KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
23 Nisan 2024 Salı
°C

Korkutata'ya coşkulu karşılama

Bingöl'e gelişinde büyük bir coşkuyla karşılanan Zeki Korkutata, parti binasına giderek AK Parti Bingöl Milletvekili Aday Adayı başvurusunu yaptı. Burada konuşan Korkutata; 'İnanç ve kararlılıkla yolumuza devam edecek, hep birlikte yeniden Bingöl'ümüzün ve ülkemizin şahlanışına katkıda bulunarak müreffeh yarınlara yürüyeceğiz' dedi.

Korkutata`ya coşkulu karşılama
16 MART 2023 PERŞEMBE 14:34
75
5372
36
AA aa

Cumhurbaşkanlığı Müşavirliği görevinden istifa ederek AK Parti'den milletvekili aday adaylığı başvurusu için Bingöl'e gelen Zeki Korkutata, Yado Çeşmesi önünde büyük bir kalabalık tarafından karşılandı. Uzun konvoy eşliğinde şehir merkezine gelen Korkutata, Ulu Cami kılınan öğlen namazı sonrası yoğun ilgi eşliğinde AK Parti Bingöl İl Başkanlığı'na geçti.

Burada müracaatını yapan ve salonu dolduran kalabalığa hitap eden Korkutata, sürece dair değerlendirmelerini paylaştı ve hem Cumhurbaşkanı Erdoğan hem de AK Parti için destek talebini dile getirdi.

İşte Korkutata'nın konuşmasında öne çıkanlar…

Partimizin, her koşulda millete hizmet etme yolundaki azim ve kararlılığını en önemli görev kabul eden vefakâr ve cefakâr dava arkadaşlarım, Basınımızın değerli temsilcileri, Hanımefendiler, beyefendiler;

Sizlerin yoğun teveccühüyle başarı çıtamızı bir üst basamağa çıkararak önemli bir fark oluşturduğumuz 2019 genel seçimlerindeki adaylık sürecimizin üzerinden geçen 4 yılın ardından ‘hizmet etme' düsturuyla yeniden huzurlarınızda olmaktan büyük bir onur duyduğumu ifade ederek, 2023 genel seçimlerinde AK Parti'mizden Bingöl Milletvekili Aday Adayı olduğumu ilan ve beyan ediyorum.

Yaşamımızın her alanında manevi desteğini esirgemeyen ve bu anlamlı günde de bizleri yalnız bırakmayan siz kıymetli hemşehrilerime sonsuz teşekkürlerimi sunuyor, bu sürecin memleketimiz başta olmak üzere partimiz ve tüm aday adaylarımıza hayırlı olmasını Cenab-ı Hakk'tan niyaz ediyorum.

"Hizmet kararlılığımızı sürdüreceğiz"

‘Gayesi hizmet, sevdası memleket' olan, bugüne kadar üstlendiği her görevde; hizmet adına sunulan her imkânda adalet ölçüsüne bağlı kalarak Bingöl'ümüzü gözeten, siz kıymetli halkımızın beklentilerinin karşılanması adına her türlü sorumluluğu alan bir kardeşiniz olarak; nasip ölçüsünde sizlere hizmet vermeyi, dertlerinizle dertlenmeyi, sorunlarınızı çözmeyi, ilimizin kalkınmasına katkıda bulunmayı, adalet ve liyakat prensiplerine bağlılığı pekiştirmeyi ve istihdamı önceleyen kalıcı eserler ortaya koymayı temel görev addettiğimi, görev almamız durumunda da bu prensiplerden taviz vermeden hizmet kararlılığımızı sürdüreceğimizi vurgulamak istiyorum.

"Siyasi ikbalin esiri olmaktan Allah'a sığınırız"

Seçim süreçleriyle sınırlı kalmayarak her fırsatta kapısında soluklandığımız siz kıymetli halkımızdan aldığımız bilgi, fikir ve öngörülerle belirlediğimiz yol haritamızın bizleri doğru istikamette ilerleteceğine ve memleket adına faydaya götüreceğine olan inancımızın da altını çizmek istiyorum.

Kısır döngülere hapsolmuş siyaset anlayışından uzak, ötekileştirmeyi reddederek kucaklayıcı ve kapsayıcı bir yönetişimi esas alan, her alanda Hakk'ı ve halkı gözetmeyi vazgeçilmez ilke sayan bir politika üretmeyi yaşam biçimi olarak kabul ettiğimizi de dile getirmekte yarar görüyorum.

Siyasi ikbalin esiri olmaktan, üstlenilen görevde adaleti yok saymaktan, memlekete hizmet yerine bireysel çıkar peşinde koşmaktan Allah'a sığınırız.

Bu yüzden de diyoruz ki; derdimiz hizmet, derdimiz memlekettir.

Çıktığımız yoldaki temel çabamız da “memleketimizin dinamiği olan gençlerimizin aydınlık yarınlar hayalini desteklemek, onları karamsarlıktan uzak tutmak, istihdam kapıları aralayarak mutlu ve müreffeh bir gelecek inşa etmeye” yöneliktir.

“Bingöl'ümüzün de yarınlarına dair tedbirler geliştirilecektir”

Malumunuz, çok sayıda ilde hissedilen ve ne yazık ki 10 ilimizde yıkıcı hasara yol açan, ‘Asrın Felaketi' olarak nitelendirilen Kahramanmaraş merkezli iki büyük deprem ve sonrasında yaşanan büyük artçı şoklarda maalesef on binlerce insanımızı kaybettik, on binlercesi yaralandı. Ölenlerimize rahmet, yaralılarımıza şifa, milletimize başsağlığı ve metanet diliyorum.

Pandemi süreci ve akabinde yaşanan bu büyük felaketin yaralarını hızla sarmak adına Hükümetimizin ortaya koyduğu bu güçlü irade ile yeniden inşa süreci süratle başlanmış, kalıcı konutların temelleri atılarak vatandaşlarımızın barınma ihtiyacının karşılanması için büyük bir seferberlik başlatılmıştır. Bu illerimizin yeniden ayağa kalkması sağlanırken, inşallah Bingöl'ümüzün de yarınlarına dair tedbirler geliştirilecektir.

“Öfkemize yenilip ülkemizin yarınlarını heba edemeyiz”

Seçim sürecine girdiğimiz bugünlerde her fırsatta önümüze konan ‘ekonomik sıkın' eleştirisini titizlikle dinliyoruz. Bilinmelidir ki, ekonomik anlamda sıkıntıları gidermek pek ala mümkündür. Bu hususta bir dizi tedbirler de alınıyor, alınmaya da devam edecektir.

Ama elde edilen ulusal menfaatlerimizi kaybettiğimizde, uluslararası itibarımızı yitirdiğimizde bunların telafisi çok çok uzun yıllarımızı alacaktır, hatta bu muhalefet mantığıyla mümkün de olmayacaktır. Bir anlık öfkeyle, bir dizi mali sıkıntılardan kaynaklı kızgınlıkla ülkemizin yarınlarını heba etmemeliyiz.

Abdulhamid Han'ı indirmek ve Osmanlı'yı yıkmak için nasıl ki iç mihraklarla el ele verip her türlü iftirayı attılar, benzer olayları Adnan Menderes döneminde de yaptılar. Şimdi yine aynı senaryolarla Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ı indirmek istiyorlar. Ama aziz milletimiz büyük oyunu görüyor, Allah'ın izniyle de buna müsaade etmeyecek.

“Erdoğan düşmanlığından besleniyorlar”

Bu ülkede tek hüneri heykel açılışı yapmak olanlar, sadece laf üretip somut hiçbir icraatını halka sunamayanlar, maalesef sayısız köprü, havalimanı, hastane, hatta elektrikli otomobil ve insansız hava araçlarında öz markasını oluşturarak tarihi bir çığır açan AK Parti iktidarını eleştiriyorlar.

Bugün oluşturulan algılara rağmen kendi radikal taraftarları hariç hiç kimse “Muhalefet bu ülkeyi daha iyi yönetir” diyemiyor. Çünkü muhalefetin hizmet üretemeyeceğini, onların böyle bir derdinin olmadığını iyi biliyorlar. Sadece dilden dile yayılan ve bilinçli oluşturulan Erdoğan düşmanlığından besleniyorlar.

İçerde ve dışarda onca düşmana, onca haine rağmen ülkesini dimdik ayakta tutan ve uluslararası itibarını bugüne kadarki en yüksek seviyeye çıkaran Liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a bu ülkenin ihtiyacı var. Her türlü kirli oyunun sahnelendiği bu süreçte sizlerden beklentimiz, Sayın Cumhurbaşkanımızın etrafından kenetlenmek, algı operasyonlarına kapılmadan dış akılların oyununu ülkemizde uygulamaya çalışan taşeronlara fırsat vermemenizdir.

“Şahlanışına katkıda bulunarak müreffeh yarınlara yürüyeceğiz”

İnanıyoruz ki, aziz milletimizin yüksek teveccühüyle yeniden iktidara gelecek olan Liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan öncülüğündeki AK Partimiz, “Türkiye'nin Yüzyılı” rotasına yeni bir boyut kazandırarak ülkemizi her alanda müreffeh yarınlara taşıyacak, her zamankinden daha güçlü bir Türkiye varlığı ile bölgemizde ve dünyada önemli bir rol alacağız.

Ümitsizliğe kapılmadan inanç ve kararlılıkla yolumuza devam edecek, hep birlikte yeniden Bingöl'ümüzün ve ülkemizin şahlanışına katkıda bulunarak müreffeh yarınlara yürüyeceğiz.

İlginiz ve desteğiniz için teşekkür ediyor, sürecin bir kez daha hayırlara vesile olmasını dileyerek saygı ve muhabbetlerimi sunuyorum.

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_100143)
24 Mart 2023 Cuma 16:53
İlkel bir toplumda yaşıyor olsaydık o vakit bu kalabalık bizim için anlamlı olurdu. Sn Zeki bey 3 dakika da olsa bir konuşma yayınlasanız da biz de 'aa evet gerçekten konuşmayı biliyormuş' desek.......
Misafir Kullanıcı (@Misafir_100017)
21 Mart 2023 Salı 16:21
Bunların bu ile hiç bir faydaları dokunmamıştır. Ey halkım yarım asırdır bunların sülalesi bu ilin kaymağını tükenmektedir. Devletin gücünü arkasına alarak kendilerini siyasi olarak güçlü göstermeleri bir gerçeği değiştirmez. Ey halkım kimsenin kölesi olmayın neden hep bunlar bu ilin hakimi hakkını kendilerine görüyorlar tek bir nedeni dinsel kavramları siyasi malzeme haline getirerek pazarlamalarıdır. AKP'nin tahribatı torunlarınızın ahlaki yapıları yozlaştırarak sadece kendilerine bağımlı hal getirmeleri bit felakettir. Bunlar sizin derdiniz
Misafir Kullanıcı (@Misafir_99720)
17 Mart 2023 Cuma 22:16
Sağlık Bakanlığında Müsteşar olarak hizmet bu zatti Muhterem doneminde yaşanan Doktor sıkıntısı hiç bir dönemde o denli tavan yapmamıştı...Şimdi gelip neye Talib olacak Muhterem efendi
Misafir Kullanıcı (@Misafir_99716)
17 Mart 2023 Cuma 21:01
Cumhurbaşkanlığı seçiminde oyumuz Recep Tayyip Erdoğan'a...Amma Milletvekilliği seçiminde sana kesinlikle oy vermeyeceğiz...1. sırada sana yer verirlerse o zaman da mecburen MHP'ye oy vereceğiz..
Misafir Kullanıcı (@Misafir_99715)
17 Mart 2023 Cuma 19:18
Zeki beyi tanıma fırsatım olmuştu geçmiş seçimde gerçekten iyi bir insan ama partisi yanlış ve çevresi zarar veriyor bu adama yazık..!
Misafir Kullanıcı (@Misafir_99713)
17 Mart 2023 Cuma 18:17
Bu gibi insanlar seçimden seçime Bingöl'e gelir.. Ankarayı mesken bilir. Keşke Bingöl'de yaşama şartı olsaydı vekillik için.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_99712)
17 Mart 2023 Cuma 17:36
Siyaset başkalarını mağdur ederek (yol kapatmak) yapılacak bişey olmaktan çok daha başka yerlere evrildi, tebaasını toplayıp yürümek de nedir, cenk meydanına mı gidiyorsunuz. Fikirlerinizle ön plana çıkmayı deneseniz mi artık..
Nazım (@Misafir_99699)
17 Mart 2023 Cuma 14:38
Vallahi Hüsamettin bey de böyle havalı havalı geldi miletvekili oldu ben bingöle bir hayrını görmedim Zeki bey de uzun süre bürokrattı ben yine bir hayrını bingöl e görmedim
Misafir Kullanıcı (@Misafir_99695)
17 Mart 2023 Cuma 14:21
Cuma namazında bu kalabalıkla hangi camiye gideceğinizi düşünemiyorum. Bar cemaati az olan bir camiye gidin
Misafir Kullanıcı (@Misafir_99676)
17 Mart 2023 Cuma 09:22
Aday adayların şahsından bağımsız söylüyorum. Niye hep aynı soyadları ? Siyasetteki bu tekelleşme artık Yeter değil mi ?
23.04.2024
18:15
Trafik sigortasında yeni dönem: Zam hesabı değişti
Trafik sigortasında yeni dönem: Zam hesabı değişti
Mayıs ayı itibarıyla trafik sigortalarında yeni dönem başlıyor. Bunda böyle zamda üst sınır maliyet endeksine göre belirlenecek. Peki bu ne demek oluyor? İşte sürücüleri yakından ilgilendiren gelişmenin detayları...
23.04.2024
18:14
Erdoğan`dan kamuda tasarruf mesajı
Erdoğan'dan kamuda tasarruf mesajı
Milletin refahını artırmaya yönelik adımlar atıldığını belirterek gereksiz harcamaların ortadan kaldırılacağının altını çizen Cumhurbaşkanı Erdoğan, gıdadaki fahiş fiyatlar için de 'Milletimizin fahiş fiyat yükünün altında ezilmesine asla müsaade etmeyeceğiz' yorumunda bulundu.
23.04.2024
18:13
Bingöl`de aranan 19 şahıs yakalandı
Bingöl'de aranan 19 şahıs yakalandı
Bingöl'de aranan 19 şahıs, İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin yapmış olduğu çalışmalar sonucunda yakalanarak cezaevine teslim edildi.
23.04.2024
18:13
Bingöl`de akrabaların husumeti barışla noktalandı
Bingöl'de akrabaların husumeti barışla noktalandı
Bingöl'ün Genç ilçesinde akraba olan iki aile arasındaki husumet, Kaymakam Muhammet Güzel'in girişimleri sonucu barışla son buldu.
23.04.2024
18:12
Bingöl`de deprem!
Bingöl'de deprem!
ADAD, yerin 7 kilometre derinliğinde meydana gelen depremde depremin merkez üssünün Karlıova İlçesi olduğunu duyurdu.
23.04.2024
14:19
23 Nisan`da valilik makamına oturan Muhammed, `Bingöl`de dayanaksız binaların yapılmasına izin vermeyeceğiz`
23 Nisan'da valilik makamına oturan Muhammed, 'Bingöl'de dayanaksız binaların yapılmasına izin vermeyeceğiz'
Bingöl Valisi Ahmet Hamdi Usta, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında makamını temsili olarak 6'ıncı sınıf öğrencisi Muhammed Berke Saray'a devretti. 6'ıncı sınıf öğrencisi Muhammed Berke, deprem bölgesi Bingöl'de dayanıksız yapılara izin verilmemesini temsili belediye başkanına iletti.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın