Kişisel bir menfaat sağlamayacağız | HABER YORUMLARI
Bingöl AK Parti Belediye Başkanı Adayı Erdal Arıkan, kendisini yağmur altında karşılayan kalabalığa hitap etti. Arıkan, Bu noktada her şeyi toplum için yapacağız. Kişisel veya herhangi bir gruba menfaat sağlamayacağız dedi
İNŞALLAH ERDAL HOCAM SENİ SEVEN İNSANLARIN SENİN İÇİN OLAN ENDİŞESİ ALLAHA AND OLSUNKİ SADEC KİŞİLERİN ESARETİ ALTINDA KALIP PIRLANTA DEĞERİNDE OLAN KİŞİLİĞİNE ZARAR GELMESİDİR..AMA SEN DOĞRU ADAMSIN NE DERSEN O OLUR İŞİN RAST GİTSİN..
@Misafir Kullanıcı TESPİT ÇOK YERİNDE. EKMEK PARTİSİNDEN OLANLARA KARŞI DİŞLİ OLMAN LAZIM ERDAL HOCAM. BÖYLE YAPARSAN HALK YANINDA OLUR, SEN KAZANIRSIN
Seçildiğiniz taktirde yapmanız gereken ilk şey birim müdürlerini değiştirmek olmalı.İmar,Özel kalem,İnsan kaynakları,Muhasebe,Mali hizmetler,Kültür ve sosyal işler,İşletme ve iştirakler,Özellikle de inşaat kontrol ekibi.Altlarında resmi araç,akşamları aileleri ile gezmeler falan.
@Misafir Kullanıcı Bu ne biçim bir yorum. Gerçekten korkunç şeyler yazmışsınız. Erdal Bey insanlara bugüne kadar hizmet dışında ne yapmış ki. Kime ne kötülüğü dokunmuş.
zura raş tev inşallah soyledığınla yapacağın aynen öyer bekleyip göreceyiz kayııp eden bingöl olmasın çünkü bingöl çok degerlidir da ondan seçmene selam yola devam
Bingöl Valisi Cahit Çelik, Türkiye Diyanet Vakfı aracılığıyla Gazze'deki ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere vekâlet yoluyla kurban bağışında bulundu.
24.04.2026
18:05
Jandarmadan kaçamadılar: 7 Kişi Tutuklandı
Bingöl İl Jandarma Komutanlığı'nın 17-24 Nisan tarihleri arasında yürüttüğü çalışmalarda aranan 7 şahıs yakalanarak tutuklandı, çeşitli suç unsurları ele geçirildi.
24.04.2026
18:04
Emin Varan, MHP Bingöl İl Başkanı Oldu
Varan'ın önümüzdeki günlerde teşkilatlanma çalışmalarına başlayarak yeni yönetimi oluşturması bekleniyor.
24.04.2026
13:11
Halkoyunları Grup Yarışması Bingöl'de
Bingöl dahil 3 ilden 11 ekip ve yaklaşık 200 sporcunun katılacağı yarışma 25 Nisan 2026 Cumartesi günü saat 11:00'de Bingöl Karşıyaka Spor Salonu'nda başlayacak. Dereceye giren ekipler Türkiye finalinde illerini temsil edecekler.
24.04.2026
11:45
2026 Kurban Hizmetleri Tebliği yayımlandı
2026 yılı kurban hizmetleri tebliği, dini ve sağlık kurallarının yanı sıra çevre temizliğine odaklanarak kurban kesimlerinin düzenlenmesini amaçlıyor. Hayvanlara daha az acı veren yöntemler vurgulanırken, kesimlerin düzenli alanlarda yapılması teşvik ediliyor. Kurallara uymayanlar ise para cezası uygulanacak.
24.04.2026
11:16
Bingöl'de Doğalgazda Kademeli Fatura Dönemi!
4 Nisan'da yürürlüğe giren kademeli doğalgaz faturalandırması Mayıs ayı itibarıyla faturaya yansıyor. Bingöl'de belirlenen tüketim limitini aşan aboneler, yalnızca aşan kısmı değil tüm tüketimlerini daha yüksek tarifeden ödeyecek.
24.04.2026
10:45
Bingöl'de kazadan kaçan tır refüje girdi
Bingöl'de bir tırın otomobile çarpmamak için refüje girmesi sonucu meydana gelen kazada şans eseri yaralanan olmadı.
23.04.2026
22:02
Bingöl UMKE'ye Dünya Sağlık Örgütü Bayrağı!
Bingöl UMKE Lojistik, Eğitim ve Operasyon Merkezi, uluslararası verifikasyon sürecini tamamladı. Düzenlenen törende Dünya Sağlık Örgütü bayrağı teslim edilirken, merkezin üç farklı EMT yapısıyla dünyada bir ilke imza attığı vurgulandı.
23.04.2026
21:52
Vali Çelik makamını Muhammed Selim'e devretti
Bingöl Valisi Cahit Çelik, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında koltuğunu Muhammed Selim Kısa'ya devretti.
23.04.2026
18:14
Ilıcalar Bölgesinin Sorunları Meclis Gündeminde
HÜDA PAR Gaziantep Milletvekili Şahzade Demir, TBMM'de yaptığı konuşmada Bingöl merkez Ilıcalar beldesi ve çevre köylerde yaşanan yol, su, eğitim ve sağlık sorunlarının çözülmesini istedi.
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın