Bayram'dan 'her mahallede spor temalı park' vaadi | HABER YORUMLARI
Projelerini açıklamaya devam eden AK Parti Bingöl Belediye Başkan Aday Adayı Dr. Alican Bayram, 'Her mahallede bir tane spor temalı parkımız olacak. Bu spor temalı parklar aracılığıyla Bingöl Üniversitesi spor fakültesi öğrencilerinden faydalanacağız ve şehrimizdeki beden eğitim öğretmenlerinden destek alacağız. Ayrıca her mahallede engellilere özel parklar da planlanacaktır.'
Alican beyde eksiklik bulamayıp sürekli babasını öne sürmeleri aslında Alican beyin ne kadar temiz ve düzgün bir aday olduğunu gösteriyor. Kimsenin projelerini ve şahsını eleştirdiğini görmedim. Bir kaç bel altı yprum dışında demekki doğru aday Alican Bayram
Bir genç olarak tüm adaylardan taleplerim; - şehrin hertarafında çeken ücretsiz internet -belediyenin kültür ve gençlik merkezinde ve de şehrin kütüphanesinde bedava kullanacağım ve hatta ödünç alabileceğom laptop yada taplet. -Tüm öğrencilere bedava aylık toplu taşıma için ulaşım bileti. -ayda en az bir tane ücretsiz spor müsakabası,sinema, tiyatro, konser ve gösteri bileti. -ücretsiz spor ve egzersiz salonu. -belediyenin işlettiği tüm işletmelerinde günlük ücretsiz en az bir içecek ve yiyecek. -ücretsiz bilgisayar,yazılım ve programlama kursu. -e
Sevgili hemşehrilerim bırakın bölgecilik adamcılığı. Yeni nesil artık böyle saçma kavramlara daha az kanıyor. Üreten sorgulayan ve projeleri ile çıkan bir aday şehre değer katar. Hepimize değer katar. Ben projeleri ile çıkan Alican beyi cesareti ve fikirleri nedeniyle tebrik ediyor ve teşekkür ediyorum.
ALİCAN BAYRAM projelerin güzel olabilir ama babandan kaybede bilirsin bence ; sende koltuğa otursan 50 yıl kalkmazsın diye millet tedirgin :) :) :) (ego) ankarada ulaşım merkezidir.
Hocam bizimkilerin derdi yemek bu değil halk ... oldukçada bu iş böyle gider. Senin gibi siyasilerin Allah sayısını arttırsın. Milletede yiyici tayfanın ekmeğine yağ sürmeme feraseti versin
Bingöl'e kırsal kalkınma için 275 milyon TL'lik dev destek
Kırsal Kalkınma Yatırım Programı'nın 17. etap sonuçları açıklandı. Bingöl'de 20 proje hibe desteği almaya hak kazanırken, üreticilere sağlanacak toplam hibe tutarı 275 milyon 231 bin 674 TL oldu. Destek kapsamında 13 yeni tesis kurulacak, 7 projede ise kapasite artırımı ve modernizasyon yapılacak.
23.09.2026
15:54
Bingöl'de okul pansiyonunda asansör kazası! Bir öğrenci yaralandı
Pansiyon yemekhanesinde kullanılan yük asansöründe meydana gelen kazada 15 yaşındaki bir öğrenci yaralandı. Öğrenci Bingöl Devlet Hastanesine sevk edildi. Bingöl Valiliği, kazanın tüm yönleriyle aydınlatılması amacıyla adli ve idari inceleme başlatıldığını açıkladı.
23.09.2026
15:24
Fon soruşturmasında kritik soru: Yatırımcı parasını nasıl alacak?
Türkiye'nin gündemindeki fon soruşturmasında 23 Eylül itibarıyla tutuklu sayısı 9'a yükseldi. 51 kişi hakkında yurt dışı çıkış yasağı ve malvarlığı tedbirleri uygulanırken, bazı isimlerin tüm malvarlıklarına yönelik yeni tedbir kararları alındı. Öte yandan SPK'nın tasfiye kararı verdiği 131 fonda 455 bin 758 tekil yatırımcı bulunuyor. Peki bu yatırımcıların parası geri ödenecek mi, ne zaman ve nasıl alınacak?
23.09.2026
14:55
DEM Parti BİNTSO seçimleri için kararını duyurdu
3 Ekim 2026'da yapılacak Bingöl Ticaret ve Sanayi Odası (BİNTSO) seçimlerine ilişkin açıklama yapan DEM Parti Bingöl İl Eş Başkanı Sedat Ormangören, seçimlerde herhangi bir adayı desteklemediklerini ve hiçbir adayın tarafında olmadıklarını açıkladı. Ormangören, sandıktan çıkacak sonuca ve üyelerin iradesine saygı göstereceklerini belirtti.
23.09.2026
14:39
Motorinde indirim sinyali! Gece yarısını bekleyin!
Akaryakıt piyasasında gözler motorin fiyatına çevrildi. Gece yarısından itibaren geçerli olması beklenen yeni fiyat değişikliğiyle motorin fiyatlarında 5 TL'yi aşan indirim yapılması öngörülüyor.
22.09.2026
17:27
Tanrıkulu; 'Kontrollü muhalefete rıza göstermedik'
Yeni Parti'nin teşkilatlanma çalışmaları kapsamında Bingöl'e gelen Diyarbakır Milletvekili Sezgin Tanrıkulu ile İstanbul Milletvekili Doğan Demir, örgüt toplantısında partinin kuruluş sürecine ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Tanrıkulu, CHP'den ayrılık sürecine ilişkin kendilerine 'konforlu' bir alan önerildiğini ve iktidarı değiştirme iddiasından vazgeçmelerinin istendiğini savunarak, 'Biz buna rıza göstermedik. Bize dayatılana evet demedik' dedi.
22.09.2026
16:59
Bingöl Belediyesi Gençlik Merkezi sınav maratonunda gençlerin yanında
Bingöl Belediyesi Gençlik Merkezi'nde TYT-AYT, AGS ve KPSS'ye hazırlanan gençlere ücretsiz deneme sınavı, kütüphane ve etüt imkânı sunuluyor. Deneme sınavlarından yaklaşık 250 öğrenci yararlanırken, kütüphane ve etüt alanlarını günlük ortalama 150 öğrenci kullanıyor.
22.09.2026
14:06
Vali Çelik'ten tuğla fabrikasına ziyaret; Üretim ve istihdam vurgusu
Genç'te üretim ve istihdama katkı sağlayan Uzunyayla Tuğla Üretim Tesisi'ni ziyaret eden Bingöl Valisi Cahit Çelik, özel sektör yatırımlarının ve üretimin artırılmasının önemine dikkat çekti.
21.09.2026
13:32
BİNTSO'dan seçim öncesi kritik uyarı: Bu belgeyi unutmayın!
3 Ekim'de yapılacak BİNTSO organ seçimlerinde tüzel kişi üyelerin oy kullanabilmesi için gerekli belgeler açıklandı. Bazı üyeler belgelerini MERSİS üzerinden elektronik ortamda alabilecek. Bu belgeleri kimlerin alması gerekiyor? İşte detaylar…
21.09.2026
12:51
DEVA Partili Göztaşı: 'Çocukların beslenmesini devlet politikasının merkezine koyun'
DEVA Partisi Kadın Çalışmaları Başkan Yardımcısı Filiz Göztaşı, okul çağındaki çocukların beslenme sorununa dikkat çekerek, her öğrencinin okulda sağlıklı bir öğüne ulaşmasını güvence altına alan ulusal bir beslenme politikası çağrısında bulundu.
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın