Bingöl'e gelişinde büyük bir coşkuyla karşılanan Zeki Korkutata, parti binasına giderek AK Parti Bingöl Milletvekili Aday Adayı başvurusunu yaptı. Burada konuşan Korkutata; 'İnanç ve kararlılıkla yolumuza devam edecek, hep birlikte yeniden Bingöl'ümüzün ve ülkemizin şahlanışına katkıda bulunarak müreffeh yarınlara yürüyeceğiz' dedi.
İlkel bir toplumda yaşıyor olsaydık o vakit bu kalabalık bizim için anlamlı olurdu. Sn Zeki bey 3 dakika da olsa bir konuşma yayınlasanız da biz de 'aa evet gerçekten konuşmayı biliyormuş' desek.......
Bunların bu ile hiç bir faydaları dokunmamıştır. Ey halkım yarım asırdır bunların sülalesi bu ilin kaymağını tükenmektedir. Devletin gücünü arkasına alarak kendilerini siyasi olarak güçlü göstermeleri bir gerçeği değiştirmez. Ey halkım kimsenin kölesi olmayın neden hep bunlar bu ilin hakimi hakkını kendilerine görüyorlar tek bir nedeni dinsel kavramları siyasi malzeme haline getirerek pazarlamalarıdır. AKP'nin tahribatı torunlarınızın ahlaki yapıları yozlaştırarak sadece kendilerine bağımlı hal getirmeleri bit felakettir. Bunlar sizin derdiniz
Sağlık Bakanlığında Müsteşar olarak hizmet bu zatti Muhterem doneminde yaşanan Doktor sıkıntısı hiç bir dönemde o denli tavan yapmamıştı...Şimdi gelip neye Talib olacak Muhterem efendi
Cumhurbaşkanlığı seçiminde oyumuz Recep Tayyip Erdoğan'a...Amma Milletvekilliği seçiminde sana kesinlikle oy vermeyeceğiz...1. sırada sana yer verirlerse o zaman da mecburen MHP'ye oy vereceğiz..
Siyaset başkalarını mağdur ederek (yol kapatmak) yapılacak bişey olmaktan çok daha başka yerlere evrildi, tebaasını toplayıp yürümek de nedir, cenk meydanına mı gidiyorsunuz. Fikirlerinizle ön plana çıkmayı deneseniz mi artık..
Vallahi Hüsamettin bey de böyle havalı havalı geldi miletvekili oldu ben bingöle bir hayrını görmedim Zeki bey de uzun süre bürokrattı ben yine bir hayrını bingöl e görmedim
Bingöl'ün Karlıova ilçesinde kontrolden çıkarak tarlaya savrulan otomobilde bulunan 4 kişi yaralandı. Yaralılar, olay yerindeki ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı.
06.08.2026
14:32
Seven: 'Bölgemiz İçin Tarihi Fırsat Pencereleri Açılıyor'
AK Parti Bingöl İl Başkanı Yılmaz Seven, TBMM'ye sunulan 12 maddelik Milli Dayanışma ve Toplumsal Bütünleşme Yasası'nın bölge için yeni bir dönemin kapısını aralayacağını söyledi. Seven, 'Terörün gölgesinde kaybedilen yılların ardından bölgemizin üretim, yatırım ve istihdam potansiyelinin yeniden canlanacağına inanıyoruz' dedi.
05.08.2026
20:20
AFAD'dan Hak Sahipliği Askı İlanı: Başvurular Başladı
Bingöl AFAD İl Müdürlüğü, 6 Şubat depremleri sonrası hak sahipliği sürecine ilişkin iki aylık askı ilanını yayımladı. Belirlenen şartları taşıyan vatandaşlar, 3 Ekim 2026'ya kadar gerekli belgelerle başvuruda bulunabilecek.
05.08.2026
19:54
Bingöl, ANALİG Atletizm Grup Yarışmalarına Ev Sahipliği Yapacak
Anadolu Yıldızlar Ligi (ANALİG) Atletizm 2. Etap 4. Grup Müsabakaları, 10-12 Ağustos tarihleri arasında Bingöl'de düzenlenecek. Organizasyonda 16 ilden 209 sporcu madalya mücadelesi verecek.
05.08.2026
19:38
Bingöl'de İki Farklı Noktada Yangın Paniği
Merkez ve Solhan ilçesinde çıkan orman ile mera yangınları, ekiplerin zamanında müdahalesiyle büyümeden kontrol altına alınarak söndürüldü. Yangınların çıkış nedeninin belirlenmesi için inceleme başlatıldı.
05.08.2026
18:48
Rümeysa'nın Gözü Dünya Şampiyonluğunda
U15 Avrupa Güreş Şampiyonası'nda bronz madalya kazanarak Bingöl'ü gururlandıran milli sporcu Rümeysa Keskin, şimdi altın madalya için mindere çıkmaya hazırlanıyor. Gözünü Avrupa ve Dünya şampiyonluklarına diken Keskin, yeni başarılar için çalışmalarını sürdürüyor.
04.08.2026
19:35
Prof. Dr. Bahri Çakabay'ın 'Askı Sütürleri' kitabı çıktı
Cerrahi Onkoloji Uzmanı Prof. Dr. Bahri Çakabay, ilk romanı Askı Sütürleri ile ameliyathane koridorlarından insan ruhunun derinliklerine uzanan, hafıza, dostluk ve yaşam üzerine kurulu çok katmanlı bir anlatıya imza attı.
04.08.2026
19:34
Tehdit algısı üzerine ameliyattan vazgeçti, şikâyetçi oldu
Bingöl'de yayıncılık yapan Tuncay Özdemir, Bingöl Devlet Hastanesi'nde geçireceği ameliyat öncesinde yaşanan bir diyalog nedeniyle ameliyatı yaptırmaktan vazgeçtiğini belirterek İl Sağlık Müdürlüğü'ne şikâyette bulundu.
04.08.2026
19:33
Bingöl'de Nadir Görülen Bal Porsuğu Ölü Bulundu
Bingöl'ün Dallıtepe Köyü Göl Mezrası'nda ölü halde bulunan bal porsuğu, bölgedeki yaban hayatının karşı karşıya olduğu riskleri bir kez daha gündeme taşıdı. Geçtiğimiz yıl aynı bölgede canlı olarak görüldüğü belirtilen hayvanın bu yıl ölü bulunması üzüntüyle karşılandı.
04.08.2026
19:33
Apiturizm İçin İş Birliği Masaya Yatırıldı
Fırat Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Mehmet Şirin Budancamanak, beraberindeki heyetle Bingöl Arı Yetiştiricileri Birliği'ni ziyaret ederek yürütülen projeler ile Apiturizm Projesi kapsamında hayata geçirilebilecek iş birliklerini değerlendirdi.
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın