KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
14 Nisan 2026 Salı
°C

Doğalgaz Solhan'a hayırlı olsun

Solhan için müjde veren Başkan Yıldız: 'Hazırlıklara start verildi, proje çalışmaları başlatıldı. Yetkili firma regülatör siparişini de verdi'

Doğalgaz Solhan`a hayırlı olsun
09 TEMMUZ 2020 PERŞEMBE 15:24
18
5933
14
AA aa

Bir süredir Bingöl'ün birinci gündem maddesi olarak öne çıkan Solhan İlçesi'nin doğalgaz ihtiyacı, bugün Enerji Bakan Yardımcısı Abdullah Tancan ile yapılan görüşme neticesinde somutlaştırıldı.

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Ak Parti Bingöl Milletvekili Feyzi Berdibek, Kalkınma Bakanı Eski Yardımcısı Yusuf Coşkun, Solhan Belediye Başkanı Abdulhakim Yıldız ve Ak Parti Solhan İlçe Başkanı Nihat Doğu'dan oluşan heyet, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakan Yardımcısı Abdullah Tancan ile görüştü.

Görüşme sonrası Doğugaz firması yetkilileriyle de yapılan görüşmenin ardından Bingöl Online'ye açıklamada bulunan Solhan Belediye Başkanı Abdulhakim Yıldız, müjdeyi verdi.

Görüşmelerin olumlu geçtiğini ve Solhan'ın doğalgaza bu yıl kavuşması için yoğun bir seferberliğin başlatıldığını aktaran Başkan Yıldız; “Haritalar çıkartıldı, firma maliyet hesaplamaları ve hat döşeme işine dair planlamalarını başlattı. Ayrıca regülatör ve diğer ihtiyaçlar için de siparişler geçildi. Bu siparişler gelinceye kadar diğer çalışmalar yürütülecek. Bizler de önümüzdeki hafta Meclisimizi toplayıp gerekli kararları alacağız. Hedefimiz, aksilik yaşanmaması durumunda bu kışın Solhan'da doğalgazın yakılmasıdır. Şimdiden hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Başkan Yıldız, Solhan halkının talebinin karşılanması için yoğun bir gayret sarf eden Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz ve Milletvekili Feyzi Berdibek ile Eski Bakan Yardımcısı Yusuf Coşkun, Ak Parti Solhan İlçe Başkanı Nihat Doğu'ya ve Doğugaz firması ortaklarından Abdurrahim Özge'ye, Özaltın Yönetim Kurulu Başkanı Hayrettin Özaltın ve Cengiz Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Cengiz'eteşekkür etti.

Yıldız, desteklerinden ötürü Enerji Bakanı Fatih Dönmez, Bakan Yardımcısı Abdullah Tarcan'a da şükranlarını iletti.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_60262)
13 Temmuz 2020 Pazartesi 13:16
NİHAYET SİYASETÇİLERİMİZ SOLHAN HALKININ SESİNİ DUYDULAR VE YAPILMASI GEREKEN NE İSE ONU YAPTILAR HAYIRLI OLSUN DERIM AMA BU KIS YETISMESI COK IYI OLUR .ZAN ETMIYORUM YINEDE MEMLEKETIMIZE HAYIRLI OLSUN EMEGI GECEN HERKESE SAYGILARIMI SUNAR KALBINI KIRDIĞIMIZ KİŞİ OLDUYSA BU KONUDA TEKRAR ÖZÜR DİLERİZ GEREKEN İLÇELEMİZ ARASINDA AYRIMCILIĞA SEBEP OLMUŞTU İNŞALAH DARISI DİĞER İLÇELERİMİZİN BAŞINA N.A
Misafir Kullanıcı (@Misafir_60234)
12 Temmuz 2020 Pazar 12:55
Solhan ve Genç İçelerimize Doğalgaz verilecek olması güzel bir şey; Karlıova 'nın bu ilçelerde aşağı kalır bir yanı yok Karlıova' yada verilmesi gerekir. Kuzey İlçelerinin mağdur edilmemesi gerekir. Vekillermizin artık bu ilçelerin sorunları ile ilgilenmelerini istiyoruz.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_60204)
10 Temmuz 2020 Cuma 23:28
Yakinda solhan bagimsizligini ilan edip il olursa hiç şaşmayin, devlet hükümetin tek derdi solhan, bütün yatirimlar buraya yapilmasi sizcede ziyadesiyle manidar olmuyormu?
Misafir Kullanıcı (@Misafir_60198)
10 Temmuz 2020 Cuma 20:42
Memleketimize Hayırlı Olsun..
Misafir Kullanıcı (@Misafir_60193)
10 Temmuz 2020 Cuma 17:25
Vallahi bence sebep Solhan CHP ilçe başkanı adam 1 haftada 5000 imza topladı helal olsun
Misafir Kullanıcı (@Misafir_60191)
10 Temmuz 2020 Cuma 15:47
Müteahhit'e teşekkür etmekte yeni moda oldu. Sanırsın cebinden para verip yatırım yapacak. Bu grup zenginleştikçe teşekkür etmek için yarışır olduk.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_60185)
10 Temmuz 2020 Cuma 13:11
Genç solhan hayırlı olsun kiğı adaklı yayaladere Yedisu sancak için bir hayr işi yokmu efendiler ???
Misafir Kullanıcı (@Misafir_60175)
10 Temmuz 2020 Cuma 08:46
Boru hattının geçtiği güzergahtaki ilçeye doğalgaz verilmemesi mantıklı mı. Devlet işlerinin hepsi akılla değil nefsimizle yapıyoruz. Biz Avrupada ki ülkelerden neden geriyiz sorusunun cevabı bu. Allah akıl fikir versin
Misafir Kullanıcı (@Misafir_60164)
09 Temmuz 2020 Perşembe 20:47
Kuzey ilçeleri Adaklı , kiğı, yayladere ,karlıova, Yedisu ilçelerinin ve köy yollarının hali vahim içler acısı
Bazı ilçelere doğalgaz gelmesi
Tüm yatırımlarım özellikle iki ilçeye yapılması kabuledilir bir durum değil
Bu ilçelere Bingöl ilininse
Neden gözardı ediliyor
Bu ilçelere başka bir ülkenin mi toprağı mı?
Misafir Kullanıcı (@Misafir_60192)
10 Temmuz 2020 Cuma 17:23
@Misafir Kullanıcı Sandıkta gereken cevabı verin bakın hizmet nasıl oluyor
14.04.2026
13:51
Bingöl Stadyumu için Yozgat modeli!
Bingöl Stadyumu için Yozgat modeli!
Gençlik ve Spor Bakanlığı kaynaklarından alınan bilgiye göre; yenilenecek Bingöl Şehir Stadyumu için Yozgat modeli uygulanacak. Kapasitesi 8 Bin olacak, mevcut yere inşa edilecek! Diğer detaylar ise şöyle;
14.04.2026
12:23
Bingöl`de Soğuk Hava Lastik Değişimini Geciktirdi
Bingöl'de Soğuk Hava Lastik Değişimini Geciktirdi
Bingöl'de mevsim normallerinin altında seyreden hava sıcaklıkları nedeniyle sürücüler yazlık lastiklere geçişi erteledi. Lastikçilerde beklenen yoğunluk oluşmazken, mevsimine uygun lastik kullanımının önemine dikkat çekiliyor.
14.04.2026
12:03
Bingöl`de bir hastanın safra kesesinden 2 Bin 67 taş çıkarıldı
Bingöl'de bir hastanın safra kesesinden 2 Bin 67 taş çıkarıldı
Bingöl Devlet Hastanesi'nde gerçekleştirilen kapalı safra kesesi ameliyatında bir hastadan 2 bin 67 taş çıkarıldı. Doktorlar, bu denli yüksek sayının oldukça nadir görüldüğünü belirtti.
14.04.2026
10:14
Bingöl`de Üniversitelilere Siber Suç Uyarısı
Bingöl'de Üniversitelilere Siber Suç Uyarısı
Başsavcı Abdullah Sert ve Savcı İrem Zeynep Evran, Bingöl'de üniversite öğrencileriyle bir araya gelerek siber suçlar, sosyal medya güvenliği ve dijital dolandırıcılık konularında önemli uyarılarda bulundu.
14.04.2026
09:35
Bingöl dahil 12 İlde FETÖ Operasyonu: 17 Gözaltı
Bingöl dahil 12 İlde FETÖ Operasyonu: 17 Gözaltı
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde yürütülen FETÖ soruşturması kapsamında İstanbul merkezli 12 ilde operasyon düzenlendi. Bingöl'ün de aralarında bulunduğu illerde 15'i aktif kamu görevlisi 17 şüpheli gözaltına alındı.
14.04.2026
09:15
Bingöl`de Jandarmadan Huzur Operasyonu
Bingöl'de Jandarmadan Huzur Operasyonu
Bingöl İl Jandarma Komutanlığı'nın 3-10 Nisan tarihleri arasında yürüttüğü çalışmalarda hapis cezası bulunan 3 kişi yakalanarak tutuklandı. Farklı olaylarda uyuşturucu maddeler ele geçirilirken 15 şüpheli hakkında adli işlem başlatıldı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın