KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
19 Ağustos 2025 Salı
°C

Kişisel bir menfaat sağlamayacağız

Bingöl AK Parti Belediye Başkanı Adayı Erdal Arıkan, kendisini yağmur altında karşılayan kalabalığa hitap etti. Arıkan, Bu noktada her şeyi toplum için yapacağız. Kişisel veya herhangi bir gruba menfaat sağlamayacağız dedi

Kişisel bir menfaat sağlamayacağız
30 KASIM 2018 CUMA 19:30
57
8187
60
AA aa

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından geçtiğimiz günlerde Bingöl Belediye Başkan adayı olarak gösterilen Erdal Arıkan, Bingöl'e geldi.

Bingöl Havalimanı'nda karşılan Arıkan, Genç Caddesi üzerinde bulunan AK Parti İl Başkanlığı önünde yağmura rağmen toplanan kalabalığa hitap etti.

Yeni dönemde insan odaklı bir hizmet anlayışı içinde olacaklarını aktaran Arıkan, “Allah'ın takdiri Cumhurbaşkanı'mızın teveccühü ile Bingöl adayı olarak gösterildik. Bu adaylığımızın şahsıma, ilimize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum.  Yeni dönemde inşallah insan odaklı bir anlayış üzerine hizmette adaleti, adalette eşitlik ilkesine vurgu yaparak refah ve huzur düzeyini yükselterek sürekli gelişme kaydeden bir kent yaşamının oluşturulması için mücadele edeceğiz. İnsan ve çevreye duyarlı örnek bir şehir hedefine yürürken bu görevi, bunu tabi ki bütün paydaşlarımız ve siz değerli halkımızla yürüteceğiz. Bingöl'de yaşayan bir kardeşiniz olarak burayı güzelleştirmek ve geliştirmek için elimizi değil gövdemizi taşın altına koyacağız” dedi.

“KİŞİSEL VEYA HERHANGİ BİR GRUBA MENFAAT SAĞLAMAYACAĞIZ”

Bingöl'ün standartlarını yükseğe çıkarmak için mücadele edeceklerini söyleyen Arıkan, “Topluma fayda sağlayan projelerle istişareye dayalı bir yönetim anlayışı ile bütün birimlerle, halkımızla bu süreci yöneteceğiz. Bingöl'ün standartlarını en yükseğe çekmek için büyük bir mücadele vereceğiz. Bu noktada her şeyi toplum için yapacağız. Kişisel veya herhangi bir gruba menfaat sağlamayacağız. Halkın içinde, sizin de içinizde bu kardeşiniz yer alacak. Herhangi bölge ayrımı yapmadan herkesin belediye başkanı olmak için var gücümüzle çalışacağız. Halkımızla bir gönül köprüsü ve gönül bağı kurarak istişareye dayalı, iletişim diyalog kanalları sürekli açık bir yönetim anlayışı ile sizlere hizmet etmenin mücadelesini vereceğiz” şeklinde konuştu.

BARAKAZİ'YE TEŞEKKÜR ETTİ

Bingöl'de şimdiye kadar hizmet etmiş belediye başkanlarına teşekkür eden Arıkan, “Geçmişten günümüze taş üstüne taş koymuş başkanlarımıza, bürokratlarımıza ve siyasilerimiz teşekkür ediyorum. Bu süreçte olgun davranışlarından dolayı tüm aday adaylarına ve mevcut belediye başkanımız olan Sayın Yücel Barakazi'ye hizmetlerinden ötürü teşekkürü bir borç biliyorum” dedi.

Yağmura aldırış etmeyen kalabalık, daha sonra sloganlar atarak AK Parti Bingöl Belediye Başkan adayı Erdal Arıkan'ı parti binasına uğurladı.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_34223)
05 Aralık 2018 Çarşamba 14:56
Hayırlı olsun Erdal Bey. İnşallah kazanırsınız ve bingöle güzel hizmetler yaparsınız.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_34173)
05 Aralık 2018 Çarşamba 04:11
Zazalarin ve Zazacanin(trt kurdide halen seytanca akp ,pkk,asala ele ele vermis biz zazalari kürt gösteriyorlar) ugradigi bunca haksizliga giki cikmayanlarin hak diye bir dertleri yoktur. Coligdede böyle insanlar Allahin(CC) Sellamina bile layik degildirler.
Zazalar ve Zazaca gündeme gelmiyorsa , gündemimizden defolsunlar gitsinler zaza olmayan yerlerden aday olsunlar. YETER ARTIK
Misafir Kullanıcı (@Misafir_34212)
05 Aralık 2018 Çarşamba 12:25
@Misafir Kullanıcı kimsin sen adres ver seni bulacam
Misafir Kullanıcı (@Misafir_34168)
04 Aralık 2018 Salı 23:33
Allah doğru yoldan ayırmasın, yardımcın olsun
Misafir Kullanıcı (@Misafir_34166)
04 Aralık 2018 Salı 23:21
Hayırlı olsun Erdal Hocam. Başarılar.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_34118)
04 Aralık 2018 Salı 12:31
Allah hem sana hem bingöle hayırlı etsin.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_34114)
04 Aralık 2018 Salı 11:40
ADAYIMIZ ZİYA BUYANKARADIR...BU ARKADAŞ KENDİ İRADESİYLE ASLA İŞ YAPAMAZ VE KESİNLİKLE YAPTIRMAZLAR...AK PARTİ ÇOK ŞIMARDI YETER BU KADAR HAKSIZLIK CEVDET BEY VE BERDİBEK BEY SANDIKTA DERSİNİ ALACAKTIR..
Misafir Kullanıcı (@Misafir_34099)
04 Aralık 2018 Salı 09:41
Adaylığınız hayırlı uğurlu olsun. Başarılar dilerim Erdal müdürüm
Misafir Kullanıcı (@Misafir_34076)
03 Aralık 2018 Pazartesi 22:44
Erdal Arıkan inşallah kazanırsınız ve Bingölün sorunlarını birer birer çözersiniz. Allah yardımcınız olsun. Çünkü Bingölde yapacak çok iş var.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_34074)
03 Aralık 2018 Pazartesi 22:39
Başarılar dilerim. Rabbim doğru yoldan ayırmasın.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_34051)
03 Aralık 2018 Pazartesi 14:56
Rabbim yardımcınız olsun Erdal Bey
19.08.2025
01:26
Bingöl`de kaza! Otomobilin çarptığı yaya hayatını kaybetti
Bingöl'de kaza! Otomobilin çarptığı yaya hayatını kaybetti
Hayatını kaybeden 65 yaşındaki Kadriye Korkulu'nun, Belediye Başkanı Erdal Başkan Arıkan'ın teyzesi olduğu öğrenildi.
18.08.2025
23:46
Bingöl`de piknik yapan aile ölümden döndü
Bingöl'de piknik yapan aile ölümden döndü
Baraj sularının aniden yükselmesiyle piknik yapan aile mahsur kaldı. Ağaç dallarına tutunarak hayatta kalan ve güçlükle kurtarılan aile, siren uyarı sesinin duyulmadığını vurguladı.
18.08.2025
23:43
Bingöl Umut Kervanı`ndan Kırtasiye Yardımı Çağrısı
Bingöl Umut Kervanı'ndan Kırtasiye Yardımı Çağrısı
Bingöl Umut Kervanı, Eylül ayında başlayacak olan 2025-2026 yılı eğitim ve öğretim yılında yetim ve ihtiyaç sahibi öğrencilerin kırtasiye ihtiyaçlarını karşılamak için hayırseverlere yardım çağrısında bulundu.
18.08.2025
20:45
Bingöl`de aranan 29 firari yakalandı
Bingöl'de aranan 29 firari yakalandı
Bingöl'de aranan şahıslara yönelik gerçekleştirilen operasyonlarda, firari olan 29 şahıs yakalandı. Vali Usta: 'Aranması olup da hiçbir şey olmamışçasına aramızda dolaşanlara karşı mücadelemiz kararlılıkla sürüyor. Bingöl'ümüzün huzuru için onlara asla yer vermeyeceğiz' dedi.
18.08.2025
20:12
12 Bingölspor, bilet fiyatlarını açıkladı
12 Bingölspor, bilet fiyatlarını açıkladı
2025-2026 sezonunda 3. Lig'de mücadele edecek olan yeşil beyazlı temsilcimiz 12 Bingölspor, iç saha maçlarına dair bilet ve kombine fiyatlarını duyurdu ve 'Bu sezon sen de yerini al, şehrinin takımına omuz ver' çağrısında bulundu.
18.08.2025
19:44
Körtewliler yaylada şenlendi
Körtewliler yaylada şenlendi
Bingöl merkeze bağlı Çukurca köyü (Körtew) sakinleri, ikincisi bu yıl düzenlenen yayla şenliğinde bir araya geldi. Çeşitli ikramların yapıldığı şenlikte, sanatçıların söylediği şarkılar eşliğinde coşan yöre halkı, halaylar çekerek gönüllerince eğlendi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın