KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
03 Mayıs 2024 Cuma
°C

Cevdet Yılmaz İstanbul'da Bingöllülerle buluştu

Sancaktepe Belediyesi tarafından düzenlenen Bingöllüler Gecesi'ne katılan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz; 'İstanbul 5 yıl daha kaybetmemeli. İstanbul'un lafa değil, hizmete ihtiyacı var. Bu seçim Türkiye'nin yüzyılı olacak' dedi.

Cevdet Yılmaz İstanbul`da Bingöllülerle buluştu
27 OCAK 2024 CUMARTESİ 00:15
150
5013
19
AA aa

Sancaktepe Belediyesi'nin ev sahipliğinde ilçe genelinde Bingöllü hemşehriler bir araya geldi. Recep Tayyip Erdoğan Kültür Merkezi'nde düzenlenen etkinliğe, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz'ın yanı sıra Bingöl Valisi Ahmet Hamdi Usta, AK Parti Bingöl Milletvekili Feyzi Berdibek, AK Parti Bingöl Milletvekili Zeki Korkutata, Bingöl Belediye Başkanı Erdal Arıkan, Eski Kalkınma Bakan Yardımcısı Yusuf Coşkun, Sancaktepe Kaymakamı Ahmet Karakaya, Sancaktepe Belediye Başkanı Şeyma Döğücü, AK Parti Bingöl İl Başkanı yılmaz Seven, Bingöllüler İl Dernek Başkanı Hasan Dilsiz, partilerin Sancaktepe ilçe başkanları ve Bingöllüler katıldı.

“Bizim hizmet anlayışımız, insanı merkeze alan bir anlayış”

Bingöllüler hemşehriler buluşmasında konuşan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz; “Yoğun bir şekilde çalışıyoruz. Geçen hafta Uganda'ydık. Özel konuk sadece Türkiye'ydi. Gazze'de yaşananları ulusal platformda tartışalım dedik. İsrail'in Gazze'de yaptıklarından dolayı yargılanacağı kesinleşti. Uluslararası yerde hesap verecekler. Takipteyiz Türkiye olarak. Amacımız bu savaşın bitmesi ve kalıcı bir ateşkes olması. Bingöllüler ve tüm Türkiye'nin kalbinin Filistin'de attığını bilmiyoruz. Er ya da geç bu zulüm bitecek. Hükümet olarak her alanda koşturuyor ve hizmetlerimizi yapıyoruz. Biz millete efendi olarak değil hizmetkar olmaya geldik. Bu anlayış var bizde, Peygamber Efendimizin hayatıyla da ortak bir paydası var. Bizim anlayışımız insanı merkeze alan bir hizmet politikası" dedi.

“Enflasyonu dengeli düşürmeye çalışıyoruz”

Ekonomiye de değinen Yılmaz, "Geçtiğimiz seçimde ülkemiz önemli bir seçimden geçti. Hepsi birleşti ama başaramadılar, bu millet müsaade etmedi. Kabilemizi kurduk. Siyasi istikrarın olmadığı yerde, ekonomi istikrarı olmaz. Mayıs ayında milletimiz bize sahip çıktı biz de memleketimizin sorunlarına yöneldik. Biz masa başında oturup istişare yapan bir ekip değiliz. Halkımızla hareket eden bir istişare yapan ekibiz. Politika belirsizliği ortadan kaldırdık. Beş yıl Cumhurbaşkanımızla birlikte yola devam ediyoruz. İlk büyüme hızımız ihracatımız 256 milyar, turizmde 55 milyar dolar gelirimiz var. Bütün bunlarla ülkemizin risk alanını düşürdük. İnşallah makro projelerimizi tamamladık. Enflasyon dünyada ve bizde de birinci derecede sorun, düşürmeye odaklı çalışıyoruz ve bunu dengeli yapıyoruz. Geçen yıl yüzde 65 ile tamamladık, şu anda da yüzde 36 bantlarında ama 2024 yılının ikinci yarısında daha belirgin bir şekilde düşecek" dedi.

“Deprem için 1 trilyon bütçe oluşturduk”

"Türkiye'yi depreme dayanıklı hale getirmek için 1 trilyondan fazla bir bütçe oluşturduk" diyen Yılmaz, "Bunları yaparken insanımızı unutmuyoruz. Emeklilerimizi düşündük, biraz bütçemizi zorladık ama insanımız bizim için önemli. Geniş toplumsal kesimi içine alan ve kalıcı olacak politika izledik" dedi.

“İstanbul'un lafa değil, hizmete ihtiyacı var”

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, "Yeni bir seçim var. Yerel seçimlere giriyoruz. Geçen yıl demokratik bir ortamda geçti seçim yarışı. Özgürlük ve hukuk içinde geçti. İnşallah bu yılda aynı şekilde geçecek. Bu dönemde tüm Türkiye ve İstanbul için hazırız, kararlıyız. İstanbul bir beş yıl daha kaybetmemelidir. İstanbul'un lafa değil, hizmete ihtiyacı var. Birilerini karalayarak bir hizmet yapamazsınız. Kaynaklarınızı verimli ve doğru kullanırsanız topu kimseye atamazsınız. Bir Belediye Başkanı işine odaklanırsa başarısız olmaz. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı adayımız Murat Kurum. Gece gündüz deprem bölgesinde çalıştı. Bingöl'ü sokak sokak bilir. Sonuç odaklı, laf odaklı değil. Murat Kurum İstanbul'a lazım. İstanbul depreme hazırlanması gerekiyor, trafik sorunları çözülmesi gerekiyor. İlçe başkanlarımızla birlikte güzel işler yapacağız. Şeyma Döğücü başkanımız beş yıldır yönetiyor Sancaktepe'yi. Halka kulak veren bir başkanımız. Milleti canı gönülden dinlemek önemli. Şeyma Döğücü başkan bunu yapıyor. İnşallah önümüzdeki seçimde yeniden İstanbul diyeceğiz inşallah" diye konuştu.

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_107508)
30 Ocak 2024 Salı 07:04
bir bingöllü olarak banane istanbul yerel seçiminden. türkiye'nin ikinci büyük yöneticisi olarak ve bir bingöllü zaza olarak, bingolumuze hizmet etmeni bekliyoruz. bu tarihi bir fırsat. geçen her saniye ziyan. bingol'u doğunun ve güneydoğunun en yaşanılır en yeşil(ki öyle) en çevreci en mutlu kenti yap, oylar kopegin olsun. bingol'un potansiyeli var. güzel zazalar ve zaza kentimiz her şeyin en iyisi hak ediyor. hadi icraat, hemen.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_107490)
29 Ocak 2024 Pazartesi 17:59
Zazalar kürt yapamaya calisan kripto yapilarla kol kola gezen ve sirtini bu Zaza düsmanlarina dayiYAN bir ekmram imamoglu hic bir Zaza icin sempatik olamaz. Ha malesef akp'de ayni pislige bulasmis ama Sayin Cevden Yilmaz zaza Kimligine diz cöktürmeyen Onurlu Biz Zaza Evladi oldugnu icin yüregimiz daima kendisi ile ve Sayin Cevdet Yilmaya hirliYAN larin karin agrisida bundandir. bop yane büyük kürdistan (artik siz bunu büyük ermenistan büyük israyil anlayin) taseronlari bosuna Zaza Yidiglarina hirlamiyorlar. Aga babalari yoksa önlerine lapa koymaz. Zazalar Zazalarladir. gerisi fa
Misafir Kullanıcı (@Misafir_107478)
29 Ocak 2024 Pazartesi 08:34
Bingöl'ü bölgede örnek bir kent haline getirdiniz sirada istanbul var!
Misafir Kullanıcı (@Misafir_107468)
28 Ocak 2024 Pazar 17:18
Bingöl'de sağlıkta kaos var bu ne rezilliktir çekiyoruz böyle hastane mi olur oy yok
Misafir Kullanıcı (@Misafir_107467)
28 Ocak 2024 Pazar 17:04
Bingöllüler Değil AKP Lilerin Buluşması.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_107462)
28 Ocak 2024 Pazar 11:26
Türkiyeye F16 aynı gün Yunanistana F35
Misafir Kullanıcı (@Misafir_107457)
28 Ocak 2024 Pazar 08:47
Ya ALLAH Rızası için bingole belediye otobüsü alınsın neden kimse ilgilenmiyor. Çok kıymetli bingolluler ve binlde okuyan universite ogrencileri lütfen bu belediye Halk otobüsünü alsın diye gerek yüzyüze gerekse sosyal medyada bunu hep dile getirelim
Misafir Kullanıcı (@Misafir_107455)
27 Ocak 2024 Cumartesi 18:59
Tüm illerde Ak Parti kazansın, Bingöl'de kaybetsin isterim. (Bu ara sandığa gidip oy kullanmayacağım.)
Misafir Kullanıcı (@Misafir_107454)
27 Ocak 2024 Cumartesi 18:49
MİLLET Yemez Artık. İSTANBUL'A İhanet Ettik Demişti SN. Genel Başkanınız.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_107453)
27 Ocak 2024 Cumartesi 16:49
İmamoğlundan Memnunuz.
20 Yıldır Kim İktidarda.!.
02.05.2024
16:31
Bingöl`de bir ayda Bin 239 araç sürücüsüne ceza
Bingöl'de bir ayda Bin 239 araç sürücüsüne ceza
Bingöl Emniyet Müdürlüğü Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü görevlilerince Nisan ayı içerisinde yapılan çalışmalar kapsamında toplam Bin 239 araç sürücüsüne 2918 Sayılı Karayolları Trafik Kanununun maddelerine uymamaktan ceza işlem uygulandığı belirtildi.
02.05.2024
15:27
Bingöl Umut Kervanı 612 aileye umut oldu
Bingöl Umut Kervanı 612 aileye umut oldu
İhtiyaç sahipleri ile hayırseverler arasında köprü vazifesi gören Bingöl Umut Kervanı Derneği, Nisan ayında 612 aileye 1 milyon 723 bin 431 TL değerinde ayni ve nakdi yardımında bulundu. Dernek, ayrıca Filistin için 1 milyon 202 bin TL nakdi yardım yaptı.
02.05.2024
15:03
Bakan Yardımcısı Eminoğlu`ndan Bingöl`e seçim tebriği
Bakan Yardımcısı Eminoğlu'ndan Bingöl'e seçim tebriği
AK Parti Bingöl İl Başkanlığı ziyaretindeki konuşmasında 'Bingöl, bölgede zafer ile çıkan nadir illerimizden oldu. Tebrik ederiz. Teşekkür ederiz' diyen Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Eminoğlu; 'Bingöl hak ettiğinin daha fazlasını nasıl alabilir hedefiyle çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Bingöl'ün en büyük şansı Cumhurbaşkanı Yardımcımız Cevdet Yılmaz'dır.'
02.05.2024
13:40
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz,
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, 'Bingöl Deprem Çalıştayı'na katılacak
Bingöl'ün birinci derece deprem bölgesi gerçeğine dikkatin çekileceği ve alınması gereken önlemlerin masaya yatırılacağı çalıştayda, İstanbul Teknik Üniversitesi ve Bingöl Üniversitesi akademisyenlerinin sunumlarının yanı sıra AFAD'dan daire başkanları da paylaşımda bulunacak.
02.05.2024
12:09
Yeni düzenleme: Otomobil bayilerine zam yasağı
Yeni düzenleme: Otomobil bayilerine zam yasağı
Ticaret Bakanlığı'nın yeni taslağına göre bayiler aracı aldıktan sonra zam yapamayacak ve ön ödeme yüzde 10'u geçemeyecek.
02.05.2024
11:44
Piyasada ölü balık tedirginliği! Alırken bir daha düşünün!
Piyasada ölü balık tedirginliği! Alırken bir daha düşünün!
Kafeslerdeki ölü balıkların toplanıp paketlenerek özellikle Bingöl, Elazığ, Diyarbakır, Batman'a, Doğu illerine arabalara yüklenerek buralara gönderilip burada kilosunu 50-60 liraya piyasaya sürüldüğünü belirten somon ve alabalık üreten işletmeci Samettin Tokgöz, kilo maliyeti 150 lira olan somon balığının bazı yerlerde 130 liraya satıldığını kaydederek, 'Bu balıklar ya dip balık ya da ölü balıktır. 160 ila 200 liranın altında da alabalık görüyorsan yine bilsin ki dip balığı, ölü balıktır. Bu insan sağlığına da, sektöre de zararlıdır' dedi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın