Kişisel bir menfaat sağlamayacağız | HABER YORUMLARI
Bingöl AK Parti Belediye Başkanı Adayı Erdal Arıkan, kendisini yağmur altında karşılayan kalabalığa hitap etti. Arıkan, Bu noktada her şeyi toplum için yapacağız. Kişisel veya herhangi bir gruba menfaat sağlamayacağız dedi
Erdal bey î tebrik ediyorum. Bingöl icin hayırlı olur inşallah. Mevcut başkan Yücel Burakgazi, feyzi berdibek ve cevdet yılmaz in yeğenlerinin şahsi isteklerini reddettiği için yeniden aday gösterilmedi bunuda biliyoruz. Inşallah erdal bey feyzi bey ve cevdet beyin yeğenlerine çalışmaz. Halkın adamı olur.
cafe işletmeciliğinden benden eğitimi öğretmenliği sonra gençlik spor il müdürü hocam çok değerli bir insansınız kendinizi kullandırtmadığınız sürece arkandayız sadece bir kesimin değil sadece ve sadece BİNGÖL'ün memuru BİNGÖL'ün başkanı olun olun ki değeriniz artsın
Standart bingöl siyaseti gibi taziyeden taziyeye, düğünden düğüne koşturarak halkın içine girmek yerine; bingölün sorunları ortada zaten onlarla ilgilen bizde destek olalım. Kaldırımlar işgal edilmiş, tarım alanları imara açılmış, spor yapmak için bir koşu yolu yok vb.
Allah'ın Aslan'ı hz aliyi koysalar siz yine eleştirirsiniz..el insaf ya el insaf...Başarılı olmaz ise eleştiri yaparsın..ama haksızlık yapıyorsunuz şuan
@Misafir Kullanıcı YÜREĞİNE SAĞLIK NE GÜZEL BİR YORUM YAPMIŞSINIZ..BU MEMLEKETTE İDARİCİLİK YAPMAK ÇOK ZORDUR...ÇÜNKÜ İNSANLARI MUTLU ETTİĞİN KADAR İYİSİNDİR..
Benim anlamadığım şey bu olumsuz yorum yazanlar birde beğendikleri ve destekledikleri adayları yazsınlar. Doğrusu merak ediyorum.Hangi aday Erdal Bey'den daha iyiymiş.
@Misafir Kullanıcı Birinin ondan iyi olup olmaması önemli değil. Şu soruya cevap arıyoruz seçmen olarak; Belediye başkanı olarak ben bu arkadaşa neden oy vereyim? Hangi özelliğinden dolayı oy vereyim. Dürüstlük dürüstlük diyorsunuz da Yücel bey dürüst olmadığı için mi verilmedi? Yolsuzluk, hırsızlık mı yaptı? Kurumundan anladığımız kadarıyla otoriter değil, kimin adamı olduğunu tüm şehir biliyor. O adamın nasıl biri olduğunu da tüm şehir biliyor. Öyleyse beni bu adama oy vermek için ikna edin, şans tanımayı istemeyin. Bingöl deneme tahtası olmasın artık. Yazık, günahtır bu şehre...
12 Bingölspor'da beklenen karar Ankara'da yapılan istişare toplantısıyla netleşti. Kulübün yeni başkanı Menaf Yiğit olurken, Yiğit ilk açıklamasını Bingöl Online'a yaptı. 'Takım bizim değil, Bingöl'ündür' diyen Yiğit, tüm şehri kulübe sahip çıkmaya davet etti.
26.07.2026
01:28
DEM Partili Kaya'dan İl Özel İdaresi'nin Arsa Satışına Tepki!
DEM Parti Bingöl İl Genel Meclis Üyesi Aydın Kaya, İl Özel İdaresi'nin Recep Tayyip Erdoğan Mahallesi'nde bulunan 3 bin 164 metrekarelik arsayı ihaleyle satışa çıkarmasına tepki gösterdi. Kaya, satış bedeli ve ihale sürecine ilişkin çeşitli iddiaları gündeme getirerek kamuoyuna açıklama yapılmasını istedi.
26.07.2026
01:27
Bingöl'de Husumetli Aileler Birbirine Girdi: 9 Yaralı
Bingöl'ün Karlıova ilçesine bağlı Taşlıçay köyünde husumetli iki aile arasında çıkan taşlı, sopalı ve silahlı kavgada 9 kişi yaralandı. Yaralılar hastanelerde tedavi altına alınırken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
26.07.2026
01:26
MHP'de ilçe kongreleri Solhan'dan başladı
MHP Bingöl İl Başkanlığı'nın 2026 yılı ilçe kongrelerinin ilki Solhan'da gerçekleştirildi. Kongrede mevcut İlçe Başkanı Hayati Hocaoğlu yeniden göreve seçilirken, MHP İl Başkanı Emin Varan birlik ve beraberlik mesajı verdi.
26.07.2026
01:25
Bingöl'de Bir Haftada 11 Şüpheli Yakalandı
Bingöl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince son bir haftada düzenlenen operasyonlarda 11 şüpheli yakalanırken, 1 kişi tutuklandı. Operasyonlarda uyuşturucu madde ile ruhsatsız silah da ele geçirildi.
26.07.2026
01:23
Bingöl'de 5 ayrı noktada çıkan yangınlar söndürüldü
Bingöl merkez ve Genç ilçesinde ziraat ile ormanlık alanlarda çıkan 5 ayrı yangın, itfaiye ekipleri ve orman işçilerinin müdahalesiyle büyümeden kontrol altına alındı.
Beraberindeki heyetle Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz'ı ziyaret eden Bingöl Belediye Başkanı Erdal Arıkan, kentte yürütülen ve planlanan projelere ilişkin sunum yaptı. Görüşmede kentsel dönüşümden ulaşıma, sosyal yaşam alanlarından altyapı yatırımlarına kadar birçok proje ele alındı.
25.07.2026
00:20
Bingöl Üniversitesi Yayınevi yayın hayatına başladı
Bingöl Üniversitesi, akademik yayıncılık alanında önemli bir adım atarak yayınevini hizmete açtı. Çevrim içi başvuru sistemiyle faaliyet gösterecek yayınevi, üniversitede üretilen bilimsel çalışmaların ulusal ve uluslararası düzeyde daha geniş kitlelere ulaşmasını hedefliyor.
24.07.2026
23:09
Alban: '242 yıllık sismik hafıza Bingöl için önemli uyarılar içeriyor'
TMMOB Jeoloji Mühendisleri Odası Bingöl İl Temsilcisi Mehmet Alban, 1784 Erzincan depreminin yıl dönümü dolayısıyla yaptığı açıklamada, Bingöl'ün deprem gerçeğine dikkat çekerek bilimsel veriler ışığında yapılaşma, zemin etütleri ve afet hazırlıklarının tavizsiz uygulanması gerektiğini söyledi.
24.07.2026
22:02
Bingöl'de 37 yıllık sağlık sorununa 10 saatlik umut operasyonu
15 yaşında geçirdiği kırığın ardından 37 yıl boyunca yürüme güçlüğü çeken 52 yaşındaki hasta, Bingöl Devlet Hastanesi'nde gerçekleştirilen yaklaşık 10 saatlik ileri rekonstrüktif mikrocerrahi operasyonla yeniden umutlandı.
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın