Cevdet Yılmaz İstanbul'da Bingöllülerle buluştu | HABER YORUMLARI
Sancaktepe Belediyesi tarafından düzenlenen Bingöllüler Gecesi'ne katılan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz; 'İstanbul 5 yıl daha kaybetmemeli. İstanbul'un lafa değil, hizmete ihtiyacı var. Bu seçim Türkiye'nin yüzyılı olacak' dedi.
bir bingöllü olarak banane istanbul yerel seçiminden. türkiye'nin ikinci büyük yöneticisi olarak ve bir bingöllü zaza olarak, bingolumuze hizmet etmeni bekliyoruz. bu tarihi bir fırsat. geçen her saniye ziyan. bingol'u doğunun ve güneydoğunun en yaşanılır en yeşil(ki öyle) en çevreci en mutlu kenti yap, oylar kopegin olsun. bingol'un potansiyeli var. güzel zazalar ve zaza kentimiz her şeyin en iyisi hak ediyor. hadi icraat, hemen.
Zazalar kürt yapamaya calisan kripto yapilarla kol kola gezen ve sirtini bu Zaza düsmanlarina dayiYAN bir ekmram imamoglu hic bir Zaza icin sempatik olamaz. Ha malesef akp'de ayni pislige bulasmis ama Sayin Cevden Yilmaz zaza Kimligine diz cöktürmeyen Onurlu Biz Zaza Evladi oldugnu icin yüregimiz daima kendisi ile ve Sayin Cevdet Yilmaya hirliYAN larin karin agrisida bundandir. bop yane büyük kürdistan (artik siz bunu büyük ermenistan büyük israyil anlayin) taseronlari bosuna Zaza Yidiglarina hirlamiyorlar. Aga babalari yoksa önlerine lapa koymaz. Zazalar Zazalarladir. gerisi fa
Ya ALLAH Rızası için bingole belediye otobüsü alınsın neden kimse ilgilenmiyor. Çok kıymetli bingolluler ve binlde okuyan universite ogrencileri lütfen bu belediye Halk otobüsünü alsın diye gerek yüzyüze gerekse sosyal medyada bunu hep dile getirelim
Meteoroloji Genel Müdürlüğü verilerine göre yurt genelinde yağışlı hava etkili olacak, sıcaklıklar düşecek. Bingöl için ise sağanak ve yoğun kar yağışı uyarısı yapıldı.
24.02.2026
22:31
Serdar Turhan'dan bir jest daha! 60 Yataklı Çocuk Evleri Sitesi İçin İmzalar Atıldı
Bingöl'de korunma ve bakım ihtiyacı olan çocuklar için 60 yatak kapasiteli, 6 yaşam biriminden oluşacak 'Serdar Turhan Kampüsü Çocuk Evleri Sitesi'nin yapımı için iş birliği protokolü imzalandı. Projenin 12 ay içerisinde tamamlanması planlanıyor.
24.02.2026
22:03
Bingöl'de Ramazan Coşkusu Sahnelere Taşınıyor
Bingöl Belediyesi tarafından düzenlenen Ramazan etkinlikleri 25 Şubat–17 Mart tarihleri arasında tiyatrodan konsere, çocuk oyunlarından sahne gösterilerine kadar zengin bir programla vatandaşlarla buluşacak. Tüm etkinlikler saat 20.30'da Belediye Konferans Salonu'nda gerçekleştirilecek.
24.02.2026
22:02
Genç'te TYP Kurası Sonuçlandı
Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) Bingöl İl Müdürlüğü ile Bingöl İl Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğinde yürütülen TYP kapsamında Genç ilçesinde 1116 başvuru arasından 35 kişi asil olarak belirlendi. Program 2 Mart'ta başlayacak.
24.02.2026
22:00
Bingöl'de KYK'lı Gençlerden Köy Okuluna 'Isıtan Eller' Projesi
Bingöl'de KYK Kız Öğrenci Yurdu'nda kalan üniversiteli gençler, el emeğiyle ördükleri atkı ve bereleri köy okulundaki öğrencilere hediye etti. 'Isıtan Eller' projesiyle hem dayanışma büyüdü hem minik yürekler ısındı.
24.02.2026
21:59
Bingöl'de Özel İdare Ekipleri Zorlu Mesaisini Sürdürüyor
Bingöl'ün Solhan ilçesinde etkili olan kar yağışı nedeniyle kapanan köy ve mezra yolları, İl Özel İdaresi ekiplerinin yoğun çalışmasıyla yeniden ulaşıma açılıyor. Ekipler, Ramazan ayında da sahadaki mesaisine ara vermiyor.
24.02.2026
00:07
Ekinyolu mevkiinde kaza: 3 yaralı
Bingöl-Muş karayolu Ekinyolu mevkiinde meydana gelen trafik kazasında 3 kişi yaralandı. Yaralılar, olay yerine sevk edilen ekipler tarafından hastaneye kaldırıldı.
24.02.2026
00:06
'İslam Düşmanlığınızı Laiklikle Örtemezsiniz'
Memur-Sen Bingöl İl Başkanı Yunus Kava, bazı meslek odaları ve sendikaların yayımladığı bildiriye sert tepki gösterdi. Kava, 'Laiklik adı altında milletin inancına düşmanlık ediliyor' dedi.
24.02.2026
00:05
'Muhtarlık Makamı Siyasetin Değil Halkın Hizmetindedir'
Bingöl'de muhtarlık kurumunun işleyişine ilişkin değerlendirmesinde, muhtarların asli görevinin halka hizmet etmek olduğunu vurgulayan DEVA Partisi Bingöl İl Başkanı Nihat Baraç; 'Muhtarlık makamı siyasilerin kölesi değil, milletin hizmetkârı olmalıdır' dedi.
24.02.2026
00:03
Bingöl'de Atık Yağlar Sabuna Dönüşüyor
Bingöl'ün Solhan ilçesinde Sabiha Bahçıvan Fen Lisesi öğrencileri, atık yağları sıvı sabuna dönüştürerek hem çevre bilinci kazanıyor hem de okulun temizlik giderlerine katkı sağlıyor.
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın