NİHAYET SİYASETÇİLERİMİZ SOLHAN HALKININ SESİNİ DUYDULAR VE YAPILMASI GEREKEN NE İSE ONU YAPTILAR HAYIRLI OLSUN DERIM AMA BU KIS YETISMESI COK IYI OLUR .ZAN ETMIYORUM YINEDE MEMLEKETIMIZE HAYIRLI OLSUN EMEGI GECEN HERKESE SAYGILARIMI SUNAR KALBINI KIRDIĞIMIZ KİŞİ OLDUYSA BU KONUDA TEKRAR ÖZÜR DİLERİZ GEREKEN İLÇELEMİZ ARASINDA AYRIMCILIĞA SEBEP OLMUŞTU İNŞALAH DARISI DİĞER İLÇELERİMİZİN BAŞINA N.A
Solhan ve Genç İçelerimize Doğalgaz verilecek olması güzel bir şey; Karlıova 'nın bu ilçelerde aşağı kalır bir yanı yok Karlıova' yada verilmesi gerekir. Kuzey İlçelerinin mağdur edilmemesi gerekir. Vekillermizin artık bu ilçelerin sorunları ile ilgilenmelerini istiyoruz.
Yakinda solhan bagimsizligini ilan edip il olursa hiç şaşmayin, devlet hükümetin tek derdi solhan, bütün yatirimlar buraya yapilmasi sizcede ziyadesiyle manidar olmuyormu?
Boru hattının geçtiği güzergahtaki ilçeye doğalgaz verilmemesi mantıklı mı. Devlet işlerinin hepsi akılla değil nefsimizle yapıyoruz. Biz Avrupada ki ülkelerden neden geriyiz sorusunun cevabı bu. Allah akıl fikir versin
Kuzey ilçeleri Adaklı , kiğı, yayladere ,karlıova, Yedisu ilçelerinin ve köy yollarının hali vahim içler acısı Bazı ilçelere doğalgaz gelmesi Tüm yatırımlarım özellikle iki ilçeye yapılması kabuledilir bir durum değil Bu ilçelere Bingöl ilininse Neden gözardı ediliyor Bu ilçelere başka bir ülkenin mi toprağı mı?
Bingöl'ün Genç ilçesindeki Çotla Yaylası, yıllar sonra düzenlenen Çotla Festivali ile binlerce kişiyi bir araya getirdi. Gün boyu süren etkinliklerde halaylar çekildi, yöresel kültür yaşatıldı, birlik, beraberlik ve huzur mesajları öne çıktı.
05.07.2026
22:38
DEM Parti'den Cafran'a 'dayanışma' ziyareti!
Köylülerin görüş, talep ve önerilerini dinleyen Milletvekili Hülakü ve beraberindeki heyet, ormanların ekonomik çıkarlar uğruna tahrip edilmesine karşı ortak mücadele çağrısında bulundu.
05.07.2026
22:32
Öğrencilerden Yeni Zazaca Klip: 'Tij' Yayında
Bingöl'ün Genç ilçesinde Zazaca öğretmeni İsmail Yıldız öncülüğünde kurulan ve ortaokul öğrencilerinden oluşan Grup Estare, yeni klip çalışması 'Tij' (Güneş) ile dinleyicilerin karşısına çıktı. Daha önce yayımladıkları 'Estari Tari' adlı eserle dikkat çeken grup, ikinci projelerinde de Zazaca'nın yaşatılmasına katkı sunmayı hedefliyor.
05.07.2026
22:30
Karlıova'da su tankeri devrildi: 1 ölü, 1 yaralı
Bingöl'ün Karlıova ilçesinde su tankerinin devrilmesi sonucu meydana gelen trafik kazasında ağır yaralanan Ömer Faruk Özçelik, kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi. Kazada yaralanan diğer kişinin tedavisi sürüyor.
05.07.2026
22:29
Bingöl'de Tıra Çarpan Otomobil Hurdaya Döndü: 1 Yaralı
Bingöl'ün Solhan ilçesinde park halindeki bir tıra çarpan otomobil hurdaya dönerken, meydana gelen kazada 1 kişi yaralandı.
04.07.2026
01:33
Bingöl'de 1.000 Kişilik İŞKUR Alımı Başlıyor
Başvurular 6 Temmuz'da başlayacak, 1.000 kişi noter kurasıyla belirlenecek. İşgücü Uyum Programı kapsamında katılımcılara çalıştıkları gün başına 1.375 TL ödeme yapılacak.
04.07.2026
01:17
Kebude: 'Yüzde 13,52'lik Zam Geçim Sıkıntısını Hafifletmiyor'
Haziran ayı enflasyon rakamlarının açıklanmasıyla memur ve memur emeklilerinin maaşlarına yapılacak yüzde 13,52'lik zam netleşti. Şehit Gazi-Sen Eğitim Sendikası Bingöl İl Başkanı Cihat Kebude, açıklanan artışın hayat pahalılığı karşısında yetersiz kaldığını belirterek ek zam ve refah payı çağrısında bulundu.
03.07.2026
14:49
Bingöl'de metruk yapılar bir bir yıkılıyor
Bingöl Belediyesi, kent genelinde güvenlik riski oluşturan ve görüntü kirliliğine neden olan metruk yapıların yıkımını sürdürüyor. Son olarak Yeşilyurt Mahallesi'nde tehlike arz eden 2 metruk bina kontrollü şekilde yıkıldı.
03.07.2026
13:40
Bingöl'de 24 Kişilik İUP Başvuruları Başladı
Bingöl İŞKUR İl Müdürlüğü ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğinde hayata geçirilecek İşgücü Uyum Programı (İUP) kapsamında 24 kişi istihdam edilecek. Başvurular 7 Temmuz'a kadar devam edecek.
03.07.2026
13:30
Bingöl Valiliği'nden orman kesimi tartışmalarına açıklama
Bingöl'de Dallıtepe (Cafran) köyünde başlayan ve il genelindeki bazı bölgelerde sürdüğü belirtilen planlı orman kesimlerine ilişkin kamuoyunda oluşan tartışmalar üzerine Bingöl Valiliği yazılı bir açıklama yayımladı. Valilik, kesim çalışmalarının bilimsel esaslara göre hazırlanan amenajman planları kapsamında yürütüldüğünü bildirdi.
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın