Bingöl'de bir gurup genç parktaki bankı yaktı! | HABER YORUMLARI
O anları kayda alan vatandaş; 'Bu bankta ateş yakacak kadar eğitimden yoksun bir gençlik yarın memleketi de ateşe verir. Onlar için devlet malı, toplumun kullanım alanı gibi değerler yoktur. Bu insanlar yarın şehrin geleceği olacaklarsa geleceğimiz de tehlike altındadır.'
İnsan beynine elin değdiği zaman okul çağıdır. Eğitimcilerin suçlamıyorum ama, bu eğitimci kesiminden bir cacık olmaz. Gelişmiş ülkeler neden eğitim çağına o kadar önem veriyorlar bunu hiç düşündük mü. Şu an ki eğitim kesimi sadece eğitim versin çoluk çocuğumuza gerisi kendiliğinden gelir. Dünyanın en gelişmemiş ülkesine gidin dershane diye bir kavram bulamazsınız. Dersin eğitimi okulda verilir. Yardımcı kitap diye dershane açarak eğitimi paraya çeviremezsiniz. Öğretmenin gözü velinin cebinde ne koparabilirim. Böyle bir eğitim camiası olursa
@Misafir Kullanıcı Yazık olmuş kullandığın cümleye siz kaç çocuğunuzu okutunuz. Kact tane öğretmenin gözü cebinizdeydi, ayıptır günahtır iftira atmayın.bir aile 2 3 çocuğuna bakamazken bir öğretmen günde ortalama 35 veya 40 çocukla her gün meşgul oluyor insaf edin suçu kendinizde arayın çocuğu eve gelmeyen arayıp sormayan ebeveynler sorumlu sizlersiniz
Hemen hemen tüm parkalarda aynı çirkin görüntüler. Bu zihniyeti bozuk gençler hiç mi düşünmüyorlar hak ve hukuk yediklerini, hiç mi düşünmüyorlar bu yaptıklarının cezasının analarının, babalarının, eş ve dostlarının cebinden çıktığını? Yazık ki ne yazık bu gençliğe geleceğimizi bırakacağız. Bu zararı verenlere caydırıcı cezalar uygulansa tekrar yapana katlanarak ceza uygulansa... Zarar verdiklerinin yerine zarar veren kişiden tahsis edilse... Dünya kadar zabıta var; gece ekipleri kurulsun parkları daha sık denetlesinler. Ama en güzeli bu g
@Misafir Kullanıcı K.bakmayin da çok yanlış bir yorum.. artık öyle bir zamanda yaşıyoruz ki sokak ortasında yürürken bile kim vurduya gitti sorununu yaşıyoruz.. kaldı ki madde bağımlısı olduklarından süphelenmis görüntüyü alan vatandaşımız.. neden kendini hayatını riske atsın..evet polis çağırabilirdi fakat zaten normal davranışlar sergilemeyen şahısları ne derece uyarabilir ki bir insan..
bu parkta sürekli ateş yakıyorlar polisler ne görev yapıyır bekçiler devriye atmıyorlar gençler saatle boyu buralarda ateş yakıyo emniyetin suçu bingölde pislikler uyusturucular had safhada emniyet nerede
Umarım yetkililer gereğini yapar. Kamu malına zarar vermekten yargılanmalı bunlar. Çünkü bu tür olaylar daha öncede yaşanmıştı hakkımız olan parklar bu kişiler tarafından yakılmış durumda. Ben şikayetçiyim umarım yakalanırlar.
12 Bingölspor'da beklenen karar Ankara'da yapılan istişare toplantısıyla netleşti. Kulübün yeni başkanı Menaf Yiğit olurken, Yiğit ilk açıklamasını Bingöl Online'a yaptı. 'Takım bizim değil, Bingöl'ündür' diyen Yiğit, tüm şehri kulübe sahip çıkmaya davet etti.
26.07.2026
01:28
DEM Partili Kaya'dan İl Özel İdaresi'nin Arsa Satışına Tepki!
DEM Parti Bingöl İl Genel Meclis Üyesi Aydın Kaya, İl Özel İdaresi'nin Recep Tayyip Erdoğan Mahallesi'nde bulunan 3 bin 164 metrekarelik arsayı ihaleyle satışa çıkarmasına tepki gösterdi. Kaya, satış bedeli ve ihale sürecine ilişkin çeşitli iddiaları gündeme getirerek kamuoyuna açıklama yapılmasını istedi.
26.07.2026
01:27
Bingöl'de Husumetli Aileler Birbirine Girdi: 9 Yaralı
Bingöl'ün Karlıova ilçesine bağlı Taşlıçay köyünde husumetli iki aile arasında çıkan taşlı, sopalı ve silahlı kavgada 9 kişi yaralandı. Yaralılar hastanelerde tedavi altına alınırken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
26.07.2026
01:26
MHP'de ilçe kongreleri Solhan'dan başladı
MHP Bingöl İl Başkanlığı'nın 2026 yılı ilçe kongrelerinin ilki Solhan'da gerçekleştirildi. Kongrede mevcut İlçe Başkanı Hayati Hocaoğlu yeniden göreve seçilirken, MHP İl Başkanı Emin Varan birlik ve beraberlik mesajı verdi.
26.07.2026
01:25
Bingöl'de Bir Haftada 11 Şüpheli Yakalandı
Bingöl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince son bir haftada düzenlenen operasyonlarda 11 şüpheli yakalanırken, 1 kişi tutuklandı. Operasyonlarda uyuşturucu madde ile ruhsatsız silah da ele geçirildi.
26.07.2026
01:23
Bingöl'de 5 ayrı noktada çıkan yangınlar söndürüldü
Bingöl merkez ve Genç ilçesinde ziraat ile ormanlık alanlarda çıkan 5 ayrı yangın, itfaiye ekipleri ve orman işçilerinin müdahalesiyle büyümeden kontrol altına alındı.
Beraberindeki heyetle Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz'ı ziyaret eden Bingöl Belediye Başkanı Erdal Arıkan, kentte yürütülen ve planlanan projelere ilişkin sunum yaptı. Görüşmede kentsel dönüşümden ulaşıma, sosyal yaşam alanlarından altyapı yatırımlarına kadar birçok proje ele alındı.
25.07.2026
00:20
Bingöl Üniversitesi Yayınevi yayın hayatına başladı
Bingöl Üniversitesi, akademik yayıncılık alanında önemli bir adım atarak yayınevini hizmete açtı. Çevrim içi başvuru sistemiyle faaliyet gösterecek yayınevi, üniversitede üretilen bilimsel çalışmaların ulusal ve uluslararası düzeyde daha geniş kitlelere ulaşmasını hedefliyor.
24.07.2026
23:09
Alban: '242 yıllık sismik hafıza Bingöl için önemli uyarılar içeriyor'
TMMOB Jeoloji Mühendisleri Odası Bingöl İl Temsilcisi Mehmet Alban, 1784 Erzincan depreminin yıl dönümü dolayısıyla yaptığı açıklamada, Bingöl'ün deprem gerçeğine dikkat çekerek bilimsel veriler ışığında yapılaşma, zemin etütleri ve afet hazırlıklarının tavizsiz uygulanması gerektiğini söyledi.
24.07.2026
22:02
Bingöl'de 37 yıllık sağlık sorununa 10 saatlik umut operasyonu
15 yaşında geçirdiği kırığın ardından 37 yıl boyunca yürüme güçlüğü çeken 52 yaşındaki hasta, Bingöl Devlet Hastanesi'nde gerçekleştirilen yaklaşık 10 saatlik ileri rekonstrüktif mikrocerrahi operasyonla yeniden umutlandı.
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın