Bingöl'de bir gurup genç parktaki bankı yaktı! | HABER YORUMLARI
O anları kayda alan vatandaş; 'Bu bankta ateş yakacak kadar eğitimden yoksun bir gençlik yarın memleketi de ateşe verir. Onlar için devlet malı, toplumun kullanım alanı gibi değerler yoktur. Bu insanlar yarın şehrin geleceği olacaklarsa geleceğimiz de tehlike altındadır.'
İnsan beynine elin değdiği zaman okul çağıdır. Eğitimcilerin suçlamıyorum ama, bu eğitimci kesiminden bir cacık olmaz. Gelişmiş ülkeler neden eğitim çağına o kadar önem veriyorlar bunu hiç düşündük mü. Şu an ki eğitim kesimi sadece eğitim versin çoluk çocuğumuza gerisi kendiliğinden gelir. Dünyanın en gelişmemiş ülkesine gidin dershane diye bir kavram bulamazsınız. Dersin eğitimi okulda verilir. Yardımcı kitap diye dershane açarak eğitimi paraya çeviremezsiniz. Öğretmenin gözü velinin cebinde ne koparabilirim. Böyle bir eğitim camiası olursa
@Misafir Kullanıcı Yazık olmuş kullandığın cümleye siz kaç çocuğunuzu okutunuz. Kact tane öğretmenin gözü cebinizdeydi, ayıptır günahtır iftira atmayın.bir aile 2 3 çocuğuna bakamazken bir öğretmen günde ortalama 35 veya 40 çocukla her gün meşgul oluyor insaf edin suçu kendinizde arayın çocuğu eve gelmeyen arayıp sormayan ebeveynler sorumlu sizlersiniz
Hemen hemen tüm parkalarda aynı çirkin görüntüler. Bu zihniyeti bozuk gençler hiç mi düşünmüyorlar hak ve hukuk yediklerini, hiç mi düşünmüyorlar bu yaptıklarının cezasının analarının, babalarının, eş ve dostlarının cebinden çıktığını? Yazık ki ne yazık bu gençliğe geleceğimizi bırakacağız. Bu zararı verenlere caydırıcı cezalar uygulansa tekrar yapana katlanarak ceza uygulansa... Zarar verdiklerinin yerine zarar veren kişiden tahsis edilse... Dünya kadar zabıta var; gece ekipleri kurulsun parkları daha sık denetlesinler. Ama en güzeli bu g
@Misafir Kullanıcı K.bakmayin da çok yanlış bir yorum.. artık öyle bir zamanda yaşıyoruz ki sokak ortasında yürürken bile kim vurduya gitti sorununu yaşıyoruz.. kaldı ki madde bağımlısı olduklarından süphelenmis görüntüyü alan vatandaşımız.. neden kendini hayatını riske atsın..evet polis çağırabilirdi fakat zaten normal davranışlar sergilemeyen şahısları ne derece uyarabilir ki bir insan..
bu parkta sürekli ateş yakıyorlar polisler ne görev yapıyır bekçiler devriye atmıyorlar gençler saatle boyu buralarda ateş yakıyo emniyetin suçu bingölde pislikler uyusturucular had safhada emniyet nerede
Umarım yetkililer gereğini yapar. Kamu malına zarar vermekten yargılanmalı bunlar. Çünkü bu tür olaylar daha öncede yaşanmıştı hakkımız olan parklar bu kişiler tarafından yakılmış durumda. Ben şikayetçiyim umarım yakalanırlar.
Bingöl'ün geleneksel bal yarışmasının 9'uncusu için başvuru süreci başladı. 26 Ağustos-11 Eylül tarihleri arasında yapılacak başvurulara, Bingöl İli Arı Yetiştiricileri Birliği'ne kayıtlı ve 2026 yılında Bingöl'de bal üretimi yapan arıcılar katılabilecek.
26.08.2026
23:00
Bingöl ve Elâzığ tarımı için ortak çalışma masası
Bingöl İl Tarım ve Orman Müdürlüğü'nde gerçekleştirilen istişare toplantısında, iki il arasındaki tarım ve hayvancılık iş birliğinin geliştirilmesi, üretici birlikleri arasındaki koordinasyon ve bölgesel üretim potansiyelinin değerlendirilmesi ele alındı.
26.08.2026
22:59
Ailelere asgari gelir desteği geliyor
Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, sosyal yardım sisteminde yeni bir döneme geçileceğini açıkladı. GETAD adı verilen modelle ailelerin sosyoekonomik durumları puanlanacak, kişi başına asgari gelir güvence altına alınacak.
26.08.2026
22:58
Okul kıyafetlerinde yeni dönem
14 Eylül'de başlayacak yeni eğitim-öğretim yılı öncesinde okul kıyafetlerinde arma uygulaması yeniden zorunlu hale getirildi. Yeni düzenlemenin güvenlik, okul aidiyeti ve velilerin kıyafet masrafları açısından etkili olması bekleniyor.
26.08.2026
22:57
Yapıcıoğlu, HÜDA PAR'ın Bingöl kongresine geliyor
HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, partisinin Bingöl İl Başkanlığı tarafından düzenlenecek 5. Olağan İl Kongresi'ne katılmak üzere 30 Ağustos'ta Bingöl'e gelecek.
Evlenilecek Gençlerin Desteklenmesi Projesi kapsamında kredi almaya hak kazanan gençlerden, konut kiralama ve emlak hizmetlerinde emlak hizmet bedeli/komisyonu alınmaması öngörülüyor. Tüm Emlak Danışmanları Birliği Bingöl Başkanı Serhat Bukan, uygulamanın gençlerin yuva kurma sürecindeki mali yükü azaltacağını belirtti.
26.08.2026
22:54
Bingöl'de huzur ve güvenlik operasyonları: 5 kişi tutuklandı
Bingöl'de jandarma ekiplerince yürütülen çalışmalarda, haklarında kesinleşmiş hapis cezası bulunan 5 kişi yakalanarak tutuklandı. Operasyonlarda uyuşturucudan tütüne, silah ve mühimmattan amonyum nitrata kadar çok sayıda malzeme ele geçirildi.
26.08.2026
22:53
Tugay Kavşağı'nda Kaza! 1 yaralı
Bingöl'de iki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi yaralandı. Yaralı, sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı.
26.08.2026
22:52
Bingöl'de baraka yangını korkuttu!
Bingöl merkez Yeşilyurt Mahallesi'nde bir barakada çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle çevredeki evlere sıçramadan kontrol altına alındı.
26.08.2026
22:49
Cevdet Yılmaz Bingöl'e geliyor
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, 27 Ağustos Perşembe günü memleketi Bingöl'e geliyor. Asfalt plenti ve Ziver İlkokulu açılışlarına katılacak olan Yılmaz, Bingöl Valiliği'ni de ziyaret edecek.
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın