılığında her mahalleye sporu yayacağız. Yani gençlerimize, çocuklarımıza gelin filan yerde spor yapın, sizi oraya taşıyalım demeyeceğiz. Biz Simani Mahallesi'nde çocukların ayağına gideceğiz, Yeşilyurt'ta, Mirzan'da çocuklarımızın ayağına gideceğiz. Orada kurduğumuz spor temalı parklarda çocuklarımıza sportif kurslar vereceğiz. Bu şekilde spor ruhunu şehrin geneline yayacağız. Ve bunun yanı sıra içlerindeki yetenekli çocukları da ayrı bir yerde toplayıp sürekli eğitimler vereceğiz.”

Parklara verilecek isimleri de açıkladı

Bunun altında yatan temel mottomuz, spor futboldan ibaret değildir. Bu mottoyla bugün dünya tarihine adını yazdıran 3 Bingöllü olduğunu düşünüyorum. Bunlardan biri Cumhurbaşkanı Yardımcımız Sayın Cevdet Yılmaz Bey, ikincisi Dünya Bocce Şampiyonu Eda Sayak, üçüncüsü de Olimpiyat Sporcumuz Yavuz Ağralı. Bizim bu iki sporcumuza destek çıkmamız gerekiyor. Spora ve sporcuya verdiğimiz önemi göstermek adına bize nasip olursa bu sporcularımız adını bir parka vererek yaşatacağız ya da yaşadıkları caddelere isimlerini vereceğiz. Bize nasip olursa biz sporcuları makamlarımıza çağırıp onlarla makamlarımızda çay içmeyeceğiz. Biz onların evlerine, ayaklarına gideceğiz. Onlara verdiğimiz değerle aslında spora verdiğimiz önemi anlatmış olacağız.

Ah vay etmek yerine gençlere dokunmak gerek!

Bunun altını çizmek istiyorum, sürekli bu şehirdeki madde bağımlılığından, bu şehirde hayatına son veren gençlerimize dokunamamaktan şikâyet ediyoruz. Bunun temel yollarından birisi ah etmek vah etmek değildir. Bu çocuklara yeni sosyal alanlar, sosyal donatılar yaratmaktır, sporu, sanatı, kültürü gençlerimize sevdirmek için durmadan çalışmak demektir.”

AÇIKLAMA VİDEOSUNU İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Twiter (X): https://twitter.com/BingolOnline/status/1734558782359744546

Facebook: https://fb.watch/oU4VxoKhhY/

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_106402)
16 Aralık 2023 Cumartesi 18:35
Alican beyde eksiklik bulamayıp sürekli babasını öne sürmeleri aslında Alican beyin ne kadar temiz ve düzgün bir aday olduğunu gösteriyor. Kimsenin projelerini ve şahsını eleştirdiğini görmedim. Bir kaç bel altı yprum dışında demekki doğru aday Alican Bayram
Misafir Kullanıcı (@Misafir_106385)
15 Aralık 2023 Cuma 20:09
Bir genç olarak tüm adaylardan taleplerim;
- şehrin hertarafında çeken ücretsiz internet
-belediyenin kültür ve gençlik merkezinde ve de şehrin kütüphanesinde bedava kullanacağım ve hatta ödünç alabileceğom laptop yada taplet.
-Tüm öğrencilere bedava aylık toplu taşıma için ulaşım bileti.
-ayda en az bir tane ücretsiz spor müsakabası,sinema, tiyatro, konser ve gösteri bileti.
-ücretsiz spor ve egzersiz salonu.
-belediyenin işlettiği tüm işletmelerinde günlük ücretsiz en az bir içecek ve yiyecek.
-ücretsiz bilgisayar,yazılım ve programlama kursu.
-e
Misafir Kullanıcı (@Misafir_106384)
15 Aralık 2023 Cuma 19:53
bütün projeler betonla ilgili. tümü beton kafa.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_106365)
15 Aralık 2023 Cuma 14:08
Konuşmalarınızıda Twitter'dan dünliyorum maşallah. Halka farklı bir pencere açıyorsunuz projelerinizle ve siyaseti yapış tarzınızla tebrikederim
Misafir Kullanıcı (@Misafir_106363)
15 Aralık 2023 Cuma 11:24
Sevgili hemşehrilerim bırakın bölgecilik adamcılığı. Yeni nesil artık böyle saçma kavramlara daha az kanıyor. Üreten sorgulayan ve projeleri ile çıkan bir aday şehre değer katar. Hepimize değer katar. Ben projeleri ile çıkan Alican beyi cesareti ve fikirleri nedeniyle tebrik ediyor ve teşekkür ediyorum.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_106362)
15 Aralık 2023 Cuma 10:40
bence alican beyin yeri Gençlik spor müdürlüğü serdar başkanda erdal başkanda ordan geldi alican hoca kardeş tavsiyem ordan gel kısa yol orası
Misafir Kullanıcı (@Misafir_106361)
15 Aralık 2023 Cuma 10:37
bingöl tarihinde ilkez mevcut başkana dişli rakip çıkmadı tebrikler erdal hocaaaaaa
Misafir Kullanıcı (@Misafir_106360)
15 Aralık 2023 Cuma 10:36
ALİCAN BAYRAM projelerin güzel olabilir ama babandan kaybede bilirsin bence ; sende koltuğa otursan 50 yıl kalkmazsın diye millet tedirgin :) :) :) (ego) ankarada ulaşım merkezidir.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_106403)
16 Aralık 2023 Cumartesi 18:38
@Misafir Kullanıcı O kadar biliyorsan aday olsaydın halk seni seçseydi
Misafir Kullanıcı (@Misafir_106348)
15 Aralık 2023 Cuma 02:15
Hocam bizimkilerin derdi yemek bu değil halk ... oldukçada bu iş böyle gider. Senin gibi siyasilerin Allah sayısını arttırsın. Milletede yiyici tayfanın ekmeğine yağ sürmeme feraseti versin
Misafir Kullanıcı (@Misafir_106316)
14 Aralık 2023 Perşembe 06:02
Alican beyin projelerini takip ettikçe son 5 yılım ne kadar heba edildiğini görüyor insan.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_106358)
15 Aralık 2023 Cuma 10:32
@Misafir Kullanıcı hengi proje seni bukadar etkiledi anlat kardeşim bilelim 5 yılımı sana ben veririm :)
Misafir Kullanıcı (@Misafir_106325)
14 Aralık 2023 Perşembe 10:27
@Misafir Kullanıcı WAĞ WAĞ wağ
27.04.2024
23:24
Genç`teki kum ocaklarının kaldırılması için harekete geçildi
Genç'teki kum ocaklarının kaldırılması için harekete geçildi
İlçe girişinde bulunan kum ocaklarının başka alanlara taşınması için tüm kurumlar nezdinde girişimlerde bulunacağını söyleyen Genç Belediye Başkanı Kemal Tartar; 'Devlet bu alana milyonlarca lira tutan millet bahçesi yatırımı yapmış her gün yüzlerce belki binlerce insanımızı buraya toplayıp tozda boğamayız' dedi.
27.04.2024
16:51
Bingöl polisinden şok uygulamalar! Çok sayıda silah ele geçirildi
Bingöl polisinden şok uygulamalar! Çok sayıda silah ele geçirildi
Bingöl'de İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince mahalle bazlı gerçekleştirilen şok uygulamalarda çok sayıda silah ele geçirildi.
27.04.2024
16:50
Bu yol neden tamamlanmıyor?
Bu yol neden tamamlanmıyor?
Bingöl'ü Sancak, Adaklı, Kiğı ve Yedisu üzerinden Erzincan'a bağlayacak olan ve 2013'te startı verilen yol projesinin 2022'de tamamlanması gerektiğini hatırlatan Mustafa Sarıgül, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu'na sordu; 'Bölge halkı için önemli olan proje ne zaman tamamlanarak hizmete alınacaktır?'
27.04.2024
16:49
Bingöl`de üç ayda 8 Bin ameliyat yapıldı
Bingöl'de üç ayda 8 Bin ameliyat yapıldı
Artan ameliyat sayılarının sadece rakamsal olarak ifade edilmemesi gerektiğini vurgulayan Başhekim Tatlı, 'İlerleyen tarihlerde Kalp Merkezi'mizin kurulmasıyla By-Pass diye tabir edilen açık kalp ameliyatı dahi hastanemiz bünyesinde gerçekleştirilmeye başlanacak' dedi.
27.04.2024
16:44
Bingöl`de dron destekli trafik denetimleri
Bingöl'de dron destekli trafik denetimleri
Bingöl'de İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Trafik Tescil ve Denetleme Şubesi ekiplerince dron destekli trafik denetimleri devam ediyor.
27.04.2024
12:13
Merakla bekleniyordu MEB yayınladı! İşte yeni müfredat taslağı
Merakla bekleniyordu MEB yayınladı! İşte yeni müfredat taslağı
Milli Eğitim Bakanlığınca, tüm öğretim kademelerindeki zorunlu derslere ait 'Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli' yeni müfredat taslağı, 'https://gorusoneri.meb.gov.tr' adresinden kamuoyunun görüşüne sunuldu.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın