KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
01 Haziran 2026 Pazartesi
°C

Kovalar: Kısır döngülü muhalefet anlayışımız yoktur

DEVA Partisi İl Başkanı Mikail Kovalar; ' Partimizin kısır döngüler ile gerçekleşen bir muhalefet anlayışı yoktur ve olmayacaktır. Bizler de nadide şehrimiz Bingöl için elimizden gelenin fazlasını yapmaya hazırız.'

Kovalar: Kısır döngülü muhalefet anlayışımız yoktur
18 EKİM 2020 PAZAR 17:37
19
3715
11
AA aa

Bingöl'de basın temsilcileri ile bir araya gelen DEVA Partisi İl Başkanı Mikail Kovalar, partilerinin Türkiye siyaset sahnesindeki yerini aldığını belirtti.

“Partimizin temel politikası, ülkemizin her bir vatandaşının refah içerisinde eşit koşullar altında yaşayabilmesini sağlayacak atılımları hayata geçirmektir” diyen Kovalar, açıklamasında şu sözlere yer verdi:

“Deva (Demokrasi ve Atılım) Partisi, ülkemizin demokrasi, hukuk, insan hakları, özgürlükler vb. kavramlar temelinde çıkmaza girdiği bir süreçte kadro hareketi olarak Türkiye siyaset sahnesinde yerini almıştır. Partimizin temel politikası, ülkemizin her bir vatandaşının refah içerisinde eşit koşullar altında yaşayabilmesini sağlayacak atılımları hayata geçirmektir. Nitekim, parti programımızda yer edinen amaç ve ilkelere baktığımızda; bu refah düzeyine erişebilmek için öncelikli olarak katılımcı ve çoğulcu demokrasinin işlevselliğini hızlandırmak ve de evrensel hukuk ilkelerinin hayata geçirilmesi gerekmektedir. Şöyle ki, Genel Başkanımız Sayın Ali Babacan yaptığı bir mülakatta “Ülkeye hukuk geldiği zaman her şey düzelir” ifadelerini kullanarak bu anlayışımızı kamuoyu önünde temellendirmiştir. Yaşadığımız ekonomik buhrandan çıkmanın tek ve öncül hareketi DEVA Partisi'nin yönetim kadrolarına olan güven, halkımız nezdinde aşikârdır. Özellikle son günlerde ülkenin farklı bölgelerinde partimizin gerçekleştirmiş olduğu olağan kongre süreçlerinde halkın büyük çoğunluğunun başta Genel Başkanımız Sayın Ali Babacan'a ve partimizin yönetim kadrolarına karşı göstermiş oldukları yoğun ilgi heyecanımıza heyecan katmaktadır. Biz yerelden genele 82 milyon vatandaşımızı bir bütün olarak gören ve vatandaşlarımızın dertlerine deva olmak için yola çıkan bir kadro hareketiyiz. Bu bağlamda parti politikamızda yer alan istişare mekanizmasının devamlı çalışır vaziyette olması temelinde şeffaflık, dürüstlük, hesap verebilirlik, ehliyet/liyakat, çoğulculuk ilkeleriyle vatandaşlarımız arasında hiçbir ayrım yapmadan demokrasi, insan hakları, özgürlükler ve hukukun üstünlüğü normlarına bağlı kalarak ülkemizin yönetimine talip olduğumuzu dile getirmekteyiz.”

“KAMUOYUNU MEŞGUL ETMEYE BAŞLAYACAĞIMIZI İFADE ETMEK İSTİYORUM”

Partilerine ülke genelinde yoğun bir katılımın olduğuna vurgu yapan Kovalar; “Yeni kurulan partimize ülke genelinde yoğun bir talep söz konusudur. Biz Bingöl teşkilatı olarak yerel düzeyde bunu görmekteyiz. Özellikle teşkilatlanma sürecinde hızlı bir ivme yakalayan partimiz kısa süre zarfında ülkenin büyük çoğunluğunda teşkilatlanmasını tamamlayarak olağan kongre dönemini hayata geçirmiştir. Bingöl ilimizde de kısa bir süreçte merkez olmak üzere ilçe teşkilatlarımızı kurarak olağan kongrelerimize devam etmekteyiz. Geçtiğimiz günlerde Kiğı ilçemizden start verdiğimiz olağan kongre süreçlerimiz, sırasıyla Adaklı, Solhan, Karlıova ilçelerimiz ile devam etmiş ve geçtiğiniz Cuma günü Merkez İlçe kongremizi de yaparak çalışmalarımıza devam etmekteyiz. Bu arada Merkez ilçe ve ilçe kongrelerimizde seçilen başkanlarımız ve de yönetim kurulu üyelerimizi tebrik eder ve başarılarının devamını dilerim. Olağan kongrelerimizi, Covid-19 pandemi süreci nedeniyle alınan tedbirler kapsamında az katılımlı olmasına özen göstererek gerçekleştirdik. Bu vesileyle Covid-19 virüsü nedeniyle yaşamlarını yitirenlere Allah'tan rahmet ve hastalarımıza da acil şifalar dilerim.

Olağan kongrelerimizin devam ettiği bu süreçte ilimizin bazı önemli sorunlarını yakından takip ediyor ve kongre sürecimizin akabinde çözüm odaklı önerilerimizle yakın bir zamanda kamuoyunu meşgul etmeye başlayacağımızı ifade etmek istiyorum. Partimizin kısır döngüler ile gerçekleşen bir muhalefet anlayışı yoktur ve olmayacaktır. Genel olarak ülke siyasetinde tıkanan noktalara, Sayın Genel Başkanımız ve yönetim kadrolarımız yerinde tespitler ile çözüm önerilerini sunmaktadırlar. Bizler de nadide şehrimiz Bingöl için elimizden gelenin fazlasını yapmaya hazırız. Bu bağlamda yerel düzeyde ekonomi, eğitim, sağlık, ulaşım, hukuk vb. alanlarda yaşanılan sorunlara değineceğimizi ve çözüm üreteceğimizi belirtmek istiyorum. Ülkemizin ve şehrimizin kısır tartışmalar doğrultusunda kaybedecek bir saniyesi bile yoktur. Biz çözüm üretmeye ve halkımızın refah düzeyini yükseltmeye geldik ve bu yolda hiç durmadan çalışacağımızı temin ederim” şeklindeki açıklamayı yaptı.

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_63469)
19 Ekim 2020 Pazartesi 23:54
helal olsun size. yıllardır çizgisi değişmeyen birisiniz. yapılan yorumlara baktım da boş boş yazanlara ve düşünenlere hiç aldırmayın. siyaset çirkin ama kişiye göre değişir.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_63502)
20 Ekim 2020 Salı 16:58
@Misafir Kullanıcı hangi yıllıar bu parti kurulalı 6 ay oldu
Misafir Kullanıcı (@Misafir_63458)
19 Ekim 2020 Pazartesi 20:33
KEŞKE DERDİNİZ HİZMET OLSAYDI KOLTUK SEVDALARI
Misafir Kullanıcı (@Misafir_63434)
19 Ekim 2020 Pazartesi 08:44
deva partisi bingöldeki adını twitter deva partisi olarak değişirse daha iyi olur. Tweet atarak memleketi dizayn etmeye çalışan kim varsa bu partide yerini almış ALİ BABACANı seviyorum şahsı için oy veririm ama bu kardeşlerimizde kendilerine bir çeki düzen versinler
Misafir Kullanıcı (@Misafir_63426)
19 Ekim 2020 Pazartesi 07:09
Sizi yıkım ekibisiniz derdiniz iktidar değil yıkım ekibi
Misafir Kullanıcı (@Misafir_63417)
19 Ekim 2020 Pazartesi 00:41
Bir umut işe girişmişsiniz de şansınız yüzer sıfır kardeşim. bölük pörçük değil de tek muhalefet olarak belki ...
Misafir Kullanıcı (@Misafir_63415)
19 Ekim 2020 Pazartesi 00:36
Başarılar dilerim
Misafir Kullanıcı (@Misafir_63408)
19 Ekim 2020 Pazartesi 00:05
Ali Babacan bilgili birikimli dürüst iyi temiz düzgün beyefendi adam. Ama millete bağıran çağıran çalan lazım.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_63407)
19 Ekim 2020 Pazartesi 00:05
Her derde deva. Birde meyva tabağı sunsa, feyzinin vekillere sunduğu baldan daha makbul olur
Misafir Kullanıcı (@Misafir_63403)
18 Ekim 2020 Pazar 21:42
En büyük handikapınız kadrolarınızın AKP geçmişi.orda öğrendiklerini burda uyguluyorlar.Türkiyenin İkinci bir AKP ye ihtiyacı yok.hatta çoğunun kafası halen orda.de bir yöneticiniz AKP tavuğu baş tutsa hemen sosyal medyadan geçmiç olsun dileği.lütfen kendiniz olun
Misafir Kullanıcı (@Misafir_63394)
18 Ekim 2020 Pazar 20:11
Kim bu diye sordum 30 li yaşlarda gitmediği parti kalmadı dediler bu ne hız helal olsun dedim hırslı çocuk dedim.Kayinlarin yanında esnaf olmaya çalışan diyer taraftan siyaset zor gelir ama hırsına hayran kaldım...Genç ve dinamik biri...Ama bu partide harcanır sanırım
31.05.2026
18:04
Bingöl ESOB`un yeni başkanı belirlendi
Bingöl ESOB'un yeni başkanı belirlendi
Bingöl Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (ESOB) genel kurulunda başkanlık el değiştirdi. Üç adayın yarıştığı seçimde en fazla oyu alan Mesut Kurtaran, birliğin yeni başkanı oldu. Yılların başkanı Ali Bayram ise Şoförler Odası'nın ardından ESOB Başkanlığına da veda etti.
31.05.2026
18:02
Bayram tatilinin ağır bilançosu: 1 ölü, 39 yaralı
Bayram tatilinin ağır bilançosu: 1 ölü, 39 yaralı
Kurban Bayramı tatili boyunca Bingöl ve çevresindeki kara yollarında meydana gelen çok sayıda trafik kazası, bayram sevincini gölgeledi. Kent merkezi, ilçe yolları ve çevre illerle bağlantılı güzergâhlarda yaşanan kazalarda 1 kişi hayatını kaybederken, toplam 39 kişi yaralandı.
31.05.2026
18:01
Bingöl`de yağışlar ekimleri geciktirdi: Çiftçi güneşli havayı bekliyor
Bingöl'de yağışlar ekimleri geciktirdi: Çiftçi güneşli havayı bekliyor
Bingöl'de etkisini sürdüren yağışlı hava, bağ ve bahçe ekimlerini geciktirdi. Her yıl mayıs ayında tamamlanan ekimler, bu yıl haziran ayına girilmesine rağmen birçok bölgede hâlâ yapılamadı. Toprağın yeterince kurumasını bekleyen çiftçiler, havaların ısınmasını umutla takip ediyor.
31.05.2026
17:59
Akaryakıtta indirim geliyor! Bingöl`de fiyatlar ne olacak?
Akaryakıtta indirim geliyor! Bingöl'de fiyatlar ne olacak?
Akaryakıt fiyatlarında bir kez daha değişiklik yaşanıyor. Petrol fiyatlarındaki gerilemenin ardından 1 Haziran Pazartesi gece yarısından itibaren benzine ve motorine indirim yapılması bekleniyor. İndirim Bingöl'de tabelalara şöyle yansıyacak!
31.05.2026
17:57
Bingöl`de gelincik tarlası ilgi odağına dönüştü
Bingöl'de gelincik tarlası ilgi odağına dönüştü
Bingöl-Muş karayolu üzerinde doğal olarak oluşan gelincik tarlası, Kurban Bayramı dönüş yolculuğundaki vatandaşların ilgi odağı oldu. Yol kenarını adeta kırmızıya boyayan gelincikler, sürücülere görsel şölen sundu.
31.05.2026
17:55
Bingöl`de kasaplarda bayram yoğunluğu
Bingöl'de kasaplarda bayram yoğunluğu
Kurban Bayramı'nda Bingöl'de kasaplarda yoğunluk yaşandı. Kurban etlerini kıyma ve kuşbaşı yaptırmak isteyen vatandaşlar, sabahın erken saatlerinden itibaren kasapların önünde yoğunluk oluşturdu.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın