Bingöl'de bir gurup genç parktaki bankı yaktı! | HABER YORUMLARI
O anları kayda alan vatandaş; 'Bu bankta ateş yakacak kadar eğitimden yoksun bir gençlik yarın memleketi de ateşe verir. Onlar için devlet malı, toplumun kullanım alanı gibi değerler yoktur. Bu insanlar yarın şehrin geleceği olacaklarsa geleceğimiz de tehlike altındadır.'
İnsan beynine elin değdiği zaman okul çağıdır. Eğitimcilerin suçlamıyorum ama, bu eğitimci kesiminden bir cacık olmaz. Gelişmiş ülkeler neden eğitim çağına o kadar önem veriyorlar bunu hiç düşündük mü. Şu an ki eğitim kesimi sadece eğitim versin çoluk çocuğumuza gerisi kendiliğinden gelir. Dünyanın en gelişmemiş ülkesine gidin dershane diye bir kavram bulamazsınız. Dersin eğitimi okulda verilir. Yardımcı kitap diye dershane açarak eğitimi paraya çeviremezsiniz. Öğretmenin gözü velinin cebinde ne koparabilirim. Böyle bir eğitim camiası olursa
@Misafir Kullanıcı Yazık olmuş kullandığın cümleye siz kaç çocuğunuzu okutunuz. Kact tane öğretmenin gözü cebinizdeydi, ayıptır günahtır iftira atmayın.bir aile 2 3 çocuğuna bakamazken bir öğretmen günde ortalama 35 veya 40 çocukla her gün meşgul oluyor insaf edin suçu kendinizde arayın çocuğu eve gelmeyen arayıp sormayan ebeveynler sorumlu sizlersiniz
Hemen hemen tüm parkalarda aynı çirkin görüntüler. Bu zihniyeti bozuk gençler hiç mi düşünmüyorlar hak ve hukuk yediklerini, hiç mi düşünmüyorlar bu yaptıklarının cezasının analarının, babalarının, eş ve dostlarının cebinden çıktığını? Yazık ki ne yazık bu gençliğe geleceğimizi bırakacağız. Bu zararı verenlere caydırıcı cezalar uygulansa tekrar yapana katlanarak ceza uygulansa... Zarar verdiklerinin yerine zarar veren kişiden tahsis edilse... Dünya kadar zabıta var; gece ekipleri kurulsun parkları daha sık denetlesinler. Ama en güzeli bu g
@Misafir Kullanıcı K.bakmayin da çok yanlış bir yorum.. artık öyle bir zamanda yaşıyoruz ki sokak ortasında yürürken bile kim vurduya gitti sorununu yaşıyoruz.. kaldı ki madde bağımlısı olduklarından süphelenmis görüntüyü alan vatandaşımız.. neden kendini hayatını riske atsın..evet polis çağırabilirdi fakat zaten normal davranışlar sergilemeyen şahısları ne derece uyarabilir ki bir insan..
bu parkta sürekli ateş yakıyorlar polisler ne görev yapıyır bekçiler devriye atmıyorlar gençler saatle boyu buralarda ateş yakıyo emniyetin suçu bingölde pislikler uyusturucular had safhada emniyet nerede
Umarım yetkililer gereğini yapar. Kamu malına zarar vermekten yargılanmalı bunlar. Çünkü bu tür olaylar daha öncede yaşanmıştı hakkımız olan parklar bu kişiler tarafından yakılmış durumda. Ben şikayetçiyim umarım yakalanırlar.
Bingöl Belediyesi ve Bingöl Üniversitesi ortaklığında başlayan çalıştayda; yapay zekâ destekli belediyecilikten dijital afet yönetimine kadar birçok kritik başlık ele alınıyor. İki gün sürecek organizasyonda Bingöl'ün geleceğine yön verecek stratejik yol haritasının oluşturulması hedefleniyor.
21.05.2026
17:08
Bingöl'de 570 Üreticiye 330 Bin Sebze Fidesi Dağıtıldı
Tarım ve Orman Bakanlığı'nın TAKE Projesi kapsamında Bingöl'de çiftçilere yüzde 50 hibeli 330 bin sebze fidesi dağıtıldı. Projeyle 500 dekarlık alanda üretim yapılması hedefleniyor.
Bingöl'de narkotik ekiplerince yürütülen uyuşturucuyla mücadele çalışmaları kapsamında gözaltına alınan 2 şüpheliden biri tutuklandı. Operasyonlarda çeşitli miktarda esrar maddesi ele geçirildi.
21.05.2026
16:53
Bingöl'de Mayıs Ayında Karla Mücadele Devam Ediyor
Bingöl'ün Solhan ilçesinde mayıs ayına rağmen yüksek kesimlerde karla mücadele çalışmaları sürüyor. Yer yer 3 metreyi bulan kar kalınlığı nedeniyle ekipler zorlu şartlarda mesai yapıyor.
21.05.2026
16:25
Bingöl'de kurban kesim ve satış yerleri belli oldu
Bingöl Belediyesi, yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde vatandaşların kurban ibadetlerini düzenli, sağlıklı ve hijyenik koşullarda gerçekleştirebilmesi amacıyla belirlenen kurban satış ve kesim alanlarını duyurdu. Belirlenen alanlar dışında yapılacak satış ve kesimlere ilişkin yasal yaptırımlar konusunda da uyarıda bulunuldu.
20.05.2026
22:37
Genç Muratspor BAL'da Kaldı
TFF'nin Şırnak Petrol Spor ve Kurtalanspor'u amatör kümeye düşürmesi sonucu Genç Muratspor'un Bölgesel Amatör Lig'de kalması kesinleşti. Gözler, Genç Muratspor ile Solhanspor arasında oynanacak kritik Play-Out karşılaşmasına çevrildi. 'Her ilden bir takım' kuralı nedeniyle kazanan BAL'da kalacak.
20.05.2026
19:15
Bingöl'de Feci Kaza! 1'i Ağır 2 Yaralı
Bingöl'ün Genç ilçesinde hayvan yüklü kamyonun iki otomobile çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı. Yaralılardan birinin durumunun ağır olduğu öğrenildi.
20.05.2026
18:49
Dağlık Alanda Yaralanan Şahsı Ekipler Kurtardı
Bingöl'ün Karlıova ilçesinde dağlık alanda düşerek yaralanan bir kişi, UMKE, sağlık ve jandarma ekiplerinin çalışmasıyla bulunduğu bölgeden alınarak hastaneye kaldırıldı.
20.05.2026
13:48
Malatya depremi sonrası dikkat çeken Yedisu Fayı uyarısı! '7.4'lük Deprem Üretebilir'
Malatya'nın Battalgazi ilçesinde meydana gelen 5.6 büyüklüğündeki depremin ardından deprem uzmanları Prof. Dr. Süleyman Pampal ile Prof. Dr. Okan Tüysüz'den dikkat çeken açıklamalar geldi. İki uzman da Bingöl-Yedisu Fay Hattı'na işaret ederek büyük deprem riskine karşı uyardı.
19.05.2026
16:15
Bingöl'de Efrayim Bebek için kermes
Bingöl'de SMA Tip-1 Hastası Efrayim Gökalp'in tedavisi için yürütülen kampanyalar kermeslerle devam ediyor. Solhan'ın ardından Bingöl merkez Kent Meydanı'nda düzenlenen kermesin üçüncüsü ise perşembe günü de Zübeyde Hanım Anaokulu bahçesinde yapılacak.
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın