Bingöl'e gelişinde büyük bir coşkuyla karşılanan Zeki Korkutata, parti binasına giderek AK Parti Bingöl Milletvekili Aday Adayı başvurusunu yaptı. Burada konuşan Korkutata; 'İnanç ve kararlılıkla yolumuza devam edecek, hep birlikte yeniden Bingöl'ümüzün ve ülkemizin şahlanışına katkıda bulunarak müreffeh yarınlara yürüyeceğiz' dedi.
İlkel bir toplumda yaşıyor olsaydık o vakit bu kalabalık bizim için anlamlı olurdu. Sn Zeki bey 3 dakika da olsa bir konuşma yayınlasanız da biz de 'aa evet gerçekten konuşmayı biliyormuş' desek.......
Bunların bu ile hiç bir faydaları dokunmamıştır. Ey halkım yarım asırdır bunların sülalesi bu ilin kaymağını tükenmektedir. Devletin gücünü arkasına alarak kendilerini siyasi olarak güçlü göstermeleri bir gerçeği değiştirmez. Ey halkım kimsenin kölesi olmayın neden hep bunlar bu ilin hakimi hakkını kendilerine görüyorlar tek bir nedeni dinsel kavramları siyasi malzeme haline getirerek pazarlamalarıdır. AKP'nin tahribatı torunlarınızın ahlaki yapıları yozlaştırarak sadece kendilerine bağımlı hal getirmeleri bit felakettir. Bunlar sizin derdiniz
Sağlık Bakanlığında Müsteşar olarak hizmet bu zatti Muhterem doneminde yaşanan Doktor sıkıntısı hiç bir dönemde o denli tavan yapmamıştı...Şimdi gelip neye Talib olacak Muhterem efendi
Cumhurbaşkanlığı seçiminde oyumuz Recep Tayyip Erdoğan'a...Amma Milletvekilliği seçiminde sana kesinlikle oy vermeyeceğiz...1. sırada sana yer verirlerse o zaman da mecburen MHP'ye oy vereceğiz..
Siyaset başkalarını mağdur ederek (yol kapatmak) yapılacak bişey olmaktan çok daha başka yerlere evrildi, tebaasını toplayıp yürümek de nedir, cenk meydanına mı gidiyorsunuz. Fikirlerinizle ön plana çıkmayı deneseniz mi artık..
Vallahi Hüsamettin bey de böyle havalı havalı geldi miletvekili oldu ben bingöle bir hayrını görmedim Zeki bey de uzun süre bürokrattı ben yine bir hayrını bingöl e görmedim
Zirvede fırtına sürüyor! 12Bingölspor farkı açmanın peşinde
TFF 3. Lig 2. Grup'ta liderliğini sürdüren 12Bingölspor, 19. hafta mücadelesinde grubun son sırasında yer alan Suvermez Kapadokyaspor'u Bingöl'de konuk edecek. Lider, bu karşılaşmadan da farklı bir galibiyetle ayrılarak puan ve averajını artırmayı hedefliyor.
30.01.2026
03:27
Meteoroloji'den Bingöl İçin Yoğun Kar Uyarısı
Meteoroloji 13. Bölge Müdürlüğü, Bingöl genelinde cuma günü itibariyle kuvvetli ve yer yer yoğun kar yağışının beklendiğini duyurarak, ulaşımda yaşanabilecek olumsuzluklara karşı uyarıda bulundu.
30.01.2026
03:25
Kafe ve restoranlarda masa ve servis ücretleri kaldırıldı
Ticaret Bakanlığı'nın restoran ve kafelerde servis ve kuver ücretini yasaklayan yönetmelik değişikliği Resmî Gazete'de yayımlandı.
30.01.2026
03:25
Bingöl'de hasta gencin imdadına helikopter ambulansla yetiştiler
Bingöl'ün Solhan ilçesine bağlı Konakbaşı mezrasında rahatsızlanan 21 yaşındaki genç, olumsuz hava ve yol şartları nedeniyle ambulans helikopterle Bingöl Devlet Hastanesi'ne ulaştırıldı.
30.01.2026
03:24
Taşeron Firmaların Kıdem Yüküne İlişkin Düzenleme Resmî Gazete'de Yayımlandı
Bingöl Ticaret ve Sanayi Odası (BİNTSO), 696 sayılı KHK kapsamında kadroya alınan işçiler nedeniyle alt işveren firmalara yüklenen kıdem tazminatı rücu işlemlerinin kaldırılmasına yönelik yasal düzenlemenin Resmî Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdiğini açıkladı.
29.01.2026
16:51
Bingöl'de 20 Bin Su Sayacı Ücretsiz Değiştirilecek
Bingöl Belediyesi, ölçüm güvenilirliğini artırmak ve hatalı faturalandırmanın önüne geçmek amacıyla, kullanım süresi 10 yılını dolduran 20 bin su sayacını belediye bütçesinden karşılayarak ücretsiz olarak yenileyecek.
29.01.2026
16:30
Yeni plaka dönemi başlıyor!
Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu, plaka basım işlemlerinde radikal bir değişikliğe gidiyor. 2 Şubat 2026'dan itibaren plaka bedelleri artık elden veya kartla değil, yalnızca kamu bankaları üzerinden tahsil edilecek. Yeni dönemle birlikte 2026 yılı plaka basım ücreti de 850 TL olarak revize edildi.
29.01.2026
16:29
Satılık Konut İlanlarında Yeni Dönem: EİDS 1 Şubat'ta Başlıyor
Ticaret Bakanlığı'nın hayata geçirdiği Elektronik İlan Doğrulama Sistemi (EİDS), 1 Şubat'tan itibaren satılık taşınmaz ilanları için de zorunlu hale geliyor. e-Devlet onayı olmayan ilanlar yayımlanamayacak.
28.01.2026
22:30
Bingöl Üniversitesi'nde Akıllı Tarım 4.0 için yol haritası belirlendi
Bingöl Üniversitesi'nde düzenlenen Akıllı Tarım 4.0 ve Tarımsal Ar-Ge Politikası Toplantısı'nda, tarım ve hayvancılıkta dijitalleşme, akıllı üretim sistemleri ve bölgesel kalkınmaya katkı sağlayacak yenilikçi projeler ele alındı.
28.01.2026
22:29
DAP Bölgesi Kalkınma Ajansları Yerel Kalkınma İçin Buluştu
DAP Bölgesi'nde yer alan kalkınma ajansları, 'Yerel Kalkınma Hamlesi' vizyonu doğrultusunda iş birliği ve koordinasyonu güçlendirmek amacıyla Erzurum'da bir araya geldi. Toplantıya Bingöl'ün de aralarında bulunduğu 15 ilden kalkınma ajansı temsilcileri katıldı.
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın