KÄ°M KÄ°MDÄ°R FÄ°RMA REHBERÄ° Hemen Ãœye Ol Ãœye GirÅŸi
Uye GiriÅŸi
GiriÅŸ
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Ãœye Olun
Uye Hizmetleri
 
10 Mayıs 2024 Cuma
°C

Bingöl'de bir gurup genç parktaki bankı yaktı!

O anları kayda alan vatandaş; 'Bu bankta ateş yakacak kadar eğitimden yoksun bir gençlik yarın memleketi de ateşe verir. Onlar için devlet malı, toplumun kullanım alanı gibi değerler yoktur. Bu insanlar yarın şehrin geleceği olacaklarsa geleceğimiz de tehlike altındadır.'

Bingöl`de bir gurup genç parktaki bankı yaktı!
12 ÅžUBAT 2024 PAZARTESÄ° 06:23
19
2266
16
AA aa

Bingöl'de yıkılan, yakılan park haberlerine bir yenisi daha eklendi. Bir gurup genç, pazar günü akÅŸam saatlerinde Bingöl merkez Selahattin-i Eyyubi Mahallesi'ndeki parktaki kamelyanın masasında ateÅŸ yaktı. Yoldan geçen bir vatandaÅŸ tarafından kayda alınan o anlarda gençlerin ilk önce kısa bir panik yapsa da sonrasında ateÅŸ etrafında oyalanmaya devam ettiler.

Madde bağımlısı olduÄŸunu düÅŸündüÄŸü gençlere müdahale etmek istemediÄŸini belirten vatandaÅŸ; “Bankın üzerinde ateÅŸ yakmışlardı. Uyardım ama madde bağımlısı olduklarını düÅŸünerek gidip müdahale edemedim. Aklı başında olsa ateÅŸ yakmazlardı. Isınmak istiyorlardıysa da ateÅŸ yakılacak yer bankın üzeri deÄŸil. Parklarda sürekli bir güvenlik problemi söz konusu. Kamera konulmalı ya da güvenlik güçleri sürekli parklarda bir denetim yapmalı” dedi.

Bu davranışın bir toplum meselesi olduÄŸunu da dile getiren görgü tanığı vatandaÅŸ, ailelere de çaÄŸrıda bulundu.

“Gençler gece yarısına kadar dışarda, anne babalar evde rahatında. Hiç mi merak etmiyorlar bu çocuklarımız nerede? Bu bankta ateÅŸ yakacak kadar eÄŸitimden yoksun bir gençlik yarın memleketi de ateÅŸe verir. Onlar için devlet malı, toplumun kullanım alanı gibi deÄŸerler yoktur. Bu insanlar yarın ÅŸehrin geleceÄŸi olacaklarsa geleceÄŸimiz de tehlike altındadır. Isınmak için bankın üzerinin uygun olmadığını idrak edememe meselesidir buradaki ana sorun. Lütfen anne babalar çocuklarına sahip çıksın, eÄŸitimi okuldan ibaret sanıp ahlak eÄŸitiminden yoksun bırakmasın.”

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
DeÄŸiÅŸtir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_107780)
15 Åžubat 2024 PerÅŸembe 00:26
Ülkedeki iç huzuru temin etmekten sorumlu olan polis ve bekçiler nerede acaba ya da bunları böyle görüp de polise ihbar etmeyen biz pisirik sorumsuz duyarsız bananeciler neredeydik??? Kusura kalmayın hepimiz büyük bir ahlaki çöküş yaşıyoruz. Bu gençler o bankı yakmayı kendine görev bildiler de biz niye susmayı ve tepkisizligi kendimize görev belledik??? Tek tarafı suçlamak doğru değil, toplumsal huzur veya huzursuzluk devlet aygıtini da bireyi de aileyi de kurum ve kuruluşları kısacası herkesi bağlar.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_107740)
13 Şubat 2024 Salı 17:52
Çok yanlış yapmış bu EĞİTİMSİZLER. Isınmak için fakir fukaranın vergisiyle 500 TL ye yapılan bankı yakmışlar. Peki ya bunların EĞİTİMLİLERİ (!) kendi keyifleri için fakir fukaranın MİLYONLARINI çaldığında onlara tepki gösteriyor muyuz? Hayır ! Geldiklerinde önlerinde el pençe divan duruyoruz! Kendi menfaatimiz olur diye onlara engel olmadığımız gibi tepki de göstermiyoruz. Sonrasında da büyüklerini örnek alan küçüklerden de şikayetçi oluyoruz ! KAVAK EKEN SOPA BİÇER !
Misafir Kullanıcı (@Misafir_107739)
13 Şubat 2024 Salı 13:50
Yapılan bir anket sonucuna göre zeka sıralamasında Bingöl 81. İl çıkmış. Keşke anketi doğrulama saydık.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_107750)
14 Şubat 2024 Çarşamba 14:51
@Misafir Kullanıcı anketi yapan kim ? sen önce cümle kurmayı öğren topluca insanları itham etmek doğru değildir. şeytan bile yapmaz bunu
Misafir Kullanıcı (@Misafir_107735)
13 Şubat 2024 Salı 10:17
çok üzücü maalesef :( güzellikle yaklaşmak lazım bu insanlara. Güzellikten anlamayanlara ise cezası verilmeli.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_107727)
12 Åžubat 2024 Pazartesi 20:40
Okulda eğitim mi kalmış. Batıdan doğuya gelen öğretmen nasıl burdan kaçarimin hesabını yapıyor. Kendi memleketinde öğrencilere davranış şekli sanki 40 yıllık öğretmenmiş gibi. Eğitimde illaki anne baba başta gelir ama egitimcilerde görevlerinin farkında olsun
Misafir Kullanıcı (@Misafir_107742)
14 Şubat 2024 Çarşamba 02:37
@Misafir Kullanıcı Batıdan doğuya gelen öğretmen ile alakası olmayan bir durum toplumun ahlaki değerlerinin yerle bir olduğu siyasi iradenin sonucudur bu öğretmenlere haksızlık etmeyin onlarda hırsızlık, haksızlık ve adaletsizlik yok
Misafir KullanıcÄ (@Misafir_107724)
12 Åžubat 2024 Pazartesi 14:37
Bu gençlere toplum olarak sahip çıkalım dışlamayalım yazıktır günahtır ön yargılı olmıyalım bu gençler uzaydan gelmedi benim senin çocuğun da olabilir toplum olarak herkese görev düşüyor
Misafir Kullanıcı (@Misafir_107723)
12 Åžubat 2024 Pazartesi 13:42
Bu gençler ilkokul 1. sınıftan itibaren okullara devam ettiği gibi evde, sokakta sürekli İslami bir kültür ile temas ettiği halde, böylesi bir davranış sergileyebiliyor ise onları suçlamak işin en kolaycılığı.
Bataklığı (cahilliği) kurutmadan, sineklerle uğraşmak bir sonuç doğurmuyor. Unutmayın ki bu gençler ve yaptıklar, öğretmenlerinin, ailelerinin ve toplumun bir yansımasından ibaret, umarım yakın bir zamanda bu gençlerin sağlıklı, mutlu, huzurlu, olacakları bir il kültürü oluştururuz. Bugün için hala çok geç değil, …
Misafir Kullanıcı (@Misafir_107722)
12 Åžubat 2024 Pazartesi 13:13
O çocukları uyarmaya kalksan aileleriyle beraber üzerine gelirler. Aileler çocuklarının bu tür ...... arka çıktığı için bu manzaralar da ne yazık ki memlekette bitmiyor.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_107720)
12 Åžubat 2024 Pazartesi 11:20
Bu olay kent parkta gerceklesmis ise 7x24.Bekci ve kamera sistemi var orda. Tabi bekciler yatista oldugundan bu tur yerlerin basina hersey gelebilr. Belediye Kameradan tespit edip hem zarari tazmin edecek, hemde bu cakallari iceri tiktirmak icin elinden geleni yapacak. Ama herkesin akraba ve dayisi isin icine giryor. Yakan yaktigiyla kaliyor. Cezada fakir.fukaraya kesiliyor.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_107718)
12 Åžubat 2024 Pazartesi 11:15
Öğrenci günde 6 saatini okulda geçiriyor. 9 ayda eğitim sezonu. Bunun sorumlusu kim sizce
Misafir Kullanıcı (@Misafir_107818)
16 Åžubat 2024 Cuma 22:52
@Misafir Kullanıcı İlk sorumlu çocukların ailesidir yani babası ve annesidir çocuğuna sahip çıkmayıp nerede olduğunu ne yaptığını merak etmeyen ailesidir
10.05.2024
00:29
Silahlı saldırıda yaralanan şahıs hayatını kaybetti
Silahlı saldırıda yaralanan şahıs hayatını kaybetti
Bingöl'de akşam saatlerinde meydana gelen silahlı saldırıda ağır yaralanan 1 kişi, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.
09.05.2024
20:53
Bingöl`de bir silahlı saldırı daha!
Bingöl'de bir silahlı saldırı daha!
Bingöl'de son dönemlerde artan silahlı saldırılara bir yenisi eklendi! Akşam saatlerinde Kültür Mahallesi'ndeki bir işyerinde meydana gelen silahlı saldırıda 1 kişi ağır yaralandı! Polis, olay yeri incelemesini sürdürüyor.
09.05.2024
19:56
Bingöl`de sahte belgeyle şeker alımına polis kıskacı!
Bingöl'de sahte belgeyle şeker alımına polis kıskacı!
Bingöl Emniyet Müdürlüğü, 102 ayrı şeker alımından 28 milyon 208 Bin 166 TL haksız kazanç elde eden 19 şüpheli şahıs hakkında işlem yapıldığını duyurdu.
09.05.2024
18:38
Bingöl`ün jeotermal potansiyeli değerlendirildi
Bingöl'ün jeotermal potansiyeli değerlendirildi
Vali Usta: 'Bingöl'ümüzün jeotermal potansiyelinin güçlü projelerle etkin bir şekilde kullanılması, turizm ve ekonomi açısından daha aktif ve katma değer sağlayan birer parametreye dönüştürülmesi gerekiyor' dedi.
09.05.2024
18:37
Zazaca`ya kaç kontenjan ayrıldı?
Zazaca'ya kaç kontenjan ayrıldı?
Ülke genelinde 20 bin sözleşmeli öğretmen kadrosu açılırken, Zazaca ve Kürtçe için ayrılan kontenjanlar da açıklandı. İşte branşlara ayrılan kontenjanlar….
09.05.2024
18:36
Mülakat sistemi değişiyor! İşte yeni taslak
Mülakat sistemi değişiyor! İşte yeni taslak
Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin öğretmen alımlarında mülakat sisteminin değişeceğini duyururken detaylar da belli olmaya başladı. Buna göre her adaya ayrı bir kod verilecek ve heyet adayın kimlik bilgilerini bilmeyecek.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın